Hoi Monkey Meh Layan Video Ni

Wednesday, January 4, 2012


"Papa Gomo cakap muka saya macam Monkey.
Mana dia tau saya ni Monkey?"



Ehhh Mahasiswa Robot dan juga pejuang pejuang Kote Bengkok Anwar Ibrahim? Hangpa tengok video ni lepas tu hangpa pakat fikir pakai akal tu jangan fikir pakai punggok.



Nak cakap Bodoh hangpa ni Mahasiswa, Tapi memang hangpa ni Robot!!!



ARgh memang bodoh lah Mangkuk ayun ni


Psssttt... Eeee ni bakal Guru.... Please lah... aku taknak anak aku dapat cikgu macam ni

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


19 comments:

Anonymous,  January 4, 2012 at 6:37 AM  

selamat jalan anwar

mrazuar January 4, 2012 at 6:48 AM  

bro mereka semua mahasewel..
dah bagi peluang belajar
pi buat fael ala2 monyet

aku tak nampak pun bangsa lain...

dap senyap..sepi...

Anonymous,  January 4, 2012 at 7:19 AM  

Si monkey tu penganut tegar SYIAH

Anonymous,  January 4, 2012 at 7:56 AM  

Salah mak bapak dia. Depa mencorak anaknya jadi shiah.

Anonymous,  January 4, 2012 at 8:28 AM  

bro gomo hang mmg nakal la....gelak besau aku tgk monkey tu...

Anonymous,  January 4, 2012 at 8:33 AM  

hampa ni klu jadi cikgu ajaq monyet dlm hutan pon lari.monyet takut hampa ajaq demontrasi

Anonymous,  January 4, 2012 at 8:46 AM  

Memang betullah firasat ko gomo, muka si Khalid Ismath tu betul-2 ada iras-2 macam tu... he he he patutlah perangai pun saling tak tumpah.

Anonymous,  January 4, 2012 at 8:54 AM  

alamak monkey nye baju ada lambang Uitm..malu aku sebagai salah seorang bekas student

Anonymous,  January 4, 2012 at 8:54 AM  

bakal bakal cikgu mongkey,harap jgn bagi jadi pengajar di sekolah2 nanti habis depa ajaq tidoq atas leboh raya,naya

Anonymous,  January 4, 2012 at 9:08 AM  

Tidak Kira samada muka dia macam monkey, donkey , kera, monyet, siamang, lotong, beruk Mak ye, tupai gay , orang utan, baboon atau Chipmunk... Dia tetap kacak Dan handsome di mata Mak Lampir @ Zuraidah.

Yang kita khuatiri ... Perangai Monkey Donkey ini berjangkit kepada yang lain.

GP.

batista,  January 4, 2012 at 9:14 AM  

saya rela anak saya dirotan, tapi kalau terserempak muka2 monyet nie kat sekolah jadi cikgu memang kompem saya sepak mereka keluar. jaga ko berok2.

nizam January 4, 2012 at 10:00 AM  

pelik la diorang ni...nak watpe merusuh..cuba guna cara elok2..kang tak pasal2 da dapat sakit...

Anonymous,  January 4, 2012 at 10:01 AM  

budak2 ni tak de cutting mahasiswa menara gading langsung..masa demo tu kuar macam2 dari mulut diorang macam mat/minah rempit punya bahasa..uneducated low class fools..ni semua bukan bakal pemimpin ..ni anak2 jin..

reaper January 4, 2012 at 10:18 AM  

https://www.facebook.com/pages/1-Malaysia-Mahu-Adam-Adli-Dibuang-Dari-UPSI/162559010511479

Anonymous,  January 4, 2012 at 12:16 PM  

muka dah macam beruk mat yeh. baru tahun 1 dah nak tunjuk eksen. buang jer beruk mat yeh ni dari uitm, dato' sahul.

Anonymous,  January 4, 2012 at 11:16 PM  

Syok tengok mahasongsang dan persatuan muda mudi LGBT buat lakonan bodoh tu.Harap FRU jangan simbah air kat diaorang masa 9 Januari nanti. Cuba pakai asid atau peluru hidup sebab binatang ganas kalau kita tak boleh kawal lebih baik tembak mati sebagai mana yang dah berlaku beberapa tahun dahulu di Lukut Negeri Sembilan.

Anonymous,  January 4, 2012 at 11:19 PM  

Serupa macam dalam filem 'Planet of the Apes'. Kalu aku jumpa binatang ni...mahu ke dia nak sain autograph aku. Yelah......memang beruk yang sama tu.

Anonymous,  January 5, 2012 at 12:07 AM  

perangai mcm orang utan nak jadi guru..???

ishhh.... diorg ni layak jadi guru utk didik orang utan jeee...

rasa2nya perangai orang utan lagi baik dari orang utan jadi2an ni....

Koru,  January 5, 2012 at 12:44 PM  

dicadangkn KPLI sek men dibuka smula. biar mreka yg btul ingin mngajar dberi peluang brkeje. buat apa amik bdk upsi ni. semua pmbgkg, undi inspirasi pun sbb nk jga hati kerajaan

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP