Si TOYOL Yang Mencuri RM700 Ribu Akan Didedahkan

Wednesday, November 23, 2011


TOYOL......Pencuri.........

Gomo dah 2 kali mengeluarkan mengenai Penyelewengan yang berlaku dalam Negeri Kelantan. Sepertimana yang dilampirkan didalam dokumen dibawah ini terbukti Wang RM700 Ribu telah dilesapkan oleh Orang Berkedudukan dalam negeri Kelantan.

Esok Jam 10 Pagi Gomo akan Keluarkan dan namakan siapa TOYOL yang merompak Wang RM700 Ribu itu. Sama sama kita tunggu siapakan Perompak tersebut.

Artikel berkaitan KLIK DISINI dan DISINI


JAM 10 AM Di Blogg Papa Gomo

Psssttt.... RM 700 Ribu beb, masyukkkkkk


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Perangi Mereka Yang Anti Islam


Saya menyeru kepada umat Islam supaya berhati-hati dengan perancangan ultra kiasu yang jelas-jelas bersekongkol dengan Kristian untuk memusnahkan Melayu dan Islam. Selaku Cina Islam, saya perlu bangkit mempertahankannya, kerana jika lenyap Islam, maka lenyaplah Melayu, begitulah sebaliknya. Justeru, ancaman terhadap Islam, wajar diperangi kerana kesannya akan melenyapkan sistem kenegaraan Melayu yang berteraskan Islam.

Read More....

Gomo tertarik dengan artikel Dr Ridhuan Tee yang mana dalam artikel ini banyak kebenaran yang seharusnya diambil oleh umat Islam dalam mempertahankan Islam yang sekarang ini semakin lama semakin hebat dicucuk kiri dan kanan oleh mereka yang berkepentingan dalam menyebarkan ajaran Kristian.

Isu pusat Komuniti DUMC yang mana telah terbukti memurtadkan Umat Islam sehingga kehari ini tidak disita oleh Majlis Perbandaran Petaling Jaya walaupun bangunan tersebut terbukti disalahgunakan sebagai gereja.

Agenda memurtadkan umat Islam melalui Badan badan NGO bebas sebenarnya dinaungi oleh parti politik dan ianya terbukti sama sekali dengan peranan yang dimainkan oleh kepimpinan DAP dalam hal ini.

Sampai bila umat Islam di Malaysia ini hendak melihat sahaja perbuatan menmesongkan Agama berlaku? Sampai bila? Sampai anak cucu kita menjadi mangsa dimurtadkan baru kita nak bertindak?


Psssttt..... Melayu PAS dan PKR sebenarnya dah kena nasi kangkang dengan DAP bangsat


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP