Apa Kata Soi Lek Bila Video Porno MCA Indera Mahkota Tersebar?

Friday, December 9, 2011Kalau dah cina tetap cina dan itu tidak dapat dibezakan lagi sama ada Cina DAP, MCA, {KR mahupun Gerakan. Parti lain lain tetapi dalam hati tetap sama. Kuasa Politik dan Ekonomi mesti terus dikuasai oleh orang Cina.Video diatas membuktikan MCA komponen BN sendiri menentang Kilang Lynas yang dibangunkan di dalam Parlimen Indera Mahkota. MCA nampaknya seiya dan sekata dengan PKR dan DAP dalam menentang Kilang Lynas ini bagi menghalang ekonomi Pahang meningkat dan rakyat nya pula mendapat hasil.

Melayu mendapat Untung paling besar maka kaum Cina melihat ianya akan menggugat ekonomi mereka dan kerana itu Kilang Lynas perlu diberhentikan bagi menghalang orang melayu maju.

Untuk cerita lebih lanjut KLIK DISINI


Psssttt... Cina tetap cina, sebab tu Gua suka Filem Nasi Lemak 2.0 Namewee

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

"Anwar Al Juburi Main Sana, Main Sini " - Najib Razak"Berkokok sana sini, bohong sana sini, tipu sini, tipu sana, fitnah sini, fitnah sana, main sini dan main sana," kata Najib sambil disambut gelak ketawa perwakilan. (Dia) bohong tak berhenti-henti, dia kat eh kami juara...parti sendiri (pun) kucar-kacir," katanya sambil menyifatkan pembohongan terbesarnya adalah mengenai 16 September.
READ MORE....

Psssttt... 16 September Pembohongan Paling Besar dalam Sejarah MalaysiaDAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP