Sodomy Hak Kebebasan Rakyat, Mengapa Kerajaan UMNO Sekat? - Anwar Ibrahim

Saturday, January 14, 2012



Gila dan memang gila si Anwar Ibrahim ni beb. Mana taknya Anwar Ibrahim dalam temuramah bersama BBC 12 Jan apabila ditanya mengenai sokongan daripada golongan PRO GAY di Malaysia untuknya berikutan keputusan mahkamah yang membebaskan nya dari tuduhan liwat berkata:


1) Beliau Menyokong penuh pemansuhan undang undang lapok sodomi (Seks Luar Tabii)


2. walaupun masyarakat Malaysia rata rata tidak boleh menerima homoseksual di khalayak ramai, undang undang lapok sodomi tidak harus diguna utk menghukum orang yg tidak bersalah! (Maksudnya kalau private not public tak mengapa)

Tulah dia pemimpin yang dikatakan Imam Mahadi, itulah juga pemimpin yang disanjung PAS sehinggakan Hassan Ali yang perjuangkan Islam dipecat demi Anwar Ibrahim.

Apa kata umat Islam dalam hal ini? Apakah kita akan bersama Pakatan PAS, DAP, PKR dalam mengubal undang undang negara dengan membenarkan SEKS LUAR TABII? Apakah rakyat Malaysia bersetuju dengan Sodomy?

Tak mustahil hari ini Pakatan PAS, DAP, PKR menang pilihanraya, Malam itu juga sudah ada Kelab GAY beroperasi secara berlesen.

Anwar Ibrahim.... Fuh... Laungkan: "Hidup Hidup, Hidup Gay, Hidup Hidup, Hidup Anwar"


Sumber Berkaitan KLIK Link ini http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-16531714


Psssttt.... Gua tak sanggup lihat anak melayu Islam main Bontot depan gua beb...
Apa nak jadi dengan Anwar Ibrahim ni? Ni ke bakal pemimpin Malaysia jika Pakatan menang PRU13? Jahanam lah beb. Main Bontot pun dihalalkan.



52 comments:

Anonymous,  January 14, 2012 at 9:08 PM  

Nak buat macam mana NIK AZIZ bagi persetujuan boleh main bontot tapi janganlah terang terangan.

Anonymous,  January 14, 2012 at 9:10 PM  

kan tok nik babi tu boleh adjust nanti neraka masuk ke syorga kan tok nik tu ulamak babi

Anonymous,  January 14, 2012 at 9:11 PM  

gomo di penang kami kata orang mcm ni barua siieey [sial]

Anonymous,  January 14, 2012 at 9:25 PM  

Gomo, bila lu nak tayang video siamdoll. Aku dah lama tunggu ni taw.

Anonymous,  January 14, 2012 at 9:37 PM  

Malaysia bakal menjadi pengeluar kondom utama dunia;
.....berita sepenuhnya dikosmo hari ini m/s2.

satu lagi kejayaan bn...tahniah!

tuan komrad January 14, 2012 at 9:50 PM  

hahahahhahahahahaha

analrisme

hahahahahhahahahaha

anutan lembu2 ketagih

hahahahahahahhahahha

tapikan..tukang juluk tak kena tangkap

hahahahahahahahahahaha

tukang tadah jer malu

hahahahahahahaahahahha

tuan hakim pon tukang juluk kot???

hahahhahahahahahahhahaaha

nenek kena rogol..2 jam dah wat report

hahahahahahahahahahaha

si tukang tadah??2 hari

hahahahahahahahahhahaa

simpan bukti wat perkasam

hahahahahahahahahhahahahaha

siap makan karipufffff lagi

hahahahahahahaahahhahahah

jom sumpah lagi

hahahahahahahahahahahahah

kot mana la tau sumpahan lubang kunyit bakal terlerai

hahahahaahhahahahahhahaahahaha

Anonymous,  January 14, 2012 at 9:51 PM  

Papa gomo bodoh tak faham English...

Lain kali pi belajar dulu...

Asyik fitnah dgn ilmu cetek... Hahahaha

Anonymous,  January 14, 2012 at 10:22 PM  

PAS sokong jugak ke?tau mmg pas dah kena liwat oleh pkr

Cikgu Rokiah,  January 14, 2012 at 10:22 PM  

...kuasa punya hal.....yg dah sah haram pun kasi halal....mungkin lepas ni di halalkan umat islam makan babi.... Semoga nik ajis ,hj hadi & anwar jd ikon islam makan babi...

Anonymous,  January 14, 2012 at 10:23 PM  

Julanglah lagi bang non kau tu, peliwat tua kutok tak sedar diri muka dah kerepot tak nak insaf insaf. Buat malu bangsa melayu je.

sayurmeranti January 14, 2012 at 10:23 PM  

tukang canang ada, tukang karut ada, tukang jolok ada, tukang tadah ada, tukang tengok takde,....tukang meroyan? mmmnn

Anonymous,  January 14, 2012 at 10:28 PM  

BOLEH ZINA DAN MAIN BONTOT SEBAB NIK NAJIS BOLEH BASUH DOSA MEREKA YANG MELAKUKAN PERKARA TERSEBUT.

PAS ANAK HARAM JADAH. PAS PARTI AJARAN SESAT YANG MENYOKONG GAY ZINA HOMOSEKS/LESBIAN DAN SEBAGAINYA LAGI.

Anonymous,  January 14, 2012 at 10:29 PM  

PAS kata masuk UMNO jd kafir...tp klu masuk PKR yg terang2 sokong seks luar tabiee / gay / main lubang jubor jatuh hukum apa pulak???masuk syurga ka?

Kesian kak jijah...syurga punya pasal sanggup taat sampai mcm ni...kak jijah, klu suami buat kemungkaran, tp tak dicegah / subahat, tetap masuk neraka kak jijah oiiiiiiiiiiii....

tuan komrad January 14, 2012 at 10:40 PM  

hahahahahahahahaha

marah sungguh lembu2

hahahahahahahahaha

sumpahan lubang kunyit memakan diri

hahahahahahahaahahahhahaha

nyit..nyit..nyit

hahahahahahahahahahahahaha

nyit bawak bala

hahahahahahahahhahahaha

mungkin lembu2 yang marah ni dah kena juluk kot??

hahahahahahahahahahahaha

berapa round??

hahahahahahahahhaahahahaha

Anonymous,  January 14, 2012 at 10:46 PM  

Bang cornrape......Eh eh.....satu hari suntuk bang cornrape kat blog ni...dah cukup lah tu, jom kita gi dating.....I lup you....

ABU,  January 14, 2012 at 10:48 PM  

ETALING JAYA: Setiausaha Agung DAP Lim Guan Eng menegaskan Pakatan Rakyat akan menghapuskan tol lebuh raya yang telah memperolehi keuntungan berlebihan selepas menawan Putrajaya dalam pilihan raya ke 13.

“Kita akan ringankan beban rakyat dengan mengambil tindakan terhadap konsesi tol macam Projek Lebuhraya Utara Selatan.

“Kos pembinaan PLUS ialah RM6 bilion. Kutipan tol dan ganti rugi dari kerajaan 24.3 bilion. Untung buta 18 bilion,” katanya.

PRU13...mampus UMNO...ABU

Anonymous,  January 14, 2012 at 10:49 PM  

Komrad dan lubang kunyit memang tak dapat dipisahkan. Gomo kau tulislah topik apa pun, dia akan `hahahhahahahha' dan akan sebut lubang kunyit.

Anonymous,  January 14, 2012 at 10:51 PM  

Aljubri : CAn I fuck you today?

Tn Hj : fuck..fukc...I risau ni...seluar dalm levis I dah gilang...I tak mood nak nonggeng bosss.


Tn Hj Saifool ^ Aljubri sedap main bontot suka sama suka..lembu kembu UMNO yg sewel gila meroyan...lembu punya Melayu.

Anonymous,  January 14, 2012 at 10:55 PM  

Mursyidul AM PAS, Tuan Guru Datok Nik Aziz Nik Mat menyeru supaya BERSIH 3.0 di gerakkan bagi memastikan Pilihanraya Umum ke-13 akan datang dilaksanakan dengan adil, telus dan bersih.

Ni bagi lembu panas malam ni...dah gila meroyan tambah Bersih 3.9 ada lembu jadi betui betui gila.

Anonymous,  January 14, 2012 at 10:56 PM  

Anon 10.51pm asyik dialog sama je. Can Al Jub fuck you tonight?

Anonymous,  January 14, 2012 at 10:58 PM  

GOMO ..ada pesanan utk hang...hang dengan lembu leh le hang kencing...

Inilah keadaan dan suasana sebenarnya beb...kalau nak
menipu dan nak jilat pungkok Umno pun,agak agak la bro..
Jgn kerana nak bodek pimpinan Umno Haprak lu orang sanggup
hilang integriti dan maruah diri..lantas jadi bahan maki rakyat!

Anonymous,  January 14, 2012 at 10:58 PM  

Yang gila tu penjulang AlJub yang terpekik pekik "Tolak tolak" cam baru terlepas kandang.

Anonymous,  January 14, 2012 at 11:03 PM  

abu.....sebelum pru12, guan eng ada buat janji nak hapuskan tol 5 kupang di tol jln siram seberang jaya....tetapo sekarang apamacam...dah 4 tahun.....janji tinggal janji....la ni nak buat janji baru....cukuplah kami org penang kena kencing ngan guan eng dan pakatan rakyat

Anonymous,  January 14, 2012 at 11:48 PM  

Kesian abu bodoh boleh caya cakap guan penipu eng....habis kalau nak maintainance lebuhraya tu mana nak cari duit..bongok?

Tu lah bodoh sangat kat sekolah dulu sampai terbawa-bawa!!!

lipas,  January 15, 2012 at 12:02 AM  

apa la malang nasib , bakal PM kita nanti kaki sontot... kui..kui..kui..

lalat,  January 15, 2012 at 12:10 AM  

korek2 cium,...perghhh...kena satu hari sepol makan petai..fuhhh..bau tu yg buat bang Nuar tekonang-konang...

Anonymous,  January 15, 2012 at 12:28 AM  

Ha ha .....

Anonymous,  January 15, 2012 at 12:30 AM  

bila lihat komen pro PR ni = Kambing(PAS) + Kerbau/Sapi/Lembu(PKR) = Babi(DAP)

Anonymous,  January 15, 2012 at 12:49 AM  

mungkin 100 thn dari sekarang, gay dah diiktiraf kat msia ni. siapa tau, dalam buku sejarah & pengajian am, Anwar akan dikenali sebagai Bapa Liberalis yg menjadi sanjungan para Gay & lesbian.

aku_suka_liwat,  January 15, 2012 at 12:53 AM  

sedap tu kena liwat..bila batang masuk jubo..mula2 sakit..lepas tu sedap..lagi sedap kalau duduk atas kote dan henjut...fuuhhh..sedap tak terkira..

Anonymous,  January 15, 2012 at 12:53 AM  

semuga kerusi2 yang berduyun2 tak diduduki olih manusia ini akan mengundi PAS, DAP dan PKR....

Anonymous,  January 15, 2012 at 12:55 AM  

Kesian org2 tua nyanyok dalam pr syok sendiri nak buat konvensyen. Mrk masih bermimpi rakyat nak dengar cerite dongeng mrk.

KEKURA January 15, 2012 at 12:59 AM  

Habis lagi..lepas kapal selam, terbakar pulak satu lagi Kapal TLDM.baru jer lepas terbakar tahun lepas.peluru buat PR hentam..hampeh TLDM..dekat2 PRU bagi peluru plak kat PR..habis kena canang.

Anonymous,  January 15, 2012 at 1:04 AM  

anon 10.48pm cheap dude,
don't use highway if don't wanna pay,
end of story, twice as useless! Cheap prick!

FTP. Fuck Tha Politician! Whether PR or BN. They think they are the law.

Anonymous,  January 15, 2012 at 1:11 AM  

pandy kutty punya pr,bila mau inggat

Anonymous,  January 15, 2012 at 1:28 AM  

Sbenarnya polis sb msia dah ada banyak bukti salahlaku anuwar sejak 1996 lagi. Cuma tunggu org mcm sepol atau datuk T je utk sanggup testify. Kes anuwar yg ni baru permulaan. Lagi teruk, suma tempat anuwar keluar negara, depa punya cia pun ambik bukti gak. Vedio siam tu yg bolos dgn polis siam gak. Entah2 kat mumbai pun ada. Israel & US lagi banyak!. Bukti2 yg dah trsiar ni 1% je.

sitiazilah,  January 15, 2012 at 1:58 AM  

UMNO Kedah dah ketaq lutut...blogger2 umno kantoi...

lautan manusia di konvensyen PR kedah..

http://www.ohrakyat.org/2012/​01/​umno-dah-ketaq-lutut-blogger-um​no-sila.html

Ahmad Shukri Mokhtar January 15, 2012 at 2:08 AM  

anon 9.28. PDRM melalui Cawangan Khas E4 telah mengetahui maklumat penglibatan ANWAR dalam homoseksual sejak tahun 1994. Dr. M telah diberitahu mengenai hal ini namun tidak dpt mempercayai kerana kebiasaan ahli politik difitnah. Tetapi masa yg menentukan segalanya., semakin hari semakin terselah, semakin hebah. Maka lihat lah dgn mata hati bukan dgn mata kepala. Mana ada org nak main bontot dpn org ramai.. Nak nampak kena pakai mata hati dgn akhlak perbuatan, kata kata si peliwat yg pasti mengundang kebencian serta hilang seri wajah walaupun ada gelaran Dato' Seri atau kerap makan kueh Seri Muka sejam sekali.

Anonymous,  January 15, 2012 at 2:23 AM  

aku sebenarnya kesian...nampak sangat ruginya pada juak umno bila jadi bodoh dan tak faham BI

lepaih tu senang2 percaya ckp gomo.. WEH, gomo yg bangang BI ni spm pon lingkup la...

nasihat aku pi blajaq BI kasi pandai pehtu dengaq balik apa anwaq ckp betul2...jangan jadi melayu bodoh la wahai pencacai umno

Anonymous,  January 15, 2012 at 2:49 AM  

can i fuck u today

boleh bang nuat.janji u suke i pun suke

"Hidup Hidup, Hidup Gay, Hidup Hidup, Hidup Anwar"

Anonymous,  January 15, 2012 at 3:38 AM  

Anon 2.23

Apabila pemberita itu bertanya kepada Anwar Ibrahim berhubung "the idea of anti-discrimination as far as gay rights" (perihal anti- diskriminasi berhubung dengan hak-hak gay) beliau menjawab " we will have to review some of our archaic laws." Anwar Ibrahim menambah "We Muslims and non-Muslims in Malaysia generally believe and committed to support the sanctity of marriage between men and women but we should not be seen to be punitive and consider the archaic law as relevant."

Jelas daripada kenyataan Anwar Ibrahim, beliau menganggap bahawa undang-undang Malaysia yang mengharamkan hubungan sesama jenis itu lapuk dan perlu dikaji semula dan tidak mahu dilihat mengharamkan gay (menghukum mereka yang melakukan hubungan seks sesama jenis) dan mempertahankan undang-undang yang melarang hubungan seks sesama jenis (undang-undang lapuk).

Anonymous,  January 15, 2012 at 3:45 AM  

Kita perlu melihat bahawa kenyataan itu keluar daripada mulut Anwar Ibrahim sendiri daripada rakaman temubual langsung Anwar dengan BBC, bukan kenyataan yang dimanipulasikan oleh para jurnalis.

Anonymous,  January 15, 2012 at 6:17 AM  

Penjelasannya senang je nak taw parti mane yg benar dan parti mana yg salah, kite tengok ANTI yg attack pro blog parti mane.. Yg mane banyak anti yg tu la yg benar.. Hahahaha.. PAS itu bodo, PKR peliwat dan DAP babi..

MAHA-THIR NYASING January 15, 2012 at 8:30 AM  

kadang kadang aku kesian papagomo juga......mengapa??????

sebab dia gelar dia sebagai PEMBODEK nombor satu parti UMNO, tapi perkara yang diperjuangkan oleh dia tak dipeduli langsung oleh NAJIB

1. kononya nak jahanamkan dan penjarakan anwar====>NAJIB kasi lepaskan anwar

2. kononnya nak haramkan guna dakwat kekal=====>NAJIB dah cakap akan pakai dakwat kekal PRU nanti

3. kononya nak kekalkan ISA=====>NAJIB dah gugurkan ISA

4. kononnya nak pertahankan lembu SHARIZAT=====>NAJIB dah bagi arahan NFC lembu SHARIZAT ambil cuti bagi siasatan

KAKAKAKAKA......bodoh, bangang dan bengong itulah namanya PAPAGOMO.....

Setuju?????????

Anonymous,  January 15, 2012 at 10:35 AM  

sah dia ni gay.... atas kenyataan yg dibuat...

heran tp masih ada yg sokong.. nak buat mcm mana kalau yg sokong pun gay...

memang hancur negara dibuatnya...

Anonymous,  January 15, 2012 at 10:55 AM  

jangan terkejut kalau paksheikh kawen ngan mat jambu idaman kalbu...fut fut fut

KEKURA January 15, 2012 at 12:19 PM  

Penangan kemut keliling.ugama bangsa tergadai. Bertaubatlah.Ini Malaysia.bukan Canada ke,Dublin ke..

JADI ABU,  January 15, 2012 at 1:12 PM  

KEPADA ABU....TOL PULAU PINANG TAK UNTUNG LAGI KER......DAH 4 TAHUN DAH....JANJI TINGGAL JANJI.......

Rush Murad January 16, 2012 at 1:45 PM  
This comment has been removed by the author.
Anonymous,  January 16, 2012 at 1:45 PM  

hairan sungguh dengan mereka semua ni....taksub betul menyokong seseorang pemimpin, lebih2 lagi bila dah tahu yang pemimpin tu seorang yang buruk akhlak dan akan menghancurkan negara...

PapaGomo, kau jangan ambik peduli dengan juak2 PR yang buta hati ni semua.... kalau bukan kerana tulisan kau, tak ramai rakyat Malaysia yang tahu perkara sebenar dengan details dan jelas...

orangkulai

Anonymous,  January 16, 2012 at 4:42 PM  

Ahmad Roy tu budak gay. Marahlah dia kalau idolanya kena kutuk. Sendiri mau ingat......puak-puak amalan songsang ni kena tanam hidup-hidup.

Anonymous,  January 17, 2012 at 3:39 AM  

ANUAR DAPATI TIDAK BERSALAH kerana tak ada bukti kukuh ialah Anuar tak buat ambil DNA!!! Anuar memang PENAKUT!

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP