Video Terlampau Seorang Mahasiswa Bukan Robot

Friday, January 13, 2012






Aku naik risau dengan video ni, risau takut dalam masa yang video ni akan dipadam oleh You Tube akibat serangan dari Mahasiswa Robot Anwar Ibrahim.

Tepat dan benar kata Mahasiswa bernama Anwar Hadi dalam video diatas. Memang berotak Mahasiswa tu dari Mahasiswa yang jadi pak Turut pada parti Politik. Ni lah dinamakan kebebasan bersuara yang perlu ada pada setiap Mahasiswa bukannya pi sokong Peliwat Anwar Al Juburi yang buat kecoh tu.

Gomo pinta sahabat Blogger, Facebook, Twiiter dan juga sesiapa sahaja sebarkan video ini dan pohon download seberapa cepat yang boleh kerana dijangka dalam masa yang singkat video ini akan dipadam.

Buat Mahasiswa bernama Anwar Hadi yang menyampaikan penerangan dalam video diatas ini Gomo ucapkan terima kasih kepada anda dan sudah pasti seluruh keluarga anda berasa bangga dengan apa yang anda lakukan ini. Inilah yang seharusnya dicontohi para Mahasiswa anak anak Malaysia.

Juak Mahasiswa Robot? Lu orang pakat Fikir sendiri lah, jam 2 pagi pejabat Pos pun tutup. Ha Ha Ha..... Guling guling jelah lu orang atas jalan! Kah Kah Kah.


Psssttt... Alangkah bagus jika Mahasiswa berotak macam Anwar Hadi ni, tidak berpaksikan mana mana parti politik tapi menggunakan akal sebaik mungkin


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

55 comments:

Anonymous,  January 13, 2012 at 5:39 PM  

KAMI NAK PORNO


KAMI NAK PORNO


KAMI NAK PORNO


KAMI NAK PORNO


KAMI NAK PORNO


KAMI NAK PORNO


KAMI NAK PORNO


KAMI NAK PORNO


KAMI NAK PORNO

KEKURA January 13, 2012 at 5:43 PM  

bosan tengk mahasewel ni.

Anonymous,  January 13, 2012 at 5:46 PM  

woi gomo

kau tak takut Allah punya hukuman ke

jangan jadi dajjal

tuan komrad January 13, 2012 at 5:47 PM  

hahahahahahahaah

mat pit maner plak ni??

hahahahhhhahahahahha

jgn kaki tadah sudah

hahahahahahahahahahahaha

Anonymous,  January 13, 2012 at 6:16 PM  

Papa Gomol. Cite pasal bontot Saiful la. Ni ape cite ni..? Video untuk posting ni x lucah pon. Apa ni?? Pening la... Ko da xde modal ke ape Papa Gomol..?

Anonymous,  January 13, 2012 at 6:27 PM  

aku nak cite pasal buntut saiful dan kote anwar.....tolong

sayurmeranti January 13, 2012 at 6:28 PM  

macam auww je mamat ni...kesiann papa gomol...mmmnn

Anonymous,  January 13, 2012 at 6:30 PM  

aku nak pideo lucah....tolong....blog lucah tak tayang video lucah lagi kah!!!!!!!

Anonymous,  January 13, 2012 at 6:32 PM  

aku nak pideo lucah....tolong....blog lucah tak tayang video lucah lagi kah!!!!!!!

sayurmeranti January 13, 2012 at 6:37 PM  

adakah papa gomol sudah insaff...mmmnn

Saiful Bukhari January 13, 2012 at 6:39 PM  

boleh tak gomo meliwat buntut saya?????

jubor saya sangat gatal sekarang oooooo!!!!!!

saya kasi makan karipap lepas lu gomo pancut dalam buntut i.....

saya berjanji tak akan basoh bontot saya satu minggu dan simpan air mani gomo dalam bontot sebagai kenangan manis aku!!!!!!!!!!!!!

Anonymous,  January 13, 2012 at 6:43 PM  

1 2 3 4
5 6 7 8
GAYMO SUDAH HABIS MODAL
PINJAM DUIT SAMA MACAN

Anonymous,  January 13, 2012 at 6:44 PM  

Kalau dah dasar pencacai menjarah saja mencacai meroyan ke blog orang. Iskiskisk. Pura2 suci minta porno dr gomo kononnnnn.Padahal tiap hari berkeliaran di laman porno gay. Hak ptuihhh! Abang comrad... I lebiu! Muahhhhs! Hahahaha.

Anonymous,  January 13, 2012 at 6:45 PM  

Kali pertama dalam sejarah blog PAPA GOMO menggunakan video seorang penyokong PAKATAN RAKYAT dalam blognya.

Orang baik semuanya dah keluar UMNO tinggal lagi yang masih sukakan bau REKTUM SAIFUL.

Apapun, UMNO itu JUBUR SAIFUL

-G-

Anonymous,  January 13, 2012 at 6:51 PM  

ISTIMEWA BUAT PAPAGOMO,

GONG XI FUCK BOR HAJI BONTOT!

daripada klab penyokong amnog.

Anonymous,  January 13, 2012 at 6:56 PM  

Style gomo. AnwarHadi ni antara top vlogger Malaysia. Yg tau meroyan tu, bukan tau ape pun, Vlogger pun silap2 taktau maksud. Just for sape2 punya info, this dude in the video currently study kat Aussie. Semestinya dia lg bijak dr korang la.. Jgn nak kata apa2. Free dapat dosa fitnah.

Anonymous,  January 13, 2012 at 7:05 PM  

Terbaiklah gomo....

Anonymous,  January 13, 2012 at 7:06 PM  

Sedap-sedap sambal kerang,
Sedap lagi sambal terong.
Sedap-sedap celah kangkang,
Sedap lagi celah punggong." ewaah..!!


Adik tongeng-tongeng,
Abang jolok dalam,
Adik jangan bimbang.
Abang tak pancut dalam. " ewaah...!

Buah dedap di atas sabut,
Anak lintah di dalam kubang,
Kalau sedap jangan dicabut,
Biar muntah di dalam lubang.

Anonymous,  January 13, 2012 at 7:08 PM  

Setuju sangat sangat dng mamat kat video ni. Apa ke benda mlm mlm buta memekak.

Anonymous,  January 13, 2012 at 7:09 PM  

Selamat meroyan ahli kelab PGayAR ahaks.

Anonymous,  January 13, 2012 at 7:11 PM  

Bagus gak video ni, macam ni la cara mahasiswa patut berfikir

Anonymous,  January 13, 2012 at 7:15 PM  

GOMO PORNO BONTOT AMNO,
AKU TAK TAHAN MANA VIDEO PORNO?

Anonymous,  January 13, 2012 at 7:24 PM  

BUKAK..BUKAK...

BUKAK PINTU...


HAHAHA PUKUL DUA PAGI WEH....LAYAN CHINA DOLL LAGI BAIK

Anonymous,  January 13, 2012 at 7:28 PM  

Sah tarak akai dtg demo kul 2 pagi time org syok titon wooo pastu suruh bukak pintu pagar pooorahhh cit!

Anonymous,  January 13, 2012 at 7:54 PM  

Gomo lu payah nak spin...nak elak lari bogel keliling KLCC...lu memang munafik punya kaki...lain kali tulis jangan guna lubang jubor...skrg gila meroyan spin

Anonymous,  January 13, 2012 at 7:55 PM  

Tn hj saifool & aljubri ..sedap menyontot...dua-dua orang PKR...lembu UMNO yang gila meroyan...bodo punya UMNO.

Anonymous,  January 13, 2012 at 8:05 PM  

ADA JUAK2 BANGANG PAKATAN REPUT KAT SINI .. MCM LEMBU AKA ALJUBURI..

NAMPAK GAYA HARGA "KUNYIT BASAH" NAIK MELAMBUNG TINGGI GARA2 PERMINTAAN TINGGI DARI JUAK2 PAKATAN REPUT YG GILA BERJUBURI .. MEREKA SEMUA UMPAMA LEMBU..

Anonymous,  January 13, 2012 at 8:08 PM  

Jaga2 !!! byk LEMBU2 BODOH Pakatan Reput disini... mereka semua suka kunyit basah ..hahahahaha

Anonymous,  January 13, 2012 at 8:09 PM  

Paaaapagymo,
Gua sudah 3 minggu tidak pancut tidak ada video lucah china doll. Supply dah diberhentikan kerna gymo tak bayar royalti...Kalau itu macam bagus post gymo sendiri punya gambar telanjang lah.
Saifol punya muka gua tidak mau juga. Itu bontot sudah besi, mah!

Anonymous,  January 13, 2012 at 8:12 PM  

Hantam sama lu punya bini laaa.. apa susah maaaaa ... jgn jadi lembu maaaaaa ..

Anonymous,  January 13, 2012 at 8:22 PM  

Banyak juga penjilat pantat Hj Bontot kat blog ni yah gomo.
Kalau tak ditebus bontot maha suci tu, ekonomi negara akan menjadi malap. Dan Kalau Dr. Hasan tidak dibela orang islam akan menjadi murtad.
Ayo! kita demo besok......mana Zul katak , tak nak berjuang demi islam kah?

Anonymous,  January 13, 2012 at 8:27 PM  

JANGAN SELALU SEBUT PERKATAAN 'LEMBU' ITU PERKATAAN SUDAH DIPATENTKAN OLEH KAT ZAT NANTI DIA BERHENTIKAN SUPPLY KAT NEGERI NI, ABIS LAH KIT MAKAN LEMBU AH SENG PULAK.

Anonymous,  January 13, 2012 at 8:30 PM  

aku tak peduli aku nak sebut juga.....lembu!, lembu!, lembu!, lembu!, lembu!, lembu!, lembu!, lembu!, lembu!, lembu!, lembu!, lembu!, lembu!, lembu!, lembu!, lembu!, lembu!, lembu!, lembu!, lembu!, lembu!, lembu! biar kita semua makan babi macam mca dan mic ahahahahahaha.

Anonymous,  January 13, 2012 at 8:32 PM  

Gomo, ada lebih ramai mahasiswa yg pro common sense dari pro politik kat kampus. Malahan ramai lagi yg menyampah dgn kerenah org2 politik atau pun budak2 berhingus yg berangan nak jadi menteri. Kebiasaanya mahasiswa yg berakal lebih menumpukan masa kpd asignment dan kerja kuliah.

Mahasiswa yg banyak merengit tu masa kecik tak dpt perhatian yg wajar dari mak bapak mrk. Masalah mrk boleh diselesaikan dengan membawa lembu2 kepada mrk supaya diberi susu tetek setiap kali mrk meraung golek atas jalan.

BUNTUT SAIFUL BUKHARI January 13, 2012 at 8:41 PM  

boleh tak gomo meliwat buntut saya?????

jubor saya sangat gatal sekarang oooooo!!!!!!

saya kasi makan karipap lepas lu gomo pancut dalam buntut i.....

saya berjanji tak akan basoh bontot saya satu minggu dan simpan air mani gomo dalam bontot sebagai kenangan manis aku!!!!!!!!!!!!!

Anonymous,  January 13, 2012 at 8:46 PM  

hahahaha...ada juga penyokong buntut tegar kat sini...mesti anuar gilir-gilir belasah belakang hangpa semua..kalau yg belum sampai giliran di harap bersabar ye...

Anonymous,  January 13, 2012 at 8:50 PM  

Salam Bro Gomo.

Pasal blog lu terus pada ranking no.1, maka itu aku ingat ada ramai pencacai upahan ditugaskan mengikuti setiap posting lu. Contohnya, lihat di atas. Huuuuuu....

Teruskan Bro.

Anonymous,  January 13, 2012 at 8:52 PM  

harga pasaran kunyit basah dimalaysia dijangka naik tinggi...

kenaikan tidak dapat dielakan disebabkan atas permintaan terlalu melambung tinggi puak2 gay semalaysia...

gomo tolong ambil nama yg pesan kunyit basah tu.... aku nak offer kunyit basah import mat bangla dengan vietnam.... cepat gomo jangan hampakan harapan mereka semua tu... nampaknya puak2 gay ni nafsu dah memuncak, khuartir lembu plak bakal jadi korban serakah gay ni....

muhahahhaaaaa..... syiokkkk tengok gay meroyan nak kunyit basahhh...
layannnn... gomo....

Anonymous,  January 13, 2012 at 8:54 PM  

NUMBER 1, KAKAKAKAKA!!!!!!

THIS BLOG GOT SO CALLED "NUMBER 1" RANKING BECAUSE MANY PEOPLE COME HERE JUST TO POST SOME ANTI UMNO COMMENT RATHER THAN REALLY APPRECIATE THE CONTENTS OF THIS BLOG!!!!!!

DAMN FUNNY THE MIND SET OF THE UMNO SUPPORTER..........HAHAHAHAHAHA!!!!!

Anonymous,  January 13, 2012 at 9:00 PM  

I'VE JUST GO THROUGH ALL THE CONTENTS AND SOME COMMENTS ON THIS BLOG. WHAT A STUPID BLOG!!!!!!LOAD OF CRAP!!!!!

FUCKING IDIOT BLOG FOR FUCKING IDIOT PARTY AND SUPPORTER!!!!!

Anonymous,  January 13, 2012 at 9:22 PM  

anon 9.00pm is the biggest fucking idiot of all. hahahahhaha

Anonymous,  January 13, 2012 at 9:41 PM  

Anwar memang PM Malaysia. Dialah Peliwat Malaysia (PM) yang sentiasa mencari mangsanya.

Anonymous,  January 13, 2012 at 9:53 PM  

Anwar punyer porno tak
Cukup

Anonymous,  January 13, 2012 at 10:20 PM  

bagus la mahasiswa ni...

pesan saya dalamilah ilmu utk masa depan anda..agama, bangsa dan negara

jgn jadi mcm yg seorang tu... memalukan agama, bangsa dan negara

siswi,  January 13, 2012 at 10:53 PM  

pelik bila baca komen dlm blog gomo nih. nampak beriya sekali puak anti-gomo, so called anti-gomen lah. Dengan komen macam budak sekolah yg merajuk bila bapak tak beli henpon, buat aku rasa macam org matured yg bodoh. Video tu dah terang2 tulis PRO COMMON SENSE.

tapi komen politik yg beremosi seperti marah, dengki dan irihati pada gomo. Bro, ayat korg tu buat org lain rasa taraf pemikiran pro-pembangkang macam budak2 walhal gomo tu tak luak pun. Fight macam jantan la. Buat la blog lain yg boleh capai hits lagi tinggi.

Aku dah tawar hati la dgn pemikiran org macam ni.

Anonymous,  January 13, 2012 at 11:44 PM  

hahahaha mmg bodo la pencacai anU'R bodo tak bertuan boss pkr tu bebas sebab dia tak buat jenayah sexsual tapi dia mentoron bontot saiful suka sama suka ada paham tak bahlol pencacai prk..wakakaka..mengutuk kerajaan tapi dok mentekedarah gaji kerja kerajaan..terjulur lidah asyik buat loan pirahh mabuk pencacai pkr...ckp pandai wakakaka hujung taun kebuluq nak bonus..kalo dh kerjaan tak betoi yg hangpa dok kerja kerajaan lagi wat apa gi berambus la kerja ngan Anu"R hangpa tuh bodo tak bertuan geng pencacai PnjgKoteRodok...wakakakakak

Anonymous,  January 14, 2012 at 12:21 AM  

Satu soalan untuk anwar ibrahim....adakah kamu anwar ibrahim berani bersumpah laknat bahawasanya kamu tidak melakukan liwat terhadap saiful dan orang-orang yang terdahulu dan kamu juga bersumpah bahawa kamu telah difitnah oleh saiful dan juga tuduhan-tuduhan yang terdahulu adalah atas dasar kepentingan politik negara yang ingin menjatuhkan kamu?

so adakah anwar ibrahim berani melakukan perkara sedemikian? ini adalah untuk menutup segala tomahan dan persengketaan yang sia-sia oleh umat Islam sendiri.anwar ibrahim jika kamu benar seorang pemimpin tampil kehadapan dan buktikan semua ini. pendek kata "bro ada beran tak dak beran..cita simple jek tak yah dh nak kecah kecah pas lu sumpah bagai" sekian wassalam...

Anonymous,  January 14, 2012 at 12:28 AM  

pelajar2 skrg tak sabar2 nak membesar...belajar la dulu..KERAJAAN bg duit pinjaman tu..suh belajar rajin-rajin bina keluarga kaya.ingat sikit.

Anonymous,  January 14, 2012 at 3:37 AM  

ini baru betul kepala ada otak..kepala dan otak seorang mahasiswa..aku pun penah jadi mahasiswa..IPTS lagi..ok je belajar..serba serbi mudah..apa lagi yg konon pejuang kebebasan akademik tu nak ar?..tak faham betul aku...mkn minum pun kerajaan bg korang lagi nak bikin onar..korang tau tak manusia yang tak reti bersyukur tu adalah manusia yang dilaknat?...subhanallah...

Anonymous,  January 14, 2012 at 6:38 AM  

gomo..ade poster e-cow-nomics kat blkg dlm video tu..ko x ase die cam perli kak zad ke..jap lg kene delete laa tu sbb ade mcm2 hina kak zad lembu..e-cow-nomics tu mksd die kan urus ekonomi lembu..cntoh die amek pruntukan 250 juta..bli lmbu sket..yg laen songlap..pastu bli condo ltak nama kluarga..pastu lbihan lembu tu mntak org jaga..hasil jual kat kmpeni kluarga kat sgapore..tu ecownomix..namanya..xcaya..tgk discription lam video..btol papa gomok..xtipu

Anonymous,  January 14, 2012 at 10:50 AM  

anwar hadi ni 100 kali lbh bijak dr pengomen pakatan haram diatas. tolong paham sikit ye..

Anonymous,  January 14, 2012 at 12:22 PM  

http://www.themalaysianinsider.com/sideviews/article/mahasiswa-tong-kosong-jangan-mimpi-nak-takluk-dunia-ariff-yasir-zulkafli/

budak ni baru aku jumpa tadi,haha.agak2 memang yang bt demo bagai tu perasan pandai sangat kot

Anonymous,  January 15, 2012 at 11:21 AM  

ini baru betul dinamakan mahasiswa...

kalau nak dibandingkan adi mahasewel tu dgn dia ni macam langit dgn bumi..

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP