Bau Mayat Melekat Dibaju

Thursday, December 8, 2011"Ada orang mati," bisik penjaga parkir di Cova Square, Kota Damansara, Petaling Jaya, Selangor.


Permit kerja dia juga telah lama mati tetapi warga asing berasal dari India terbabit masih lagi bekerja secara bebas biarpun kes terbabit telah dilaporkan kepada hotline Jabatan Imigresen Malaysia.

Gambar diatas dirakamkan kira-kira 1 jam selepas mayat ditemui. Read More....


Psssttt... ngeri siot gambar gambar nya...


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Guan Eng Takut Mati Bila Diajak Menyelam Bersama KD Tun Razak

KD Tun Razak kapal selam kebanggan negara yang sebelum ini diFitnah Pemimpin Pakatan Pembangkang.

Gomo berada di Langkawi bagi menyaksikan LIMA2011 yang berlangsung sejak 6hb sehingga 10 December 2011. Hari ini Gomo menyaksikan sendiri kapal selam Tun Razak. Walaupun dalam kedudukan statik namun kapal tersebut mampu menyelam dan melancarkan serangan.

Gomo turut difahamkan bahawa pada Sabtu ini Kd Tun Razak akan menyelam bagi menunjukkan kepada dunia akan keupayaan ketenteraan Malaysia. Lim Guan Eng ketua Menteri Pulau Pinang dipelawa untuk sama sama menaiki Kapal Selam KD Tun Razak pada hari Sabtu ini namun hasil maklumat yang diperolehi Guan Eng menolak pelawaan tersebut.

Kenapa Guan Eng menolak pelawaan dari AngkatanTentera Malaysia untuk Guan Eng sendiri menyaksikan dan merasai berada didalam lautan bersama kru kapal selam KD Tun Razak? Kenapa takut? Apakah Guan Eng takut MATI?

Gomo nak jeaskan disini jika pada hari Sabtu ini Guan Eng tidak hadir maka sahlah bahawa Guan Eng dan juga seluruh kepimpinan Pakatan PAS, DAP , PKR Bachol sama sekali.

Fitnah kerajaan pandai tapi bila dicabar Lari lintang pukang!!!


Psssttt... Guan Eng sibuk nak meraba Nenen pulak ke?

Read more...

Hand Jobs? Blow Jobs? Bugger Jobs? Which One?Apa pandangan anda semua?

Kita rakyat Malaysia boleh fikir dan nilaikannya sendiri akan wajah wajah yang berada diatas ini. Kita Rakyat Malaysia mampu berfikir secara waras akan maksud yang dinyatakan pada setiap wajah yang ada.


Psssttt... Nuar Nuar.... habis lah kau Nuar Berahi oiii


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP