Tauke Syabas Lobi Jadi Calon Dan Seterusnya MB Selangor?

Tuesday, November 29, 2011
Saudagar bertaraf MAULANA [Millionaire] berbangsa melayu, anak kelahiran negeri Selangor yang menjadi tauke unggul air di Selangor, Tan Sri Rozali Ismail diberitakan mempunyai cita cita menjadi “khalifah” kepada kesemua Winnable Candidate yang bakal disenaraikan mengharungi pertarungan PRU ke 13 untuk cubaan merampas kerajaan negeri Selangor daripada tangan Khalid Gagap PKR dan Pakatan Rakyat…

Andaikata benarlah telahan ini, apakah para pimpinan UMNO Selangor yang akan bersidang dalam Perhimpunan Agung UMNO 2011 beberapa hari lagi akan berdiam diri..? Sudah pasti dikalangan pimpinan UMNO Selangor tidak mudah untuk merestui tauke air ini diangkat sebagai calon MB Selangor sekiranya Pakatan berjaya ditewaskan oleh BN…

Gerak kerja “orang orang Tan Sri Rozali” dalam UMNO Selangor sudah dikatakan beroperasi, cuma uniknya ialah dikalangan pimpinan UMNO tidak menyedari ‘gerakan’ ini…,

Apakah Rozali Ismail ini memiliki ciri ciri yang menepati kelayakan diiktirafkan sebagai “winnable candidate” untuk mewakili UMNO-BN di Selangor..?

Nantikan sambungannya…, ada kisah kisah mengenai kesombongan dan keangkuhan Boss Syabas ini yang membuktikan beliau bukanlah seorang ‘friendly’ dan senang didekati untuk diangkat sebagai ‘khalifah..’ Malah sifatnya yang tamak haloba mahu menguasai banyak projek melalui FELDA bakal dibongkar sedikit masa lagi…! Ini hanyalah sebagai mukadimah sahaja…

Sumber Medan Info Kita

GOMO: Gua dah dengar cerita ni berbulan bulan lepas lagi dan bila rakan blogger Medan Info keluarkan cerita ni maka benarlah sebagaimana yang dikatakan sendiri oleh orang yang rapat dengan tauke air Syabas ni.

Persoalan yang ada sekarang ini adalah UMNO. Kerusi mana yang akan dikorbankan demi merealisasikan impian Tauke Air untuk menjadi MB Selangor jika BN menang?

Emmm Rakan Blogger Medan Info Kita baru sahaja maklum bahawa akan ada lagi pendedahan selanjutnya selepas ini akan impian Tauke Syabas untuk menjadi MB Selangor.

Pssssttt . . . . Syok lah kan MB banyak duit
Published with Blogger-droid v1.7.4

Read more...

"Nasib Baik Shahrizat Bukan Lelaki Kalau Tak Aku Dah Kata Kak Jat Ada Telor"
Datuk Seri Shahrizat Jalil

"Saya tidak akan jelaskan (isu NFC) tetapi ada satu, dua mesej yang nak saya jelas kepada pihak di luar sana semasa persidangan Wanita Umno nanti. Tunggulah. Sebagai pemimpin, kita kena banyak bersabar, tenang dan jangan cepat melatah. "Saya tidak akan jawab. Kalau nak bertanya mengenai NFC, tanyalah kepada orang NFC. Saya hanya akan tumpukan pada Pergerakan Wanita Umno," katanya pada sidang media sempena Perhimpunan Agung Umno 2011, di Kuala Lumpur. Bagaimanapun Shahrizat berkata beliau tidak akan menghalang mana-mana perwakilan untuk berbahas isu Read More....

Itulah kehebatan UMNO, diasak kiri kanan sekalipun masih mampu bertahan dan menjawap segala tomahan yang datang. Syabas Gomo ucapkan kepada Datuk Seri Shahrizat Jalil Ketua Pergerakan Wanita UMNO Malaysia yang difitnah cukup dasyat oleh pemimpin Pembangkang terutamanya puak PKR.

Dalam kenyataan Kak Jat diatas beliau dengan jelas membuka peluang buat para perwakilan membahaskan isu dirinya yang dikaitkan dengan Ladang Fiedlot NFC yang diusahakan oleh syarikat suaminya. Beliau Kak Jat mengalu alukan sebarang soalan ataupun apa sahaja yang waktu ini ada didalam benak pemikiran para perwakilan dan juga rakyat Malaysia berhubung isu lembu ini.Itu lah Kak Jat Wanita yang tidak gentar dengan Fitnah dan Rekayasa dari pembangkang terutama PKR dalam mematikan karier politik beliau.

Sejak isu NFC meletop puak PKR tidak putus putus menyerang Kak Jat sehinggakan keluar dakwaan Fitnah yang Kak Jat renggang dan minta cerai dengan suaminya. Itulah adu domba pakatan Pembangkang yang sejak dulu tidak sudah sudah dengan rekayasa dalam permainan politik kotor mereka.

Gomo tidak mahu mengulas panjang mengenai apa yang bakal Kak Jat nyatakan nanti di perhimpunan UMNO tetapi Gomo nak anda semua lihat betapa terbukannya kepimpinan UMNO dalam menjawap segala Fitnah yang dilemparkan oleh pembangkang. Jika Pakatan Pembangkang yang berada ditempat yang sama seperti mana Kak Jat alami apakah mereka mampu melakukannya?

Lihat sahaja contoh Pemimpin Ulung PKR Anwar Ibrahim. dalam Kongres PKR yang berlangsung di Pulai Spring Resort Johor minggu lepas para perwakilan telah diberi AMARAN oleh kepimpinan PKR untuk tidak membahaskan masaalah Moral Anwar Ibrahim sama ada dalam isu Liwat mahupun video Seks. Kenapa dihalang para perwakilan untuk membahaskan pekara tersebut?

Sepanjang Konyesyen PKR berlangsung para perwakilan seekor haram pun tidak menyebut mengenai masaalah yang melanda parti itu tetapi sebaliknya hanya berkisar mengenai Lembu dan juga UMNO. Isu pemimpin PKR yang tewas di Cabang mereka sendiri juga tidak keluar malah isu pergaduhan diantara sesama ahli juga tidak terpancul dari mulut perwakilan PKR.


"Izzah Punyai Berjuta Juta Wang
didalam akaun Bank Yahudi"


Rakyat sebenarnya perlu peka akan hal ini, jika PKR yang kononya Gah untuk menawan Putrajaya pun takut dengan kebenaran yang berlaku dalam parti mereka bagaimana untuk mereka berhadapan dengan situasi sebenar dalam mengharungi segala kemungkinan yang mendatang jika menjadi sebuah Kerajaan.


Eli Wong Berbogel juga tidak dibahas para Perwakilan walhal isu Moral sebegini amat jelek buat ikutan rakyat

Masaalah Moral dikalangan pemimpin Pembangkang bukan sekali dua malah ianya berlarutan sehingga memaksa kami sendiri para Blogger membuat susunan FAIL dalam membongkarkan hal tersebut. Demi kebenaran kami lakukan dalam menyelamatkan Malaysia tercinta.

Apa pun Gomo mengucapkan Syabas kepada Kak Jat diatas keberanian beliau dalam berhadapan dengan Tomahan dan rekayasa pembangkang yang keterlaluan ini. Kak Jat tahu permainan politik ini dan Kak Jat juga tahu cara mengatasinya.


Mak Lampir Zuraidah Yang Kantoi
Songlap Wang Rakyat Selangor


Kak Jat wanita hebat, jauh lebih hebat dari Nurul Izzah yang sampai sekarang tak mampu menafikan akaun simpananya dibank Yahudi, lebih hebat dari Zuraidah Mak Lampir yang songlap duit parti malah jauh lebih hebat dari Eli Wong yang Berbogel. Dan paling utama Kak Jat lebih Hebat dari Punaisihat Anwar Ibrahim dalam menentukan Kebenaran.


Sekor Haram Pun Tak Berani Bahas Isu Moral Dato Seri Anwar Ibrahim "Bila Nak Saman Kami?"

Syabas Dato Seri Sharizat Jalil,
Kami akan menyokong Keberanian anda.Psssttt..... Eli Wong terkangkang nampak Cipap para perwakilan PKR tak bahas pun tapi syok tangkap gambar eli....Bodoh


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP