Video Adam Adli Gay Jamban FUCK Polis

Sunday, December 25, 2011Video diatas mengambarkan kepada kita semua yang Mahasiswa Robot Anwar Ibrahim cuba mengelirukan rakyat bahawasanya mereka tidak terlibat dengan mana mana parti politik.

Itulah kenyataan dungu ataupun bangang yang diutarakan oleh mahasiswa Robot Anwar Ibrahim yang mana kita semua tahu mereka ini bertindak diatas arahan Pak Anwar yang sengaja mewujudkan kekacauan dalam negara menjelang keputusan kes Liwat nya pada 9.01.2012 nanti.

Dalam kenyataan diatas juga Mahasiswa robot Anwar Ibrahim menyatakan selama 40 tahun mereka dibodohkan dengan AUKU. Apakah benar selama ini mereka ini telah dibodohkan? Saifuddin Abdullah atau dikenali dengan nama Pudin diangkat menjadi Jagoan sedangkan si Timbalan Menteri tersebut hanya mencari Populariti untuk dirinya sahaja.

Kalau tidak kerana AUKU Gomo yakin jumlah para pelajar yang cerdik pandai yang mengalas harapan negara amat sedikit sama sekali kerana sudah pasti kebanyakkan mereka ini Gagal dalan peperiksaan kerana terbabit dalam kancah politik kampus yang dipergunakan oleh parti politik.

Inilah mahasiswa Malaysia hari ini yang tidak mengenang jasa dan pengorbanan ibu bapa mereka dalam membesarkan dan bersusah payah berkorban untuk mereka ke menara Gading.

Usaha Kerajaan yang menyekat mereka para mahasiswa Kampus ini dari dipergunakan oleh parti politik selama ini sebenarnya memberikan kesan yang baik buat negara. Dan hakikat ini sebenarnya disedari ramai pihak kerana mereka para mahasiswa inilah warisan yang ada dalan menggalas harapan negara kita buat masa mendatang.

Demi kebebasan kata para Mahasiswa robot Abwar Ibrahim ini. Kebebasan apa yang mahasiswa perlukan? Jangan kerana idola mereka Anwar Ibrahim maka sewenang wenangnya bertindak diluar jangkaan dengan menjadi perusuh kepada negara.

Gomo sekali lagi meminta agar para mahasiswa lain agar usah terikut ikut dengan berapa kerat mahasiswa robot Anwar Ibrahim ini dalam meracuni pemikiran anda.

Anda mampu untuk berfikir secara waras dalam soal ini. Jika benar benar berminat dalam politik maka tamatkan dahulu pembelajaran anda dan setelah itu sertailah mana mana parti politik dan lakukanlah apa yang anda rasa perlu untuk kepuasan maksimun politik anda.

MAHASISWA BUKAN ROBOT ANWAR IBRAHIM

Bukan main juak pakatan Pembangkang ini anti pada PDRM. Tapi yang paling banyak pi mengadu pada PDRM minta bantuan adalah mereka juga. Konon Fuck Polis lah, Polis kejam lah, bla bla macam macam lagi. Hakikatnya pada PDRM lah mereka tagihkan simpati. Cakap tak serupa bikin mereka pejuang Kote Bengkok ni.


Psssttt. . . Akibat segelintir perjuangkan kaki dubur habis yang lain tercalit najis Anwar Ibrahim
.

Read more...

Rusuhan 9-01-2012 Menjanjikan Para Mahasiswa Robot Anwar Ibrahim Bertamadun?


"Kempen Membebaskan Anwar Ibrahim
Menjadikan Mahasiswa ROBOT pada
9 Januari 2012"

Apa yang Kerajaan yang ada hari ini tidak berikan kepada para Mahasiswa dalam kemudahan mereka menuntut ilmu di kampus kampus yang sedia ada? Cuba anda lihat kampus di Malaysia dan bezakan dengan kampus kampus yang ada di Luar negara. Banyak perbezaan nya dan yang pasti kampus di Malaysia dengan sistem pentadbiran yang efeksyen memberikan para Mahasiswa peluang yang terbaik dalam menuntut ilmu.

Tapi apabila mereka ini para Mahasiswa diracuni pemikirannya oleh segerombolan pemimpin Pembangkang yang menjadikan para mahasiswa ini ROBOT maka perbuaatan yang tidak bertamadun dilakukan para Mahasiswa.Video diatas ini dirakamkan pada tanggal 29 Januari 2010 ketika pilihanraya Kampus Malaya, kumpulan mahasiswa Pro Pembangkang ini yang dijanakan dengan keewangan oleh pemimpin pembangkang bertindak diluar jangkaan dengan memecahkan pintu HEP.

Perbuataan mereka ini yang jika kita nilai merupakan satu perbuataan yang amat biadap dan setelah insiden ini berlaku para mahasiswa yang terlibat dalam kejadian memecahkan pintu HEP bertindak bodoh dengan enggan memohon maaf diatas pekara yang berlaku.

Ini lah keganasan yang bakal dilakukan sekali lagi oleh para mahasiswa ini pada tanggal 9. Januari 2012 apabila Anwar Ibrahim mengheret para mahasiswa ini kejalanan untuk merusuh bagi kepentingan dirinya.

Apakah mahasiswa dinegara kita ini tidak mempunyai Akal dan fikiran ataupun sebenarnya mereka dahagakan belantan dan gari dari pihak Polis? Jika keganasan yang mereka bawa pada 9 Januari 2012 nanti pihak PDRM diminta untuk tidak teragak agak menjalankan kewajipan dengan mengheret mereka ini dan menyumbat pelajar yang terlibat ke dalam Lokap.

Demi keselamatan rakyat yang lain petualang petualang yang merusuh ini perlu dinyahkan demi menjaga keselamatan awam dan ketenteraman awam.


Psssttt... Mahasiswa yang menjadi ROBOT Anwar Ibrahim semakin malap masa depan mereka......Stupid
DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

DAP Penyumbang Utama Rasuah Negara - RBF OnlineGomo tertarik dengan kupasan rakan blogger RBF Online mengenai Indeks Persepsi Rasuah negara yang meningkat waktu ini. Rasuah memang menjadi nanah dalah kerajaan mahupun mana mana pihak baik dari swasta, agensi dan juga individu.

Gomo malas untuk cakap panjang mengenai pekara ini namun seingat Gomo yang selalu mengamalkan Rasuah ini terdiri dari kaum Cina. Pendek kata apa sahaja akan diRASUAH mereka demi kesenangan singkat tak kira apa pun padahnya.

Dalam erti kata lain DAP lah sebenarnya menjadi penyumbang Rasuah yang terbesar dalam negara dan ini tidak dapat disangkal lagi apabila banyak keroni keroni dan juga Funcer DAP merupakan mereka yang terlibat dalam kegiatan yang tidak bermoral.

Gomo pohon anda rakyat Malaysia untuk membaca kupasan Blogger RBF Online DISINI


Psssttt... DAP selalu kata "Kawtim ma......"


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP