Video Ini Pasti Melukakan Hati Ahlol Ahlol PAS

Sunday, January 15, 2012




Boleh kita ibaratkan pemain yang mengambil sepakan penalti itu adalah "Hassan Ali" & pemain itu ada penyokongnya. Manakala penjaga Gol diibaratkan PAS & bersama dengan para penyokongnya.

Penjaga gol itu berjaya menepis gol tersebut & meraikan kejayaannya, tetapi hakikatnya yang sebenar penjaga gol tersebut (PAS) telah mengecewakan para peyokongnya yang ada.

Sekadar satu renungan buat ahlol ahlol PAS


Psssttt... PAS terlalu bodoh bila mementingkan kuasa semata mata dari pemimpin yang memperjuangkan Islam

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT



32 comments:

Anonymous,  January 15, 2012 at 2:33 AM  

kesian meroyan tak habis lagi

Anonymous,  January 15, 2012 at 2:49 AM  

baru perasan gomo dah remove video dakwat tu..kenapa? sebelum nie pom pam macam2..sejak Majlis Fatwa kata hukum guna dakwat tu harus..terus hilang video tu, ganti video Saifool Baukaripap

Pssttt malu ker gomo??

PAPA GOMO January 15, 2012 at 2:52 AM  

Video dakwat ada kat bawah hahaha.

Anonymous,  January 15, 2012 at 3:43 AM  

at least, pemimpij2 PAS masih boleh diselamatkan. Takder lah mcm sorang pemimpij Pakatan tu yg 100%, 80-100 thn dari sekarang akan terlakar namanya dlm buku teks sejarah yg mungkin berbunyi begini:

...walaubagaimanapun, pada masa itu Pakatan Rakyat tidak berjaya menguasai Putrajaya apabila majoriti sokongan rakyat beralih kepada Barisan Nasional. Ketua Umum Pakatan pada masa itu Allahyarham Datuk Seri Anwar Ibrahim dibelenggu pelbagai skandal moral yang jelas menjadi liabiliti kepada Pakatan.

Allahyarham Tun hadi Awang mengambil tindakan drastik keluar dari Pakatan, lantaran tidak dapat menerima hakikat yang Pakatan diketuai oleh seorang yang dipenuhi dengan skandal.

Akhirnya Pilihan Raya Umum ke-13 telah menyaksikan Barisan Nasional yang diketuai oleh Allahyarham Tun Najib Razak menguasai parlimen dengan majoriti yang cukup besar.

Menyedari yang dirinya tidak lagi dipercayai oleh rakyat, hatta di kalangan teman2 rapatnya, Allahyarham Datuk Seri Anwar Ibrahim mengambil keputusan bersara dari politik, dan menumpukan perhatiannya dalam kegiatan aktivis Kesatuan Gay Semalaysia, yang tidak diiktiraf oleh kerajaan.

Hasil perjuangan dan pengorbanannya dalam Kesatuan Gay SeMalaysia,beliau telah dianugerahkan Nobel keamanan, dan mendapat gelaran 'Bapa Gay Moden'.

Anonymous,  January 15, 2012 at 3:51 AM  

Anon 3.43 a.m. back to the future tu hahahaha

JKKK Pulau Musang,  January 15, 2012 at 4:06 AM  

Sebenarnya tiada esok bagimu...

atau esok masih ada...?!

Entehleh...

Anonymous,  January 15, 2012 at 4:33 AM  

papa gomo bloger sakit jiwa,biar gomo dengan dunianya geng geng pr tak usah layan sangat..

Anonymous,  January 15, 2012 at 6:27 AM  

anony 3.43 memang kelas.... akan tercatitlah dalam buku sejarah sekolah anak-anak kita

Anonymous,  January 15, 2012 at 7:11 AM  

eiii pemimpin pr gay...

Anonymous,  January 15, 2012 at 8:15 AM  

kalau la andai kata btol apa yg anon 3.43 tu ckap... hehehe nak je aku dilahirkan semula supaya aku dapat mempelajari sejarah dan mendoakan kecelakaan bt pemimpin pr..hahahaha.

tuan komrad January 15, 2012 at 8:17 AM  

hahahahaaahhahahaha

eh..eh..video sukan lar..video bola

hahahahahahahahahahahahahahaha

gomo dah pandai bersukan nampaknyer

hahahahahahahahahahaha

amyu menang 3-0 dgn bolton yek..

hahahahahahhahahahahahah

selalu gomo tepek video blu jer

hahahahahahahahahahahahah

kekezutan berlaku disini

hahahahahahahahahahahahahah

eh gomo..video orang bermarathon ada tak??

hahahahaahahahahaaaaha

lembu2 pasti nak tgk

hahahahahhhhahhahhahaha

MAHA-THIR NYASING January 15, 2012 at 8:29 AM  

kadang kadang aku kesian papagomo juga......mengapa??????

sebab dia gelar dia sebagai PEMBODEK nombor satu parti UMNO, tapi perkara yang diperjuangkan oleh dia tak dipeduli langsung oleh NAJIB

1. kononya nak jahanamkan dan penjarakan najib====>NAJIB kasi lepaskan anwar

2. kononnya nak haramkan guna dakwat kekal=====>NAJIB dah cakap akan pakai dakwat kekal PRU nanti

3. kononya nak kekalkan ISA=====>NAJIB dah gugurkan ISA

4. kononnya nak pertahankan lembu SHARIZAT=====>NAJIB dah bagi arahan NFC lembu SHARIZAT ambil cuti bagi siasatan

KAKAKAKAKA......bodoh, bangang dan bengong itulah namanya PAPAGOMO.....

Setuju?????????

tuan komrad January 15, 2012 at 8:35 AM  

morning gomo

hahahahahahahahahahahahaha

jom jogging

hahahahahahahahahahahahah

takkan nak jogging atas katil kot

hahahahahahahahahaa

berlemak nanti

hahahahahahahahahahahah

sebu kpala otak mu

hahahahahahahahahahahaha

papagomo kelakar,  January 15, 2012 at 8:56 AM  

blog papagomo ni tempat aku menghilangkan tension kerana postnya semua kelakar

terima kasih papagomo

Anonymous,  January 15, 2012 at 8:59 AM  

papa plis write the truth.. we out here want the truth nothing but the truth. dont speculate plis..

Anonymous,  January 15, 2012 at 9:12 AM  

Al Jubri : Can I fuck you today?

Tn Hj Saifool : Sorry boss today cannot....I lupa bawak KY....kote boss kan benkok...I tak tahan ...no KY no fuck boss

keh..keh...keh...skrip untk lembu baca..

Puak puak pakatan main bontot suka sama suka...lembu lembu UMNO yg gila meroyan...lembu punya melayu

Anonymous,  January 15, 2012 at 9:29 AM  

ala...lembu pr dalam ni
mengaku je la blog lembu pr lain semua tak best macam blog papagomo ni

dah semua pakat yesman je mana la nak best ye tak..

liwat suka sama suka maa
tadehal la...
kesimpulan = anwar peliwat

Anonymous,  January 15, 2012 at 10:03 AM  

Anon kul 9:29am

memang betui blog gomo terbaik...sebab gomo siar semua komen bukan cam blog pencacai yg lain berani tulis tapi penakut nak mampus...aku pun tak pernah baca apa GOMO tulis, tercemar pemikiran aku, tulisan low class gomo...lembu aje yg layak baca.

tuan komrad January 15, 2012 at 10:04 AM  

hahahahahahahahahaha

best??best??best??

hahahahahhahahahhahahah

sampai 3 kali gua tanya??

hahhahahahahahahahahaha

maner yang best nya tu??

hahhahahahahahahhahahaha

di buntutnya kah??di tanduknya kah??atau di taiknya??

hahhahahahahahahhahahah

layan lembu best wooo..lepas usap2 kepala.kasi sembelih

hahahahhahahaaahaa

daging jual kat pasar

hahahahaahahahahahahahahaaaa

laku tak laku lain kira

hahahahahaahahahahahahahaah

Anonymous,  January 15, 2012 at 10:08 AM  

Gomo anjing... Dan ko sekeluarga binatang

Anonymous,  January 15, 2012 at 10:18 AM  

pembodek tak pe..jgn bodek tak tentu pasall...hari x2 dok kena dgn al jub...

Anonymous,  January 15, 2012 at 10:21 AM  

wahh... komrad awal datang ari ni...gomo baru nak bukak kedai... itu la kena hati2 dgn gomo ni... kalau dah tersampuk susah nak ubat..

mantop la kau gomo.. pecacai2 ni dah mcm kena kau punya nasik kangkang...( op.. mcm kena atau memang dah kena...hanya gomo je yg tau ) tak boleh lupa wo.... marah2 pun tapi tetap angauu kat gomo....

muhahhaaaaaa.... kena belajar dgn kau gomo...

Anonymous,  January 15, 2012 at 10:28 AM  

Pabila babi menganjing orang kehkehkeh...nak binatangkan orang terlupa yg diri tu babi peliharaan DaPigs kihkihkih.Pas pis pus & PiGayAr sedang melalui era pupus :p

tuan komrad January 15, 2012 at 10:29 AM  

hahahahahahahahahhaha

ni hari last gua kat sini

hahahahhahahahhahahahaha

seminggu mengutuk gomo rasa tak pueh

hahhahahahhahahaahhahahahaha

minggu mengutuk sempena hari kebebasan membuntut

hahahahahahaahahahaaaaahha

setakat nak baca artikel gomo tu,takde masa la..baik gua baca buku teks pendidikan jasmani tingkatan 3,lagi berpakedah

hahahahahahahaahahhahahaahahahaah

nasi kangkang??hebat tu

hahahahahahahhhahahaahhaahha

nasi kangkang..karipufff...per lagi haa??

hahahahahahahaahahahahhahha

gomo..jogging lol

hahahahahahahahahahahahaaha

maka lembu2 pon meroyan cam hassan ali

hahahahahahahhahahahahahaaha

PAPA GOMO January 15, 2012 at 12:10 PM  

Ai komrad last day ke hari ni? Elaun dah takde le jawapnya lepas ni. Takpelah komrad nanti ada masa masuk komen. Ramai peminat nak baca komen bodoh kau tu. Hahahaha

Anonymous,  January 15, 2012 at 1:17 PM  

kesian GOMO....perasan top hits tapi orang tak baxa apa hang tulis...lembu aje yg baca...dari baca tulisan lebih baik aku melancap...

Anonymous,  January 15, 2012 at 2:16 PM  

GOMO....MENAKJUBKAN...SAMPAI DAH TAK LARAT KOMRAD NAK MEROYAN....
KAH..KAHH.KAHH....KAH.....SAKIT PERUT AKU......NAK BUAT CAM NER...ELAUN DAH HABIS........TUNGGU LA...DIA JILAT BUNTUT PAK ANU.....DULU....ADA MODAL BOLEH LAH DIA MEROYAN LAGI....AUWWWWW

Anonymous,  January 15, 2012 at 3:25 PM  

dah makan ubat lum....

Anonymous,  January 15, 2012 at 4:19 PM  

tabung Bantuan Untuk GOMO ...kena saman 10 juta buat kerja bodo tulis fitnah...lembu lembu yg sokong Gomo...tolong hulurkan bantuan...aku tak nak subahat ..hang buat fitnah hang tanggung...mampus hang.

tuan komrad January 15, 2012 at 4:32 PM  

hahahahahahahahahha

komen bodoh??

hahahahahahahahaha

gomo pon baca gakkan??

hahahahahahahahahahaahah

kantoi

hahahahahaahhahahahaaha

seminggu mengutuk rasa masa cepat berlalu

hahahahahahahhahahahaha

tak bleh lama2,nanti berjanji kehape

last2 tak bleh tunai

hahahahahahhahahaahahhhaha

amacam cuti..seronot? 2 ronot??

hahahahahahahahahhaahhahaha

habis cuti kena jogging bro

hahahahhahahahahahahahahha

Anonymous,  January 15, 2012 at 8:52 PM  

dah tentu gomo ni tuan rumah mestilah dia baca....

komen pandai atau bodoh mcm kau kopek op sory komred tentu la dia layan sbb dah masuk rumah dia... kau tu yg terhegeh2 masuk rumah org tp buat2 terkejut plak bila nampak tuan rumah.... otak letak kat lutut balik pegi belajar sivik.....heheheee

layan je la gomo kalau org datang rumah kau... tak layan kang lagi meroyan...

komred ni nak duduk kat rumah dia rasa panas sbb tu dia melepak kat rumah kau jee... sejukkk...

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP