Melayu Serang Melayu, DAP Cina BABI Bertepuk Tangan.

Friday, November 25, 2011

Melayu Cina India tiga bangsa utama dalam negara, pergi kot mana pun mesti 3 bangsa ni juga yang ada. Ni bukan Gomo nak cakap pasal bangsa sangat tetapi nak khabar mengenai apa yang si BANGSAT melayu PKR jadi Barua kepada DAP.

Umum mengetahui isu NFC merupakan milik orang Melayu, dan dalam pada itu NFC ada lah ambil Cina Cina sebagai KULI mereka dalam melancarkan urusan perniagaan. Tetapi nak cakap kalau jenis Cina DAP yang kaki songlap ni takkan Melayu empunya NFC nak dok diam?

Gomo taknak cakap banyak tetapi minta anda semua baca dan ketahui mengenai Barua DAP yang sebenarnya menjadi punca isu NFC rekayasa fitnah Pakatan Pembangkang terutama PKR. KLIK DISINI

Bila Melayu jadi Tauke, maka si Cina BABI DAP sudah panas punggung, curi duit syarikat dan kemudian bila dibuang jual pula cerita pada DAP. Bijaknya DAP tak follow up cerita syarikat melayu kerana takut dikatakan Racist tetapi hebatnya DAP apabila beri pada PKR biar Melayu sama Melayu serang dan bergaduh.


Psssttt... Kalau sudah jadi Cina Babi apa pun Babi, elok kasi potong itu lancau

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Bapak Anwar Bin Ibrahim ( BABI ) Pilihan Rakyat IndonesiaKalau orang kata dia ni BABI ramai yang marah kononya tidak elok mengelarkan Dato Seri Anwar Ibrahim dengan nama sedemikian. Tetapi realitinya di Indonesia Bapak Anwar Bin Ibrahim (BABI) memang amat digemari oleh rakyat Indonesia kerana mereka melihat Bapak Anwar ini layak menjadi Pemimpin negara.

Gomo malas nak ulas panjang mengenai Bapak Anwar Bin Ibrahim (BABI) ini dan minta anda lihat sediri video BABI ini dalam menghina dan memperkotak katikkan Malaysia negaranya sendiri.
KLIK DISINI

Gomo sarankan agar rakyat Indonesia pilih ataupun lantik Anwar Ibrahim sahaja sebagai Presiden Republik anda. Kami rakyat Malaysia tidak mahu si BAPAK BABI ni... dipersilakan ambil ya pak....

Psssttt... Babi dengan Anwar ni sama je....memang kimak anak haram lah Anwar Ibrahim ni


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Lagi Klip Video Didedahkan Dan Kali Ini Dalam Bentuk 3GP

Pakatan Pembangkang yang diketuai oleh Dato Seri Anwar Ibrahim semakin terdesak dalam meraih kemenangan menjelang pilihanraya yang bakal tiba tidak lama lagi. Bermacam macam yang mereka lakukan dalam meraih sokongan rakyat dan isu yang dilihat amat ketara untuk mereka mendapat sokongan rakyat adalah isu Penggunaan Dakwat Kekal pada PRU 13 kelak.Didalam video diatas anda boleh lihat sendiri bagaimana Anwar Ibrahim dan juga pemimpin pakatan Pembangkang yang lain beriya iya mendesak agar PSC meluluskan penggunaan dakwat kekal pada PRU 13. Kenapa begi terdesak?

Mari lihat Video dibawah ini....Gomo dah berikan bukti nyata dan jelas bahawa dalam tempoh 5 minit dakwat yang dikatakan kekal itu boleh dihilangkan dengan menggunakan beberapa chemical dan ianya amat mudah sama sekali.

Sejak Gomo keluarkan video ini pada hari Khamis yang lalu sehingga kehari ini pihak Pakatan Pembangkang tidak mampu menjawap apa yang dipamerkan dalam video malah mereka juga diam membisu dari mencabar Gomo ataupun mana mana pihak membuktikan dakwat tersebut tidak kekal.

Pakatan Pembangkang juga sehingga kehari ini belum lagi membuktikan bahawa dakwat kekal merupakan satu pilihan yang tepat dan selamat digunakan. mengapa berdiam diri? Mengapa tidak menyakinkan rakyat Malaysia bahawa Dakwat Kekal adalah Kekal dan tidak boleh dihilangkan?Gomo sudi kiranya Anwar Ibrahim ataupun mana mana pemimpin pembangkang bersemuka dan sama sama kita lihat keberkesananya akan hasil yang diperolehi dari dakwat Tak kekal ini. Mereka boleh bawa orang mereka dan Gomo boleh tampil dengan bahan pencuci yang MAMPU menghilangkan dakwat kekal yang mereka perjuangkan itu.

Semoga Rakyat Malaysia membuka mata agar tidak terhasut dengan agenda Pakatan Pembangkang dalam isu penggunaan Dakwat Kekal ini. Biometrik yang terbukti canggih dan selamat serta terjamin keselamatannya adalah yang terbaik jika ianya hendak digunakan pada PRU13 kelak.Jangan sekali lagi anda semua di PERBODOHKAN oleh Anwar Ibrahim dan pemimpin Pakatan Pembangkang yang lain sepertimana anda semua di BODOHKAN pada 16 September 2008.


Psssttt... Kalau Anwar Ibrahim berani kita lawan lah beb...


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP