KJ Cari Pasal Dengan Papa Gomo

Tuesday, February 14, 2012

KJ

Khairy Jamaluddin Ketua Pemuda UMNO berbicara mengenai jentera Media Baru pada Program Media Social Award yang bermula semalam sehingga 19hb ini di PWTC Kuala Lumpur. KJ telah cari pasal nampaknya dengan Papa Gomo semalam. Bukan main dia serang Papa Gomo depan Khalayak ramai. Tak Patut beb......

Semalam hari pertama Program Media Social Award nama Papa Gomo disebut di program tersebut yang mana seorang pengamal media menyatakan akan keganasan Gomo dalam berblogg yang mana menjejaskan reputasi UMNO dan Barisan Nasional.

Bila masa pulak Gomo ni bawah Parol UMNO dan BN dalam meluahkan pendapat dalam dunia Cyber ni? Tang mana pulak Gomo ni dibayar ataupun dijaga oleh UMNO? Dah nama blogg pun GOMO memanglah suka BERGOMOL, Ha ha Ha.

Meh lihat Video dibawah ni sampai habis.







Tu día kenyataan Ketua Pemuda UMNO yang cukup jelas menyatakan bahawa Papa Gomo merupakan Blogger Bebas yang mana menyokong Kerajaan UMNO dan BN yang ada hari ini. Malah Ketua Pemuda UMNO juga turut mengakui yang Papa Gomo tidak boleh dikawal sepertimana Blogger Unit Media Baru UMNO (UMB) yang merupakan lidah rasmi media baru UMNO.

Gomo menyokong kenyataan KJ dalam apa yang beliau nyatakan diatas kerana kehadiran Gomo dalam media baru melalui Blogg ini bukan atas arahan mana mana pemimpin politik UMNO. Sejak 2008 Blogg Papa Gomo telah wujud yang mana turut bersama dalam wadah perjuangan ini rakan seangkatan yang lain dalam memastikan persaingan perang maya seimbang antara Pro Kerajaan dan Pro Pembangkang.


Gomo, Parpu Kari, RBF Online, GAP, Darul Ehsan Today, Medan Info Kita, The Flying Kick, Keris Putera, Waadat, Gelombang Wangsa Maju, Badut Rakyat, Malay Delima, Suara Lensa, Gelombang Rakyat, Sanggah Tok Janggut, Oyabun, Pas Beruk, AAKJ, dan juga ramai lagi merupakan pejuang yang tidak bernaung dibawah entiti UMNO mahupun Barisan Nasional. Tetapi kami adalah Blogger bebas yang menyokong Kerajaan UMNO, BN dalam memastikan rakyat mendapat kebenaran yang kami sampaikan.

Gomo harap dengan kenyataan dari Ketua Pemuda UMNO YB Khairy Jamaluddin sepertimana dalam video diatas memberikan gambaran jelas kepada rakyat semua bahawa kebebasan bersuara yang disampaikan oleh Blogger Blogger ini terutama dari Papa Gomo adalah datangnya dari kami.

Kebebasan Bersuara yang kami lakukan tidak harus disekat dan atas sebab itulah maka kami para Blogger Jalanan hari ini bebas mengkritik sesiapa sahaja demi KEPENTINGAN RAKYAT MALAYSIA.

Apa pun terima kasih kerana nama Papa Gomo menjadi Topik pada hari pertama Media Social Award. Ini membuktikan bahawa Blogg Papa Gomo merupakan sebuah Blogg yang amat berpengaruh dan ditakuti oleh pihak Pembangkang.

"Sukahatilah aku nak buat, bukan Blogg U"
- KJ nak kena ni....hahaha


Psssttt... Nampak sangat juak Fuckatan takut dengan Papa Gomo....ha ha ha


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT



42 comments:

Anonymous,  February 14, 2012 at 9:46 AM  

Dua rumusan boleh dibuat, satu blog Gomo ni blog fitnah satu lagi dia kata blog Gomo lidah tak rasmi UMno...

Anonymous,  February 14, 2012 at 9:47 AM  

"Sukahatilah aku nak buat, bukan Blogg U".. Kah kah kah...

Anonymous,  February 14, 2012 at 9:49 AM  

Asyik memekak fitnah2 je kerje ko ye... kalau dah fitnah sangat, suruh la bos tua kutuk ko tu saman Gomo...

Apa yang bebal sangat ni ??

Anonymous,  February 14, 2012 at 9:57 AM  

GOMO,

JGN LAYAN MENANTU LELAH NIE...

NI PUN BANGKAI HIDUP YG MENYUSAHKAN UMNO JUGAK...

PEJUANG HAMAS...

Anonymous,  February 14, 2012 at 10:01 AM  

Gomo. kj tak dak crita bab claim elaun ke..
kot la ada bonos tambahan ke..
apapun hak mu tulis dlm blog. tak dpt nak menarik geng2 pr pindah gi sokong bn..
diorang benci kat mu lagi ade..artikel mu tak mencerminkn perubahan amno bn..bah kan menambah keburukan..

Anonymous,  February 14, 2012 at 10:04 AM  

KJ cakap, ko saman KJ dulu

usssooong!!! February 14, 2012 at 10:06 AM  

sentap kot? Sama macam geng PR buat aduan Pisau dgn hiang. Sama sama sentap. pancut awai seeeeyyhhh!

Anonymous,  February 14, 2012 at 10:15 AM  

lu sudah digeruni bro..Teruskan perjuangan sampai titik akhir..kita bersuara demi agama bangsa dan negara..

Anonymous,  February 14, 2012 at 10:19 AM  

Alahai, blog pr lagi teruk kutuk. Tengok m'siakuno je cukup, macam2 hal pusing dan fitnah. Sapa yang nak kebebasan bersuara dulu?? Sekarang dah bebas, nak komplen pulak.

* Perg...Gomo, tagline mengancam. Dah betul lah tu KJ cakap. Apapun, Papa Gomo the best.

Pewaris Wasiat February 14, 2012 at 10:27 AM  

Hahahaaa....Semua takut dengan Hantu Raya Tak Bertuan...persetan kan semua Gomo...kita tulis jeer apa yang kita nak tulis...Hahahaaa

Anonymous,  February 14, 2012 at 10:38 AM  

wekkkk... nak termuntah aku GOMOK cakap dia tak bertuan!!!!!!!

Weiii... Klu xde tuan xkan kau dpt panjat kapal selam!!! Mana bloggers lain dpt special mcm kau GOMOK!!!

he..he..he

Anonymous,  February 14, 2012 at 10:43 AM  

Khas buat Ds Najib, pemimpin2 tertinggi UMNO, tolong lah baca, tolong lah read. Dalam ranking bloggers, siapa kah yg paling 10 tertinggi ranking? Adakah mereka2 itu dari bloggers UMB ataupun media rasmi UMNO? Kenapa dalam 10 top ranking bukan mereka2 yg terdiri yg dalam payroll UMNO? Kenapa blog2 yg dalam payroll UMNO tidak dapat ranking yg ke atas? Papa Gomo, Parpukari, GAP, dan lain2 adalah independant bloggers, tetapi kita tahu mereka2 inilah yg bermati matian menyokong UMNO dan BN. Mereka sudah sepatutnya mendapat bantuan dan pengitirafan dalam UMNO dan BN. Kalau bukan kerana mereka, saya Ds Najib, UMNO dan BN sudah harus gulung tikar kerana tak mungkin dapat menyerang barua2 lahanat Komunis BiaDAP, barua2 yahudi zionist, barua2 Parti Ajaran syaitan, parti Kencing rakyat. Jangan lah Ds Najib, pemimpin2 UMNO dan BN dilihat sebagai tak tahu berterimakasih, tahu mengenang jasa yg telah berjasa. Rakyat semua dapat menilai dgn mata kepala sendiri betapa berjasa PAPA Gomo, Parpukari, GAPS, dalam menangkis fitnah, pencaturan jahat, Yahudi zionist dan komunis biaDAP. Harap Ds Najib, pemimpin2 UMNO dan BN sedar diri dan terima hahikat bahawa media social dibawah payroll UMNO tidak berkesan.

Muhammad Naguib bin Kaharudin February 14, 2012 at 10:48 AM  

Gomo aku pun tak bertuan la...tapi anak ikan jer..hehehehe apa pun lantak la apa orang nak kata janji kita tulis suka sama suka..hahaha

Badut Rakyat February 14, 2012 at 11:12 AM  

muahahaha,sukati saya lah blog saya,saya bukan ada tuan pun.apa saya nak sebut,kami hanya blogger tak bertuan,kami hanya penyokong Kerajaan UMNO dan BN dalam memastikan rakyat mendapat kebenaran yang kami sampaikan.muktamad...

RENUNG-RENUNGKAN

Anonymous,  February 14, 2012 at 11:27 AM  

yang Anwar pancut dalam bontot apasal..

Anonymous,  February 14, 2012 at 11:37 AM  

AIYOYOYOYOYOYO....

INI BUKAN BLOG JALANAN...INI BLOG JAMBAN...

ALAMAK GETAH SULAH KENA CURI MAAA....
JGN DELETED MAAA.........

Anonymous,  February 14, 2012 at 11:37 AM  

Blog mengabiskan duit amno adalah..
satu kerja pulak amno nak kena keluarkan bajet nak sara bloger2 ni..top ranking pun tak guna..kalau rakyat semakin tidak menyokong kerajaan barisan..

Anonymous,  February 14, 2012 at 11:43 AM  

....dah kerja membohong, sape plak nk percaya gomok tak bertuan! mane ada UMNO buat kerja free ooooiii! kalo x brtuan ko terhegeh2 pergi majlis orang tu buat pe ? nk menipu tapi bodoh...

Anonymous,  February 14, 2012 at 11:46 AM  

Hanya penjilat2 juboq blendir atok kote bengkok yg dok menggila membela dana menegakkan kote benkok atok. Dah kena kencing dgn atok, dah kena liwat sampe blendir, tak sedar2, bengap nak mampos, kecik2 sudah harus mampos, kote dah berbulu menyusahkan keluarga, agama, bngsa dan negara. Bengap sungguh penjilat2 dan pencacai2 BABI haramjadah.

Anonymous,  February 14, 2012 at 11:54 AM  

Bukan apa penjilat2 juboq atok dan pencacai2 najis BABI inilah sekolah memang confirm gagal. Mereke2 ini adalah pengemis masyarakat. Kalau ikut demo Bersih pun kerana di upah sekupang dua, itu sebab beriya iya menegakkan kote bengkok atok, dasar pelacur jalanan. Emak bapak suruh belajar, pergi buat benda2 yg tak faedah, sekarang nak salahkan kerajaan dan orang lain. Inilah spesis2 bengap nak mampos, dah lah bacul, perangai pulak macam samseng kampong dusun, kalau kena penumbok, pasti menangis cium ketiak nenek.ishh ishh ishh ishh ishhh sihhh bengap dana bahalul punya spesis2 lahabau

kingnek February 14, 2012 at 12:27 PM  

Bro, hanya Parpukari aje yang sedar akan bertapa bahayanya si KJ ni, musuh dalam selimut. Bloger harus perangi si agen dajjal nombor dua ni habis-habisan, sama seperti kita perangi Brader Anwar Bin Ibrahim (BABI), ini jihad, ramai orang Melayu Islam dah sedar, kebangkitan ummah melawan musuh Islam sebenar iaitu BABI dan PKR bersama PAS yang dikuasai puak parasit. Yang meroyan kata blog ni beberapa ketul aje, tapi ashik copy paste, yang di Malaysiakini, pula kebanyakan orang kafir atau melayu yang pura-pura Islam (liberal) dan Malaysian Insider tapis komen2. Percaya cakap aku ni, 60-70% Melayu Islam bersama BN, sementara 30-40% saja bersama puak munafik (PR). Jangan risau, kita akan mudah menang PRU akan datang, kita ajar puak munafik dan kafir selepas tu, sebagaimana Rasul Allah (SAW) 'mengajar' puak khianat ketika perang khandak dan yahudi di merata Hijaz, inshaAllah

Anonymous,  February 14, 2012 at 1:16 PM  

Gomo...kau ni kampung la...nak muntah bila dengar opinion kau on certain matters..buat menyemak, an insult to the whole nation.

KJ is an intellect, kalau kau rasa kau boleh berdebat lebih baik dari dia mcm apa yg kami dah nampak debat between KJ n rafizi, then we can talk. You are a disgrace gomo, you dont belong and you know that. Isi takdak serupa budak tak lulus SRP, fitnah maki hamun je ko tau. Ye la education tahap budak sek menengah kan hahahaha nak samakan level ko dgn KJ mmg mcm haram la.

Anonymous,  February 14, 2012 at 1:29 PM  

1.16...taraf ko lagi teruk sbg batu api...yenade.

Anonymous,  February 14, 2012 at 2:55 PM  

siapa kacau hang gomo...hang kacau depa balik...kaw kaw punya...baru depa tau...kami sokong hang asal hang lapor perkara yang benar......[wina]

Anonymous,  February 14, 2012 at 4:10 PM  

gomo hati koring...blogger pakatan patut ado org mcm gomo ni...baru leh win..
-den sokong pr

Anonymous,  February 14, 2012 at 4:45 PM  

Betul tu! KJ akan lenyap bersama2 geng tingkat 4 dia lepas PRU 13 nanti, Insya Allah. Beruk ni dgn pak mertua dia la punca Umno dan BN gagal kekalkan majoriti 2/3 PRU 12 dulu!

Anonymous,  February 14, 2012 at 4:50 PM  

Terbaik bro! Bubarkan saja UMB! Tak berkesan langsung! Banyak dapat peruntukan tapi KPI hancus!

Anonymous,  February 14, 2012 at 4:59 PM  

KJ haram jadah tu kau kata intelek? Kalau masuk oxford setakat belajar sains politik, apa yang bagusnya? Kat USM pun ada! Mamat haramjadah, geng2 tingkat 4 dan bapak mertua dia tu la punca kemerosotan BN plm pru lepas! Kau jgn buat2 tak tau fakta ni bro! Menang ketua pemuda pun pasal main rasuah!!!!

neonazi February 14, 2012 at 5:44 PM  

CERITA HINDUSTAN DAH START DAH......

Anonymous,  February 14, 2012 at 6:51 PM  

SEMAKIN RAMAI PENGUNDI BN LARI
ADALAH KERANA WUJUDNYA PEMIMPIN2 SEPERTI INI...
MEREKA SEPATUTNYA MENYOKONG ANTARA
SATU SAMA LAIN SEPERTI JUAK2 PR...
TAPI APA YG BERLAKU, SESAMA AHLI BN SALING BERCAKARAN DAN MENCELA ANTARA SATU SAMA LAIN...
TIDAK PUAS HATI ANTARA SATU SAMA LAIN
PERJUANGAN GOMO SEBERNARNYA BANYAK
MENYEDARKAN ORANG MELAYU ITU SENDIRI...
HIDUP GOMO.....

Anonymous,  February 14, 2012 at 9:28 PM  

Fitnah PR. Konspirasi Anwar. Jgn layan

Anonymous,  February 14, 2012 at 9:31 PM  

Fitnah PR. Konspirasi Anwar. Jgn layan

Anonymous,  February 14, 2012 at 9:32 PM  

Fitnah PR. Konspirasi Anwar. Jgn layan

Anonymous,  February 14, 2012 at 9:35 PM  

Fitnah PR. Konspirasi Anwar. Jgn layan

Anonymous,  February 14, 2012 at 9:56 PM  

jika dibandingkan intelek kj dgn gomo ibarat langit dgn bumi. dahlah bhsa inggeris kj boleh tahan dibandingkan skil inggeris gomo yg standard sekolah rendah. walaupun kulit sama hitam tapi kj lebih bijak. lulusan oxford lah katakan.

Anonymous,  February 14, 2012 at 9:59 PM  

kahkahkah blog macam gomo nyer ni lah yg buat org makin menyampah dgn bn. teruskan kerja ko memfitnah dan mencaci gomo kahkahkah. senang kerja kami org pr jatuhkan bn raja rasuah ni nanti kehkehkeh

Anonymous,  February 14, 2012 at 10:16 PM  

Lu selamat sebab UMNO jer bro...kalau lu blogger pakatan..dah lama ke dlm..dah lama komputer lu kena rampas SKMM..

Lannccaaauuu la berpengaruh..kalau UMNO, SKMM dan polis tak backup..bye bye la bro...

.....Tulis pakai akal bro, byk penulisan tu pakai hati jer...

rentas apa saja February 14, 2012 at 10:29 PM  

Hidup kj..kj cuma menyatakan kebenaran,terima sjalah walaupun pahit gomo...

Anonymous,  February 15, 2012 at 12:38 AM  

Fitnah ke betul ke, bukan isu. Isunya pembaca boleh buka mata dan cari kebenaran dalam apa juga perkara yg blog-blog pro UMNO/BN katakan. Nama pun blog. Kalau pembaca tak mampu tapis dan cepat melatah si pembaca terus jadi GOBLOG! Tapi yg jelas Gomo buka mata aku tentang pelakon handalan Malaysia yg satu! Aku bener-benar rasa tertipu dek pelakon handalan AI ni! TQ Gomo! Dan yg paling aku suka Gomo siarkan semua maklum balas, pro atau pembangkang, bukan macam blogger blogger bacul, kita balas hujah mereka, mereka tak siarkan hanya kerana mereka rasa kita tak sokong mereka!Itulah blogger blogger BACUL asuhan pembangkang agaknya!

Anonymous,  February 15, 2012 at 8:34 AM  

tak dibayar konon. piirahhh. ingat org lain bodoh macam ko ker. penyokong bn bolehlah ko tipu.

Ahmad Shukri Mokhtar February 18, 2012 at 6:34 AM  

paling tak boleh belah.. Lawak penuh makna tersembunyi anon yg komen
"Fitnah PR, Konspirasi Anwar, jgn layan."
Baik punya rachun tu beb! Gua caya sama lu. Jom tumbangkan dajal PR di muka bumi ini.
Fisabilillah!

Anonymous,  May 12, 2012 at 4:52 PM  

Gomo: Gua dengar Lu KOMUNIS 360? Betul ke? anak rashid maidin....

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP