BREAKING NEWS - Nga Kor Meng Terima Ugutan Bunuh, Blogger Suspek Utama

Wednesday, December 28, 2011


Kah Kah Kah
Kah Kah Kah
Kah Kah Kah

Macam Gampang lah pemimpin Pembangkang ni, auta sana auta sini berak sana berak sini semua nak dikencingnya. Ha Ha Ha.......

Maaf lah ye, Teman nak gelak besor kali ni, gelak pasal si pemimpin DAP Nga Kor Meng yang kita tahu seorang yang Racist dan menyerupai iras iras Babi Golek.Umum mengetahui bahawa Blogger Sekupang Dua telah mendedahkan dokumen sulit yang mana membuktikan penyelewengan yang dilakukan oleh Nga Kor Meng ini sewaktu Perak didalam pentadbiran Pakatan DAP, PAS, PKR. Dokumen tersebut boleh layari DISINI.

Hasil pendedahan tersebut Nga Kor Meng bagaikan hilang arah dan melalui portal Malaysiamerapu milik Pembangkang Nga telah mencabar Blogger Sekupang Dua untuk melaporkan isu Dokumen penyelewengan Wang Rakyat kepada SPRM.

Bagaikan dijangka dengan ada Telor dua biji Blogger Sekupang Dua melaporkan penyelewengan Wang Rakyat oleh Nga Kor Meng kepada SPRM pada hari yang lepas dan kertas siasatan telahpun dibuka bagi menyiasat akan penyelewengan yang dibuat Nga Kor Meng DAP Perak.Sejurus Blogger Sekupang Dua membuat laporan Polis, Nga Kor Meng yang semakin tidak keruan cuba menakut nakutkan Blogger Sekupang Dua dengan menyatakan akan MENYAMAN Blogger tersebut dan akan menyerahkan SAMAN pada hari ini iaitu 28hb Disember 2011.

Blogger Sekupang Dua menyahut Ugutan Nga Kor Meng dengan menunggu dihadapan Pejabat DAP Perak sejak jam 9 pagi tadi sehinggalah ke jam 3 petang namun kelibat Peguam Nga Kor Meng mahupun mana mana pemimpin DAP tidak kelihatan dipejabat DAP tersebut.


"Tunggu Punya Tunggu Tak Juga Muncul Si Nga"
KLIK DISINI

Saman yang kononya hendak diberikan kepada Blogger Sekupang Dua juga tidak muncul muncul dan ini membuktikan bahawa Nga Kor Meng tahu isu yang didedahkan oleh Blogger Sekupang Dua adalah tepat dan pihak SPRM akan terus menjalankan siasatan rapi.
Bab ni Gomo Gelak Kuat Beb... meh layan....ha ha ha

Petang tadi secara mengejut Malaysiamerapu milik pembangkang mengeluarkan artikel bertajuk "Nga terima ugutan bunuh, peluru melalui pos" Ha Ha Ha.......Adoi.... Nga Kor Meng terima ugutan Bunuh pulak petang ni setelah beliau sendiri GAGAL menyerahkan SAMAN kepada Blogger Sekupang Dua.

Ini lah pemimpin pembangkang, bila sudah KALAH dan tidak mampu berlawan maka mulalah mengeluarkan cerita yang kononya diancam Bunuh lah, itu lah ini lah. Ini semua taktik yang sudah dapat dihidu oleh rakyat Malaysia.

Nga Kor Meng terbukti penakut dan telah KANTOI dalam penyelewengan yang dilakukannya sewaktu Kerajaan PAS, PKR, DAP mentadbir Perak. Demi nak menyelamatkan maruah beliau maka cerita diancam Bunuh dikeluarkan bagi mengalih isu utama iaitu Penyelewengan Wang rakyat yang dilakukannya.

Ini lah dia modus operandi yang sama dilakukan Anwar Ibrahim, apakah anda masih ingat apabila Saiful Bukhari membuat laporan Polis yang beliau diliwat Anwar Ibrahim? Anwar Ibrahim telah lari bersembunyi di Kedutaan Turkey kononya beliau telah diancam BUNUH.Ha Ha Ha..... Woi Pembangkang!!! Rakyat tak bodoh lah oiii...


Dengan Blogger pun pemimpin Pakatan ni takut, Ha ha ha....ini lah buktinya bahawa para barisan Blogger memang menakutkan pemimpin Politik. Syabas Sekupang Dua....huhuhu


Psssttt.. Kita tunggu apa Nga Kor Meng Babi ni nak Spin lagi lepas ni....hehehe


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Najib Razak Alpa Sehingga Pelampau Ugama Kristian Semakin Rakus Memperlekehkan Islam
"Wake Up Sir"
Pertubuhan Peribumi Perkasa (PERKASA) hari ini mengulangi amaran terhadap seorang pemimpin tertinggi Gereja National Evangelical Christian Fellowship (NECF) Rev. Dr Eu Hong Eng yang didakwa mempertikai Artikel 153 Perlembagaan Negara di sebuah Gereja pada sambutan Hari Krismas baru-baru ini. Read More....

PERKASA sekali lagi mengulangi amaran nya kepada mereka yang tidak bertanggungjawap cuba mencetuskan isu sengketa ugama dalam Malaysia ini. Malah jika kita lihat hal ini sudah berkali kali berulang seolah olah mereka yang bermain sentimen ugama ini kebal dan tidak takut dengan perlembagaan negara yang telah menjelaskan apa yang boleh dan apa yang tidak boleh.Isu Gereja DUMC yang mana telah terbukti memurtadkan remaja Islam sehingga kini tidak diambil tindakan oleh pihak bertanggungjawap. Mereka yang terlibat dengan aktiviti memurtadkan umat Islam itu juga sehingga kini belum ada seorang pun yang didakwa.


"Muka Penuh Bangga Mencabar Islam ke Mahkamah"

Kalimah Allah dijadikan perdebatan sehingga memperlekehkan perlembagaan negara yang jelas menyatakan Islam agama rasmi. Malah isu Kalimah Allah telah dicabar oleh pelampau ugama ini sehingga ke Mahkamah yang mana pada Gomo amat memalukan kita sebagai sebuah negara Islam kerana tidak berupaya berinteraksi secara waras akan hal tersebut.

Apa sebenarnya masaalah kerajaan hari ini? Kenapa perlu takut kepada pelampau ugama yang berniat mencetuskan kekecohan dan dengan berani mempermainkan perlembagaan negara?

Kepimpinan dibawah Dato Seri Najib Razak memang terbukti mengamalkan kebebasan bersuara. Gomo memuji apa yang dilakukan Perdana Menteri dalam keterbukaan ini, namun dalam isu agama ianya tidak boleh dikompromi sama sekali. Apakah pentadbiran Najib Razak takut untuk bertindak?


"barua Pemimpin Pembangkang yang Bersekongkol"

Memang tidak dinafikan Pembangkang baik PAS mahupun PKR berada dibawah penguasaan DAP yang menyebarkan fahaman pelampau ugama dengan mempertikaikan perlembagaan yang ada. Pemimpin pembangkang bersilih ganti menyokong usaha usaha memperlekehkan perlembagaan negara termasuk bab Artikel 153.

Pembangkang sememangnya ingin menghapuskan perlembagaan negara yang telah termaktub sekian lama dan ianya tidak dapat disangkal lagi dengan kenyataan demi kenyataan yang mereka keluarkan. Namun bagaimana pula dengan kerajaan BN yang menerajui negara? Apakah turut sama bersekongkol dengan pembangkang?


"Sultan Selangor Akui Aktiviti Memurtadkan Umat Islam Di DUMC"

Najib Razak sepatutnya lebih berani dalam soal ini, jangan kerana inginkan undi dari bangsa lain maka sanggup untuk mendiamkan diri dari mengambil tindakan tegas keatas mereka pemlampau ugama.

Islam adalah agama Rasmi dan semua orang tahu akan pekara tersebut, namun bila ada pihak yang menginjak injak perlembagaan negara sudah pasti tindakan tegas perlu diambil kepada mereka pelampau ugama ini.


"Kanak Islam diajar menyayi Sayangi Jesus"

Semakin hari semakin kuat gerombolan pelampau ugama ini dalam menyebarkan dakwah mereka kepada umat Islam. Malah isu DUMC menjadi bukti terpenting bahawa mereka ini tidak segan silu untuk memurtadkan umat Islam yang ada dalam Malaysia. Hal di Seputeh yang mana kanak kanak Islam diajar untuk menyayikan lagu Sayang Jesus juga membuktikan mereka ini semakin hari semakin berani memperkotak katikan Islam.

Apa respon pentadbiran dibawah kerajaan Najib Razak? Apakah kerana pilihanraya maka pekara sebegini mesti didiamkan sahaja? Gomo sebenarnya sudah meluat dan menyampah dengan karenah pemimpin kerajaan yang mendiamkan diri apabila timbul soal pelampau ugama yang mengejek ngejek Islam. Sampai bila kita perlu berakata "Tak pa, kita sabar. Biar pi depa tu"


"Mereka semakin Berani"

Undi tetap undi namun dalam soal Ugama Islam yang mana agenda memurtadkan dan memesongkan akidah umat Islam ini peranan yang lebih besar ditagih oleh kami semua masyarakat Islam Malaysia. Apakah kita perlu lihat lebih banyak lagi aktiviti memurtadkan Umat Islam berlaku sebelum PRU 13? Apakah kita perlu lihat lebih banyak keceluparan dan kebiadapan dilakukan mereka pelampau Kristian ini?Kepala Babi diletakkan di Masjid dan surau, cat merah dan arak disimbah dirumah Ibadat umat Islam. Semua itu agenda siapa lagi? Semakin hari semakin menjadi jadi pelampau ugama ini. Bila ada umat Islam yang bertindak balas maka hukuman yang dikenakan kepada umat Islam itu berat sama sekali. Tetapi kepada mereka yang pelampau ugama Kristian diberikan kemaafan atas tindakan biadap mereka itu.Gomo nak tegaskan kepada semua pemimpin politik tanpa mengira parti agar jangan sekali-kali menggadaikan kedaulatan Islam atas tekanan sokongan politik. Jika tunduk kepada tekanan politik ianya boleh membawa hasil sementara, tetapi dalam jangka panjang ia akan meruntuhkan paksi pembinaan negara-bangsa dan turut merugikan semua pihak dan negara.


1. RAYMOND KOH


2. SUZANA @ LIEW SOW YOKE (ISTERI RAYMOND KOH)


PASTOR DUMC DANIEL HO

(Mereka Yang Memurtadkan Remaja Islam Di DUMC)

Semakin hari mereka ini semakin melampaui batas, umat Islam yang mana berkepentingan dalam politik turut bersekongkol dengan mereka pelampau ugama ini. Harapan yang ada kini hanya pada kerajaan dibawah pentadbiran Najib Razak untuk mematikan langkah mereka pelampau ugama ini. Jika Najib Razak masih berkira kira akan undi yang diperlukan takut akan berlaku satu pertumpahan darah yang tidak mampu dikawal sepertimana yang berlaku sebelum ini.

Undang undang ada tetapi ???


Psssttt... Gua bukan baik sangat tetapi bab akidah umat Islam ni kita wajib menentang aktiviti biadap pelampau Kristian ini.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Solat Hajat Bebaskan Anwar Ibrahim Dari Kezaliman Hakim Malam Ini

Malam ini dilaporkan satu ceramah Bebaskan Anwar Ibrahim dari Kezaliman akan dilakukan di Kg Bharu Kuala Lumpur yang mana Anwar Ibrahim turut hadir dalam menyampaikan ucapan ceramahnya.
Dimaklumkan juga kepada hadirin untuk membawa sejadah kerana satu solat hajat tolak Fitnah ke atas Anwar Ibrahim yang mana diimamkan sendiri oleh Anwar Ibrahim di padang Kelab Sultan Sulaiman Kg Bharu.

Program solat hajat bebaskan Anwar malam ini dikelolai SMM Solidatari Mahasiswa Malaysia.

Psssttt . . . Sejak dapat gelaran imam mahdi anwar nak bersolat hajat. Lu org rasa dia berani ke? Hehehe

Read more...

Breaking News - Ngah Kor Meng DAP Saman Blogger Sekupang Dua RM 2 JutaBESOK TEMAN AKAN TERPACAK JAM 10 PAGI DIDEPAN PINTU DAP PERAK YANG BERTEMPAT DI MEDAN ISTANA, BILA DIA NAK BAGI SAMAN PADA TEMAN, APA YANG DIA CABAR SURUH TEMAN LAPOR SPRM, TEMAN DAH LAPOR, LA NI PULAK DIA NAK SAMAN KERANA PULAK! TAK USAH RISAU ESOK TEMAN TUNGGU DIDEPAN PINTU, BAGI JER TERUS KAT TEMAN...

APA YANG TEMAN BUAT ADALAH HAK RAKYAT YANG MAHU TAHU PENYELEWENGAN, APAKAH DENGAN MAHU SAMAN DAPAT MENAKUT-NAKUTKAN TEMAN? APAKAH DENGAN CARA INI DAPAT MENGHALANG TEMAN MENBONGKAR ISU INI?

APAKAH DIA RASA BINI DIA TERGANGGU DENGAN PEMBONGKARAN INI? TERFIKIRKAH BAGAIMANA MENTERI BESAR YANG DI CACI SEBAGAI HITAM METALIK? ADAKAH INI CACIAN YANG TAK AIBKAN MB KITA, SEKARANG SEKUPANG MEMBONGKAR, INI HAK RAKYAT PERLU TAHU APA YANG SEBENAR,

SO JANGAN BUANG KARAN DALAM PAPER! BANYAK LAGI CERITA RAKYAT YANG ORANG LAIN NAK TAU! ESOK PUKUL 10PAGI TEMAN AKAN TERPACAK DEPAN PINTU! INSYALLAH JANGAN TAK MAI... - Blogger Sekupang Dua

Itulah kenyataan dari rakan Blogger Sekupang Dua yang akan menuntut SAMAN dari pemimpin DAP Perak Ngah Kor Meng Anak Babi yang kelmarin menyatakan beliau akan Menyaman Blogger Sekupang Dua atas pendedahan dan laporan SPRM yang dibuat keatas penyelewengan Ngah Kor Babi ni.

Untuk makluman semua, apabila keluarnya dokumen yang menunjukkan penyelewengan wang rakyat dilakukan pemimpin DAP ini maka Ngah Kor Babi telah mencabar agar laporan SPRM dibuat keatas dirinya. Dan bertitik tolak dari itu rakan Blogger Sekupang Dua telah melaporkan kepada SPRM akan penyelewengan yang berlaku yang mana kini kertas sisasatan telah pun dibuka.

Apabila Blogger Sekupang Dua membuat laporan SPRM secara tiba tiba pula Ngah Kor Babi menjadi tidak keruan dengan cuba menakut nakutkan Blogger Sekupang Dua yang mana kononya Blogger Sekupang Dua akan di SAMAN Ngah Kor Babi ini.

Nah sekarang pagi ini Blogger Sekupang Dua sudah siap sedia berada dihadapan pejabat DAP yang mana menanti akan ketibaan surat SAMAN dari Ngah Kor Babi. Siapa Jantan sekarang ini? Blogger Sekupang Dua ataupun Pemimpin DAP Ngah Kor Babi?

Sama sama kita nantikan apakah pemimpin DAP Ngah Kor Babi ini akan menyerahkan SAMAN kepada Blogger Sekupang Dua ataupun beliau sebenarnya sedang mempersiapkan diri untuk diheret ke Mahkamah diatas penyelewengan yang dilakukannya.Pendedahan Penyelewengan Wang Rakyat
Ngah Kor Babi Yang Dilaporkan
Ke
SPRM KLIK DISINI


Psssttt... Kagum kehebatan Blogger Sekupang Dua, teman yang sealiran sejak 2008 sehingga kini. Bravo Yeop...kita Lawan depa sampai lumat DAP Babi ni


"Mau Kasi Ajar Sama Lu Babi"

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP