SKANDAL - Video Blogger House PK Tersebar

Thursday, November 24, 2011Bukan niat nak mengaibkan sahabat Blogger House PK ataupun lebih dikenali dengan nama Parpu Kari, tetapi kebenaran buat rakyat haruslah Gua pertontonkan. Kita bukan lawan tetapi kita kawan.... saksikanlah sendiri.....Video diatas menjelaskan segala galanya pada kita mengenai Fitnah yang dilemparkan oleh pakatan Pembangkang keatas Syarikat MELAYU 100% NFC. Dalam rakaman diatas pengulas nya iaitu House PK telah memberikan kepada kita fakta dan gambaran yang sebenar dalam kemelut yang cuba direkayasa oleh Pakatan Pembangkang.

Kami sehingga kehari ini masih lagi menunggu tindak balas dari Pakatan Pembangkang iaitu 3 ekor lembu utama PKR, Saifuddin Nasuition, Rafizi Ramli dan juga Zuraidah Mak Lampir berhubung isu NFC.

Bila depa nak pertikaikan dan menafikan apa yang kami telah dedahkan ini? sampai bila? Kwang kwang kwang....

Lagi selanjutnya KLIK DISINI

Psssttt.... Gua tak boleh tahan dengan suara Parpu hua hua hua, terbaik lah beb,.

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Tuanku Sultan Kelantan Sembunyikan RAHSIA Besar Penyelewengan Penasihatnya?


Tuanku Sultan Kelantan bertitah mengenai ketelusan dalam pentadbiran Negeri Kelantan. Gomo bukan nak menderhaka pada Sultan Muhammad V ni tetapi nak maklum pada Tuanku Sultan agar telus dalam kuasa yang ada waktu ini walaupun belum di TABALKAN lagi.

Pekara ini bukan baru tetapi sudah banyak kali berlaku sehinggakan semakin ramai meluat dengan karenah orang kanan Tuanku yang Gomo boleh katakan Tuanku amat sayang dan percayai itu. Handal sangat orang kesayangan Istana ini sampai apa sahaja yang hendak dilakukan nya boleh dibuat sesuka hati walaupun tampa kelulusan.

Sebelum ini Gomo ada mengeluarkan artikel mengenai Wang Pejabat Tanah Jajahan Pasir Puteh yang mana telah digunakan oleh Dato Seri Paduka Haji Sukri Bin Mohamed Penasihat DYMM Sultan Muhammad V. KLIK DISINI

Sehingga kehari ini Tuanku Sultan Muhammad V tidak mengambil sebarang tindakan atas tomahan yang didakwa itu malah masih lagi membiarkan Haji Sukri ataupun lebih dikenali dengan nama Tengku Sukri ini bermaharajalela.

Minggu sudah Gomo ada mengeluarkan artikel mengenai Wang RM700 Ribu yang telah diperolehi oleh seseorang dalam negeri Kelantan. Wang RM700 Ribu yang mana merupakan Komisyen projek kayu balak di Kelantan yang telah dikaut hasilnya tampa rakyat Kelantan memperolehi apa apa habuan hasil penebangan balak negeri.
Wang Balak RM700 Ribu Dilesapkan KLIK DISINI & DISINIKLIK IMEJ


KLIK IMEJ

Dan hari ini Gomo memberikan Dokumen Tulen Kronologi atas apa yang berlaku dan siapa pelaku yang mendapat Habuan RM700 Ribu hasil dari penebangan Balak Rakyat Kelantan.


KLIK IMEJ


KLIK IMEJ

Jelas dan terbukti sekali lagi Titah Tuanku Sultan telah dicabul oleh Haji Sukri, Wang yang sepatutnya dimasukkan ke dalam Akaun Yayasan Sultan Kelantan telah disonglap oleh Haji Sukri. Banyangkan bila wang Sultan pun boleh si Sukri ni Rompak bagaimana dengan hal hal lain? Adakah Tuanku Sultan tidak berani untuk mengambil tindakan atas penyelewengan yang dilakukan Penasihat Sultan ini? Atau ada pekara lain yang menjadi rahsia Besar?


KLIK IMEJ


KLIK IMEJ

Rakyat Kelantan menderita dengan pelbagai bagai masaalah, hasil ekonomi Kelantan yang sepatutnya mampu memberikan pembangunan kepada Kelantan juga gagal dilaksanakan oleh Kerajaan PAS Kelantan. Sekarang ini penasihat Sultan pula yang berleluasa merompak wang yang sepatutnya untuk Sultan Kelantan dalam membantu rakyat. Mengapa begini Kelantan negeri yang MELAYU bangsanya dan Islam agamanya?

Untuk makluman semua Tuanku Sultan Muhammad V sudah mengetahui akan penyelewengan RM700 Ribu ini yang disonglap oleh Haji Sukri penasihat Sultan. Namun sehingga kini Haji Sukri masih terus berkedudukan Penasihat Sultan tampa dikenakan sebarang tindakan walaupun telah jelas penyelewengan Wang Yayasan SUltan Kelantan dilakukan beliau.

Gomo selalu tertanya tanya, begitu hebat Haji Sukri ini sampaikan Tuanku Sultan tidak mengambil tindakan atas penyelewengan yang dilakukan. Apakah ada apa apa RAHSIA besar sehingga menyebabkan Tuanku Sultan tidak mengambil tindakan keatas Haji Sukri? Mungkin ada mungkin tidak namun apabila pekara ini berlanjutan dan sudah acap kali berlaku maka kita sendiri boleh simpulkan apa RAHSIA yang ada disebalik menjaga Istana Kelantan.

Gomo anak Kelantan bukan hendak Menderhaka kepada Sultan Muhammad V, tetapi Gomo sebagai anak Kelantan tidak mahu musang yang hidup dalam Istana merompak wang yang sepatutnya diberikan kepada rakyat Kelantan. CUkup cukup lah Kerajaan PAS Menyamun wang Hasil rakyat jangan Pula Istana menjadi sekutu rapat pada mereka.


Psssttt.... Senang senang je masyukk rm700 Ribu... Hebat hebat...

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP