Anwar Ibrahim Sokong Israel Tetapi UMNO Disamakan Zionis

Saturday, January 28, 2012




Datuk Seri Anwar Ibrahim dilaporkan akan menyokong segala usaha untuk melindungi negara Israel tetapi tidak mengesahkan untuk membuka hubungan diplomatik dengan negara itu sekiranya beliau dipilih menjadi Perdana Menteri Malaysia.

“Saya menyokong segala usaha untuk melindungi keselamatan negara Israel”, katanya seperti dilaporkan The Wall Street Journal (WSJ), Asia, 26 Jan.

Lapor portal itu, Anwar bagaimanapun tidak mengesahkan untuk membuka hubungan diplomatik dengan negara Israel itu, satu langkah yang katanya kekal ke atas Israel sebagai menghormati aspirasi rakyat Palestin.

Malaysia sebelum ini di antara negara Islam yang secara konsisten tidak menjalin hubungan diplomatik dengan Israel tetapi dalam masa sama membuka hubungan diplomatik dengan Palestin.

Lapor portal itu lagi, walaupun Anwar menyokong kesucian perkahwinan antara lelaki dan wanita di Malaysia, namun Anwar berkata undang-undang liwat yang lapuk perlu dipinda.

“Bukan urusan saya untuk menyerang dan menangkap rakyat berdasarkan orientasi seks mereka”, katanya.

AIDCNews – 27/10/12



GOMO: Elok lah tu bila ketua Umum Pakatan PAS menyokong segala usaha dalam menyelamatkan Israel sebuah negara yang HARAM yang mana telah merampas tanah milik Palestin. ELok sangatlah tu buat Puak PAS yang membanggakan dan menggagongkan Anwar Ibrahim sebagai bakal Perdana Menteri Malaysia.

Puak Pembangkang dok kata UMNO ni jahat dan zalim macam Zionis tetapi sejahat jahat UMNO yang dikatakan zalim ni kita tak pernah ada niat nak jalinkan Hubungan Diplomatik dengan Israel kerana UMNO tidak mengiktiraf Israel sebagai sebuah negara yang SAH.

Anwar Ibrahim boleh kata nak melindungi keselamatan Israel dan Gomo percaya jika Pakatan PAS, DAP, PKR jatuh ke tangan pembangkang maka esok hari Anwar Ibrahim akan mengumumkan hubungan Diplomatik diantara Malaysia dan Israel temetrai sebagaimana Singapura yang melakukan pekara ini apabila keluar dari Malaysia.


KLIK IMEJ

Malas nak komen lebih bab ni takut puak PAS marah Gomo pulak kata Gomo ni lagi jahat macam Israel Zionis keparat. Al Maklum Gomo dan lain lain Blogger ni dikatakan jahat macam Syaitan. Anwar Ibrahim dijulang macam Malaikat. Biasalah.......Anwar je layak masuk Sorga.


Psssttt... Hebat bila Anwar Ibrahim sokong Israel, ni ke Faktor pembebasan Anwar dari kes Liwat?

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

68 comments:

Anonymous,  January 28, 2012 at 5:11 PM  

jgn pulak pakatan plak dalam media mereka kata ini semua kerja umno, The Wall Street Journal di 'beli' oleh UMNO memutarbelit kenyataan anwar, propaganda UMNO la...konspirasi UMNO la...bohsan la...sudah tak mahu lagi tertipu lagi dengan cerita bohong dan belitan media PR....

Anonymous,  January 28, 2012 at 5:16 PM  

papagomo...lu kena paham statemen org politik...macam tun maha cakap..bila u jumpa penyangak u kena ckp cara penyangak...ditmpat sendiri kenalah kenalah ikut cara yg betul.... bro brapa kali dh mengundi...

Anonymous,  January 28, 2012 at 5:26 PM  

Rakyat malaysia.bencikan israel keranamerampas hak tanah palestine.so kena paham la.bila rakyat benci israel, yg bersekongkol dgn israel pun rakyat akan benci.tggulah penghakiman rakyat.

Anonymous,  January 28, 2012 at 5:31 PM  

Sapa bayar APCO dari israil rm73juta ?????check hansard parliment..

Lawak la lu...penasihat kerajaan dari israel...bayar pakai duit cukai aku pulak tu...

Anonymous,  January 28, 2012 at 5:48 PM  

Go Go...Go Nuwarg Go...Go Go...Go Nuwarg Go....Go Go Go Go Go...Nuwarg BeGay...Warg Warg Warg

penyokongketuanan January 28, 2012 at 5:49 PM  

Terima kasih Anwar. Buatlah kenyataan macam tu banyak-banyak lagi. Adakah anda akan berzina lagi depan kamera? Atau anda akan meliwat pula depan kamera? Terima kasih sekali lagi. Anda amat menghiburkan.

Anonymous,  January 28, 2012 at 5:51 PM  

NFC...NuwargFusionCionis...HOO HOO HOO

Anonymous,  January 28, 2012 at 5:51 PM  

pas sokong israel, buktinya nuar sokong keselamatan israel, secara automatik terpalit taiknya..

Anonymous,  January 28, 2012 at 5:58 PM  

BN bayar APCO ISRAIL???? So GOMO ngan Geng sokong plak??? Macam mana tu????

Anonymous,  January 28, 2012 at 6:04 PM  

Takde ke modal nak attack pemimpin pakatan yang lain asik Nuar je engko ni GOMO. Nuar tu dah lah popular.....bertambah hebat lah dia engko promo.....dasar strategy politik bodoh, bangang, bongok.....

Anonymous,  January 28, 2012 at 6:05 PM  

selagi takde video terbaru...selagi takde org yg mengaku diliwat..selagi takde konspirasi baru..ianye boleh menghiburkan semua pihak..

Anonymous,  January 28, 2012 at 6:10 PM  

dalam jakarta post semalam.......tel aviv the no 1 'gay city' in the world........apa nak cakap lagi........

anti jubur
jakarta

Anonymous,  January 28, 2012 at 6:31 PM  

Gomo...adik angkat apa khabar?..kalau pedih lubang jubor..jgn lupa sapu KY.....syioknye main bontot suka sama suka...I rela U rela...

Anonymous,  January 28, 2012 at 6:41 PM  

Tapi ade gak palestine yang kawin dengan israel. Tu macam mana pulak tu

manBonda,  January 28, 2012 at 6:43 PM  

Memanglah Nuar sokong Israel sebabnya kan Israel menghalalkan golongan Gay..jadi dengan secara tidak langsung Nuar mengiktiraf golongan2 Gay yang juga Nuar juga sebagai pengamalnya..kan Nuar suka lorong " kunyit "..

Anonymous,  January 28, 2012 at 6:45 PM  

Kalu suka sama suka jangan report ye.

Anonymous,  January 28, 2012 at 6:52 PM  

Pak GOMO dan blogger bloger yang seangkatan dengan nya. 2sen worth...no brainer...bye bye.

Anonymous,  January 28, 2012 at 7:06 PM  

* K E T A N D U S A N I S U *

Anonymous,  January 28, 2012 at 7:19 PM  

sampai sekarang saya tertanya-tanya anuar ibrahim ni beragama apa yer?

nik aziz syurga yahudi,  January 28, 2012 at 7:20 PM  

nik aziz laknatullah , kawan dgn yahudi.
mulai sekarang semua yahudi dah masuk syurga!!

Anonymous,  January 28, 2012 at 7:47 PM  

Itu laa...
Hanya orang2 bangang jea yang sokong Anugay..
Peliwat , pelakon, pemfitnah yang tiada tandingannya..
PG teruskan pendedahan mu...
Silent voter is watching...

Anonymous,  January 28, 2012 at 8:13 PM  

Uweekkkk... ko mkn subsidi sumer pastu pitnah .... uwekkk....

Anonymous,  January 28, 2012 at 8:16 PM  

Ada mata lihat ada telinga dengar... ade otak lu pk la sendiri....

Anonymous,  January 28, 2012 at 8:37 PM  

Penyokong PKR masih buta la agaknya...dah mcm-mcm benda jahanam yg dilakukan oleh sidajjal tu...aku suspek penyokong2 PKR ni semua golongan 'sedang bersembunyi' dalam bahasa omputih 'golongan songsang', mereka ni semua dah tak sabar dan tak tahan nak 'menonjolkkan' diri. Mereka sangat inginkan aljuburi menang sebab pasti'golongan' ini keluar dari kepompong. Maka ramai lah kaum2 jantang songsang mencerai isteri kerana mempunyai selera seperti aljuburi dan ramai betina songsang melakukan persetubuhan curang.

Anonymous,  January 28, 2012 at 8:41 PM  

amalan dajal dia suka pada segala jenis songsang

Anonymous,  January 28, 2012 at 9:14 PM  

Allah Bersama UMNO

Anonymous,  January 28, 2012 at 9:24 PM  

Nowhere to run already!!

UMNO bangang,  January 28, 2012 at 9:59 PM  

hubungan dengan Israel?

kalau inilah kenyataan Anwar, rakyat perlukan third alternative.

tapi juga bukan UMNO. ptuih! ptuih! ptuih!

Anonymous,  January 28, 2012 at 10:07 PM  

Tak pasal2 penyokong pakatan tiba2 aje boleh menjadi pakar video dan pakar kamera hanya semata-mata kerana nak menafikan bahawa pelakon video itu adalah pelakon yang dikenali ramai. Kenapa perlu bising2 soal tarikh video, hitam putih dan macam2 lah. Semua tu tak penting, yang penting wajah pelakon itu amat jelas sekali. Rupanya, memek mukanya, postur badan serta pergerakan badan adalah amat familiar sekali. Jika UMNO nak upah seorang pelakon yang boleh menyamar. Pelakon itu kena study setiap gerak-geri orang berkenaan dan mesti seorang professional. Jika nak buat topeng macam dalam filem Face Off, kerajaan UMNO terpaksa mengupah pakar solek kesan khas dari Hollywood. Bajet mesti at least 10 juta. Buang duit jer kalau setakat nak upah pelakon yang hanya buat aksi dalam beberapa minit.

Anonymous,  January 28, 2012 at 10:13 PM  

heran aku semakin pelik2 kenyataan nuar ni sejak kebelakangan ni...
sokong gay la...
nak hapuskan undang2 seks songsang la..
sokong israel la...
sokong himpunan seks mega songsang la...

tak ada satu kenyataan pun utk membangunkan islam, bangsa dan negara
ishh..ishhh..semakin nampak dah siapa dia ni...

Anonymous,  January 28, 2012 at 10:17 PM  

HA..HA...BETUL TU..TERBAIKKKK...
CAMNE NAK PERCAYA...PRESIDEN PARTI ADAT DAN SUKAN (PAS) KATA....BESI TAK BOLEH BERCAKAP....TAPI KES LINGGAM/SOI LEK BOLEH PAKAI LAK...OOOPS...SORRY LEPAS CAKAP LAK.....ADEH...

Anonymous,  January 28, 2012 at 10:44 PM  

Tepuk dada tanya selera. Bn skrg tak membantu rakyat, kecuali papagomo yan diberi keutamaan. Papagomo istemewa sangat ke? Yang penting pru nanti aku nak tukar kerajaan. Dah bosan bayar tol mahal dan gaji kecik. Bila nak kaya cam papagomo.

Anonymous,  January 28, 2012 at 11:29 PM  

fitnah x agak2..bodoh giler pencacai umno ni..kan DSAI kata kemahuan dan hak rakyat Palestin mesti dibela dan itu merangkumi hak untuk mendirikan negara sendiri serta tidak terus dizalimi. jika syarat ini dipenuhi maka wajarlah hak rakyat Israel juga dihormati.dasar luar negara juga menekankan prinsip Penyelesaian Dua Negara sebagaimana yang diungkapkan YB Menteri Luar ketika Perbahasan Perhimpunan Agung PBB Sesi ke-66 pada 27hb September 2011 di New York (GENERAL DEBATE OF THE 66TH SESSION OF THE UNITED NATIONS GENERAL ASSEMBLY). Beliau menyebut:

"..Malaysia fully supports the legitimate rights of the Palestinian people for an independent State of Palestine, based on the two-state solution, taking into account the security concerns of both parties (Israel and Palestine)."

Ternyata dari kenyataan Menteri Luar Negara, dasar Malaysia adalah bersedia menghormati hak rakyat Palestin dan Israel untuk menikmati keamanan dan kedamaian.berdosa fitnah melulu..dah lah membuta tuli dengar cerita x betul,bodoh lak tu..kan terang2 dah dasar kerajaan malaysia cam tu..bodoh!bodoh!bodoh!

Anonymous,  January 28, 2012 at 11:30 PM  

Kalau begitu maka sia-sialah segala pertolongan kita kepada rakyat PAlestin. Aman Malaysia pun habis dibubarnya setelah anwar atau puak DAP membuat hubungan dengan israel jika menang pru13 nanti. Anwar tu memang dah separuh sewel. Penyokong2 anwar pulak hampir semua sewel.

Anwar, anwar. Tak sangka rupanya dia yang menggerakkan ABIM dan kononya menegakkan islam macamni jadinya akhirnya. Sememangnya Allah benci pada orang munafik dan ujub.

Anonymous,  January 28, 2012 at 11:37 PM  

Sabri Ismail engko bijak dan mantaplah. Pejuang democracy tulin. Yang kutuk engkau terselah bodoh, bangang malaon malaon tu. Tabik hormat gua kat lu.

Anonymous,  January 28, 2012 at 11:50 PM  

Tu lah....bodoh3x.....bodoh3x.....bodoh3x....tapirasa diri hebat nak ajak orang berdebat. Najib tu kalau berani sahut dah debat Anwar.....kalau takut, ajak sifu Mdir sekali. Jangan asik berani kutuk nuar kat TV3 je.

Anonymous,  January 29, 2012 at 12:01 AM  

Yang Msia sokong tu engko nak bagi lorong ape? Buntut engko?

Anonymous,  January 29, 2012 at 12:06 AM  

La sama dengan ugama engko lah sengal.

Anonymous,  January 29, 2012 at 12:10 AM  

sokong murtad dah. sokong LGBT dah. sekarang sokong israel. apa sgt la takat nak buka hubungan diplomatik dgn israel tu kan. nak hantar bantuan kewangan kat zionis pun takde hal.

nuar nuar. mcm mana la org boleh julang kau. apa ilmu kau pakai ni nuar? aku harap sgt kau terkangkang tgh jalan je kena langgar keta lempu pun ok.

Anonymous,  January 29, 2012 at 12:10 AM  

Hei lahanat...semoga Allah swt lahanatkan kamu.

Anonymous,  January 29, 2012 at 12:20 AM  

11:29 PM

kau tak payah nak spin berbelit2. ko baca statement anwar betul2 ko pahamkan betul2 ko pikir betul2. lps tu baru ko taip komen kat sini.

nampak sgt ko yg bodoh tak boleh paham apa kejadah maksud statement beruk tu. lps spin yang bukan2. bodoh bodoh bodoh.

sampah papagomo,  January 29, 2012 at 12:45 AM  

Anon 12:20 AM

sebenarnya, sikap percaya kat berita dan tak cek ni memang ada dalam semua diri kita. Itu budaya kita... Kalau ko seorang yang baca Utusan, TV3 dan RTM tapi tak cek pun kesahihan berita, memang ko pun sama.

Papagomo ni pun sama. Dah beberapa kali terbukti fitnah-fitnah daripada dia. Ada ko kisah?

Aku kalau baca blog Ameno World dan Milosuam, aku pun boleh tertanya juga point-point diorang. Tapi diorang jujur bila diorang selalu kata itu hanya pandangan orang. Terutamanya Ameno World memang seorang yang konsisten dalam stail penulisan dia. Dia akan sentiasa cakap, itu hanya pandangan dia.

Papagomo macam tu kah? Dalam artikel ni pun dia dah spin dah.

Korang carilah sendiri. Ada dalam terjemahan dia. Dia spin...

Kalau korang tak boleh cari, maksudnya korang penyokong UMNO yang fanatik. hidup mati baik buruk hanya untuk UMNO...

Aku akui sampai sekarang belum ada media yang betul-betul neutral yang boleh bagi manfaat kat rakyat. Selalunya bagi manfaat kat parti, bukan rakyat. sebab apa korang nak manfaat untuk parti? sanggup gadaikan kebaikan rakyat untuk kebaikan parti?

penyokong fanatik parti perlu dikurangkan. ini golongan yang membawa masalah. golongan buta yang tak reti menilai baik buruk. di tangan setiap orang buta ini ada nilai satu undi. jadi, janganlah jadi orang buta.

UMNO bangang,  January 29, 2012 at 12:47 AM  

kalau betul Anwar ni segala bagai LGBT la, sokong Yahudi lah, kenapa dia takut nak bersumpah.

Maksud aku, apa dia takut kat sumpah kalau dah dia orang yang macam ni?

Hurm... Musykillah...

Anonymous,  January 29, 2012 at 1:08 AM  

Tapi tu hari kat TV3 Kata 99% je. Mana ade orang tak 100%. Tu hantu tu.

Anonymous,  January 29, 2012 at 1:19 AM  

Sebab yang suka sumpah sumpit ni Yahudi je...

Anonymous,  January 29, 2012 at 1:24 AM  

Bagusla engko bagi nasihat tu. Biar depa pikiar sikit.

Anonymous,  January 29, 2012 at 1:56 AM  

Annapolis summit apa crita ek ??

Dengar crita mangkuk tu menafikan penglibatannya - bace - SINI : http://anwaribrahimblog.com/2009/01/04/pengiktirafan-ke-atas-hamas/#comments

Abeh ini plak - : http://www.thewashingtonnote.com/archives/002540.php - apa kejadahnya ??... (General Eric Shinseki Signs Annapolis Summit Letter)

Wei penyokong tegar yang tegar menyokong seekor baghal - udah2 la tu minum air kencing 'SETAN' tu woi !!.. dah2 la..

Anonymous,  January 29, 2012 at 2:03 AM  

Annapolis Summit..

http://www.thewashingtonnote.com/archives/002540.php

Tetapi si setan tu cuba menafikan penglibatannya..

http://anwaribrahimblog.com/2009/01/04/pengiktirafan-ke-atas-hamas/#comments

Pui !!

Anonymous,  January 29, 2012 at 2:10 AM  

Banyak bukti melibatkan hubungan Anwar dan Zionist. Gambar dah ada...statement dia dengan akhbar luar negara dah ada, perangai busuknya nak buat pinjaman Bank Dunia dah ditonjolkan...cuma penyokong tegar golongan minoriti tak berakal ni je sibuk nak naikkan dia. Dulu pun prestasi dia dalam kerajaan pun macam taik. Perangai memang dah semula jadi tak senonoh tapi ada hati nak jadi PM. Dia ingat orang UMNO bodoh bengap macam pengikut PAS, PKR dan DAP yang rata-ratanya bebal sejak lahir lagi. Seandainya Malaysia bukan sebuah negara Islam.... dia boleh buka Production House untuk pembikinan filem porno dan sekarang mungkin dah jadi jutawan tersohor.

Anonymous,  January 29, 2012 at 11:47 AM  

Tanpa anwar , papa gomo hanya lah penjual besi buruk dekat uptown..jadi utk melebih lebihkan duit poket die , die haruslah melebih lebihkan cerita die itu pasal anwar...

Ko suke anwar kan papa gomo

Anonymous,  January 29, 2012 at 12:49 PM  

Semua ni berlaku kerana Anwar mempunyai terlalu banyak pendirian. Dengan media barat, kenyataannya adalah memihak kepada pro-barat, dengan orang PAS dia cakap akan jaga kesucian Islam, dengan orang Cina dan India dia cakap akan jaga kepentingan kaum minoriti itu. Pendek kata, Anwar kena jaga hati ramai pihak seperti Pro-Israel, Pro-Islam, Pro-PAS, Pro-DAP dan segala Pro yang ada. Oleh itu, jangan dipersalahkan Anwar kerana beliau berkeupayaan untuk menjaga hati semua pihak dan semua pihak pasti akan berpuas hati. Betul tak tuan-tuan ?

senses of soul January 29, 2012 at 1:02 PM  

Ape yg anwar dah buat untuk palestin?
Mahathir ade ler nampak ape yg dia da buat untuk palestin

Anonymous,  January 29, 2012 at 1:23 PM  

Wohooooo... skang nih sibuk puak2 berkepala otak udang ini me-war2kan berita bahawa kononnya si PENIPU itu anti Yahudi/Semitic melalui bukti dari site :B'nai B'rith yang mengesa agar Washington (Funder - si BAPAK Penipu) memutuskan hubungan sulit dengan baruanya itu..

Yang dia orang baca yang tersurat, yang tersirat - mereka2 ini tidak pernah ambil peduli pun perihal tindakan menggelabah si-penipu yang mempunyai banyak wajah tersebut - yang sanggup melutut sambil memohon AMPUN kepada funder/pelobi pro zionis ('apology tour') terhadap tindakan 'bodohnya' yang berani mencela tindakan barbaric - Israel - IDF menyerang serta membunuh aktivis di dalam Rachel Corrie semasa berada di perairan antarabangsa .. .. sungguh ironi sekali..

Persoalannya skang - Betul ke Washington udah memutuskan hubungan dengan BARUA/blue eye boy nya itu ??

Kalau betul, takkan la isu peribadi dan ucapan2 bullshit si mangkuk tu sering saja menjadi perhatian akhbar propaganda Barat seperti CNN, BBC, 'Jewish Post' dll tu hah..

Hahahah.. kelako la..

Anti Zionis konon.. Piraaaaaaaa...

Pui !

Anonymous,  January 29, 2012 at 4:15 PM  

12:45 AM

ko cakap seolah2 aku hanya reti baca blog gomo saja. tp aku tak kisah tu mmg standart juak pakatan. anggap semua org tak baca berita sahih & semua berita paper lain tak betul. standart lah tu kan. ko igt org nak kisah sgt... tak payah la ko listkan apa blog ko baca. org tak nak amik tau pun.

btw..byk berita paparkan statement anwar. ko tak baca ke?

Anonymous,  January 29, 2012 at 4:17 PM  

kalau statement anwar yg tersiar tu tak betul.

SILA LETAK STATEMENT YANG BETUL KAT SINI wahai anon 12:45 AM

Anonymous,  January 29, 2012 at 6:25 PM  

ha.... ALLAH MAHA BESAR...
ALLAH dh tujukkan kt kita sapa ANUGAY.... itu pon masih tak percaya????

masih tak percaya tak pa? esok masih ada.... ALLAH sentiasa bersama ngan org2 yg benar=umno....

nanti ALLAH tunjukan pulak round no.2
Insya-ALLAH....

Anonymous,  January 29, 2012 at 7:01 PM  

Hubungan Anwar dan Yahudi serta pertubuhannya sudah lama dihidu sejak awal 80'an lagi. Dia berjaya memperbodohkan Dr. Mahathir dengan pelbagai muslihat serta tindak-tanduknya dicurigai oleh berbagai pihak. Ia bukanlah perkara baru dan kita perlu bersatu untuk terus menentang beliau mengadaikan sumber ekonomi negara untuk melindungi Israel seperti mana kerajaan Singapore telah membuat perjanjian sulit pada sekitar 60an dengan golongan Zionist Yahudi. LKY hanya sleeping partner dalam pentadbiran ekonomi Singapura dan menaik taraf kehidupan rakyatnya. Yang pentingnya saluran kewangan sentiasa mengalir masuk ke Israel dengan bantuan Yahudi Zionist dalam kerajaannya. BIAS country adalah kumpulan negara yang banyak membantu golongan Zionist dari segi kewangan dan ketenteraan. Kematian ahli nuklear Iran juga adalah hasil kerja dari negara pengamal financing terrorist dan money laundering ini.(BIAS - Britain, Israel, Amerika & Singapore)

Anonymous,  January 29, 2012 at 9:04 PM  

http://israelpalestine-speedy.blogspot.com/2011/11/why-muslims-hate-jews-to-bones.html

penyokongketuanan January 29, 2012 at 10:39 PM  

anon January 29, 2012 9:04 PM

I read his blog. His hatred for Muslims are felt at every click of his keyboard. Blinded by everything else, he never saw what excesses the israelis had done in the name of so called "self defence". They hate us Muslims so much that I don't think there will ever be peace with them, unless we've got a bigger cudgel. Any Muslim who wants to defend the israelis, must have a self serving agenda, he wants their money and support. Damn Anwar, stabbing all Muslims in the back. We must ensure that this man's political career is ended. Let him remain in political limbo for all his life. If we must show the world his gay activity with a ladyboy in Thailand, so be it. Let him be ridiculed, and anything he says not taken seriously. He's too dangerous to All Muslims.

May Allah protect us from Anwar and his israeli paymasters.

Anonymous,  January 29, 2012 at 10:54 PM  

Tgk takde idea bila Anwar ada hubungan Israel dgn terng kate fitnah wlpun depan diri sendiri. Lps tu ckpla isu APCO plak ttpi ANwar plak hbngan Algore orng kuat yahudi ttpi tuduh UMNO yahudi. So bile Anwar negra yng sokong yahudi kate sebalik hnya niat ingin jadi PM anwr. Tk sangka orng mentng yahudi dituduh orang yahudi tetapi orang bersama dan disokong oleh orng kuat yahudi leh kate plak hero.

pukimaq January 30, 2012 at 1:24 AM  

Homo cun ni tak peduli sayangku nak sokong sapa pun.Asalkan dapat bontotnya,homo cun ni tak kisah.

Anonymous,  February 19, 2012 at 12:19 PM  

I nvr mindwatever comment dat dsai make coz i think he is a brilliant man.tp when it comes to statement like dis it dissapoint me.not to the fact dat he might said dis to get the fund ataupun dasar kerajaan malaysia itu sndiri yg menyokong prinsp kedamaian tp hanya 1 sebab shj.he is a muslim one of da khalifah sent to dis world to uphold islam.selebihnya tu sbg ahli politic,suami, anak,bapa dll perkara kedua.logik kh sekiranya prinsip agama dibelakangkan utk kepentingan politic.like wat i said before,watever reason it is.

Anonymous,  February 19, 2012 at 12:27 PM  

And please stop drag pas into dis matter.they hve no control over wat dsai said.pas is not his parent ok!x kn nk control segala bagai.plus nik aziz dh mntak dsai tarik blk kenyataan dsai tu.no muslim will ever support israel specially pas.stop blaming pas whenever pkr make mistake regarding islamic issues.

Anonymous,  February 22, 2012 at 10:26 AM  

Subsidi tu duit rakyat gak..hak rakyat.bukan kata dah telan subsidi kena ikut telunjuk kerajaan..komen menmpakkan kebodohan..

Anonymous,  February 22, 2012 at 5:03 PM  

rakyat sejak akhir2 ni dah faham benar kelentong Anwar! ada je alasan diberi untuk lepaskan diri!...walau apa alasannya di atas kenyataan sedia memberi perlindungan kpd Israel.. tidak dpt kita terima walau katanya ada syarat2nya!... seingat ana yg hampir seusia dgn Almarhum Yasir Arafat ni.. belum ada lagi pemimpin Melayu kita yang tergamak bercakap bernada sedemikian!..Islam tidak pernah mengiktiraqf pihak yg merampas hak orang lain!, ingatlah bahawa Israel tu terbina dpd pertumpahan darah umat Islam di bumi Palestine! dan hak mereka diambil Yahudi laknatullah! Subhanallah!

Anonymous,  March 16, 2012 at 2:39 PM  

bodohnyer budak2 umno ni kan???cube ko duk diam fikir kejap...klu la die btl2 ejen yahudi n nk tawan malaysia...buat ap la nk wat knyataan mcm ni??fikir ckit...jgn jd bodoh sgt la...kjp main blakang..kejap pmpuan cina..kjp yahudi...dh habis fitnah laen ke???video sah2 perut boroi eh2 byk sgt ke mkn sampai perut jd boroi n surut x sampai s2 minggu??rambut laen...s2 hari dh boleh tumbuh lebatkn???hebat2...tipu org umno blh la sbb org umno ni bodoh...duk time jer cite tanpa taucite sebenar...aq nk kau sarankan kt tv3 tu wat s2 debat dgn anwar najib s2 kali..ni xnk...xleh tv3 tv1,tv2 ,astro ke...x g2???

Anonymous,  November 15, 2012 at 11:58 PM  

MasyaAllah, semua dok bergaduh pasal pemimpin. Sendiri tau sendiri nilai sudah la. Yg tuh maki yg ni, yg ni maki yg tuh. Nak maki pun tgk la org nyer smpai kan Tuan guru pun nak di maki. Cukup ke amalan kamu ? cukup ke ibadah kamu ? hafazan al quran kah kamu ? penah imamkan 40 ribu makmum ? So jgn la nak maki2 org yg mcm tuh. Masing2 pemimpin ade kelebihan dan kelemahan. Cume mintak Hak kebebebasan bersuara kepada dua2 parti. Mahupun dalam media. Tak kisah la dlm tv ke dlm surat kabar ke. Jgn berat sebelah. Ini yg tau pasal 1 pihak je. Lagi 1 pihak x dibenarkan bersuara. Rakyat berhak memutuskan. Cth obama dgn pesaing dia chill je berdebat dlm tv ? Tkda pun masalah. Dr situ rakyat da bole nilai..

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP