"Klorge Kawan Besor" Pastikan Najib Razak Dekat Dihati Anak Anak Pekan

Sunday, December 18, 2011

Kuala Lumpur 18 Disember 2011 -Kira kira 6000 anak Pekan Pahang termasuk mereka yang tinggal diserata negeri bertemu dan mengukuhkan tautan dalam Majlis Himpunan Anak anak Pekan bersama Perdana Menteri Dato Seri Najib Tun Razak di dewan Tun Razak PWTC disini malam ini.

Perhimpunan yang dianjurkan oleh kelab anak wawasan pekan (KAWAN) itu adalah bersempena dengan ulang tahun ke-10 pertubuhan tersebut yang mana Perdana Menteri merupakan penaungnya. Presiden KAWAN , Mohd Rosdi Alizah berkata Kelab tersebut yang pada asalnya dicetuskan oleh sekumpulan anak muda dari Pekan telah mengorak langkah bagi memperkukuhkan jaringan perhubungannya dengan menarik lebih ramai penyertaan daripada warga Pekan yang kini bertaburan diseluruh negara.

Perhimpunan ini telah menghimpunkan seberapa ramai anak Pekan dari pelbagai kaum dan keturunan dalam satu pertemuan keluarga terbesar yang pernah diadakan dengan slogan "Kawan Satu Malaysia, Klorge Kawan Besor".

Untuk makluman pada pilihanraya 2008 Najib Razak meraih 26,644 undi majority yang mana merupakan undi tertinggi yang diperolehi berbanding calon calon lain.

Pelbagai lapisan masyarakat yang terdiri dari anak anak Pekan memenuhi Dewan Tun Razak Malam ini membuktikan bahawa sokongan keatas Dato Seri Najib Razak Perdana Menteri Malaysia yang juga anak.

Psssttt . . . Hebat strategi Najib Razak dalam mendekati pengundi. Pemimpin lain?
Published with Blogger-droid v1.7.4

Read more...

Percaya Atau Tidak Hantu Mak Lampir Lari Malam?Siapa yang tak kenal dengan Mak Lampir dari Ampang ni... Tengok senyuman dia saja dah boleh buat budak-budak kencing malam. Memang horror betul kalau sesekali dia tersenyum beb.. Tapi semalam.......Shahrizat yang hadir memberi ucapan pedas mengherdik Zuraida yang disifatkannya 1 serangan yang diperakui Muslimat PAS sendiri sebagai tidak berhemah. Malah Shahrizat mendakwa Zuraida sewajarnya mencermin dirinya terlebih dahulu dan tidak membuat pertuduhan dengan cara menghasut tanpa melampirkan sebarang bukti kukuh terhadap beliau.Shahrizat menganggap serangan tersebut sebagai serangan politik untuk menjatuhkan Wanita UMNO secara amnya yang banyak memberi kekuatan terhadap sokongan dan kekuatan UMNO. Read More....


Psssttt.... Ingat hebat sangat si Mak Lampir Zuraidah Ampang tu.... penakut rupanya

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Khalid & Pudin What The Fuck Are U Doing?


Idiot

Makin hari makin parah dengan insiden Mahasiswa kita yang dilihat semakin biadap dan kurang ajar kepada kepimpinan Negara. Cara elok dah diberi tunjuk ajar namun cara biadap juga mereka lakukan demi mencari populariti singkat demi merealisasikan hasrat pemimpin Pembangkang.


"Nak Kena Titik"

Semalam sewaktu demo dari Kumpulan mahasiswa yang terdiri gabungan Solidariti Mahasiswa Malaysia (SMM) dan Gerakan Menuntut Kebebasan Akademik di PWTC mereka telah bertindak biadap dengan menurunkan bendera Perdana Menteri Malaysia Dato Seri Najib Razak dan menaikkan pula bendera kumpulan Bodoh mereka itu.Apakah itu cara yang baik dalam menyalurkan luahan mereka kepada kerajaan?

Pada masa itu juga mereka kumpulan Mahasiswa Bodoh ini menyerahkan memorandum kepada Timbalan Menteri Pengajian Tinggi Saifuddin Abdullah atau dengan nama Glamour nya si PUDIN.

Pelik namun itulah realitinya bila si Pudin yang terima memorandum tidak menghalang para pendemo melakukan tindakan biadap dengan menurunkan Bendera Najib Razak. Apa sudah jadi? Apakah si Pudin memejam mata waktu kejadian?


"Biadap"

Sudahlah Bendera Najib Razak diturunkan dan dinaikkan dengan bendera kumpulan Mahasiswa yang bodoh itu malah lebih celaka bila tidak ada yang menghalang tindakan biadap para pelajar bingai itu. Apa sudah jadi ni?

Ini lah apabila Menteri dan Timbalan Menteri berdiam diri dengan hasutan yang disebarkan oleh pemimpin pembangkang. Bukan kita semua tidak tahu bahawa kumpulan Mahasiswa ini dibiayai oleh si Punai Bengkok Anwar Ibrahim dan keponakkan pemimpin yang lain.

Apa yang berlaku semalam sudah semestinya menjadi tanda tanya kepada kita semua apakah yang sebenarnya berlaku diantara Menteri dan juga Timbalan Menteri. Pernah dengar orang berkata si Khalid dan Pudin ni tak sehaluan. So kalau dah tak sehaluan dalam nak menyelamatkan Mahasiswa ni apa mau tunggu lagi? Angkat kaki jalan lah.


Si Pudin New Politic

Gomo melihat dalam insiden semalam yang perlu dipersalahkan adalah Si Pudin Timbalan menteri Pengajian Tinggi. si Pudin ni selalu melaungkan "NEW POLITIK" yang mana menyokong kebiadapan yang dilakukan mahasiswa kita. Apa masaalah kau ni Pudin? Kau nak jadi PM ke?

Si Pudin semakin berani sekarang ini, apakah sudah ada percaturan dalaman yang dilakukan si Pudin? Cakap cakap orang perlu diambil kira dan jika benar yang dikatakan maka sahlah si Pudin akan LOMPAT ke sebelah Pembangkang bila kedudukannya terancam.


"Habiskan DUit Mak Bapak"

Tak semua Mahasiswa berfikiran Bodoh macam yang berlaku semalam. Namun jika budaya Biadap ini tidak dikekang kelak yang parah adalah negara juga. Mahasiswa diangkat serba serbi dalam menimba ilmu untuk masa hadapan Malaysia, namun jika begini perilaku mereka maka negara akan menuju ke arah kehancuran kerana mahasiswa yang terhasil sudah tidak mampu menggunakan Otak mereka dalam memajukan negara.


"Tian Chua Pembangkang Hasut Anak Melayu"

Kita tahu Anwar Ibrahim semakin terdesak untuk menghasut rakyat menjadi perisainya menjelang 9hb January nanti dalam kes Liwat. Kita tahu Mahasiswa semalam dibayar oleh Anwar Ibrahim untuk melakukan tindakan biadap tetapi kita hairan bila Menteri dan Timbalan menteri mengiyakan apa sahaja yang Mahasiswa lakukan walaupun didepan mata sendiri.

What The Fuck?

Buat Mahasiswa semalam yang Bodoh piang tu diminta untuk anda berhenti dari melanjutkan pelajaran. Elok jadi pengerak parti pembangkang sahaja. PRU 13 kelak banyak jawatan kosong untuk anda semua. Pasang Poster pun boleh dapat rm100 sehari. So berhenti sekarang dari menjadi penyumbahleweng kepada rakan rakan Mahasiswa yang lain.


Psssttt... Si Pudin ni memang Bangsat nak mampos.....ada hati nak jadi MB Pahang pulak... Ptuih


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP