Punca Pembangkang Naik Sawan Babi Dengan Nazri Aziz Didedahkan

Friday, March 23, 2012Geram dan Bengang sampaikan naik Sawan Babi para pemimpin pembangkang pada hari Selasa lalu di Parlimen. Kenapa mereka bertindak naik Sawan Babi? Kenapa begitu dasyat kegilaan mereka?

KLIK DISINI bagi melihat Video yang memaparkan begitu mengila para pemimpin Pembangkang apabila berhujah isu PSC Lynas yang mana serangan bertubi tubi dilakukan oleh para pemimpin Pembangkang keatas Dato Seri Nazri Aziz Menteri Di Jabatan Perdana Menteri.

Apakah anda semua tahu sebabnya sampaikan mereka mengila di parlimen? Jawapannya ada didalam video dibawah ini.Itulah kebenarannya apabila Nazri Aziz sekali lagi Menggaglkan Sabotaj yang cuba dilakukan oleh para pemimpin Pembangkang keatas kerajaan Barisan Nasional. Malah kepekaan Nazri Aziz dalam menjalankan tugas beliau sebagai Menteri yang bertanggungjawap menjaga Parlimen Malaysia semenangnya tepat dan berwibawa.

Buat rakyat Malaysia anda semua boleh nilai akan modus pembangkang yang sememangnya bukan mahu membela rakyat Malaysia sebaliknya mereka hanya pandai SABOTAJ segala kebaikkan yang dilakukan oleh kerajaan Barisan Nasional.

Syabas YB Menteri Dato Seri Nazri Aziz atas Kejayaan anda menjadikan mereka para pemimpin Pembangkang SAWAN BABI!!!


Psssttt... Kesian dengan Pauziah Kuantan...hahahaha..kesian...


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

3 comments:

Anonymous,  March 23, 2012 at 10:46 AM  

DAN KERNYER YEH...DAN KERNYER YEH...DAN KERNYER YEH...

manBonda,  March 23, 2012 at 11:13 AM  

Kesiannya puak2 FUCKatan..
Kalau dah ketuanya kaki bontot..tentu pengikutnya juga kati suntut..
ABAI
ABAI
ABAI
ABAI
p/s..cuba bayangkan seorang yang gila kuasa dan gila sex jadi Pemerintah..

Anonymous,  March 26, 2012 at 1:59 PM  

Bayangkan ........... dunia menuju akhir zaman.....maksiat melata, ok je asal jangan dilakukan di tempat awam, kakitangan awam jambu2 ...sedap mata memndang, jantan betina bertukar fungsi, negara terjual, akidah tergadai ...ada aku kisah .....bayangkan....Nauzubillah dijauhkan bala dari Allah...ABAI

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP