Konspirasi UMNO Akibatkan Convention Pakatan Tak Mendapat Sambutan - Azwan Ali

Saturday, January 14, 2012

Gua cukup kagum dengan Pakatan PAS, DAP, PKR ni beb.kau orang tengok lah gambar kat atas tu, kerusi banyak yang kosong beb. Hebat betul lah depa ni rupanya. Memang hebat. Hahaha.

Aku kagum sebab depa mampu mengosokkan kerusi sebegitu rupa. Hahaha. Gua dalam Mood bercuti ni beb, malas nak cakap pasal politik. Tapi bila tengok gambar ni gua Gelak guling guling. Hahaha. Mana penyokong depa?


Semua nak kata Konspirasi UMNO, hahaha bingai lah pembangkang ni. Sendiri tak dapat sokongan nak salahkan UMNO pulak. Meroyan gila depa puak Al Juburi ni. Macam depa je lah yang paling baik takda Konspirasi.

Oh sama lah macam Nuar hari tu kata 901 mereka akan himpun 100 Ribu penyokong. Tapi yang datang hanya 5000 ribu je. Tu pun tolak Polis, wartawan adalah tinggal penyokong depa dalam 3500 orang je. Kah Kah Kah

Ni ke parti yang nak Tadbir Malaysia? Ni ke layak untuk menjaaga kebajikan rakyat? Harap rakyat sedar bahawasanya Pakatan PAS, DAP dan PKR tidak Relevan dalam mentadbir negara.


Psssttt... Hahaha terok benor sampai separuh kerusi kosong. Kesian...

65 comments:

Anonymous,  January 14, 2012 at 5:36 PM  

hahahaa.. kesian ko gomo... meroyan je la keje ko.... kahkahkah.. jgn fitnah sgt gomo... bodo sungguh aiiihh sape yg pecaye.... kekekek

Anonymous,  January 14, 2012 at 5:42 PM  

Ini adalah satu muslihat PR nak mengelirukan Najib supaya bubarkan parlimen......jehkehkeh, besok boleh bubar , macam?

Cencaluk January 14, 2012 at 5:48 PM  

Anon 5:36 aku dah lama perhatikan kau ni aku rasa kau ni Peminat setia gomo sebab setiap hari dan setiap artikal gomo kau ada cuma kau asyik kutuk gomo aku rasa kau geram sebab tak dapat ayat gomo tu yang kau marah sangat kat dia.

Hei kawan kalau kau gay pun jangan le lkuahkan perasaan dengan marah.

Aku yakin kau ni ikan bilis belaan Al Jaburin sebab tu kau asyik melekat kat blog gomo aja.

Kau tak ada keja lain ke?

GOMO tengok peminat setia kau dah hestria ngalahkan perempuan meroyan.

Anom jangan marah nanti nuaq tutuh bontot kau nuaq dah lama puasa tu....

Xiao Xandria January 14, 2012 at 5:51 PM  

yang kosong tu untuk pengundi HANTU,,, sebabtu tak nampak ha ha

tuan komrad January 14, 2012 at 5:56 PM  

hahahahahhahahahahaha

kosong tu........

hahahahahahahahahahah

konpem takut nak dtg sebab ada bom

hahahahahahahahahahahahhaha

compare tgk dgn persidangan parti buntut

hahahahahahahahahahhaha

penuh..full house

hahahahahahhaahhaahahhaha

dgn lembu2

hahahahahahahahahhaahhaha

nak tipu pon agak2 la gomok

hahahahahahahahahahahahaha

ko dah la ngelat pasal marathon,pasal meeting org lain pon ko nak kencing

hahahhahahhahahahahahahahahaha

bawak2 la berubat..eh bertaubat

hahahhahahahhahahahahahahahaha

Anonymous,  January 14, 2012 at 5:57 PM  

Pakatan yang tak dapat sokongan RAKYAT pun BN tak berani bubar dewan lagi....Memang jenis tak der TELORRR tul la BN ni...

sayurmeranti January 14, 2012 at 6:04 PM  

jaguh kampung...bwh ketiak gomo..mmmnn...

Anonymous,  January 14, 2012 at 6:05 PM  

Ternyata kewibaan anwar mengundang kegelisahan pada ahli PR.

Anonymous,  January 14, 2012 at 6:16 PM  

Aku rasa penyokong pakatan ramai jugak.Kalau ikut peratusan seluruh Malaysia maks 40% rakyat Malaysia sokong pakatan.Kalau ikut ras,90% cina sokong pakatan,manakala 35% Melayu juga menyebelahi mereka dan india pula 50-50.

Pakatan masih boleh maintain p.pinang dan kelantan.

Anonymous,  January 14, 2012 at 6:22 PM  

hohoi...dah la parti x de duit..jgn basir kan duit la woiii..pegi jek cari parking kat mane2 bedemo a korang..ngok a jempot ramai pown x de sape sokong...hahahahahahahahah memalukan..

Anonymous,  January 14, 2012 at 6:35 PM  

Pkr berkubur lepas pru 13. Inalillah.....

abu January 14, 2012 at 6:35 PM  

betul tu bro...
bn tak takut dengan pr?,tapi kalau tengok berita tv3suku,muqadimah dia mesti hentam pr. Kalau berani.....
kalau berita tu 1jam bn bercakap 1/2jam dan untuk pr 10 minit pun dah cukup dah, tapi bn tetap tak bagi....
kenapa bn tak bagi....sebab bn takut....

Anonymous,  January 14, 2012 at 6:41 PM  

Aku nak tunggu Anwar bersumpah saja. Kalau hari ini dia bersumpah esok aku masuk PKR. Faham.

Anonymous,  January 14, 2012 at 6:42 PM  

papagomo meroyan...hahaha lOl

Lebai pondok,  January 14, 2012 at 6:49 PM  

gomo; dulu puak lebai pas ni dok buat ceramah bawah pokok nyok je.kali ini bila buat dlm dewan depa tak reti dudok.Pak Lebai Pas ni suka bertinggung atau selimut telanjang.Bila guna dewan cantik depa pun pening.sebab tu yg nampak kerusi kosong.nak hisap rokok daun pun tak boleh.

Anonymous,  January 14, 2012 at 6:54 PM  

puak2 kunyit dah panas...tahniah gomo keep it up bro...lelama leh mereng diorang ni hahaha

Anonymous,  January 14, 2012 at 6:55 PM  

gomo, jgn la meroyan sgt..
aku rasa sebab tgk gambo ni kot...tu yg lagi tambah meroyan tu

mai tgk gambo
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=300439380006959&set=a.177032435680988.53230.139645179419714&type=1&ref=nf

kah kah kah
x ramai ke??

Anonymous,  January 14, 2012 at 7:17 PM  

BYK SGT LEMBU2 DAN BABI2 PAKATAN REPUT KAT SINI .. MINAT BETUL DGN BLOG PAPAGOMO

Anonymous,  January 14, 2012 at 7:18 PM  

gambar-gambar, itu-ini.... parti politik melayu memang cam gitu.... masalah peribadi pemimpin, melayu... semua melayu.... demo melayu.... keganasan melayu.... penjenayah melayu.... semua melayu kat malaysia ni.... Orang melayu memang dah nak jatuh.... pentadbiran balik ke kaum lain.... bagus... teruskan usaha anda... semoga Malaysia ni jatuh dan Jawatan presiden dilantik untuk kaum asing... padan muka....

Anonymous,  January 14, 2012 at 7:21 PM  

Jangan risau wahai Melayu-melayu.... teruskan usaha anda menjatuhkan nya.... teruskan-teruskan.... bumi Malaysia bukan hak anda lagi.... jadi seperti Singapura.... mana dia pemimpin melayu.... melayu jadi bohsia... penjenayah... merempan di negara sendiri.... bagus teruskan usaha anda.....

Anonymous,  January 14, 2012 at 7:37 PM  

Melayu lawan melayu pemimpin lari membawa duit

Anonymous,  January 14, 2012 at 7:55 PM  

dlam oppositenya news ada crita psal gov ke?

Anonymous,  January 14, 2012 at 8:00 PM  

kalau konvensyen kote bengkok tentu ramai kot....

Anonymous,  January 14, 2012 at 8:14 PM  

Kalau PR naik pun berita tv confirm tak keluar pasal BBN gak.Takyah nak kencinglah,sama je kekdahnya.

Anonymous,  January 14, 2012 at 8:18 PM  

nak rempat duit zakat pun payah ..kalau ada pakatan.....

Anonymous,  January 14, 2012 at 8:21 PM  

lembu sharizat dibekukan...kesian Dr Khir beli banglo kena penjara 1 tahun banglo kena rampas...Mamak Shahrizat rempat ratus juta dapt cuti makan angin 3 minggu beb....kalau UMNO tak kaki rasuah mesti kai rempat..lembu aje yg sokong UMNO.

tuan komrad January 14, 2012 at 8:24 PM  

hahahahaahahahahahha

sokonglah melayu

hahahahahahahahhhaha

sokong bersama-sama parti buntut

hahahahahahahhahahaha

tak kisah duit zakat kena cilok

hahhahahahahahahhaa

apatah lagi lembu2 pon kita boleh curik

hahahahahahahaahahaha

hidup melayu buntut

hahahahahahhahahahaha

buntutmu menjadi pujaan ramai

hahahahahahahahahahaha

menjulang kerih menusuk buntut

hahahahahahahahahahahahah

ABU,  January 14, 2012 at 8:25 PM  

Aljubri : Can I fuck you today?

Tn Hj : Sorry boss not today...buasir I panas....tadi I makan karipap kari dgn kopi o.....

Aljubri & Tn hj Saifool sedap main bontot suka sama suka...lembu lembu UMNO pulak yg gila meroyan...lembu punya Melayu

...

CUPING MERAH January 14, 2012 at 8:25 PM  

kah kah kah..umngok2..masing2 nak sedapkan hati sendiri walaupun tahu hakikat sebenarnya...sudahlah kembali lah ke pangkal jalan..jangan terpedaya tipu helah papa gomo ni..sesat seumur hidup...gua doakan agar lu orang lembut hati dan kembali kepada amalan islam..

maha thir nyasing January 14, 2012 at 8:26 PM  

apasal gomo atau umno ni suka syok sendiri??????????????

wooooooooooiiiiii, bangang!!!!!!! gambar itu ialah gambar pagi sebelum majilis bermula laaaa......bengong betul....

baik gomo engko letak kepala lu dalam lubang jubor saiful, dan kemudian cakap takde orang langsung pasal gelap saja.........

UMNO lahirkan orang bengong yang suka tipu sendiri......kakakakaka

Anonymous,  January 14, 2012 at 8:27 PM  

Kalau hari ni anugay bersumpah dgn nama allah dia tak ada main buntut saiful, jangankan esok, semalam aku isi borang masuk pkr.....eh eh jab, parti tak daftar ada borang ke?

tuan komrad January 14, 2012 at 8:29 PM  

hahahahhhahahahahahha

jgn main2 sumpah

hahahahahahahhhahaha

nanti kena sumpahan lubang kunyit

cam sayfool

hahahahahahahahahahahahhaah

AKU PEDULI APA January 14, 2012 at 8:32 PM  

LAMAN web rasmi Presiden Kesatuan Ulama Dunia, Sheikh Yusuf Al-Qaradhawi menyiarkan ucapan tahniah daripada Ulama kotemporari terkenal dunia Islam itu kepada Anwar Ibrahim berhubung pembebasannya terhadap tuduhan liwat baru-baru ini.

Ulama yang menjadi rujukan dan begitu dihormati oleh dunia Islam itu dalam satu kenyataan yang dikeluarkan oleh laman web itu menyampaikan mesej tahniah kepada Anwar Ibrahim yang juga bekas Presiden Parti Keadilan Rakyat.

"Kami kirimkan kepada anda hati yang dipenuhi dengan kegembiraan, mulut yang tersenyum kerana telah ditunjukkan oleh Allah bahawa anda tidak bersalah melalui kuasa mahkamah, dan kerana Allah bersama anda disertai kasih dan hormat dari rakyat"

Anonymous,  January 14, 2012 at 8:43 PM  

GOMO, STEADY BROTHER... INI PUAK BABI NI, MEMANG MACAM NI... DIA TAK TAHU KONEK BENGKOK BOSS DIA TAK LAMA LAGI MASUK KE DALAM, SEBAB PENIPU NOMBOR WAHID (CAKAP PUN KENA IKUT SYLE PAS LAH, CAKAP ARAB)...

DIA BOLEH MEROYAN KAT SINI, SEBAB KAU BERANI, DAN BEBAS.. KAU TENGOK DIA ORANG PUNYA BLOG, YANG KONONNYA TERROR MACAM MILO PONDAN TU PUN KENA SARING... BETAPA BODOH, BENGAP DAN PENAKUT NYA DIA ORANG TU....

UMNO TETAP DIHATI RAKYAT MALAYSIA.

RAKYAT AKAN TOLAK PAS DENGAN AIR KUNYITNYA DAN AIR BERSIH KELANTAN KONONYA MACAM AIR KONEK NUAR BERAHIM JUGAK..

GO GOMO. PERGI MAMPOS LAH DENGAN DIA ORANG NI... JANGAN LUPA... CHINA DOLL COMING... WELCOME TO SUNGAI BULOH NUAR JUBOR! PENIPU! KAU AKAN KE SITU JUGAK AKHIRNYA....

INGAT, JANJI ALLAH ITU BENAR, DAN YANG BENAR PASTI DITEGAKKAN...

Anonymous,  January 14, 2012 at 8:47 PM  

Dlm buletin utama tadi ada tunjuk mat sabu 121 sbagai salah seorang penceramah Walaupun dia ada kes 121 namun masih diangkat sbagai pemimpin...heran aku. Kalau dlm umno dia dah lama kena tendang....itulah bezanya pas dgn umno

lebaipas,  January 14, 2012 at 9:14 PM  

o...gomo
bijak ko yea..
pandai ko umpan puak2 pembangkang masuk blog ko..
patut la ranking blog ko sentiasa top..

tuan komrad January 14, 2012 at 9:52 PM  

hahahahahahahahaha

ranking naik

hahahahahaahahahahhha

kalo lari bolen tunaikan janji,lagi la naik rating

hahahahahahhahahahahahaha

kan gomo kan..kan..kan???

hahahahahaahahhhahahhha

Anonymous,  January 14, 2012 at 10:37 PM  

nak tahu papagomo ni kaki fitnah ke tak anda saksikan pula http://www.facebook.com/mediarakyatnet?sk=wall

Anonymous,  January 14, 2012 at 11:05 PM  

eh..bukan selangor ke yang penakut nak bubarkan parlimen walaupun kerajaan umumkan PRU 13.

gile bodoh puak lembu pr ni.sndiri yang penakut sendiri salahkan orang lain

anuwar = peliwat
suka sama suka maa..
tadehal la...

Kamal Haziq,  January 14, 2012 at 11:11 PM  

Salam Sdr PG,

Ulasan yang ringkas tapi mantap... syabas

UMNO bangang,  January 14, 2012 at 11:25 PM  

bapaklah makin bodoh blogger UMNO ni. atau memang dah desperate sangat dah ni. target diorang: selamatkan orang-orang UMNO yang bodoh daripada berpindah kepada PR. sebab tu diorang memang banyakkan fitnah ja...

selamatkan sebanyak mana yang boleh. betul tak papagomo? hahaha

Konvensyen PR sikit ker?

Anonymous,  January 15, 2012 at 12:19 AM  

Cer skrin tu post adegan atok balun china doll tuh.... sure mencanak2 pencacai dia dtg.... pastu kate... itu brad pitt nfan angelina larrr.... huhuhu... ko ade...

Anonymous,  January 15, 2012 at 12:21 AM  

ngeh ngeh ngeh .... atok tuo akan tambah ... aku nye lg besaqla ....

Anonymous,  January 15, 2012 at 12:23 AM  

Seriau mak tengok atok legend ngan chinadoll tu nyah..... ape agaknya perasaan azmin yer....

Anonymous,  January 15, 2012 at 1:50 AM  

tuan komrad...(jenis alax2 komunis..)..biasa le penyokong tegar mat sabun..

Kalau nak buat komen tu biarle betul-betul...pening aku nak paham..kejapx2 gelak..kejapx2 meeroyan..(atau memang jenis baru lepas tjg ke..?),

Pencacai:Hait Tuan komrad,! ada babi tepi bukit...mau kasi tembak kah?

Komrad:....

sitiazilah,  January 15, 2012 at 1:59 AM  

jangan percaya blog ni...nak tengok..ribuan mungkin dalam 20 ribu databg ke konvensyen pr kedah.

UMNO Kedah dah ketaq lutut...blogger2 umno kantoi...

lautan manusia di konvensyen PR kedah..

http://www.ohrakyat.org/2012/​01/​umno-dah-ketaq-lutut-blogger-um​no-sila.html

Anonymous,  January 15, 2012 at 2:46 AM  

bila tak ramai laju jer tunjuk..kenapa tak tunjuk yg ramai mcm skrg ceramah kat alor star 20000 org dtg..apsal malu ker?? Umno malu sbb nak panggil org ramai dtg kena hulur duit

Psstt: mana video dakwat tu? sejak majlis fatwa malaysia ckp hukum guna dakwat tu harus..terus ilang video..malu ker gomo??

Anonymous,  January 15, 2012 at 2:58 AM  

Kuat gelak kau ni.dah mabuk, jgn comment.nnti taktik busuk PR tertype plak kt sini, kau gk susoh..aku bukan pe, cuma xnak kau nmpk bodoh dlm blog ni.tu je. Hah pe lg, teruskn gelak kalau nk nmpk bodoh.

Ahmad Shukri Mokhtar January 15, 2012 at 2:59 AM  

20,000 ke Siti Azilah? Cmna cara dorang kira? Kira pakai meter ke ela? Kira kasut ke kira dgn jari? 20,000 kira banyak jugak ler kalau dikira dgn jmlah ahli pas pkr dap.. Jumlah org yg dtg blum jd penentu jumlah di kotak undi nanti.. Teruskan perjuangan menuntut kebenaran. Nak tuntut keadilan pergilah cari 3 madu utk suami anda.

PAPA GOMO January 15, 2012 at 7:41 AM  

Adoi komen ahmad shukri bikin gua senak perut

bijak bestari,  January 15, 2012 at 8:52 AM  

ahmad shukri dengan hormatnya saya jemput tuan tengok gambar ni

Konvensyen PR

tuan komrad January 15, 2012 at 9:03 AM  

hahahahahahahahahahahhahaha

video dakwat dah hilang ke???

hahahahahahaaahhahahaha

memang patut pon

hahahahahahahahaahaahhaa

nak cover la tu

hahahahahahahahahhahaha

sedangkan video dakwat boleh hilang,apatah lagi video selising

hahahahahahahahahahahahhaa

lenyap terus

hahahahahahahhahahhahahaha

gomo..joging yok

hahahahahahhahahahhahhhaa

Anonymous,  January 15, 2012 at 10:01 AM  

tuan komrat..

memang betul le...org pr taksum sesgt..dia pikir dia je betull..

nak jugak dia gelak...aku yg atas pajar ni ..nak jugak tahu atas point apa dia jumud sgt...tapi asyik dok gelag ni...rasanya tak sampai 'tarbiah'..

aku rasa dia komen dia sorang je...atau orgx2 jenis 'tjg' je yg paham code dia ni..

jgn mare tuan komrad..karipap dah makan belumm?

tuan komrad January 15, 2012 at 10:08 AM  

hahahahahahahahaa

karipap??

hahahahahahahahahahhaha

jgn ..tu hak milik tuan haji kita jer

hahahahahahahahaahahaahhaha

tuan haji karipufffff

hahahahahahahahaaaahahahaa

Anonymous,  January 15, 2012 at 10:52 AM  

heheheeee....komrad.. aku rasa kau ni dah kena pg berubat....kasian dah aku tengok... pagi, petang, siang, malam duduk bersila depan tangga rumah org....

sampai lupa keluarga, makan, minum tp jgn sampai lupa bakai baju/seluar dah lee...

Ahmad Shukri Mokhtar January 15, 2012 at 11:01 AM  

terima kasih lah pada bijak bistari kerana anda sungguh bijak mengupload gambar yg membuktikan PAS sememangnya ramai penyokong. Kalau satu kepala sedekah RM10.00 dgn jmlah yg ada tak heranla penceramah boleh beli Mercedes Benz cash. Tapi kemana perginya wang Tabung Memali? Insyaallah saya akan cuba upload video seorang ketua pemuda MCA yg berucap dihadapan lebih kurang 70,000 org (dikira dgn tiket ) yg mana terdiri pelbagai kaum di Malaysia jg dari luar Negara. Undilah C.N.I..

Anonymous,  January 15, 2012 at 1:33 PM  

AKU RASALAH TUAN KOMRAD NI TENTU JAMBU ORANG NYA....AUWWWW...DIA BERKENAN SGT DGN GOMO...AUWWWW..NASIB BAIK GOMO NI SASA...KLU TAK AUWWWW...ANU...WAR DAH BALIK DARI INDIA...AUWWW....TUAN KOMRAD DAH BELI LOTION KE..AUWWWWW......

Anonymous,  January 15, 2012 at 1:52 PM  

Ayuh Gomo...PR cuma ada nyawa ikan jer skrang ni...kita bawak dr. hasan ali buat road show ke seluruh negara isu tentang isu penyelewengan akidah oleh puak "hamPAS lemak Babi" bersama "gay tua al-juburin"...

Anonymous,  January 15, 2012 at 2:51 PM  

Najib buat jelajah satu Malaysia buat PR tak senang duduk kerana ketandusan idea bernas. Idea yang diguna pakai hanya boleh digunakan untuk pesakit mental hospital bahagia Tanjung Rambutan sahaja. Kes liwat Anwar, kes zina Mat Sabu, isu menyokong komunis Mat Sabu,isu curi pasir Selangor, air kotor di Kelantan, penduduk melayu P. Pinang ditindas, isu roboh surau dan tukar jadi shopping centre kat Kedah, kes pecah amanah menantu Nik Aziz dan keluarganya yang lain, bangunan Yayasan Selangor yang digadaikan oleh PAS atas arahan PKR dan DAP dan banyak lagi. Terima kasih kat golongan PKR,PAS dan DAP kerana memperkuatkan jentera BN. Tak lupa juga isu Hassan Ali yang ditendang keluar oleh PAS gara-gara telunjuk PKR dan DAP. Kesucian Islam tetap akan dipertahan dan hanya UMNO dan golongan yang dipecat dari PAS dan PKR(parti bebas) mampu berbuat demikian.

Puluhan ribu banjiri Rapat Rakyat Perdana January 15, 2012 at 3:18 PM  

Ribuan rakyat di seluruh Kedah dan kawasan sekitar membanjir Rapat Rakyat Perdana yang diadakan di Stadium Sultan Abdul Halim Mu'adzam Shah, di Alor Setar, malam semalam.

Kereta hadirin berbaris sepanjang dua kilometer akibat kesesakan dan orang ramai terpaksa berjalan kaki ke tapak ceramah yang penuh sesak sehingga ada yang terpaksa duduk di luar stadium.

Ketayap putih yang dipakai sebahagian besar hadirin mejadikan suasana di padang stadium itu dipenuhi pandangan putih yang cukup memukau jika dilihat dari atas tempat duduk di stadium itu.

Dalam ucapannya, Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim merayu kepada seteru politiknya agak menghentikan ejekkan terhadap diri dan keluarganya dan berkata "cukuplah" atas apa yang telah mereka lakukan dan mengulangi kesediaannya memaafkan mereka.

"Mereka telah lakukan segala-galanya terhadap saya, sepak saya, telanjang dan membogelkan saya tetapi saya bersedia memaafkan mereka.

"Jangan ganggu kami lagi kerana kami akan terus berjuang," katanya membayangkan beliau tidak sanggup lagi untuk bertolak ansur dengan serangan kotor dan firnah yang dilemparkan lebih lama.

Sebelum itu, orang ramai terpukau dengan kehadiran Mursyidul Am PAS Datuk Nik Aziz Nik Mat yang datang dengan bertongkat, walaupun jelas kelihatan masih uzur.

"Macam duduk di Padang Arafah," kata Nik Aziz ketika hendak memulaklan ucapannya, berhubung jumlah yang sebegitu ramai yang hadir.

Sambil mengingatkan orang ramai agar sentiasa mematuhi perintah Allah sepanjang hidup di dunia ini, beliau meminta rakyat untuk menerima kumpulan-kumpulan etnik dan agama yang berbeza di sekeliling mereka.

Nik Aziz kemudiannya berkongsi pengalamannya bagaimana masyarakat majmuk hidup aman damai di Kelantan.

"Orang-orang Cina telah pun derma kepada masjid. Bila mereka terima apa-apa bantuan kewangan daripada kerajaan, mereka akan derma sebahagiannya kepada kami,” katnya.

Anonymous,  January 15, 2012 at 4:53 PM  

Gomo, untuk makluman kau ada beberapa orang korporat contohnya seperti mustafa kamal dalam diam2 memberi bantuan kewangan kepada pas. Kenapa ya? kenapa selepas umno beri dia banyak keistimewaan dalam hartanah kini dia menikam belakang. Mamat ni pun haprak yang bertalam dua muka. Dia sudah kencing kat ramai org2 melayu tapi siapa yang mengenalinya pasti bersetuju dengan posting aku ni. Selidiklah juga bagaimana kaum melayu menjadi pilihan terakhir untuk diberi kontrak olehnya sedangkan umno/bn telah memberi peluang yang luas kepadanya tapi setelah menjadi billionare dia seperti kacang lupa kulit. Ada beberapa lagi koporat melayu yang menjadi kaya raya bersikap begitu. Aku pun hairan. Siasatlah juga korporat cina dan india yang mendapat durian runtuh dari bn dan juga pr supaya rakyat memahami dimana perginya duit amanah yang dibayar melalui cukai2 dan tanah2 kerajaan yang dikuasai oleh mereka2 yang berkepentingan.

Cubalah juga selidik bagaimana anwar mendapat sumber kewangan yang tidak putus2 nampaknya. Selain dari dana luar negara, selidik juga syarikat2 dalam negeri yang dimiliki oleh kroni2 anwar. Kita patut boikot syarikat2 milik anwar ini supaya lumpuh sumber kewangan dia.

Jika sharizat boleh kecundang akibat suaminya memiliki nfc, rakyat berhak mengetahui bagaimana anwar boleh melepasi teropong sprm. Pas memang haprak dan selalu mintak sedekah sebab mereka tidak mempunyai kecanggihan dalam dunia perniagaan. Modal mereka cuma air lior basi yang diulang tayang pada ceramah2 jalanan. Pmbk yang penuh dengan rasuah masih belum disiasat sepenuhnya. Sebenarnya pegawai2 pmbk masih bebal dan masih melakukan rasuah sehingga hari ini. Kini mereka menumpu kepada kelapa sawit dan baja selain dari mencuri tanah rakyat. Tidak lain dari toke cina yang sedang hebat menghulur. Nabi jumud mereka tak ada rasa malu meminta orangramai serahkan duit br1m kepada partinya. Tahap macam ni pemimpin yg diagungkan oleh puak2 pas semuga dihapuskan sahaja puak pas dari mukabumi ini.

Fitnah? tepuk dada tanya selera.

Ini satu cabaran yang baik untuk org yang berani merempuh 'zon kelabu' seperti kau kerana rakyat sudah bosan dengan alasan2 org politik yang berat sebelah. Birokrasi jabatan2 yang menyusahkan sehingga lebih baik bunuh diri seperti teoh beng hock dari melalui proses keadilan yang sukar. Politik itu memang subjektif tapi akibatnya objektif. Sudah ramai yang tertipu kerana tidak mempunyai maklumat yang cepat. Dajal hibrid bernama anwar sangat cekap memintas maklumat sebelum sampai kepada rakyat dengan fitnahnya. Umno lembab memberi penjelasan, mca dan mic tak peduli selagi kepentingan kaum mereka tak terjejas. Kini rakyat akan jadi hakim.

Nabi jumud, imam dajal hibrid dan khalifah kafir harbi adalah musuh kita yang nyata.

Anonymous,  January 16, 2012 at 6:51 AM  

Bodoh lah pengikut papagomo ni..
Hang dok caya gambar sebelum majlis berlangsung tu kenapa?? Hahahaha...
Orang bodoh ja percaya gambar ni...
Kenapa hang x keluar kan gambar lepas majlis berlangsung. Hangpa takut pada kenyataan kaa...malu la wei!! Rakyat bukan bodoh macam hangpa...dah kantoi buat cara kantoi laa.. hang lagi nak bodohkan rakyat sampai hang2 semua jadi bodoh!! LOSER la wei....

taubatlah...,  January 16, 2012 at 9:09 AM  

ya Allah..
gomo...pasaipa la hg suka tabur fitnah..aku org kedah..sungguh pun aku x pi..tp aku nak lalu pon x bleh.tlampau rmai org dari ngahhari smpai mlm..hg dapat duit ka tabur fitnah..klau dapat mai bg aku skit..mgkin yg tabur fitnah kelam mata dgn duit.

Anonymous,  January 17, 2012 at 11:10 AM  

Wa memang hari2 bukak pgomo...tak pa gomo teruskan usaha lu....ni pakatan punya olang buang masa mau layan.. ada kepala hotak taruk kat kepala lutut.. modoh punya olang..khaaarrrktuuuiishhhh..

org kedah,  January 19, 2012 at 11:41 AM  

Perisik rimba...klau kamu org islam dan x bertaubat dgn fitnah dan penipuan yg kamu bawa ni, kepada Allah lah kami berserah. saya warga kedah walaupun saya x hadir kedalam stadium, laluan utama saya pergi balik kerja depan stadium tu..hakikatnya x boleh langsung (kereta) dengn org melaut seperti padang arafah. adakah kamu suka kalau anak2 kamu nnt berbohong seperti kamu skrg ni?. jika kamu dapat duit dari hasil berita yg kamu siarkan ni, adakah kamu beri kepada keluarga kamu untuk makan dgn hasil penipuan ini?..saya sygkan kamu seperti saudara saya. saya sekadar nasihat.

maaf kalau terkasar bahasa.

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP