DAP Ganti PAS Itulah Matlamat Utama DAP Komunis

Wednesday, November 30, 2011Panas dan memang panas itulah yang dapat kita huraikan akan pembukaan Persidangan UMNO yang berlangsung malam tadi. Gomo sendiri yang melihat secara langsung ucapan pembukaan oleh Timbalan Presiden UMNO Tan Sri Muhyiddin Yassin masih lagi ke saat ini terngiang ngiang akan apa dikatakan.

Buat mereka orang Melayu yang sayang akan bangsa dan agamanya agar sama sama menghayati apa yang dinyatakan oleh Timbalan Presiden UMNO. Video dibawah ini Khas buat mereka Melayu Bangsat agar kembali ke pangkal jalan.

Fakta yang jelas buat kita adalah parti DAP bukanlah parti untuk orang melayu mahupun Bumiputera kerana sejak penubuhan DAP ini tidak ada agenda mereka untuk membantu Melayu mahupun Bumiputera melainkan kerakusan Kuasa yang menjadi idaman mereka.

DAP GANTI PAS

Psssttt... Kembali lah ke pangkal jalan wahai melayu melayu DAP

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Formula 6 Jahanam Bakal Menghancurkan Negara - KJ
Ketua Pemuda UMNO Khairy Jamaluddin mendedahkan formula pembangkang menghancurkan negara yang beliau sifatkan enam jahanam versi moden.

Dalam ucapan dasarnya kepada perwakilan Pemuda UMNO pagi Rabu, Khairy menghimbau kembali filem arahan Allahyarham Tan Sri P. Ramlee berjudul Enam Jahanam yang mengisahkan tentang enam orang penjenayah yang membuat onar dalam masyarakat dengan perbuatan merompak, mencuri, membunuh dan merogol.

Menurut Khairy, hari ini masyarakat tidak terlepas daripada terpaksa berhadapan dengan Enam Jahanam versi moden – polemik politik pembangkang jijik!

"Buktinya adalah melalui percubaan pembangkang yang berangan-angan melaksanakan 6 formula kehancuran negara yang saya sifatkan sebagai formula 6 Jahanam," katanya dalam ucapan dasar bertajuk Memaju Generasi, Melakar Tranformasi".

Enam Jahanam tersebut kata Khairy adalah Read More....

Mantap dan bertenaga ucapan oleh Ketua Pemuda UMNO YB Khairy Jamaluddin yang cukup hebat dalam menyedarkan bukan sahaja para perwakilan UMNO malah seluruh rakyat Malaysia mengenai matlamat dan Modus operandi Pakatan Pembangkang dalam menghancurkan negara.


Psssttt..... Jangan kita biarkan 6 jahanam Pakatan Pembangkang menghancurkan negara

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PANAS - Shahrizat Jalil Akan Selak Kain Zuraidah Mak Lampir


Panas panas dan sememangnya panas.......

Ketua Wanita UMNO, Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil menyifatkan rakan sejawatannya dari Parti Keadilan Rakyat (PKR) bersikap biadap kerana mendesak beliau untuk meletakkan jawatan.

Beliau dalam Ucapan Dasar Pergerakan Sayap Parti itu turut mencabar Zuraida agar mendesak Presiden PKR, Datuk Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail berundur Read More....

Tahniah dan syabas kepada Ketua Wanita UMNO Datin Seri Shahrizat Jalil yang menemplak parti PKR ataupun lebih dikenali dengan nama Parti Koyak Rabak. Kak Jat menegaskan bahawa PKR langsung tidak bermaya ataupun dengan erti kata lain tidak punya Nafsu bila meletakkan Wan Azizah yang tidak mampu berbuat apa apa menjadi Presiden Boneka PKR.

Banyak makna yang tersirat disebalik apa yang Kak Jat katakan namun dalam rumusan Gomo sebagai seorang Blogger apa yang Gomo boleh nyatakan disini adalah PKR hilang arah bila meletakkan Wan Azizah MONOPOS sebagai Presiden Parti yang sebenarnya dikawal oleh Punaisihat Batang Bengkok Anwar Al Juburi.Amacam juak juak PKR? Ada berani?


Psssttt... Tu baru sikit belum lain lain lagi ye wahai puak puak Fuckatan....ha ha ha

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Video Tan Sri Muhyiddin Yassin Templak PAS PIS PUSUcapan oleh Tan Sri Muhyiddin Yassin Timbalan Presiden UMNO yang mantap dalam memberikan satu mukadimah buat rakyat Malaysia menilai dimana dan apakah sebenarnya yang diperjuangkan oleh parti PAS.

Jom layan. . . . .

Psssttt. . . Berderau darah malam tadi dengan ucapan Tan Sri Muhyiddin Yassin
Published with Blogger-droid v1.7.4

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP