Jangan Gelak - Lembu Fiedlot NFC Lebih Banyak Dari Perwakilan PKR

Saturday, November 26, 2011

Gua pun tak faham dengan PKR yang nampak gah dalam media cyber tapi hakikatnya Fail sama sekali dalam pentas politik negara.

Mana gua tak hairan bila Konyesyen yang diadakan di Pulai Spring Resort milik Chua Jui Meng di Johor ni hanya mampu menarik tak sampai 2000 orang sahaja dari seluruh semenanjung, Sabah dan Sarawak.

Takkan 2000 orang je beb? Mana ahli PKR yang lain? Cabang cabang yang dok kata ada tu mana? Hahaha

Gua tak berniat nak kutuk PKR beb tapi gua nak cakap Lembu Fiedlot NFC lagi banyak dari para perwakilan PKR.


Harap para perwakilan tak terasa hati dengan gua ni. Namun realitinya Lembu NFC lebih dari 2000 ekor diladang NFC. Hahahaha


Psssttt.... Perwakilan pun dah macam muka lembu..kwang kwang kwang

Read more...

Amin Iskandar Penulis The Malaysian Insider Akui Dicabul Anwar Ibrahim

"Aksi Cabul Yang berjaya dirakam"

Amboi bila kena tang depa puak puak Pakatan Haram ni mulalah bercakap macam orang bijak pandai. Memang gampang bingai lah puak pauk PKR, PAS dan DAP ni.

Gomo tertarik dengan kenyataan Dato Razali Ibrahim Timbalan Menteri Belia dan Sukan yang mengulas mengenai insiden amukan penyokong Indonesia ke atas pemain dan juga penyokong rakyat Malaysia. Kata Dato razali :

“Pakatan racuni peminat Indonesia benci Malaysia”. Dalam berita tersebut, Ahli Parlimen Muar itu menyelar pimpinan Pakatan Rakyat (PR) yang didakwa seringkali memburuk-burukkan Malaysia apabila berada di Indonesia. Kata beliau,”Mengapa mereka pendam kebencian sebegitu terhadap kita? Kenapa tidak Thailand? Mengapa tidak orang lain? Ia bukan kerana persepi penganiayaan terhadap rakyat Indonesia. “Pada pendapat saya, ia adalah kerana pemimpin-pemimpin pembangkang yang seringkali ke Indonesia dan memburuk-burukkan negara ini. “Mereka melabel perkataan buruk terhadap Malaysia, umpamanya ‘Maling’ yang dalam bahasa Indonesia bererti pencuri,” kata Razali di Dewan Rakyat.

Sumber The Malaysian Insider

Benar apa yang dikatakan oleh Dato Razali Ibrahim, memang terbukti pemimpin Pakatan seringkali ke Indonesia dengan memburuk burukkan Malaysia terutama si Bapak Anwar Bin Ibrahim atau dengan nama lain BABI.


"Anwar kata Malaysia Ciplak Batik Indonesia"

Lihat sahaja tiap kali si BABI tu ke Indonesia pasti akan ada kenyataan nya yang mengapi apikan rakyat Indonesia membenci Malaysia. Isu kain Batik juga begitu bila si Anwar BABI ni menyatakan Malaysia mencuri batik dari Indonesia. Tak cukup dengan itu direkayasa pulak bahawa rakyat Malaysia kejam terhadap pekerja Indonesia yang ada di Malaysia.Kita imbas kembali Demonstrasi GANYANG yang dilakukan Indonesia ke atas Malaysia tempoh lalu. Cuba anda semua cari dimana kenyataan Anwar Ibrahim mahupun pemimpin pembangkang yang mengutuk tindakan Rakyat Indonesia yang menganyang Malaysia. Cuba anda cari kutukan yang dilakukan pemimpin pembangkang keatas demo yang dilakukan. Ada?

Ini lah realitinya dan apa yang dinyatakan oleh Dato Razali Ibrahim adalah benar dan tepat sama sekali. Pemimpin Pakatan DAP, PAS dan PKR lah yang menjadi barua kepada Anwar Ibrahim sehingga sanggup memburuk burukkan Malaysia dipersada dunia.


"Siapa Ajar kalau Bukan Anwar Ibrahim dan Pemimpin PR?"

Nurul Izzah anak si BABI tidak terkecuali bila seringkali mengapi apikan rakyat Indonesia agar membenci Malaysia. Fakta dan ianya jelas sama sekali malah Video yang dirakam waktu mereka pemimpin Pakatan Memburukkan Malaysia juga ada dimana mana sahaja.Dulu pekara sebegini tidak berlaku tetapi sekarang ianya semakin menjadi jadi. Angkara siapa jika bukan si Anwar Ibrahim BABI tu? Siapa lagi kalau bukan si Al Juburi?


Amin Iskandar Mangsa Jubor Rabak Anwar

Penulis The Malaysian Insider Amin Iskandar barangkali sudah dijamah Jubornya oleh Anwar Ibrahim sehingga lupa ataupun buta mata dengan apa yang dilakukan Anwar Ibrahim dalam memburuk burukkan Malaysia. Buat penulis The Malaysian Insider Amin Iskandar Gua cuma boleh cakap kat lu:

"Can I FUCK U Today?"


BABI Burukkan Malaysia KLIK DISINI

Psssttt... terbukti si BABI Anwar Ibrahim wajar ditolak rakyat Malaysia....


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP