Dendam China Doll - Anwar Ibrahim Balun Papa Gomo

Sunday, December 11, 2011
"Jamban Dalam Scorpene"

Dato Seri Anwar Ibrahim Ketua Umum Pakatan Haprak yang juga Punaisihat Keewangan Selangor pertikaikan mengapa Papa Gomo berada dan belayar dalam Kapal Selam Scorpene KD Tun Razak pada Jumaat yang lepas.

Kata Anwar Ibrahim Papa Gomo mengancam keselamatan Negara kerana berada dalam Kapal tersebut. Betul ke Nuar Aku ni ancaman pada negara? Jangan gebang Nuar oiii... bukan orang tak kenal hang tu.Anwar Ibrahim turut kata minta pihak Polis siasat kehadiran Papa Gomo. Eh Anwar Ibrahim Al Juburi? Awat hang tak buat REPORT POLIS suruh Polis siasat aku keluar Video China Doll tu? Kenapa Anwar Ibrahim tak pi buat laporan Polis? Kenapa Nuar Berahim kote bengkok?

Kalau Anwar Ibrahim ni berani dah tentu dia akan buat laporan Polis ke atas Papa Gomo kerana Video Porno nya yang tersebar. Dan sudah pasti Anwar Ibrahim akan SAMAN Papa Gomo kerana mengaibkan dirinya. Tetapi sampai hari ini?

Sudah sudah lah Nuar Berahim, Rakyat dah nampak bahawa hang ni kaki putar alam dan seorang yang BACHOL. Kes Liwat pun hang takut nak bela diri, lagikan pulak nak SAMAN aku.

Buat Rakyat Malaysia, Gomo berada didalam Kapal Selam Scorpene adalah untuk mendapatkan kebenaran akan Kapal Selam yang difitnah pembangkang. Ada Angle angle yang Gomo lihat mampu untuk menjawap segala Fitnah Pembangkang justeru itu pembangkang takut dan pertikai akan kehadiran Gomo dalam kapal selam Scorpene KD Tun Razak.

Tidak ada salahnya dalam mana Gomo menaiki Kapal Selam Scorpene ini kerana Gomo telah melaksanakan tugas yang diamanahkan iaitu dengan menjaga RAHSIA negara dan juga membantu TLDM dalam melawah Fitnah Pakatan Pembangkang ke atas kapal Selam Scorpene.

Anda fikir antara Papa Gomo dan Anwar Ibrahim ni siapa yang akan BOCORKAN maklumat Kapal Selam Scorpene kepada negara luar? Cer teka.....Pendek kata Anwar Ibrahim marah marah ni coz dia takut Video baru dia nak keluar, he he he. Sabar Nuar Berahim sabar. "U Fuck With Me, U Fuck With The Best" . So harap Anwar Ibrahim bertenang dan selesaikan dulu kes Liwat yang akan bersambung lagi esok 12hb December. Selesaikan dulu masaalah Moral anda yang keterlaluan itu baru boleh bercakap soal kepentingan negara.

KONEK ANWAR IBRAHIM TERMASUK KE DALAM!
Mr Kote Bengkok


Psssttt.... Anwar Ibrahim ni Bachol, kalau berani dah lama dia SAMAN aku. Ptuih....


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

"I Malu Tengok Manusia Yang Tak Tahu Malu" - CimpanziPergh.... Blogger Jas Salleh mula membongkar kegiatan orang yang dikatakan dalang dalam menjatauhkan beberapa pemimpin kerajaan. Dasyat ni beb mahu tergolek kalau lu orang baca. Gua taknak cakap banyak tapi kalau nak tahu meh layan Blogg Sameramas KLIK DISINI


Psssttt... Ohhh macam tu ye brother Jas? Patut le poyo semacam ha ha ha

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Khalid Gereja Pertikai Darjah Kebesaran Yang Hassan Ali PerolehiSultan Selangor Sultan Sharafuddin Idris Shah melahirkan rasa dukacita kerana mendapati ada pihak cuba mempolitikkan isu pemberian darjah kebesaran Selangor sempena hari keputeraan ke-66 baginda.

Setiausaha Kerajaan Negeri Selangor Datuk Mohammed Khusrin Munawi berkata Sultan Selangor meneliti 2,068 permohonan yang diterima tahun ini, dengan keutamaan kepada pegawai kerajaan, polis dan tentera.

Beliau berkata daripada jumlah itu, hanya 113 penerima sahaja akan dianugerahkan darjah dan bintang kebesaran, yang terdiri daripada sembilan dari istana, 82 penjawat awam, lima dari badan bukan kerajaan dan 17 dari sektor swasta.

"Ketiadaan penerima daripada orang politik disebabkan mereka belum memenuhi syarat untuk dikurniakan darjah dan bintang kebesaran negeri," katanya pada sidang media, di Shah Alam.

Bernama melaporkan katanya tidak ada calon daripada pakatan pembangkang atau Barisan Nasional yang akan dianugerah darjah dan bintang kebesaran, kecuali satu anugerah kepada anggota Exco kerajaan negeri Datuk Dr Hasan Mohamed Ali dari parti PAS.

"Penganugerahan kepada Hasan disifatkan memberi keadilan kepada parti komponen PR (pakatan rakyat) kerana Selangor ditadbir kerajaan Pakatan Rakyat yang mengandungi tiga parti komponen iaitu Parti Keadilan Rakyat (PKR), DAP dan PAS," katanya.

Pada 2009, Sultan Selangor mengurniakan darjah kebesaran Seri Paduka Mahkota Selangor (SPMS) kepada Menteri Besar Selangor Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim yang mewakili PKR, dan darjah Datuk Paduka Mahkota Selangor (DPMS) kepada Speaker Dewan Undangan Negeri Datuk Teng Chang Khim pada 2010.

Tahun ini, Sultan Selangor berkenan menganugerahkan DPMS kepada Hasan.-10/12/2011

Sumber : Agenda Daily

GOMO: Apa lagi puak Pakatan PAS, DAP, PKR Selangor yang dok pertikai darjah kebesaran negeri yang Hassan Ali dianugerahkan? Bantai lah mana yang patut takkan hanya sibuk dok mengomel macam tu je?

Macam budak budak lah hangpa ni puak FUCKatan PAS, DAP, PKR......Idiot


Psssttt... Ha ha ha........ padan muka juak Fuckatan Selangor

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP