Mahasiswa Robot Turunkan Bendera Najib Razak Atas Arahan Kote Bengkok

Saturday, December 17, 2011Semakin terdesak apabila hari ke Sg Buloh semakin hampir buat Anwar Ibrahim pelaku Seks Luar Tabii yang mana kita tahu pada 9 hb January nanti keputusan Mahkamah akan diperolehi.

Petang tadi Gomo dimaklumkan akan satu demo yang dihadiri kira kira 100 pelajar Mahasiswa Pro Pakatan yang menyerahkan memorandum bantahan kepada lerajaan berhubung isu AUKU. Maklumat lanjut insiden tersebut KLIK DISINI.

Yang tak seronok pada Gomo apabila Anwar Ibrahim mengerahkan pada Mahasiswa ini menurunkan Bendera Najib Razak Perdana Menteri Malaysia waktu demo mereka tadi.

Apakah para mahasiswa yang kononya intelektual dan berfikiran matang ini sudah bengong sehinggakan sanggup mengikut sahaja apa yang dikatakan oleh si Peliwat Anwar Ibrahim? Apakah para Mahasiswa ini sudah diliwat Dubur mereka sehinggakan sanggup bertindak sedemikian?

Ini lah satu fenomena baru dalam negara yang mana pelajar Mahasiswa yang kita boleh katakan cerdik akal ini sebenarnya sudah bengong akibat diberi suntikan vaksin oleh Kote Bengkok Anwar Ibrahim. Mahasiswa hari ini sudah lari dari perjuangan mereka iaitu menuntut ilmu dalam mencapai kejayaan dalam hidup mereka.


Robot Anwar Ibrahim

Ingat kata Mahasiswa tadi mereka bukan "ROBOT" tapi dengan tindakan yang mereka lakukan jelas membuktikan mereka adalah "ROBOT" Anwar Ibrahim yang sedang cuba mengajak rakyat menjadi perisainya demi kote bengkoknya.

Rakyat Malaysia perlu sedar terutama ibu bapa yang mana anak anak mereka yang waktu ini merupakan Mahasiswa diseluruh pusat pengajian tinggi. Jangan lah sudah berhabis duit bergadai tanah untuk memastikan anak anak anda mendapat pendidikan namun anak anda terlibat dalam menyokong si Peliwat tegar Anwar Ibrahim.Belajar buat cara Belajar, jika ingin berpolitik Nah silakan masuk gelanggan Politik secara jantan.

Psssttt... Tindakan mereka Mahasiswa yang menurunkan Bendera Najib Razak adalah BIADAP sama sekali


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Anwar Al Juburi Memang Kaki Suntut - Mat Sabu

Anwar Ibrahim atau lebih dikenali dengan nama Anwar Al Juburi. Siapa bagi gelaran Al Juburi? Hehehe....

Terima kasih pada Mat Sabu Timbalan Presiden PAS yang memberikan gelaran Al Juburi kepada Anwar Ibrahim. Mat Sabu dari PAS tahu bahawasanya Anwar Ibrahim memang kaki Jubor. Pemimpin PAS juga tahu Anwar kaki Sodomy. Semua orang tahu Anwar memang suka Punggung lelaki.

9hb semakin hampir, Al Juburi akan dihukum atas kecuaian kote bengkoknya yang balun Jubor Saiful Bukhari sehingga meninggalkan Air Mani dalam dubur.

Keadilan semakin hampir.... Jahanam lah Kau Anwar Al Juburi

Read more...

Kebebasan Bersuara Kata Anwar Ibrahim Tetapi Bukti Ini Bagaimana?

Kebebasan Bersuara kata pembangkang, Ye ke depa ni amalkan kebebasan bersuara? Betul ke? Meh sini layan Bukti yang ada dibawah ni.


Facebook Anwar Ibrahim Ketua PembangkangFacebook Najib Razak Perdana Menteri Malaysia

Hangpa sendiri boleh nilai pihak mana yang amalkan kebebasan bersuara ni apakah ianya BN mahupun Pakatan.

Itu kita tak cakap lagi mengenai media arus perdana yang ada,pi tengok akhbar mereka macam haprak daily, Keadilan Sewel, Dap Cibai semua tu takda satu pun story pasal apa yang kerajaan lakukan untuk rakyat Malaysia. Tak habis habis Fitnah Fitnah Fitnah.

Cer anda baca pulak akhbar yang boleh kita kata pro kerajaan? Contoh Utusan Malaysia lah yang kononya kata pembangkang milik UMNO. Tiap hari ada artikel mengenai pembangkang walaupun hanya sebesar kotak rokok.

Itu bukti kebebasan bersuara yang diamalkan kerajaan berbanding dengan Kebenakkan Pakatan Pembangkang.

Moga rakyat Malaysia bijak menilai apa yang Gomo sampaikan ini. Kerajaan Barisan Nasional terbaik dalam memakmurkan Malaysia dan menjaga rakyat Malaysia berbanding Pakatan pembangkang yang sudah kehabisan Modal menfitnah Kerajaan BN.


Psssttt... Belum cakap lagi bab lain lain tu, memang celako lah Pakatan Haram ni


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP