Best Of The Best Article From Papa Gomo In 2011 - No 1 Konspirasi Bersih 2.0

Saturday, December 31, 2011

Article terbaik bagi 2011 telah Gomo keluarkan yang mana Ketiga dan Kedua terbaik sudah dipertontonkan kepada semua. Kali ini kemuncaknya yang mana sepanjang 2011 Article ini merupakan article yang Gomo merasakan kepuasan yang tidak terkata dan akan Gomo kenang sepanjang hayat Gomo hidup.

Untuk makluman articel ini Gomo jalankan penyiasatan yang cukup rapi bermula dari jamn 12 malam sehingga ke jam 7 pagi sebelum Gomo menyiapkan dan mengeluarkan untuk tontonan umum.

13 July 2011 - Ekslusif - Konspirasi Pembunuhan Mangsa BERSIH Di BongkarAl Fatihah?
Kejam dan zalim itu lah yang akan terpancul dari mulut rakyat Malaysia yang menyaksikan video diatas. memang menyedihkan apabila seorang yang sedang Nazak dan akhirnya menemui ajal diperlakukan begitu Biadap oleh Pihak Polis tampa memberi apa apa bantuan kecemasan kepada mangsa yang sedang meraung kesakitan.
Blogg KONSPIRASI Pakatan Pembangkang

Itu kata mereka Blogg Blogg dan Media Pakatan Pembangkang sejak pada petang Sabtu sehinggalah ke hari ini. Mereka menyasarkan Video diatas dan Gambar gambar yang menunjukkan seolah olah Arwah Mati Shahid sewaktu Demo Bersih.

Video di atas dan Gambar gambar yang dikeluarkan memberikan kesan simpati kepada para penyokong Pakatan Pembangkang dan ianya juga berjaya menghasut rakyat Malaysia. Sentimen dan emelen sebegini memang menyentuh perasaan setiap insan yang menyaksikannya.


Blogg KONSPIRASI Pakatan Pembangkang

Gomo Simpati? Kasihan? Mari kita dedahkan KONSPIRASI TERANCANG yang mereka Pemimpin Pakatan Pembangkang dan Media mereka lakukan dalam menghasut Rakyat Malaysia.

Untuk makluman Lelaki didalam Video di atas merupakan seorang lelaki yang agak kurang waras orangnya. Nama lelaki tersebut Suhardi Mohd yang sekarang ini menetap di Bangi. Beliau merupakan seorang Broker tanah yang juga mempunyai Dua orang isteri.Suhardi Mohd juga merupakan bekas pengikut Al Arqam.


Hebat Lakonan Sebelum Kematian
Memaparkan Si Mati Bersama Si Kafir
tanda Pakatan Rakyat yang Utuh

BAGAIMANA KONSPIRASI BERMULA

Suhardi Mohd telah dipilih oleh kepimpinan Pakatan Pembangkang untuk melakonkan watak seorang lelaki yang akan Mati sewaktu demo Bersih yang berlangsung. Konspirasi ini dilakukan demi meraih simpati rakyat tidak kira sama ada demo yang berjalan pada 9 Julai lalu berjaya ataupun tidak namun kepimpinan Pakatan Pembangkang inginkan Lakonan Kematian berlaku walau apa cara sekalipun.

KRONOLOGI


Lakonan Suhardi Menjadi Imam


Hebat Lakonan Suhardi

Lihat Gambar Gambar di atas bagaimana Gambar Suhardi Mohd telah diambil lebih awal dan ianya ditunjukkan didalam pelbagai aksi seolah olah beliau menunjukkan tanda sebelum ajalnya.

Rakaman Video pula menunjukkan bagaimana Suhardi Mohd mengelupur ketika digari pihak Polis dan dalam masa yang sama beberapa orang berada disekitarnya mengucap Kalimah Syahadah.


Blogg KONSPIRASI Pakatan Pembangkang


KENAPA SUHARDI MOHD DI TANGKAP POLIS?

Suhardi Mohd sebenarnya memang sengaja untuk pihak polis menangkap beliau kerana telah dirancang akan penangkapan itu. Untuk makluman Pihak Polis yang berada di sekitar demo tidak akan mengkap para pendemo yang tidak mencetuskan kekecohan namun akan menangkap mereka yang mencetuskan Provokasi.

Oleh itu Suhardi Mohd mencetuskan beberapa Kekecohan sehingga mencabar pihak Polis menangkap beliau. Dan akhirnya pihak Polis yang berang telah mengejar dan menangkap beliau dan waktu itulah adengan lakonan mati bermula.

Beliau Suhardi Mohd bertindak pengsan agar di lihat oleh semua yang ada di situ beliau telah mati. Pihak Polis kemudiannya membawa Suhardi Mohd ke Hospital bagi mendapatkan rawatan lanjut memandangkan Suhardi Mohd masih lagi tidak sedarkan diri.


Blogg KONSPIRASI Pakatan Pembangkang

Sejurus sampai di Hospital Suhardi Mohd telah bangkit dari lakonan pengsannya dan bertindak cuba keluar dari Hospital namun telah di tahan oleh pihak Hospital dan Polis. Dan waktu ini lah segala galanya terbongkar.

Suhardi Mohd sebenarnya telah diarahkan bersembunyi oleh kepimpinan Pakatan Pembangkang bagi memberi peluang kepada media mereka memainkan isu Kematian yang kebetulan pada 9 Julai lalu seorang lelaki benar benar telah meninggal dunia disekitar KLCC.

Maka sebab itulah pada sebelah petang membawa ke semalam tak putus putus mereka Media pakatan Pembangkang memainkan Gambar Suhardi Mohd dengan pelbagai cerita. Video Suhardi Mohd yang pura pura mati disebarkan diseluruh medium sama ada Blogg, Facebook dan lain lain lagi.

Pada Mereka Pakatan Pembangkang Ianya Membawa Keuntungan Dalam Lakonan Palsu Kematian Suhardi Mohd ini.

Suhardi Mohd kini sedang diancam nyawa nya kerana bertindak bercerita bahawa beliau sengaja melakonkan watak mati tersebut. Suhardi Mohd yang kini masih menetap di Bangi difahamkan juga telah memberikan kerjasama kepada pihak Polis.

Oleh sebab itu lewat malam tadi berderet deret Blogg Blogg dan media Pakatan pembangkang mengeluarkan Artikel Ralat yang menyatakan bahawa gambar Suhardi Mohd bukanlah Gambar Arwah Baharudin yang sebenarnya meninggal dunia.

Agenda mereka dalam menghasut rakyat telah pun berjaya.


Blogg KONSPIRASI Pakatan Pembangkang

WATAK WATAK LAIN DALAM KONSPIRASI!Gambar diatas merupakan gambar Suhardi Mohd yang sedang Berlutut memohon Doa sambil seorang lelaki memgang Pembesar Suara.Gambar ini dimainkan didalam Media Pakatan pembangkang yang menunjukkan Kononya petanda Arwah akan meninggal dunia. Gambar ini memberikan simpati kepada arwah dan juga Pakatan Pembangkang.Malah mereka media Pembangkang menyatakan lelaki yang memegang pembesar suara adalah seorang Lelaki TionghuaIni lah lelaki yang memegang Pembesar suara didalam gambar diatas tadi, Ketua Penerangan AMK Pusat Rozan Azean Mat. Penerangan yang mana mempunyai kaitan yang amat rapat dengan para Media pakatan pembangkang.
Topeng Perak @ Unmasked dilabelkan di Video yang telah disebarkan kepada Rakyat Malaysia bagi meraih simpati dan menghasut rakyat mempercayai bahawa pihak Polis telah melakukan kekejaman ke atas si Mati sepertimana yang ditunjukkan di dalam Video di atas tadi.Topeng Perak @ Poji Blogger Pembangkang yang memang cukup dikenali dalam dunia Media baru dalam Malaysia. Blogger yang dikaitkan dengan Hussam Musa ini yang mana mendapat peruntukkan RM2 Juta pada tahun lepas bagi menggerakan Media Baru buat Pakatan pembangkang setelah menggantikan Blogger Kickdeffela.

Topeng Perak @ Kru nya berada disaat saat Arwah menghembuskan nafas nya yang terakhir dan ini bukanlah satu kebetulan kerana Konspirasi telah di rancang dan atas sebab itu hanya Beliau dan Kru nya sahaja yang berjaya merakam video tersebut. Oleh sebab itu Video tersebut di labelkan dengan nama beliau dan bukan dengan nama lain.

Apa yang Gomo sampaikan ini adalah kebenaran yang wajar buat Rakyat Malaysia ketahui, artikel semalam juga Gomo telah nyatakan bagaimana mereka Pakatan pembangkang memang sengaja tidak menyediakan Pasukan Perubatan bagi memastikan Kecederaan ataupun kematian berlaku bagi memberikan mereka keuntungan dalam Demo yang diadakan.Blogg KONSPIRASI Pakatan Pembangkang

Sekarang ini masih ada lagi media media Pakatan pembangkang yang memainkan sentimen Lakonan Palsu kematian Suhardi Mohd. Lihat gambar diatas yang mana gambar gambar di pengkebumian Arwah Baharuddin mangsa yang mati akibat sakit jantung. Diakhir gambar gambar tersebut diletakkan gambar Suhardi Mohd yang sedang memohon Doa walhalkan mereka sendiri tahu yang dikebumikan adalah orang lain dan yang memohon doa adalah orang lain.

Itulah sentimen yang mereka bawa dalam menghasut Rakyat Malaysia dan itulah juga bukti Konspirasi yang mereka rancang bagi menghasut Rakyat. Ini lah dia Pakatan Pembangkang yang sebenar, hebat dalam melakukan Konspirasi.

Semoga segala yang Gomo dedahkan memberi satu maanfaat berguna buat Rakyat Malaysia agar berhati hati dengan mereka Pakatan Pembangkang ini. Jangan hanya kerana RM200 yang di sogok kita menjadi Pencacai kepada mereka.


Gambar Sebenar Arwah Baharuddin Yang pada waktu gambar ini dirakam beliau masih lagi belum meninggal dunia dan sedang mendapat rawatan dari Anggota Polis serta Pegawai Perubatan Kerajaan Malaysia.


KENAPA GAMBAR SEBENAR TIDAK DI KELUARKAN
MEDIA PAKATAN PEMBANGKANG?


Sedarlah Rakyat Malaysia
PAKATAN PEMBANGKANG RAJA DRAMA
Gambar di atas ni lah RAJA DRAMA
yang paling hebat dalam Dunia.


18 July 2011 - EKSLUSIF - Lagi Watak Penting Konspirasi Pakatan Pembangkang Dibongkar


Remaja Perempuan Pembawa Celako

Tahniah kepada seluruh rakan rakan Blogger seangkatan yang dapat meneruskan pembongkaran KONSPIRASI yang dilakukan oleh pakatan Pembangkang waktu demo BERSIH yang lalu. Gomo baru sahaja pulang dari luar negara atas kepentingan perniagaan dan tak sempat nak Follow up pembongkaran Konspirasi Pakatan pembangkang.Rakyat Malaysia dikejutkan dengan kematian seorang pendemo BERSIH pada 9 Julai lalu dan kita di suapkan dengan gambar dan Video lelaki di atas ini yang mana rasanya semua sudah tahu siapa lelaki bernama Suhardi Mohd yang berlakon pura pura Mati dan kemudiannya gambar dan video nya di rakam oleh Kumpulan Konspirasi yang mana Gomo yakin dalang utamanya adalah Anwar Ibrahim.

Namun mungkin ramai yang masih terlepas pandang dengan satu lagi Watak penting dalam Video KONSPIRASI Pakatan Pembangkang dalam lakonan kematian pendemo BERSIH 9 Julai lalu. Satu watak yang mana kita tidak perasan akan peranan yang di mainkannya.Gambar diatas sekali remaja perempuan yang memakai purdah merupakan satu Watak yang kita terlepas pandang dalam pembongkaran Video Palsu kematian pendemo BERSIH. Watak yang mana jika kita tonton video ini kita akan dapati sesiapa sahaja yang menyaksikannya pasti merasa hiba dan pilu.Saksikan Sedutan Video Diatas

Remaja Wanita berpurdah diatas melakonkan watak yang cukup ringkas iaitu dengan berdiri ditepi jalan yang muncul entah dari mana secara tiba tiba megeluarkan perkataan "Allah, Allah, Allah, Allah" ianya kelihatan seolah olah remaja perempuan ini adalah anak kepada si Mati yang terbaring di atas jalan.

Cukup memilukan bila seorang anak menyaksikan sediri bapa nya mati didepan mata dan itu salah satu sentimen yang ada didalam Video propaganda Pakatan Pembangkang bagi menghasut rakyat Malaysia.Dan perhatikan lelaki yang bertindak menjaga remaja perempuan berpudah itu apabila menarik remaja wanita tersebut untuk beralih meninggalkan lokasi kejadian sebaik sahaja rakaman sudah di buat dalam plot remaja perempuan itu meraih simpati.

Lelaki tersebut hanya berdiri disebelah remaja perempuan berpurdah itu bagi mengawasi lakonan yang di buat. Siapa lelaki itu? Abang kepada remaja perempuan? Jika Abang kepada remaja perempuan itu sudah pasti akan turut sama membantu si pelakon yang terbaring atas jalan. Jika bukan siapa lelaki itu?

Ini lah mereka Pakatan Pembangkang yang cukup hebat dalam melakukan Konspirasi dan ini bukan lah satu benda baru kerana sudah lama mereka menjalankan Konspirasi terancang dalam menghuruharakan keadaan dan menghasut Rakyat Malaysia.

Selepas pembongkaran dari Blogg Papa Gomo pada 12 Julai lalu dan diikuti pembongkaran dari Blogg Blogg pro BN selepas itu Media Pakatan Pembangkang bagaikan bisu apabila senyap dalam memainkan isu Kematian Pendemo BERSIH.Mereka Takut dan tertekan kerana tembelang mereka telah pecah dan mengakibatkan satu malapetaka yang cukup besar buat seluruh angkatan Media Pakatan pembangkang.

Dan bagi menutup kelemahan mereka maka satu isu di timbulkan bagi mengalihkan tumpuan Rakyat terhadap Video KONSPIRASI mereka yang telah di Kantoikan Blogger Pro BN.

Isu Rosmah membeli sebentuk Cincin berharga 24.4 Juta USD di rekayasa oleh mereka. Gomo telahpun menjawap isu Cincin ini pada 12 Julai lalu sebelah pagi dan Minta anda semua nilaikan mana kebenaran yang wajar kita sokong.
Cukup Cukup Jadi Barua Pembangkang

Sekali lagi Gomo nak ingatkan Rakyat Malaysia bahawa propaganda Pakatan pembangang dalam menyebarkan dakyah Fitnah semakin keterlaluan waktu ini kerana mereka tahu PRU13 adalah peluang terakhir mereka dalam mengambil alih Kerajaan yang ada pada hari ini.

Gomo akan keluarkan satu artikel yang mana menunjukkan Konspirasi yang selama ini mereka lakukan. satu Persatu akan Gomo bogelkan demi pengetahuan Rakyat Malaysia.

Psssttt....Sungguh mengaibkan rakyat Malaysia yang terpengaruh dengan dakyat Propaganda mereka.


Memalukan Malaysia di Mata Dunia

18 July 2011

Memang mencabar kupasan yang Gomo ambil dalam membongkarkan Konspirasi Terancang Pakatan PAS, DAP PKR pada waktu Demo Bersih yang lalu. Artikel yang Gomo dedahkan ini memberikan impak yang besar kepada pembaca dan juga rakyat Malaysia bahawa Pakatan Pembangkang melakukan apa sahaja dalam menghasut rakyat Malaysia.

Dengan artikel Best Of The Best 2011 yang terakhir ini maka selesailah tugas dan amanah yang Gomo pikul sepanjang 2011. Semoga dengan pendedahan demi pendedahan yang Gomo lakukan sepanjang 2011 banyak membuka mata rakyat Malaysia bahawasanya Pakatan Pembangkang merupakan satu parti yang tidak relevan dalam mentadbir negara.

Gomo mengharapkan agar seluruh rakyat Malaysia terutama para pembaca setia Blogg Papa Gomo untuk terus menyokong apa yang Papa Gomo hasilkan demi Agama, Bangsa dan Negara. Ini perjuangan yang Gomo pilih dalam membantu rakyat Malaysia dari terus ditipu oleh mereka yang dahagakan kuasa dan tamak haloba.

Tahun 2011 banyak pekara manis dan pahit berlaku buat Papa Gomo dan sepanjang tahun ini juga Gomo boleh katakan banyak pekara pahit sebenarnya yang Gomo alami. Namun itu semua tidak mematahkan semangat Papa Gomo untuk terus membongkarkan akan kejahataan Pakatan Pembangkang dan dengan adanya sokongan dari semua maka lebih bersemangat lah Gomo untuk berjuang.

Terima Kasih kepada seluruh pembaca Blogg Papa Gomo nantikan pendedahan demi pendedahan yang lebih Panas pada tahun 2012. Banyak lagi yang belum dibongkar demi Rakyat Malaysia......

Psssttt.... I Love U All ... Ceh macam Gay pulak...hua hua hua


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP