13 May Jangan Dilupa - Najib Razak

Thursday, December 1, 2011
Hayati kata kata Presiden UMNO dalam ucaptama pagi tadi akan perjalanan negara selepas kemerdekaan yang mana kita yang berbilang bangsa di Malaysia ini mampu menjadi contoh kepada negara luar.

Anasir Komunis tidak pernah padam dan sehingga ke saat ini ianya masih lagi berterusan dengan menggunakan kaedah memecah belahkan Melayu itu sendiri dengan hasil bantuan Melayu Bangsat.

Psssttt. . . Wahai Ahli UMNO, teruskan kemaraan dan jangan mengalah kita ganyang puak Fuckatan habis habisan
Published with Blogger-droid v1.7.4

Read more...

Bila Cina Bangsat DAP Ni Nak Mampos?

"Kasi Bungkus Ini Cina BABI"

‘Hitam metalik’ – itu adalah ungkapan yang ditujukan kepada Zambry Abdul Kadir, Menteri Besar Perak. Disusuli pula dengan ungkapan ‘HARAMJADAH’ atau dalam bahasa Melayunya, ‘ANAK HARAM’. HARAM JADAH dimelayukan daripada ungkapan Hindi, HARAMZADEH yang bermaksud ANAK YANG DILAHIRKAN LUAR NIKAH. Read More

Inilah sebenarnya belang parti DAP yang sememangnya RACIST dan biadap keatas umat Islam. Malah kerana DAP Bangsat ini lah juga ada Melayu yang menjadi Barua Gila BABI dengan menjilat setiap lendir yang DAP keluarkan walaupun ianya menghina umat Islam itu sendiri.Dalam Video diatas ini kita dapat lihat DAP yang mana melalui pemimpin mereka Ngah Ko Meng si Cina Racist Gila Babi menghina Menteri Besar Perak Yb Dato Seri Zambry Abdul Kadir sebagai "Hitam Metalic yang Haramjadah"

What The FUCK? Nak biarkan ke si bangsat Cina Pendatang Komunis ni sesuka hati menghina dan memaki pemimpin Islam? Nak biarkan sahaja si Bangsat Cina DAP Pendatang ni yang berketurunan Komunis bermaharajalela?

Gua nak ajak orang Melayu Islam agar bersama memberi ajar kepada si Cina Bangsat Nga DAP ni. Gua mintak agar ada yang tampil kehadapan AJAR si bangsat ni agar dia tahu hormat orang Islam di Malaysia.

Makin lama makin menjadi si Cina Cina bangsat DAP ni, kalau lah takda undang undang dah lama Cina Bangsat DAP ni diBakar dan dibuang dalam lubang Najis kandang BABI. Haramjadah betul lah CIna DAP bangsat ni.

Puak PAS? Kepala BUTOH Mak Bapak depa masak Asam lah beb, yang dok gelak bila si Kafir ni hina pemimpin Islam adalah si puak PAS babi yang sesat Ugama ni. Konon berkopiah nampak warak tetapi Bini depa lubang Jubor pun depa tala. Memang Kimak lah juak PAS dan DAP ni.Sampai bila nak biarkan si Bangsat DAP ni? Sampai bila? Takkan takda yang nak Ajar si PUKIMAK ni? Nak biarkan je? Cibai lah DAP Komunis.

Kasi MATI je.....


Psssttt... Gua bukan Racist tetapi dengan DAP ni patut ajar je depa kasi MAMPOS


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Ucapan Najib Razak Bikin Fuckatan Hilang Telor
Mantap dan bertenaga dan itulah yang Gomo boleh Gomo nyatakan akan ucapan oleh Presiden UMNO Dato Seri Najib Razak pagi tadi bersempena Perhimpunan Agong UMNO kali ke 62 yang berlangsung di PWTC Kuala Lumpur.

Banyak maksud mendalam yang khas ditujukan buat orang Melayu agar ingat kembali akan sejarah perjuangan nenek moyang kita dalam mempertahankan Tanah Melayu ini. Malah tidak kurang kata kata pedas buat mereka yang sedang cuba menggugat kemakmuran tanah air ini.

Ayuh kita perhalusiny Read More.....

Psssttt.... Dato Seri Najib bikin Fuckatan Terpinga pinga...ha ha ha


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

"Kote Besor" Kata KJ, Siapa Kote Besor Ni?
"Ni Dia Punya"

Sebelum ni KJ kata "Kg Buah Pala Jadi Kg Buah Dada" dalam isu Lim Guang Eng Suap Mulut Keluarga si Gadis yang dicabul anak nya. Kali Ini.......EmmmmmMari wahai anak anak muda dengar dan renungkan lah sendiri apa yang dinyatakan oleh Ketua Pemuda UMNO YB KJ. Perhalusi apa yang dinyatakan dan buka mata serta minda anda untuk menilainya. Apakah Pakatan DAP, PAS dan PKR Menjamin masa depan anda?


Gua sempat jumpa KJ masa beliau keluar dari dewan, Gua tunjuk isyarat Bagus then KJ cakap:

" Kote Besor "

Ha ha ha siot lah beb...terkena aku..tapi Gua pelik bila dia sebut "Kote Besar" Macam mana dia tahu aku punya? atau Kote dia yang besar. Ha ha ha apa pun Ucapan oleh KJ memang terbaik dalam menemplak Pakatan Haram.Apa pun antara Papa Gomo dan KJ sudah tentu tak dapat lawan dengan Si Anwar Ibrahim Kote Bengkok ni..Hua hua hua....


Psssttt.... Bersatu sudah wahai pemuda UMNO, lepas PRU 13 baru kita start kempen..huhuhu


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP