20 Juta - U Liwat With Me, U Liwat With The Best

Saturday, February 4, 2012Hari ini Blogg Papa Gomo mencapai Jumlah Pageview 20 Juta yang mana dibina sejak penghujung 2008 sehingga ke hari ini 4.02.2012 iaitu kira kira 3 tahun lebih. Rangking blogg? no 1 ke no 10 ke semua tu ada turun naiknya. tetapi angka 20 juta Hits ini sekali dalam seumur hidup.

Perjuangan ini dalam dunia Blogg bermula kerana Manusia Dajal bernama Anwar Bin Ibrahim setelah Gomo melihat Video dibawah ini di sebuah Cyber Cafe pada penghujung tahun 2007.Bertitik tolak dari kesedaran dalam membantu rakyat Malaysia dari ditipu oleh manusia bernama Anwar Ibrahim maka Gomo mengambil inisiatif dengan menjadi pengomen Tegar dalam Blogg Anwar Ibrahim dengan menggunakan TIGER MALAYA pada tahun 2007 sehingga 2008.

Nak bina Blogg tak pandai kerana Gomo buta IT dan yang menjadi perjuangan waktu itu hanyalah sekadar pengkomen tegar Blogg Syaitan bernama Anwar Ibrahim. Namun pada 2008 Gomo berupaya membina Blogg setelah membeli sebuah Buku yang memberikan TIPS cara cara membina Blogg yang pertama. Buku tersebut masih lagi Gomo simpan ke saat ini yang berharga RM 28.00.

Mungkin ada rakan Blogger hari ini diarahkan membina Blogg namun bagi Gomo dan rakan rakan seperjuangan yang ada sejak tahun 2008 seperti GAP,Parpu Kari, RBF Online, Medan Info Kita, Darul Ehsan Today, Wadaat, Apai Ngelai, Sumandak Bayu, Taipingmali, Garamanis, Pisau, Sekupangdua,Panglima Perang Cyber, Bro jinggo, Flying Kick dan ramai lagi bukan dari arahan mana mana pihak. Kami hasil atas perjuangan kami dalam membantu Kerajaan iaitu UMNO.

Tidak kami gunakan nama UMNO dalam perjuangan ini kerana pada kami kebebasan yang ada dalam dunia Blogg mestilah diterjemahkan tampa halangan dan sanggup menempuh rintangan walaupun dihinjak hinjak oleh Blogger Pembangkang.

Blogger pertama yang Gomo kenal adalah Parpu Kari dan boleh Gomo katakan tahun 2008 dan 2009 Gomo dan Parpu Kari berjaya mengucar kacirkan pembangkang dengan menyerang setiap Blogg mereka dalam mempertahankan Kerajaan. Medium utama kami dalam berjuang adalah Blogg Perak Bangkit sewaktu Perak didalam Kerakusan Pakatan DAP,PAS,PKR.

Pernah bergaduh dengan Parpu Kari dan boleh Gomo katakan Seteru pergaduhan antara Gomo dan Parpu Kari memakan masa sekitar 2 tahun yang mana akhirnya Blogger RBF Online menjadi kepada pendamaian kami. Walaupun kami Bergaduh berbeza pendapat kerana isu Ketua Pemuda Khairy Jamaluddin (KJ) Namun tidak pernah sama sekali baik Gomo mahupun Parpu Kari saling menyerang antara satu sama lain didalam Blogg sebaliknya medium lain yang kami gunakan dalam Pertelagahan pendapat.Hari ini masing masing sudah membesar dan boleh Gomo katakan Blogger yang seangkatan dengan Gomo sewaktu 2008 dimana kami menggotai BLOGGER PEMBELA NEGARA dibawah YDP Panglima Perang Cyber telah berjaya. Berjaya kerana mempunyai pengikut dan pembaca tersendiri dan paling hebat apabila semakin hari semakin baik penulisan kami dalam Blogg.

Hari ini ada juga rakan Blogger yang telah lenyap seperti Blogger Gotahlatun, Yeop Perak, Pas Muda dan lain lain. Turut menjadi kehilangan besar apabila Blogger Yang Gambi kembali ke Ramatullah pada 12 Januari 2011 yang lalu. Al Fatihah......

Adat dalam berpolitik, walaupun kami hanyalah Blogger namun apabila dicampuri oleh orang orang Politik yang berkepentingan ianya sedikit sebanyak mempengaruhi kami sehingga kan waktu ini Gomo boleh katakan Blogger Blogger Pro Kerajaan berpecah belah akibat Percaturan Politik mereka yang berkepentingan untuk mengawal Blogger.

Dulu sewaktu dalam Kumpulan Blogger Pembela Negara kami dilantik oleh YDP Panglima Perang Cyber dengan jawatan yang berbagai bagai. Jawatan yang mana hanya kami syok syok sahaja dan tidak langsung memikirkan Level mana yang tinggi dan level mana yang rendah. Pendek kata Kami didalam BPN utuh bila tiada campurtangan Politik.Hari ini rakan seangkatan dengan Gomo seperti Parpu Kari, GAP, MIK, Garamanis, RBF Online, Darul Ehsan Today, Sekupangdua,The Flying Kick, dan yang lain masih kekal utuh walaupun banyak pihak cuba memecahbelahkan kami. Namun Memang ada diantara kami yang sealiran pada 2008 kini berpecah kerana mungkin taksub kepada pemimpin seperti Panglima Perang Cyber YDP Blogger Pembela Negara.Hari ini nama Papa Gomo lebih kehadapan berbanding Blogger Blogger lain yang seangkatan. Papa Gomo lebih mendapat tumpuan kerana banyak mencetuskan isu Kontroversi dalam melanyak PAS, DAP, PKR sehinggakan Blogg Papa Gomo menerima Laporan Polis paling banyak dari pihak Pembangkang.

Kejayaan yang Gomo ada hari ini tidak sesekali mendatangkan perasaan CEMBURU mahupun IRI HATI dari rakan seangkatan Blogger Parpu Kari, MIK, GAP, RBF Online, Flying Kick dan yang lain kerana mereka sedar bahawa mereka juga mempunyai pengikut yang setiap dan dengan Tumpuan keatas Gomo lebih dari pihak Pakatan maka mereka turut sama merasa Bangga kerana siapa sangka Blogger Jalanan seperti kami semua ini mampu Mengoncangkan Arena Politik Tanah air dan mendatangkan Ketakutan buat PAS, DAP dan PKR.

20 Juta Pageview
hari ini dan Gomo mengucapkan Jutaan terima kasih buat sahabat sahabat seperjuangan Blogger, Pembaca dan pembangkang kerana membantu Blogg Papa Gomo menjadi Blogg terkenal waktu ini tidak kira sama ada dikenali melalui Video Lucah Anwar mahupun tidak. Namun pucuk pangkalnya Blogg Papa Gomo ditakuti PEMBANGKANG.

Pau Pau Gomo waktu ini dimainkan oleh rakan rakan Blogger UMNO yang mana melabelkan Gomo kaki Pau. Biarlah apa yang rakan Blogger dari UMNO nak kata kerana Gomo lebih lama makan asam Garam Berblogg dari mereka yang baru muncul hasil dari arahan pemimpin. Apa lah nak dikesah dengan Blogger baru hari ini yang menyerang Gomo kerana Pemimpin Pembangkang pun Gomo tak heran dan tak lali dengan tuduhan demi tuduhan.Tak Kenal maka Tak cinta, Jika sudah kenal Gomo sepertimana sahabat Nadi Rakyat, Azmy Awang, PAS Beruk, Encik Asam, Jas Salleh, Padi Jantan, Cat Woman dan yang lain mereka akan tahu apa yang Gomo lakukan. Mereka tahu perangai Papa Gomo.

Akhirkata dari Papa Gomo buat semua terutama para Sahabat seangkatan yang kenal dan tahu perjuangan Papa Gomo terima kasih diucapkan. Buat Blogger Blogger Wangsa Maju speerti Gelombang Wangsa Maju, Badut Rakyat, Gelombang Rakyat, Malay Delima, Suara Lensa dan BN4 Wangsa Maju Gomo terima kasih kerana sentiasa bersama Papa Gomo tika dalam saat sukar mahupun senang. Kita semua adalah BROTERHOOD yang susah senang bersama.

Terima kasih buat para pembaca Blogg Papa Gomo kerana angka 20 Juta hari ini dan untuk hadiah buat anda semua akan Gomo berikan dalam sedikit masa lagi. Hadiah yang bermakna dalam kita menyedarkan rakyat yang lain siapa manusia Dajal bernama Anwar Bin Ibrahim.Kepuasan Paling Besar setakat ini dalam Berblogg apabila Anwar Ibrahim musuh Utama Papa Gomo telah menyebut nama Papa Gomo sepertimana diatas pada tanggal 10 Disember 2011. Memang sudah lama Gomo menantikan si Dajal Anwar Ibrahim menghentam Papa Gomo dan akhirnya termakbul. Cuma sampai kehari ini Gomo masih mengunggu Surat Saman dari Anwar Ibrahim yang entah bila beliau akan sampaikan pada Papa Gomo.

" U Liwat With Me, U Liwat With The Best"

Psssttt.... Tak kenal Gomo secara dekat, jika kenal macam Blogger Wangsa Maju maka anda akan tahu hati budi Blogger bernama Papa Gomo ini


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

43 comments:

YB Raz February 4, 2012 at 10:11 AM  

syabas bro. Teruskan perjuangan memulas buah telor Anwar Ibrahim (homoseksual) >>(^___^)<<

Pakcu Rantau Panjang,  February 4, 2012 at 10:29 AM  

Antara kebenaran dan kepalsuan ianya akan terserlah pada suatu hari.....

Anonymous,  February 4, 2012 at 10:31 AM  

Syabas gomo,aku akan sokong kau sampai anugay terpeleot.

Anonymous,  February 4, 2012 at 10:31 AM  

YOU ROCK BRO...YOU LIWAT WITH ME YOU LIWAT WITH THE BEST QUOTE.

NO PAIN NO GAIN....THE PLEASURE IS YOURS PAPAGOMO THE PAIN AND MISERY IS HIS(MR. LIWAT) ha..ha..

I THINK TILL DOMESDAY HE WILL NEVER SUE YOU,NALLA,UMI AFILDA AND DATUK TRIO.KENAPA EK.

Anonymous,  February 4, 2012 at 10:31 AM  

TAHNIAH...teruskan perjuangan...moga Malaysia terus aman sejahtera tanpa Al Juburi...

Anonymous,  February 4, 2012 at 10:38 AM  

salute bro!
PAPAGOMO antara blog wajib yang mesti disinggahi setiap hari. itulah penangan dari bloger hebat ini.

Gomo, teruskan perjuangan anda. walau anda tidak saya kenali tapi halatuju kita sama. ingin memastikan PKR/DAP/PAS hancur dan bungkus diPR13 serta berkubur di tanah air yang kita cintai ini. PR adalah parasit merbahaya yang wajib kita tentang. jangan give up. saya sokong Gomo. semoga matlamat kita semua tercapi InsyaAllah.

Ashraf,  February 4, 2012 at 10:54 AM  

Syabas bro...perjuangan mu ku sanjung...walaupun saya org Brunei dan tiada kena mengena dgn pilitik malaysia tetapi saya sejak dulu memgikuti perkembangan politik Malaysia setiap hari samada dari media2 pro prmbangkang atau pro kerajaan....saya berharap anwar ibrahim ahirnya akan tersungkur jua....saya memang tidak pernah mempercayainya sejak dulu malah pada ketika dia berada dalam kerajaan....dalam dunia ini hanya brunei dan malaysia negara melayu sebenar....anwar adalah pengkhianat bangsa....syaitan yg bertopengkan manusia alim...tujuannya hanya satu...menyelamatkn namanya drpd diconteng buruk dlm sejarah sepanjang zaman akubat perbuatan buruknya sendiri dgm menggunakan org lain sbg mangsa...dia cuba mencuri2 strategi2 yg berjaya diguna pakai oleh negara2 lain spt reformasi indonesia, arab springs, turki, mandella etc ttp tidak berjaya dan tidak bersesuian dgn dirinya...sdh begitu byk onar dan kehancuran yg dibawanya....saya bangga menjadi Melayu dan sgt mengkagumi dr mahathir...saya malu anwar ibrahim pernah diangkat oleh org2 melayu sbg pemimpin...

Anonymous,  February 4, 2012 at 11:09 AM  

Yu Fook Mee,
Mee Fook You....

Translation:
Demo kocak kawe, kawe kocak demo

Anonymous,  February 4, 2012 at 11:11 AM  

syabas gomo, krn berjaya membengkokkan kote NUAR yg sememangnya bengkok
aku lps ni, nk jd blogger mcm gomo lah, nk beli domain name www.kotebengkok.com
ok x? hehehhe

RH,  February 4, 2012 at 11:13 AM  

Good work.
kenapa Azizah & Nurrul diam saja pasal bapaknye yg menyokong Israel?
Karpal & geng dah tentunya akan berdiam diri. Biar Nuar hadapinya sorang2. Dlm hati - YES!!!
Nuar fikir dia dah bebas agaknya setelah menang dgn Saiful. Terlupakah dia dgn kes lain yg masih berderet panjangnya?
Kita pun eager nak tengok dia menyaman Datuk K, Umi & yourself.

Assassin Cyber February 4, 2012 at 11:24 AM  

DEWA LIWAT nie kecut telor sebenarnya. Demo nie semua kecek banyok, kijo takdok. Teruskan perjuangan GOMO.

Anonymous,  February 4, 2012 at 11:37 AM  

Tahniah saya ucapkan kepad Bro. Gomo. Saya ingin ingatkan kepada semua orang2 Melayu dan Muslims seluroh dunia, tidak kira dmana anda berada, Di Malaysia, Singapura, Indonesia, Eropah atau Amerika, adalah menjadi tanggungjawap anda sebagai orang2 Melayu dan Muslim untuk menentang habis habisan dajjal dan konco2nya. BABI haramjadah adalah manusia paling terkutok di abad ini. Si barua Yahudi zionist adalah anak dajjal yg akan melakukan apa saja untuk memesongkan aqidah anak2 bngsa, membuat huru hara dan kacau bilau. Lihat lah apa yg berlaku di Egypt, Pakistan, Iraq, Afghanistan, Yemen, Tunisia, ini semua adalah pencaturan kotorr Yahudi zionist dan neocons untuk menakluki negeri2 Islam dgn menggunakan barua2 mereka. Bukan hanya tanggungjawab Gomo dan bloggers lain saja, kita semua harus memerangi si barua lahanat Yahudi zionist bersama sama. Kepada PakCik2 dan Makcik2 yg tahu kisah terkutok BABI haramjadah, Kisah2 dulu atau sekarang, sudah menjadi kewajipan anda untk melondehkan si durjana, keparat dan bangsat atok kote bengkok ni. Janganlah anda merelakan diri membawa sampe ke dalam kubor tanpa menelanjangkan kisah benar BABI haramjadah kepengetahuan rakyat, demi agama, bngsa da negara. Jangan biarkan tanah Bumi Melayu dijajah oleh Yahudi zionist dan barua2 lahanat, sperti atok terkutok. BABI haramjadah sudah harus direjam di dunia dan akhirat.

Anonymous,  February 4, 2012 at 11:45 AM  

Anuwar Yahudi adalah Bapa Liwat, Bapa Zina, Bapa tak Bermaruah, Bapa Bacul, Bapa Takde Moral, Bapa Korupsi - tanya lah penjilat2 dan budak2 Bersih berapa wang harami yg diterima, Bapa Kronisma - Parti Anak beranak, Bapa Pejuang Hak Asasi Gay, Bapa Gay SeMalaysia, Bapa barua yahudi zionist lahanat, Imam Mahadi PKR, Bapa Penipu - Tak pernah buat fardhu haji - itu pun tak nak mengaku, lagi nak spin. Tak buat bilang aja tak buat, Haji Penipu.... Bapa Pembohong - mengalah Hero Tamil. Semoga BABI haramjadah bersama sama spesis2 yg kena kencing barua yahudi zionist, dilahanat dunia dan akhirat.

Anonymous,  February 4, 2012 at 11:51 AM  

muka x hensem
ptt la guna avatar al pacino
sekor lagi pakai dr house la plk
kah kah kah

Anonymous,  February 4, 2012 at 11:57 AM  

Khas buat penyokong2 tegar dan penjilat2 juboq atok kote bengkok, muka sama, tetek dan perut tak sama, alasan berjambul Yahudi zionist. Ingatlah penjilat2 dan pencacai2 BABI haramjadah, Papa Gomo, GAP, Saiful, Keluarga Saiful, Rafizi, Datuk Nalla, Ezam, Hassan Ali, Chandra Muzaffar, Zul Kulim dan banyak lagi, adalah orang2 yg kenal rapat bertahun tahun lamanya, dan kenal sungguh dgn Atok kote bengkok, anda penjilat2 kenal baru berapa tahun? Tetapi setelah mereka menggunakan akal, melihat dgn rasional, bila sudah kena kencing, mereka sedar siapa Hero Tamil pariah ini. Bertapa haramjadah BABI lahanat ini. Dan dgn keinsafan mereka menjadikan tanggungjawap hidup mereka untuk memerangi habis habisan anak2 dajjal lahanat, barua Yahudi zionist, peliwat terkutok, Hero Tamil pariah, Bapa Gay SeMalaysia, Bapa liwat, Bapa Pejuang Hak Asasi Gay seDunia, Bapa korupsi, Bapa kronisma, Bapa Tak Bermoral, Bapa Zina, Bapa Perosak - agama, bngsa dan negara. Sedarlah dan insaflah, selamatkan diri dan jauhilah si lahanat Barua Yahudi zionist, pembunoh umat Palestina, pembuat huruhara dan kacau bilau, peliwat tertua abad ini, BABI haramjadah.

Anonymous,  February 4, 2012 at 11:58 AM  

Teruskan PaPaGomo.. Kita lawan dorang.. Dari gua peminat post lu yg ade gambar 'Muka dia ni cam Monkey'.. Hahahahaha.. Hahahahaha..

pembayar cukai,  February 4, 2012 at 12:11 PM  

Tahniah Bro. Teruskan perjuangan. Usaha itu tangga kejayaan demi menolak manusia bernama Anwar bin Ibrahim daripada menjadi khalifah kita semua.

Anonymous,  February 4, 2012 at 12:18 PM  

bodoh bangang
macam la pemimpin BN x memantat merata2
si Najis tu pun pernah menjadi pengunjung tetap karaoke VIP kat jalan raja chulan langgan GRO

KEKURA February 4, 2012 at 12:18 PM  

PERJUANGAN PERLU DITERUSKAN UNTUK MENGHADAPI PRU 13 YANG HAMPIR TIBA.
WE ALL INDEPENDENT BLOGGERS WITH YOU TO FIGHT FOR UMNO.

sharin omar February 4, 2012 at 12:34 PM  

tahniah bro, manusia yg rakus & gila kuasa tidak layak utk mjadi PM, bongkar & bogelkn AI at all cost, ramai yg telah sedar siapa AI yg sebenar atas usaha bloger2 terutamanya PAPAGOMO, gd luck & wish u all the best bro.

zopinion February 4, 2012 at 12:42 PM  

Congrats Bro Gomo... kepuasan tahap pertama sudah pun tiba... gua pasti lu belum cukup puas sampai sebab-sebab lu memblog tercapai... tapi rasanya tak lama dah...

And TQ Bro...

http://wubra.blogspot.com/2012/02/amok-geng-jalan-kebun.html

wubra.blogspot.com

Anonymous,  February 4, 2012 at 12:49 PM  

pluang masih terbuka unt anda yg BERANI berubah...pru adalah satu sistem perundangan yg membolehkn pemimpin di tukar ganti...

Aku Peduli Apa @ APA February 4, 2012 at 1:25 PM  

Assalam Bro.
Tahniah dan terima kasih atas sokongan anda pada APA

oyabun February 4, 2012 at 1:26 PM  

Gomo san. Omedetou gozaimasu..!!!
Kore kara mo ganbatte kudasai..!!!

Anonymous,  February 4, 2012 at 1:32 PM  

Tahniah Papa Gomo,we always support you.bukan senang nk senang.tp itu orang x npk lg.sy adalah salah seorang pserta kursus yg pernah d hadiri Papa Gomo.sy tau siapa Papa Gomo,mmg tabik gila kt Papa Gomo.seorang yg bersemangat tnggi demi agama bangsa dan tanahair.teruskan perjuangan bro sehingga orang betul2 buka minda siapa sheikh anwar aljuburi.

Anonymous,  February 4, 2012 at 1:48 PM  

dalam tidak sedar gomo mengaku dirinya peliwat. hahahahahakau memang peliwat yang the best.

Anonymous,  February 4, 2012 at 2:04 PM  

Jahanamkan BABI haramjadah, barua lahanat Yahudi zionist bacul At All Cost. Marilah kita semua yg menyayangi Tanah Bumi Melayu, memerangi BABI haramjadah, dan nyahkan dari bumi yg dipijak, langit yg dijunjung. Rejamlah BABI haramjadah dan spesis2 keparat dan bngsat kepada agama, bngsa dan negara di dunia dan di akhirat. Semoga lahanat2 ini dilahanat di dunia dan akhirat. Bapa pejuang hak asasi Gay, Bapa Liwat, Bapa Zina, Bapa Kronisma, Bapa Korupsi, Bapa Tak Bermoral, Bapa Takde Maruah, Bapa Perosak, harus dihapuskan At All Cost.

lipas,  February 4, 2012 at 2:13 PM  

isk...aku pulak yang terharu, bangga aku ngan kau gmo,20juta?.. angka penyata bagi kaki2 bodek dlm UMNO,udara segar buat pejuang yg cuma ingin berjuang. Semuga angka tidak mengubah engkau seperti mana bontot anak muda mengubah Anuar Ibrahim(homoseksual).

sitiazilah,  February 4, 2012 at 2:37 PM  

BN Tak Boleh Menang Di Selangor - Kata khir Toyo membuat kenyataan hari ini bahawa program yang dijalankan oleh BN untuk menawan kembali Selangor sebagai GAGAL....

Ini kerana..
program yang di jalankan hanya untuk melayu sahaja...
yang bukan melayu di pinggirkan

http://www.ohrakyat.org/2012/02/bn-tak-boleh-menang-di-selangor-kata.html

Anonymous,  February 4, 2012 at 2:43 PM  

lawan gomo lawan gomo lawan gomo....

alang ke kita saloh belake...

tang ke dia betol sokmo...

bila tegur puok dia maroh selalu...

dop adil lasung...

gomo gomo gomo....

selamanya selamanya selamanya papa gomo...

Anonymous,  February 4, 2012 at 3:06 PM  

Marilah kita anak2 bngsa yg cintakan agama, bngsa dan negara, hapuskan BABI haramjadah, barua lahanat Yahudi zionist dari melakukan perbuatan terkutok, dari bermaharajelela membuat huruhara di atas Bumi Allah. Selamatkanlah anak2 bngsa yg tak berdosa dari diliwat dan dikencingkan oleh atok kote bengkok, peliwat terkutok. Jangan biarkan bumi tanah Melayu dijajah dan dijahanamkan oleh yahudi zionist lahanat dan barua2 mereka. Selamatkanlah rakyat Palestina yg tak berdosa dari dibunoh, dirogol, diliwat, dan kekejeman haiwan. Barua2 Yahudi zionist adalah musoh yg nyata bagi umat Islam seluroh dunia, hapuskan BABI haramjadah di muka bumi. Marilah beramai ramai rejam si Atok kote bengkok, peliwat terkutok di dunia dan akhirat, selamatkanlah anak2 bngsa dan generasi kita. Selamatkanlah Tanah Melayu dari kekejaman Yahudi zionist.

Anonymous,  February 4, 2012 at 3:32 PM  

Kah.,,kah....kah...busok do tembelang ko kssi pecah

Anonymous,  February 4, 2012 at 3:50 PM  

Tahniah Blog GOMO SERTA penyokong2 setia kerana begitu berkesan skali mempromosi PR. Dari pakatan haram serta parti pingitan, sekarang PR telah dapat 5 negeri. Undi popular mengatasi BN. Anwar dari penjara sekarang dah jadi Ketua Pembangkang. Gerak kerja kamu sungguh berkesan. U fuck with the Best and the best is PAKATAN RAKYAAT.....Teruskan promosi anda untuk Tsunami 2..TQ

Anonymous,  February 4, 2012 at 4:03 PM  

Kat Malaysia ni, kalau orang2 BN nak hapuskan dosa, sila sertai Pakatan Maksum.. dosa2 minum arak dan meliwat secara otomatik akan terhapus..

Contohnya - Zaid Al-Brandy dan Anwar Al-Jubury..

Kah kah kah kah...

Anonymous,  February 4, 2012 at 4:25 PM  

laa awat tak cerita hg tak reti nak buat blog gomo. kalau tak bleh aku tolong buat awai lagi. aku start buat blog taun 2001. taun 2008 tu dah tahap specialist dah..heheh

manBonda,  February 4, 2012 at 4:38 PM  

Taniah Gomo..aku rasa puak2 FUCKatan cukup sakit hati kat kau..tapi memang patut pun kau terlanjangkan satu2 pemimpin dia orang..syabas dan teruskan perjuangan ..

Anonymous,  February 4, 2012 at 6:24 PM  

Rasanya orang yang banyak menjejaskan keselamatan negara tak lain dan tak bukan ketua Freemason Asia Anwar Ibrahim yang mendapat bantuan kewangan dari Singapura, Australia,Israel, Amerika dan Britain. Dia juga merupakan penjenayah tegar paling berkuasa sehebat Raja dadah Amerika Selatan dan Eropah. Kalau dibanding penyangak dari kelahiran Singapura seperti Botak Chin dan Geng M16 itu ciput jee. Kalau taraf Internasional....ANWAR tetap no 1. Kalau kata DADAH adalah musuh negara no 1 itu silap. Sekarang ANWAR ranking no.1 dan dadah sudah jatuh ke ranking no.2 dalam senarai.
Kepada PAPAGOMO...teruskan usaha menjatuhkan Anwar dan kami akan terus menyokong anda menegakkan keadilan untuk bangsa, agama dan negara.

Anonymous,  February 4, 2012 at 8:37 PM  

Terbaik bro...
blog lu adalah pemangkin gerakan
generasi muda...
kami generasi muda dahagakan
info2 yg mantop macam yg lu buat...
bukannya info2 lembek macam setengah2
blog umno yg lain...
info lu padat, panas, mengancam dan
mampu menebas hujah2 pihak pembangkang...Lagi sekali
Selamat berjuang.... Takbir....

Anonymous,  February 5, 2012 at 8:01 AM  

YERBAIK GOMO TAHNIAH BUAT SEMUA RAKAN-RAKAN BLOGGER PAPAGOMO...SAYA HANYA MENGIKUTI DAN MEMBERI SEDIKIT KOMEN TIAP PAGI PAPAGOMO YANG SAYA BACA DULU... YERIMA KASIH

ATAS PAGAR,  February 5, 2012 at 10:08 AM  

TAHNIAH BRO...GUA PEMBACA TETAP YOU PUNYA ATIKEL...ISU YANG DIBAWA PANASSS..BRO....TAPI MENARIK PERHATIAN SEMUA PIHAK TERMASUKLAH JUAK-JUAK FUKATAN NIH...SEHINGGA GUA TENGOK ADA YANG SAMPAI MEROYAN GILER BILA KEBENARAN BERADA ATAS BATANG HIDUNG SENDIRI.....YANG DAH SEDAR ALHAMDULILLAH....YANG MANA BELUM SEDAR TERUSKAN LAH PERJUANGAN SESAT ANDA...SEHINGGALAH KEBENARAN JUA AKAN MUNCUL DIDEPAN MATA....GUA MENYOKONG BLOGER PG ATAS PRINSIP.. KEBENARAN ITU BUKAN HAK MUTLAK KERAJAAN...JUGA BUKAN HAK MUTLAK PAKATAN...TETAPI HAK MUTLAK SELURUH UMAT MANUSIA...DIATAS MUKA BUMI ALLLH INI......TERUSKAN PERJUANGAN DI DUNIA CYBER NI PG....SYABAS.....

Anonymous,  February 5, 2012 at 11:01 AM  

Kipas baikk punya

Anonymous,  February 5, 2012 at 6:15 PM  

itu bideo siam punya bila mau keluar.....

wa peminat bideo siam...
he54x.

PASNGOK

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP