Isteri Siapa Bakal Jadi Mangsa Terbaru Kerakusan Seks Badrul Amin?

Thursday, March 15, 2012







KLIK IMEJ

Badrul Amin penasihat Ugama Islam MB Selangor yang ditangkap Khalwat tempoh hari di Pahang nampaknya akan menjalankan sekali lagi kegiatan kotornya yang mana kali ini bertopengkan pula Pakej Umrah.

Gomo menyatakan demikian kerana dalam kes khalwat yang lepas wanita isteri kepada seorang guru itu digoda oleh Badrul Amin sewaktu pasangan tersebut bersama beliau menunaikan Umrah. Dalam lawatan Umrah itu Badrul Amin melakukan godaan keatas isteri guru itu.



Barlanjutan dari Godaan Badrul Amin maka selepas pulang dari Umrah Isteri Guru itu tidak dapat menahan gelojak nafsu yang meronta ronta bermimpikan Badrul Amin dan beberapa kai perjumpaan diantara isteri Guru itu dengan Badrul amin yang mungkin pada anggapan Badrul Amin ianya adalah satu sesi kaunseling semata mata.

Bila Badrul Amin ditangkap tempoh lalu ketika berdua duaan dengan isteri Guru itu beliau menafikan Khalwat namun tidak menafikan yang wanita isteri orang itu bersama dengan beliau didalam bilik. Isu Khalwat bukanlah satu rekaan namun ianya adalah kebenaran yang telah ditakdirkan oleh Allah SWT demi menyedarkan umat yang lain untuk berhati hati dalam pekara ini.

Banner diatas merupakan satun lagi pakej Umrah yang dikelolai oleh Badrul Amin pada 22 Mac 2012 ini. Pakej Umrah yang mana baik untuk kita pergi menunaikannya di Makkah. Namun demikian dengan dikelolai Badrul Amin serta turut bersama dalam rombongan itu adalah beliau pastinya kita akan berfikir "ISTERI SIAPA PULA YANG MENJADI MANGSA BADRUL AMIN".



Gomo sebenarnya sudah JELEK dengan penampilan Badrul Amin yang berkopiah namun mempunyai Nafsu besar sama seperti Iblis. berpewatakan alim tetapi didalam hati hitam pekat dan dipenuhi noda noda besar.

Umrah dijadikan Platform Badrul Amin untuk menodai Isteri orang dan dengan hal ini Gomo minta kepada sesiapa yang sudah mendaftar untuk pergi bersama Badrul Amin dalam pakej Umrah sepertimana banner diatas untuk menilai kembali tahap kewarasan anda.

Bukan apa, takut bila balik Umrah kelak Isteri anda kelak yang akan meracau racau sehingga melarikan diri. Takut sekali lagi pekara berulang yang mana isteri anda berada bersama Badrul Amin didalam bilik hotel untuk mendapatkan sesi Kaunseling jam 2 pagi dengan si Ostaz Badrul hanya memakai tuala mandi.

Fikir fikir kanlah......


Psssttt... Badrul Amin masih lagi menjawat jawatan penasihat Ugama MB Selangor... Ntah apa bala lepas ni


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


32 comments:

Anonymous,  March 15, 2012 at 3:14 PM  

huh cite seks, tapi tak cukup kuat..ade lagi?

Anonymous,  March 15, 2012 at 3:38 PM  

ishhhh. lucahnya.

Anonymous,  March 15, 2012 at 4:01 PM  

tak bila lucah nyer...tengok babi ngongkek lagi baik..

Anonymous,  March 15, 2012 at 4:03 PM  

kes pahang adalah yang terbaru... ada lagi tak kes lain yang kita tak tahu yang berpunca dari Umrah bersama2 Badrul ni? yang lain mungkin senyap kerana malu...

Anonymous,  March 15, 2012 at 4:11 PM  

Tak laku laa promo ko Gomo. Orang lebih percaya ustaz darp ko. JAIP sampai skg tak charge pun ustaz...tak de pun dengar samseng taik kucing 20 tu usung tilam ke atau bawak towel ke untuk buat DNA...macam saipol.....nanti kata DNA basi marah pulak...kah kah kah

Anonymous,  March 15, 2012 at 4:33 PM  

bapak setan akan tetap setan. dah ketua pon kaki liwat kaki betina anak buah apa lagi....sama bengong badrul dgn anwar..

Anonymous,  March 15, 2012 at 4:39 PM  

TAH IYE TAH TIDAK ORANG TU SALAH..YANG BUNUH ORANG KENAGANTUNG..TAPI YANG UPAH ORANG G BUNUH TU BEBAS..SEBAB MOTIF TAK PENTING..LAWOK WEHH LAWOK!!!...KALO YANG SALAH PUN BOLEH BEBAS...APE SEBAB YANG TAK SALAH TAK BOLEH BEBAS?...JANGAN ESOK BINI KO YANG KENA NGAN BANGLA KE....BENGGALI KE NEGRO KE SUDAH....KOYAK BHAIIIIIIIII!

Anonymous,  March 15, 2012 at 4:46 PM  

Berita fitnah lu tu byat dosa bodoh je. Ha yang ni tak fitnah. Ohrakyat kata menteri kewangan jawab Hata Ramli ...baru ni akta kastam telah dipinda membolehkan Msia import barang Israel. Tu la aku kata, umno ni tipu je... Depan aliM belakang hancus...tu pasal mamak yg ko cinta tu pujul rayu yahudi nak buat kawan siap anta 3 surat cinta...

Anonymous,  March 15, 2012 at 4:58 PM  

ALLAH BERSAMA UMNO

Anonymous,  March 15, 2012 at 5:11 PM  

blog haramjadah. Nak promote kegiatan maksiat ke blog ini?

Anonymous,  March 15, 2012 at 5:12 PM  

Kes belum settle lagi dah nak buat pakej umrah lagi. Peribadi macam tu ingat orang nak ikut ke.

Anonymous,  March 15, 2012 at 5:25 PM  

Patutlah orang fuckatan suka tibai bini orang....rupanya siang malam baca buku seks. Semua kerja2 haram jadi halal pada mereka. Sialan.

Gomo...tolong delete.

Anonymous,  March 15, 2012 at 5:36 PM  

haram aku baca blog dan komen komen sini.

Anonymous,  March 15, 2012 at 5:58 PM  

apo nih?

Anonymous,  March 15, 2012 at 5:58 PM  

Cita sex kunun.... Nak alih perhatian rakyat nampak....NST- ramai lagi pengarah NFC akan di dakwa termasuk pegawai kerajaan.....lah kah kah. Ini baru berita..ha tu kes copgate.....ini berita serious negara, baru betul. Tak la buat jerat pas tu nak fitnah orang. Itu politik orang bodoh namane ....dah lah wanita UMno tak buat apa apa isteri kene dera...cakap siap seng seng lengan....podah dei..

Anonymous,  March 15, 2012 at 6:03 PM  

Tapi puak puak Gomo kata pinjam loan je untuk melabur apa salah nya??? Salah nya puak puak ni bodoh undang undang....lah kah kah kah

Anonymous,  March 15, 2012 at 6:18 PM  

Fuyoooooooo...banyak info pasai seks boleh dapat dalam blog ini

Anonymous,  March 15, 2012 at 6:26 PM  

Tu la gomo...panda sangat paka slua laboh..abis daroh kaki..tok say gi spital pulok tu..nk gi main te'ri..jange bui rue komen..sumbaq jabih nga crito blu....punoh abih.

Anonymous,  March 15, 2012 at 6:39 PM  

itu pasal lah papagomo. sudah nasihat banyak kali jangan letak video atau gambar lucah dalam blog engkau.

tak nak dengar juga dan sekarang orang lain pulak letak benda lucah dalam blog engkau. ini tak boleh salahkan orang lain sebab engkau sudah membuat satu teladan untuk dia orang.

terlalu banyak gambar lucah dalam blog kadang kadang akan menyebabkan orang confuse ini blog seks !

Insaflah papagomo.

Anonymous,  March 15, 2012 at 6:45 PM  

seks seks seks seks seks seks seks seks seks seks seks seks seks seks!!!!!!!

Gller aku nanti.

Anonymous,  March 15, 2012 at 7:03 PM  

Badrul pun hitam macam orang minyak. Orang minyak semulajadi.

Mampuih orang minyak taja pakej pergi umrah ke pakej amarah kote hehehehe

Gila tul dunia ni.Walaupun sekadar sementara ada saja binatang binatang yang berkesempatan termasuk Al Anuwar Al setor kunyit.

Khodam kepada stor kunyit sedunia hahahaha

Anonymous,  March 15, 2012 at 7:41 PM  

Aku sebenarnya seorang yang rajin bekerja dan pada hujung minggu , aku selalu menghabiskan masa dengan teman-teman dengan go-kart , memancing ataupun bermain golf.Tapi pada satu malam hujung minggu teman-teman ku ingin ke disko dan mengajak aku sekali Aku malas tetapi memandangkan teman-teman , Aku turut sekali ke disko yang terletak di P.Jaya.

Tepat pukul 11.00 malam kami sampai didisko tersebut.Kumpulan kami seramai 5 orang relex dan minum-minum.ramai gadis disana dalam ramai-ramai aku menaruh minat pada seorang gadis yang datang bersama kawannya dengan berani dan sedikit `high` aku memperkenalkan diri gadis itu mempelawa aku minum bersama Namanya Salamah dan temannya Jenat.

Jam menunjukkan pukul 3.00pagi aku, gadis dan temannya tersebut boleh dikatakan mabuk teman-temanku tadi semuanya sudah tidak kelihatan lalu Salamah dan teman chinesenya Jenat mengajakku makan aku turutkan sahaja kerana aku sudah mabuk saat itu.Salamah memandu aku duduk dibelakang dan Rora disebelahku aku tertidur dalam pejalanan

Bila aku sedar , aku berada dihadapan sebuah rumah. Jam menunjukkan pukul 4.30 pagi sampai didalam rumah, Rora dan Salamah membawa aku kebilik atas kemudian mereka meninggalkan aku didalam bilik air dalam tak lama kemudian Salamah dan Rora masuk kedalam bilik air dalam keadaan bogel dan mereka membuka semua pakaian aku aku rasa horny mereka mandikan aku dengan air panas sebenarnya kami bertiga sama-sama mandi Rora memegang cock aku lalu dihisapnya manakala aku dan Salamah bercium kemudian dalam disiram shower aku menjilat pantat Salamah kemudian apabila cock aku cukup keras aku mulakan permainan dengan Rora kerana bagi aku Rora seorang perempuan yang cantik buah dadanya 34B ,putingnya pink rambut paras bahu aku suruh Rora membongkok lalu aku masuk cock aku dari arah belakang semakin aku laju semakin kuat bunyi Rora mengerang.sedang aku bermain dengan Rora Rora pula menjilat Salamah kemudian aku cabut cock aku dan kedua-duanya menghisap aku terlentangkan Salamah dilantai lalu aku masukan cock aku Salamah gadis yang bertubuh kecil,rambut paras bahu.breastnya 32B tapi yang best lubangnya kecil macam orang jarang lakukan sex ketika ITU Rora mencangkung atas muka Salamah dan aku lihat Salamah menjilat pantat Rora kemudian kedua-duanya terlentang bersebelahan dan aku bermain bergilir dengan Salamah dan Rora

Selepas 1 jam 15 minit aku rasa nak sampai dah nak pancut masa tu aku tengan main dengan Salamah dalam posisi baring dan Salamah atas aku bila aku kata nak coming Salamah suruh pancut luar tapi Rora nak aku pancut dalam dia punya lalu aku cabut cock aku dari Salamah lalu aku masuk kan dalam pantat Rora masa tu Rora berdiri menyandar di dinding , kakinya satu atas bahu aku kami main secara berdiri lalu aku pancut dalam pantat Rora dan Rora menjerit kepuasan

Lepas mengeringkan badan.kami keluar dari bilik air dalam keadaan bogel aku menghisap rokok sementara itu Salamah dan Rora terbaring dikatil habis sahaja aku merokok Rora datang pada aku dan menghisap cock aku kembali aku tak boleh menolak Salamah sedang terbaring dikatil Rora menghisap cock aku dengan puasnya lalu untuk melakukan sex berdua aku dukung Rora ke ruang tamu lalu aku letakkan Rora terkangkang atas sofa aku terus menjilat Rora dan Rora mengerang ah ah ah ahh. kemudian kami melakukan satil 69 atas lantai apabila cukup keras dan Rora punya pantat dah berair Rora naik atas aku dan aku berbaring Rora menghayunkan pinggangnya dan aku lihat breastnya bergoyang-goyang,mukanya yang seksi dan suaranya agak halus kemudian aku menyuruh Rora terlentang atas sofa dan aku bermain dengan cara berdepan Rora sungguh puas.kami berpelukan sambil bermain kemudian aku teruskan cara doggy sambil menghayun pinggang aku meramas buah dadanya inilah stail yang paling perempuan suka he he he
lastly aku suruh Rora berdiri menghadap dinding dan aku doggy dari belakang Rora makin sedap aku makin laju Rora menjerit coming ing sekali lagi aku pancut dalam Rora punya pantat dan lepas tu aku cabut cock aku Rora isap.

Anonymous,  March 15, 2012 at 8:25 PM  

pakej istimewa...ada cabutan bertuah...hadiah utama...good morning towel...keluaran swiss garden...cepat cepat siapa cepat dia kena rembat...kehkehkeh

Anonymous,  March 15, 2012 at 8:57 PM  

saya ingin mengambil kesempatan disini utk mengucapkan salam kepada semua saudara mara saya yg berada di lawas, sarawak, terutama kepada bapak saudara saya awg karim yg merupakan org kuat bn di bhg lawas. saya nak beritahu pru nanti saya akan pangkah pembangkang seperti biasa. nanti bila saya balik sya akan belanja amit sup tulang kerbau ok bye

Anonymous,  March 15, 2012 at 9:31 PM  

mantop la lu gomo..berebut2 puak2 f..cktan ni masuk lu punya blog...

benci tapi rinduuu....

mulut je kata marah tapi hati dah terpaut dgn lu gomo....
siang malam puak2 f..cktan melawat lu gomo....

ilmu lu gomo lagi tinggi la dari oztad B....l, kalau dah "termasuk" ops jgn salah faham plak.. susah nak keluar

pemimpin lucah sampai lah ke juak2 pun lucah...hehehee berebut2 nak tunjuk kebolehan...

layan gomooo....

Anonymous,  March 15, 2012 at 10:16 PM  

ya betul aku setuju. ilmu gomo sungguh tinggi. ilmu lucah kekeke

Anonymous,  March 16, 2012 at 12:24 AM  

biasa la yop pembangkang... ceruk mana pun ada... hampir setahun aku follow blog ni. yang paling kelakor korang tau tak apa dia??? dok kata blog ni lucah tapi pelaku lucahnya sapa... ??? dok kata gomo ni fitnah tapi sampai skarang takde satu saman pun dari mana2 ketua diaorg kat gomo... saman la wei kalau tak betul!
alahai pembangkang... pembangkang...cakap macam nak berlaga langit dengan bumi. tapi habuk pun tarak...

exPAShit

Anonymous,  March 16, 2012 at 12:33 AM  

wahai parti keadilan rakyat... aku tau asal usulmu... dari UMNO kau terbuang... kembali ke UMNO dengan dendam...
biar dari penjuru mana kau datang... aku tahu kelemahanmu... dubur lelaki santapanmu... lubang kunyit tempat tinggalmu...
nyah kau dari muka bumi ini puhhh!!! puhhh!!!
amit amit jombong boyo...

Anonymous,  March 16, 2012 at 12:58 AM  

PANAZZ...PANAZZ

Mari menunaikan umrah bersama Ozzstud Badol. Pakej tambahan sesi kaunseling individu bersama ozzstud tersayang jam 3 pg. Jangan lepaskan peluang keemasan ini.

TERMA:

TERHAD UNTUK KAUM WANITA ISTERI ORANG JER. ANAK DARA MAK JANDA LAYAK MEMOHON SERTA BOLEH DIPERTIMBANGKAN

BOLEH BAWA ANAK KECIK SORANG TP PASTIKAN DIA TIDO SEBELUM SESI KAUNSELING

100% KEPUASAN DIJAMIN OLEH OZZSTUD

Apa tunggu lagi, angkat gangang call trus!!!

Anonymous,  March 16, 2012 at 1:20 AM  

hehehee...mak nak call boleh nyah..

mak pun janda..

ishh..tak kuasaaa...nyampah

Anonymous,  March 16, 2012 at 3:50 AM  

Setiap orang yg ingin turut serta pergi umrah, suami isteri dan keluarga, semua menempukan kepada Ibadah, tetapi Osetat Lendirlah katakan, ada agenda tersendiri, untuk mencari peluang mendapat mangsa untk melepaskan hawa nafsu yg mengalah babi hutan. Dgn menggunakan agama, kata2 dari mulut najis Osetat, mendayu dayu, membuat isteri tergoda, hingga sanggup berjalan lebih 120KM untuk buat "Kaunselling 2-3pagi" bersama Osetat dalam bilek hotel hanya berdua, untuk mendapt kusyiok. Pakej Umrah adalah teknik Osetat untuk mencari mangsa2 yg dapat menjadi Osetat Lendir melepaskan air kote, samalah Boss beliau si Hero Tamil,peliwat terkutok yg kalau tak dapat Cina Doll, Jantan Doll atau Mak Nyah Doll, kerana depan atau belakaag pada dia sama ssaja, sama rasa. harap Suami2 dan isteri2 janganlah seerik2 kalau mahu ikuti kaunselling 2-3pagi Osetat Lendir, dipersilakan jangan ragu atau was2, Osetat Guarantee mujarab dan berkesan Kusyiooook cair terpancut2 giler. Suami janganlah menyesal, Osetat tanggung tonggeng atas katil..kah...kah..kahh..kahh dah dikata Fuckaton, kalau tak reti, memang lah bengap nak mampos.

Anonymous,  March 16, 2012 at 9:20 AM  

huh, kalu siap skali dgn pakej kaunseling di hotel mewah..sape taknak?

cuma tang kaunseling tu...kena hati2 la..

agaknya la kan, bini si bedul ni asik bau burit je bila dok dekat ngan bedul ni..pasal simpan bau burit tu sila blajar ngan mat sabu..

terbaekkkk!!

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP