18 SX - Prolog Video Jalang Makan Aiskrim Azmin Ali

Monday, April 30, 2012



Can I Fuck U Today Azmin Ali?

Nallakarupan kata Video Shamsidar makan Aiskrim Anwar Ibrahim. Tapi kami ada Video Pemimpin Wanita PKR Makan Aiskrim Azmin Ali. So Macam mana? Yang mana satu nak keluarkan dulu?

Nantilah, suruh geng lain keluarkan dulu Gambar gambar Aiskrim tu. Gua nak fokus isu Keganasan Pakatan PAS,DAP,PKR pukul dan Bunuh Polis, Wartawan dan rosakkan harta awam.


"Banyak Episod Ni, Can Sinetron Pulak"

Ok Azmin Ali, nantilah ye. Kita tunggu isu Keganasan Pakatan Haram reda baru kita kasi FULL Version. Sabar tau Bang Azmin Ali.... Sabar.....




Psssttt... Takat Ice Cream je Azmin Ali mampu, tenaga batin Hancur

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

159 comments:

Anonymous,  April 30, 2012 at 11:09 AM  

Erghhhhh... GEMPAK nih... terkesot jap perhatian aku dari isu BERTAIK...

Anonymous,  April 30, 2012 at 11:09 AM  

gomo...wah wah wah ada wayang baru daa,kasi panas, kasi kipas,kali ni jgn bagi malu penyokong BN daaa,kasi hantam sama depa.....

Anonymous,  April 30, 2012 at 11:09 AM  

...

Gomo,

Kau punya slogan dah lapuk daa...perlu tukar..

"ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT"

Kepada...


"ANWAR AL-JUBURI HARUS MAMPOS"...

Adi Kencana April 30, 2012 at 11:10 AM  

Azmin ni mmg dalang bersama Anwar keganasan kelmarin!!

HOT!! BUKTI ANWAR ARAH AZMIN CETUS REMPUHAN DI DATARAN MERDEKA! Baca di sini...

http://apakecoh2.blogspot.com/

Global Products & Services Review April 30, 2012 at 11:19 AM  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melaburrd

Anonymous,  April 30, 2012 at 11:23 AM  

Takkan kerja budak umno ni pasang kamera kat rumah orang ... Bodoh betul... Kenapa tak pasang kat rumah pemimpin Umno... Runah piee afdal.., rumah kJ... Rumah Ah jib Gor .. Dah malu politik bersih main politik kotor pulak, dulu liwat skg aiskrim.... Kesian kalo dah terdesak...

Anonymous,  April 30, 2012 at 11:29 AM  

Kalo engko tu jenis baik2 dan mempunyai akhlak terpuji - aku letak bapak kamera pun takkan dapat mengantoikan engkau sedang melakukan perbuatan jijik dengan pasangan yang bukan mahram...

Ko faham tak sengal ???

(Takkan la si gomo tu gila sangat nak letak video Azmin (DAYUS) tu dengan si Shidar kot, setau aku, si Shidar yang nusyuz tuh bertudung, kalau yang nih, nampak gaya rambutnya BERKARAT.. kah kah kah)

Anonymous,  April 30, 2012 at 11:31 AM  

Azmin tengah angkat kain untuk tujuan pemeriksaan body ke body ke tu ???

Anonymous,  April 30, 2012 at 11:33 AM  

Apa kejadahnya mereka berdua-duaan di dalam jamban ??? kan ke jamban tu tempat syaiton nir rojim bergelandangan ???

Aneh...

Anonymous,  April 30, 2012 at 11:35 AM  

Wow! Dahshat Assmin bacul, dah ikut jejak langkah Boss dan Badrol Lendir nampaknya. Dah pandai berzina....dahshat pemimpin2 Parti Kencing Rakyat ni, memang suka benda2 yg harami dan najis.
Tetapi lepas di dedahkan video Assmin, kekasih awal dan akhirnya beliau, bukan Kak Sidar tetapi Anwar Zionist yg akan mengeluarkan kenyataan - " Itu bkan Assmin, muka sama tetapi perut tak sama, saya tahu benar lah Assmin, sapo makan cili kenalah podasnya.."
Itulah yg akan kekasih beliau keluarkan press.
Sama2 kita tunggu video Assmin Bacul jual Aiskrim...
Kak Sidar tak jeles pun....

Prince of Noob April 30, 2012 at 11:36 AM  

Tahniah AMBIGA! Tahniah ANWAR! Tahniah NAJIB! Tahniah HISHAMUDDIN! Tahniah NIK AZIZ! Tahniah UAI! Tahniah PENGERUSI SPR! Tahniah KETUA POLIS NEGARA! Tahniah MUFTI! Tahniah ADAM ADLI! Tahniah KHALID ISMATH! Tahniah AISHAH! Tahniah SEMUA PEMIMPIN DAN RAKYAT MALAYSIA kerana berjaya menghuru-harakan negara kita dan membuat kita saling benci membenci antara satu sama lain.

Baca kehodohan disebalik demo Bersih di sini

MONTERO April 30, 2012 at 11:38 AM  

Azmin Ali perlu bertaubat cepat2

jaga ibunda kat rumah

Anonymous,  April 30, 2012 at 11:42 AM  

Tunggang langgang la keluarga dia orang nih... pening kepala wa memikirkannya... cam nih nak jadi bakal TPM ???

Na'uzubillah hi min zalik....

Anonymous,  April 30, 2012 at 11:44 AM  

APA?? AZMIN BERAK KELUAR AMOII?? PATUTLA JUBO BERDARAH BARU NI..

Anonymous,  April 30, 2012 at 11:49 AM  

SUNGGUH ENAK LUNAK SUARA MU MENYANYI GUNA MEKOPON CAP AJERMEEN YELLY...WUT WUT WUT

Anonymous,  April 30, 2012 at 11:50 AM  

INI DIA BAKAL PM & TPM MALAYSIA???

MAMPOSSS

Anonymous,  April 30, 2012 at 11:50 AM  

masak ko min! masak!

Anonymous,  April 30, 2012 at 11:53 AM  

Woi, nak pecah urat kentut aku sebab terkejut baca...aku ingat si assmin ni takde skandal seks sebab dah pegi Mekah..tengok2 beromen kat jamban...Hah, JAMBAN???? ko biar betul???? Kata ada ferarri dan saham juta2....tengok2 skandal kat JAMBAN!!!!! Woi, Get a room lah woi.....takkan tak mampu nak sewa hotel....pergghhhhh...memalukan betul lah...anak dah besar2...bapa buat onar kat JAMBANNNNN....JAMBANNNN plak tu......kali ni nama ASSMIN JAMBANNNNNN daaa....

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:01 PM  

....terbaeeek GOMO! kembali kepada konsep ko yg asal...ko propa burukkan peserta Bersih pun byk yg kantoi (Zahrain S/U UMNO BTR dah bukak pekong)...Blogger PR tunjuk bukti lagi hebat!...JADI tinggallah puak2 bodoh dlm UMNO...kata DR M

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:04 PM  

SKANDAL DALAM JAMBAN...

Payah....

eXception April 30, 2012 at 12:08 PM  

Macam takde keje lak budak UMNO nak pasang spy cam... BUDUS TAHAP NAK MAMPUS!! rubbish!!

Mat Sentul,  April 30, 2012 at 12:13 PM  

Spy... spy... spy...

Jeng jeng jeng.....

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:15 PM  

Tayangan perdananya bila nih ???

Tak sabo dah rasanye nak rate dengan bintang...

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:17 PM  

Kalo umno boleh sokong Soi Lek, pelopor aiskrim negara, apa salahnya rakyat sokong Azmin Ali.... Sedap do....

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:20 PM  

Takuuttt.....
Dah takuuuttt.
Dah takuuuutt
dah takuuutttt


cepat cepat cari jalan mcm mane nk
spin.

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:22 PM  

Ye apa salahnya kalau si Asmin tu mahu berais krim atau ber apa kebenda sekalipun... si Asmin Ali tu kan agamanya BUDDHA... tak salah kalo orang islam mengangkat si Asmin yang rosak moralnya dan beragama buddha tu untuk dijadikan pemimpin dan bakal TPM...

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:24 PM  

Elok la tu, bakal PM dan TPM Malaysia... kedua2nya berperangai cam jembalang...

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:24 PM  

Habis ko angkat soi lek tu boleh plak... Ajaran Ayah pin ke ko ni...

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:26 PM  

Jangan burukan agama budha dgn ahlak buruk, boleh ais kerim....

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:28 PM  

Tak payah fikir, PRU13 Pangkah je dacing

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:30 PM  

Tak lah, PM Ajijah. TPM Smdar.

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:30 PM  

ala pembangkang nak spin suka hatilah tapi dorang tak boleh spin bila si penjubor tua tu yg suh rempoh polis yer....satu dunia dah tengok...siap dunia tgk makcik cina rambut karat kena taji dgn jurugambar sebab biadap...terkedu makcik tu beb...telan ludah dia balik....sapa suruh memandai tuduh org corrupted pastu halau org camtu jer...sekali kena cakap "jangan biadap" tos terngaga mulut...padan muka....time for assmin dan penjubor tua keluar dan berabos dr bumi Malaysia nie....buat semak JAMBAN2 KAT MALAYSIA NIE JER manusia paling keparat tak kenang budi nie......

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:32 PM  

Dia tu anggot MCA... bila masa lak orang2 Melayu yang angkat dia balik jadi presiden MCA ??.. ko gi la tanya kat cina2 MCA apasal dia orang bleh angkat si Chua tuh, takde kena mengena dengan orang-orang Melayu lah...

Lain la macam korang, ngaku muslim dan tahap iman pun dah kira di luar kebiasaan.. boleh je lantik pemimpin yang tak bermoral dan berfahaman islam liberal..

Lantak engko la labu...

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:32 PM  

Ko rang dah malu bersih Gomo spin cerita ais krim pulak.....gomo spin ko ni bodoh sangatlah sesuai untuk lembu lembu je....kena pergi belajar dgn RPKlah...jangan lupa pulut kuning

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:33 PM  

Yg nak jadi PM tu orang Islam. Kena lah ikut syaratnya.

mampuslah lgbt,  April 30, 2012 at 12:40 PM  

Anon 12.17 Bongok jugak ko ni yek.
Soi lek tu tak de kena mengena
umno sokong. Dia naik orang dia yg
pilih.lagipun dia kapir.
Asmin tu kapir ke.?
Cara ko ckp mcm ko ni biasa seks
bebas yek.

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:42 PM  

Depan rakyat tunjuk imej islamik, tetapi akhlaknya - buruk cam taik...

Lagi dahsyat penghinaannya terhadap agama tu ....

(Aik... bodek buddha nampak, Chua soi lek tu Buddha, si Azmin tu plak beragama menda ??? ngapa plak nak bandingkan penganut Buddha dengan Islam, sepatutnya kalau engkau penganut beragama islam, akhlak engko tu sepatutnya lebih terkedepan dari mereka.. bukannya lebih kurang.. ko paham tak ais krim ??))

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:43 PM  

Hahahhaah patutlah Assmin tak kisah bini dia dgn Anugay, rupa-rupanya dia pun sama...

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:47 PM  

Apapun ini bukan Azmin, perut dlm video ni buncit. Azmin tak buncit!

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:52 PM  

LAKI BINI SALING MEMBERI NI....

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:52 PM  

Azmin tengah check pusat ke tu ???

Hadi bawang besar,  April 30, 2012 at 12:53 PM  

video ni mana boleh pakai.besi..besi

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:55 PM  

typical komen pembangkang slps tgk gambar ni:

- slalu nye cctv kaler black and white..nape bercolor pulak? musti super impose ni..

- perut azmin buncit, tp dalam ni perut dia kempis je, ni musti org umno menyerupai azmin ni..bak kata shamsidar, "rupa memg sama, tp physical tak sama, sy tau la sy bini angkat dia.."

- yg kat toilet baju biru, yg kat luar baju pink2 pulak..UMNO kantoi lagikk..

- tu ade jam omega tu-sapa kata hilang..papagomo pegang jam omega sape pulak tu?

- azmin ade katil 20ribu pesal lak dia nak main kat toilet plak?

korg tambah smapai lebam

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:56 PM  

Alaaah kesiannya kau ni.apehal
lak kitaorang nk malu.
Kaulah patut malu macam beruk
terlepas dari zoo.kau patut malu
pukul seorang polis ramai2 macam
pondan.kau patut malu ada pemimpin suka seks bebas.

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:57 PM  

Dia tukar baju sebab semuanya dah habis basah... biasa la tu, beraksi di jamban...

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:59 PM  

Check pusat ke check yang kat bawah pusat tu der...

Kah kah kah...

Anonymous,  April 30, 2012 at 1:01 PM  

ye memang betul ler tu mesti orang Islam..

tapi, apa syarat nya?

wak

Anonymous,  April 30, 2012 at 1:02 PM  

Sapa ketua BN kalo bukan UMno.... Lembu ke???

Anonymous,  April 30, 2012 at 1:04 PM  

Bodoh nyee BN tu ape kebende nye... MCa dan Mic boleh icecream lah kah kah kah

Anonymous,  April 30, 2012 at 1:06 PM  

Ko lah malu sebab itu drama yang disuruh pengarah...

Anonymous,  April 30, 2012 at 1:08 PM  

umno...kalau yer pon dah terdesak sangat nak menang pru13, carik ler modal laen

Anonymous,  April 30, 2012 at 1:10 PM  

amBiBa punye zde ke???? Yaaarghh!!

Anonymous,  April 30, 2012 at 1:10 PM  

Ngapa PKR atau PAS tak berani mengarahkan (Kes Kg. Buah PAla) atau memecat si Lim Guan Eng dari DAP kalau dah berani sangat... katanya PKR tu ketua... PKR tu beraninya dengan PAS, Azmin berdehem sikit, abih terkencing PAS sampai dipecatnya Hassan Ali, ahlinya memberontak, terus pecat, dengan DAP, macam ANJING.. pi rah !!

Anonymous,  April 30, 2012 at 1:11 PM  

Oh ! mudahnya Azmin diarah-arah...

Anonymous,  April 30, 2012 at 1:11 PM  

Ko pelakon.pengarahnya ketua seks
bebas kau tu

Anonymous,  April 30, 2012 at 1:13 PM  

PKR dan terutamanya PAS tuh anjingnya si DAP...

Anonymous,  April 30, 2012 at 1:15 PM  

Karpal Singki batuk je, hudud PAS ke laut....

Anonymous,  April 30, 2012 at 1:17 PM  

nak cri pemimpin cri la yg BERAKHLAK.. Bukan mcm BARUA2 PR.. Dah terbongkar akhlak buruk. POK NIK korang diam & ada saje nak pertahankan SEtAN2 ni.. LAST2 POK NIK ckp nanti ALLAH dah amponkan dosa AZMIN.MCm dia ckp kt ANUWA.. NYANYUK!!! Mcm la di pengampun dsemua dosa.. Mungkin PAS xkan jadi cmni(sekongkol) sekiranya Almarhum Ustaz Fadhil Noor masih ada..

Anonymous,  April 30, 2012 at 1:24 PM  

Lancao ¡ ¡ ¡ letak jamban dengan blog ni , tak ada beza langsung..........

Anonymous,  April 30, 2012 at 1:28 PM  

MEREKA DAH KOREK LUBANG SENDIRI KITA TUNGGU SAMADA MEREKA NAK TERJUN SENDIRI ATAU KITA HUMBAN MEREKA KE DALAM LUBANG JAMBAN YANG MEREKA DAH SEDIAKAN NANTI!!!!!!
DAH BIARKAN RAKYAT TOLONG KAMBUSKAN,
ADA SESIAPA NAK VOLUNTEER BUATKAN BATU NISAN !!!!!
CATITAN NAMA IKUT APA YANG HADI AWANG TETAPKAN JANGAN SILAP EJA!!!

Anonymous,  April 30, 2012 at 1:33 PM  

Tosah bising pi tangkap Ambiga tu... Melalak buat apa... Contoh ko jubur lah liwat lah yahudi lah ... Makin ramai orang turun tak de kurang pun

GotYou!,  April 30, 2012 at 1:35 PM  

Salah tu...jamban dgn pemimpin pkr mmg tak ada bezanya ;)

Anonymous,  April 30, 2012 at 1:37 PM  

Ramai pemimpin dalam BN tak berahlak ko diam je... Tak lalak

Anonymous,  April 30, 2012 at 1:39 PM  

Nak jual lancau bukan kat sini.
Pegi jumpa ahli lgbt. Mungin boleh laku kau punya lancau tu..

Anonymous,  April 30, 2012 at 1:40 PM  

Busok bro, lawak dah basi

Anonymous,  April 30, 2012 at 1:42 PM  

Cita katun ko

Anonymous,  April 30, 2012 at 1:44 PM  

Kalau semua dri KL memang boleh
cakap ramai.ini yang datang dari
seluruh Malaysia. Ramai apekebendanya. Dapat upah lagi you.

Anonymous,  April 30, 2012 at 1:46 PM  

kalau Badrol Lendir pakar kaunselling jam 3 pagi, Assmin Bacul pakar tengok Cipap. Kerana nak jimat kepakaran di adakan dalam tandas, sebab nak simpan duit nak beli lagi sebiji kereta Ferrari. Si Sidar tidak jeles pun, sebab dia lebih minat aiskrim yg lebih tua dan bengkok. Kenapa dia tak minat aiskrim si bacul? sama2 lah kita tunggu video aiskrin Si Bacul yah. Dan buat perbandingan sendiri.

Anonymous,  April 30, 2012 at 1:48 PM  

Tapi ramai do cina, india, melayu sokong bersih... Tentu tak jamban...

Anonymous,  April 30, 2012 at 1:50 PM  

Mak Lampir tak buat aiskrim ke?

Anonymous,  April 30, 2012 at 1:52 PM  

Assmin Bacul akan buat PC :
Saya tidak bacul, saya mengaku itu saya. Apakah salah saya, menjual aiskrim di dalam tandas? Tak salahkan selagi ada yg mahu menjual dan ada yg nak membeli. Lagipun saya sudah merana jiwa dan raga, kerana aiskrim saya tidak dilayan dan laku di dalam rumah saya sendiri, kerana kak Sidar tidak mahu melihat dan menyentuh aiskrim saya yg senantiasa dahagakan belaian..awww! Awww!, itu sebab saya kena cari pelanggan yg bole memuaskan saya. Awww!! Awww!! Awww!

Sama2 kita nantikan adegan dan gelagat Si Bacul dgn hero Tamil beliau.

Anonymous,  April 30, 2012 at 1:54 PM  

Jangan biarkan diri anda diselubungi - SKANDAL...

Anonymous,  April 30, 2012 at 1:54 PM  

Ha ha tak lalu makan si asmin tgh ni dan
hari hari seterusnya.

Anonymous,  April 30, 2012 at 1:57 PM  

Dah basi bro busuk tu... Orang turun juge bersih... Tu pi tangkap Ambiga... Tunjukkan dolat melayu

Anonymous,  April 30, 2012 at 1:58 PM  

Kah kah cuba ko bayang muka
lampir tengah aiskrim.

Uweekk!!!!

Anonymous,  April 30, 2012 at 1:59 PM  

Ais Krim Goreng ke?? Resepi baru

Anonymous,  April 30, 2012 at 2:01 PM  

Ais krim Soi Lek ko suka pulak

Anonymous,  April 30, 2012 at 2:02 PM  

Skandal Artis ngan Balak macamana????

Anonymous,  April 30, 2012 at 2:02 PM  

Soi Lek punya es krim dengan Ass - min nyer lain dooh...

Anonymous,  April 30, 2012 at 2:05 PM  

Got you, biarlah dia nak sedapkan hati
dia sendiri. Kesiannn. Nasib dia leee
dapat pemimpin macam tuuu.

Anonymous,  April 30, 2012 at 2:05 PM  

Kalau Mak Lampir yang es krim, mau putus rasanyer batang engko tu di es krim kannyer...

Anonymous,  April 30, 2012 at 2:12 PM  

Orang ada bukti. Lu ada apa? Air pukee.

Anonymous,  April 30, 2012 at 2:14 PM  

Ko punye dah putus ke.
ALAMAK!!!!!

Anonymous,  April 30, 2012 at 2:20 PM  

Pulak dah....

Anonymous,  April 30, 2012 at 2:25 PM  

Tak de tempat lain selain tandas ke?

AloQStaQ April 30, 2012 at 2:39 PM  

Tungguuuuuuuu!

nanti Assmin akan kata ;

MUKA MACAM SAYA, BADAN MACAM SAYA, AISKRIM MACAM SAYA ... TAPI, BUKAN SAYA ...


AloQStaQ

Anonymous,  April 30, 2012 at 2:39 PM  

Ini bukan cobaan..ini betol2..BODOH..PR nii bodoh dh

Anonymous,  April 30, 2012 at 2:41 PM  

...mcm dah putus asa je blogger dan pencacai kat blog ni...Gomo ngan fitnah bodohnya, pencacai ngan ayat maki2nya.. teruskan selagi hayat masih ada...

Anonymous,  April 30, 2012 at 2:44 PM  

Wei lu lancauu cibai PR..

Anonymous,  April 30, 2012 at 2:47 PM  

Yang luar KL tu tak mengundi ke ngok??? Dapat upah tu memang patut, bukan perhimpunan haram... Yang haram tu dataran tak merdeka

Anonymous,  April 30, 2012 at 2:58 PM  

Gomo tolong pautkan link ini..
suatu pendapat yang cukup bernas untuk majoriti senyap..

http://zulfikarhazri.blogspot.com/2012/04/bersih-30-dari-pandangan-majoriti.html

Anonymous,  April 30, 2012 at 3:00 PM  

Satu Malaya korang sponsor, banyak tu jer yang korang dapat ??...

Kah kah kah kah...

Lawak jer rasa...

Anonymous,  April 30, 2012 at 3:10 PM  

Sebab lancau tak sunat, tentu bukan saya

Anonymous,  April 30, 2012 at 3:13 PM  

Sebab satu Msia polis ko kasi turun, kalo tak atuk ko pun turun... Kah kah

Anonymous,  April 30, 2012 at 3:20 PM  

Doh.memang le yg layak boleh mengundi.tapi bebudak yg ko bawak tu
layak ke. Entah tak daftar pun.
Itu dah kira haram la.dbkl bagi kat stadium. Korang merusuh kat jalan.
Upah aka rasuah tu kalau tak bagi agak ko budak budak tu nak datang tak, ngok!

Anonymous,  April 30, 2012 at 3:20 PM  

Aku x sokong PKR, aku benci PKR, tapi aku x ksuka artikel murahan mcm ni.... Haramjadah punya artikel

Anonymous,  April 30, 2012 at 3:25 PM  

Assmin bukan bikin aiskrim. Dia cuma kaunseling sama pompuan tu, dia check sebab dia suspek pompuan tu curi wang, sorok dalam underwear!

Anonymous,  April 30, 2012 at 3:26 PM  

Aku nengok kat dataran tu cuma ada beberapa kerat je polis pun.... itu pun sudah gentar... pejuang mengada-ngada je semua ni..

Kah kah kah...

Anonymous,  April 30, 2012 at 3:26 PM  

Gambar Azmin berak ko tak ambik ke... Busok????

Anonymous,  April 30, 2012 at 3:30 PM  

Kes PARAH dah nih...

Anonymous,  April 30, 2012 at 3:32 PM  

Gambo azmin tengah memerut tak ambik, kalau gambo dia tengah ais krim tu ada la ambik... kenapa ???

Anonymous,  April 30, 2012 at 3:37 PM  

Ala...bodoh jugak yang tok2 umno ni.. takkan gambar angkat kain tu je ada.. letak la gmabr lain yang lagi jelas tunjuk muka azmin.. mesti banyak lagi gambar jelas (muka terangkat) azmin.. takkan 24 jam asyik tunduk..)

Anonymous,  April 30, 2012 at 3:42 PM  

Alaaarrr... sabar la sayang, kalau you dah tak tahan, u gi la layari porn site yang melambak2 kat dalam internet tu, tiba masanya nanti, gomo tayangkan ler... toksah la provoke-provoke sangat si gomo tuh... tiba masanya nanti.. ada la tue..

Ali bapak azmin,  April 30, 2012 at 3:43 PM  

dah la tu azmin...dah la anak derhaka...pas tu jual bini demi ferrari....ada plak perangai anjing dalam jamban...mmg tak penah sudah dosa kau ni azmin....balik la mintak ampun dari mak tuuuu.....nanti jadi batu..naya ja....

Anonymous,  April 30, 2012 at 3:49 PM  

Terangkat AFIFA bila melihat video mak pak nya makan aiskrim!

Anonymous,  April 30, 2012 at 3:52 PM  

Waaaaaa.. video dasat bagi tahun 2012 nih.... besh.. besh..

Anonymous,  April 30, 2012 at 3:56 PM  

Polis 1000 je. Korang kan SETENGAH JUTA.

Anonymous,  April 30, 2012 at 4:20 PM  

jamban ni pasti nya kat Pejabat PKR..dah pejabat PKR..dah tentu2 mesti org PKR yang pasang kamera..ape kejadah UMNO nak pasang kamera lak...

Anonymous,  April 30, 2012 at 4:39 PM  

Tuan tuan & Puan puan saya pun ada banyak video title ' 'gadis melayu' boleh sebar dan tayang kat sini? Memang best! Just for all umno member je.dan yang alim memang tak tahan...sokong tak?

Anonymous,  April 30, 2012 at 4:40 PM  

adakah bengkok juga??? Jeng..jeng..jenggggg..

Anonymous,  April 30, 2012 at 4:41 PM  

Video samsidar tengah kulum ada x ???

Anonymous,  April 30, 2012 at 4:43 PM  

Gua mau join PUKI-R, best lo.... boleh bikin maksiat, lepas tu POKNIK boleh pardon!

Anonymous,  April 30, 2012 at 4:56 PM  

Azmin tgh buat ujian pap smear...... hahaha.... Kesian aku juak2 sljuburit. .. X kesah pemimpin xde moral janji umno tewas.... Hahahs

Anonymous,  April 30, 2012 at 5:27 PM  

Aiskrim.. aiskrim.. aiskrim...

Yang bengkok ade, yang berbulu ade, yang botak ade, yang bermuka seperti ass-min pun ade. Mari..!! mari..!!

Aiskrim.. aiskrim.. aiskrim...

Anonymous,  April 30, 2012 at 6:18 PM  

Tengah beri kaunseling tu......

Macam mane nak besarkan kelen-tooot I ni....???

Anonymous,  April 30, 2012 at 6:29 PM  

oit!!! bila nak siarkan nie!!!!nampak cam clear betul gbr!!!! tak hitam puteh kalau pakatan haram menafikan mmg betul buta la depa!! haha boleh jadi modal kempen tu jathkan azmin didun bukit antarabangsa!!! best2

Anonymous,  April 30, 2012 at 6:49 PM  

kan azmin ni bersih...tak main perempuan...sampai bini dia pon org lain yg mainkan....

Anonymous,  April 30, 2012 at 7:11 PM  

Ler... memang ler Azmin tak main ngan pompuan, pompuan tu ler yang main-mainkan anu dia....

Anonymous,  April 30, 2012 at 7:15 PM  

Ini lagi clear beb...bukan hitam putih mcm anwar dgn cina doll...memang teruk perangai diaorang...isteri bagi kt boss, dia plak tibai lain

Anonymous,  April 30, 2012 at 7:16 PM  

Juak2 pencacai PKR dah kepanasan tahap gaban...
spin!..jgn tak spin!!!
makin korang spin, makin terserlah kebebalan korang!!
huahuahua...

Anonymous,  April 30, 2012 at 7:24 PM  

HABIS AZMIN, HABIS KO AZMINNNN..
AZMIN WAJIB LETAK JAWATAN. INI BUKAN KERJA UMNO INI KERJA ORG YG KENAL DGN AZMIN, INI KERJA KUMPULAN ANTI-AZMIN DALAM PAKATAN YG DIKETUAI MB KALID DAN WAN AJIJAH. PUNAH HARAPAN AZMIN NAK JADI MB SELANGOR.

Prince of Noob April 30, 2012 at 7:24 PM  

kenapa seseorang itu menjadi insan yg busuk? adakah disebabkan mak bapak? adakah disebabkan kerajaan? atau kawan2? atau pemimpin? baca kat sini mcm mana kita boleh jadi busuk.

Anonymous,  April 30, 2012 at 8:50 PM  

Tak kisah la bro...kalau gambar azmin berak atau kencing atau main dgn samsidar takkan la nak keluar kot........mesti la yg sensasi bro.....

Anonymous,  April 30, 2012 at 9:26 PM  

wah.. banyaknya gambar dan filem seks akan keluar selepas ini....

kepada juak2 PR yg gila seks permintaan anda pasti ditunaikan

nak filem seks lagi..???

tunggulah aksi lagak ngeri para pemimpin kauorg PR beraksi lagi sbb pemimpin PR memang pakar lakonkannya

muhahahaaa..PR dan seks tidak boleh dipisahkan

Anonymous,  April 30, 2012 at 9:47 PM  

Chua soi lek lagi best jugak. Aiskream 10min hoi cantik....lagi Wong ah ngoh punya pun best ...ini abdul karim hamtam bin jantan pun best...rajendren pun natural actor tak payah edit.. Semua nampak bulu di juboh pun clear...ada jerawat pun nampak...

Anonymous,  April 30, 2012 at 11:42 PM  

Buat blog sendrik la n jgn invite umno
nak buat dosa jgn ajak org lain

Anonymous,  May 1, 2012 at 12:13 AM  

Dah panas dah blog gomo nieh..


Azmin apalagi. Gi prepare script. Oh ya skrip nya mcm ni. "ini semua kerja umno"

Anonymous,  May 1, 2012 at 12:15 AM  

Itu gambar anak dia yg cun tu la.

Erkkkkk. Anak dia??? Buat per dia selak anak dia.

zam May 1, 2012 at 12:33 AM  

Tq bro syedabusayyaf. informasi lu hebat. ramai masuk blog syedabusayyaf

zam May 1, 2012 at 12:35 AM  

bro kasi buka utk komen bro

Rohaizat,  May 1, 2012 at 1:37 AM  

yang ni sama gak ke.. tapi mcm banyak lagi gambar
http://scandalazminali.blogspot.com

Anonymous,  May 1, 2012 at 2:20 AM  

Baru balik dari Ceramah Umi Halfida di Felda Keledang Kota Tinggi Johor... Betul la apa yang adik Azmin tu cakap... bukan fitnah, bukan konspirasi... Allah dah tunjukkan kebenaran...

Anonymous,  May 1, 2012 at 6:51 AM  

skandal syafie afdhal cmna pula, dah buat report polis bila nak siasat ?

Anonymous,  May 1, 2012 at 9:03 AM  

gambar selebihnya memang dah disiarkan dalam blog lain. sapa perempuan ni bro

Anonymous,  May 1, 2012 at 9:23 AM  

Banyaknya gambar superimposed, colour pula tu! Lepas ni keluarlah video superimposed pula! Itulah skrip Dajal dan balacinya!

yeoman May 1, 2012 at 12:27 PM  

penjilat tegarnye akan berkata inilah modal umporno yang ade.mesti punye, kalau dah pnjilat tegar nak buat mcm mane,ibarat sorang perokok tegar walaupun die tahu rokok tu bahaya die nak isap juga.

Anonymous,  May 1, 2012 at 1:23 PM  

KITA TUKAR NAMA...' PARTI AIS KRIM RAKYAT'

Anonymous,  May 1, 2012 at 1:24 PM  

Kalau perokok hisap rokok keluar asap. Tapi rokok ni special sikit, tak keluar asap tapi keluar air. He he heh ha hah hahaaaaahahaaaaaaa.
Nanti ade la yg mengampunkan dia. Hehehahahahaaahaawakawakaeehee.
Tapi aku rasa bukan dia. Try la tanya bini dia dengan puak2 pkr. Sama tapi tak serupa. Serupa tapi berbeza. Cuma yg pasti hanya satu, serasa.
Puak2 pkr tak payah gelabah sebab video tu besi. Tapi nak diingatkan kalau besi tu diketuk atas kepala apa rasa?
Skrg ni pegi mintak nasihat tok guru dulu sebelum nak spin.

Anonymous,  May 1, 2012 at 2:16 PM  

bn dah nak berakhir......

Anonymous,  May 1, 2012 at 2:22 PM  

cakap je lebih, memang kaki penipu gambar pun tipu...bila nak dakwa ust badrul amin dah lama sangat.... dulu bukan main lagi...kalau lembu tu memang akal pun macam lembu

Anonymous,  May 1, 2012 at 2:38 PM  

ISY ISY ISY KORANG NI...TAK HABES2 CAKAP PASAL AIS KRIM...AIS KRIM SANA...AIS KRIM SINI...AIS KRIM SINU...SEMUANYA AIS KRIM...BOSS N DEPUTY BIKIN JAMUAN AIS KRIM...BOSS N DEPUTY SALING LENGKAP MELENGKAP...COMPLEMENTARY TO EACH OTHER...YOU LEH BIKIN...I PON LEH BIKIN JUGAK...COMPLEMENTARY TO EACH OTHER...FUT FUT FUT

Anonymous,  May 1, 2012 at 2:44 PM  

ni bukan azmin ni, ni mesti pelakon thailand yang muke dia sama ni, lgpun, perut dia tak buncit pun hahahahaha kita tgk la apa lagi alasan dia, mmg parti ni Parti Pantang Tengok Amoi kot hahaha

Anonymous,  May 1, 2012 at 2:49 PM  

http://stopthelies.my/?p=1226#comments

kahkahkah

Anonymous,  May 1, 2012 at 2:53 PM  

http://stopthelies.my/?p=1226#comments


jom tgok..babak panas azmin

Anonymous,  May 1, 2012 at 3:58 PM  

TAK PENTING LANGSUNG!! HOI!! Isu Pencurik duit rakyat 250 Juta tu lagi penting laa !!!

Anonymous,  May 1, 2012 at 4:59 PM  

bila kat bersih tengok melayu gaduh sama melayu tahu pulak nak bising "apa ni melayu pukul bangsa sendiri"

bila blogger melayu fitnah/dedah aib orang terus kata "manusia ni hina" padahal sama melayu tu.

bagus la kamu semua. melayu melayu!

Anonymous,  May 1, 2012 at 5:55 PM  

Pemimpin yg tak bermoral wajib didedahkan kerana mereka tak layak memimpin dan digelar pemimpin.

Anonymous,  May 1, 2012 at 6:36 PM  

Hai! Marahhh. Kalau marah nanti kena jual.
Dengar sini baik-baik. Isu 250juta tu biar umno settle kan. Sekarang lu pikir camne nak settlekan isu aiskrim yg tak kan mampu habis dijual ni.

Isu account bank beratus juta dollar kat luar negara yg dipaparkan dulu camne pulak? Sape pemilik account tu? Lu boleh pikir yg mana lebih penting?

Jangan marahhh...nanti kena jual.

Mari mari mariii. aiskrim 'konetto' satu.

Anonymous,  May 1, 2012 at 10:27 PM  

bukti baju pink tu baju azmin.
(baju biru takyah bukti sebab favourite azmin baju kaler biru)

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/216642_216545175027873_100000171754637_1031693_454925_n.jpg

Anonymous,  May 2, 2012 at 1:10 AM  

ayoohh orang punya hal ko suka cari hal..klu dia tengah melancap ko orang pun susah susah nak cari gambar itu ya.. sye ingat awak ini semua kaki sex kuat..hari hari mau tengok koteh orang lain. itu pasal awak semua ini cemburu kat anuar ya. kerana kau semau ini pun kaki juburi ya

kutoOobambOo / ericoanaci May 2, 2012 at 1:50 PM  

bukti terbaru baju azmi sama dengan video jom tgk link ini

CERITA HARIAN

Anonymous,  May 2, 2012 at 2:07 PM  

Azmin dan Annuar mula bergaduh dah. Dulu rahsia Annuar dah terbongkar dan kini rahsia Azmin pula dah terbongkar. Tak lama lagi rahsia Shamsidar akan terbongkar dan silap-silap rahsia si Nurul pula terbongkar. Tu baru 4 orang dalam rumah dah lintang pukang. Pe lagi lah parah bila bawak 30,000 orang Bersih pun jadi huru hara. Ni kan pula nak perintah satu Malaysia. Lagi lah lingkup di buatnya.
Cam ne nak jadi pemimpin cam nih.

Anonymous,  May 2, 2012 at 4:07 PM  

salam 1Malaysia..

apa la nak jadik ngan ahli politik yg lucah ini , depan lain belakang tadbir macam najis .. permikiran rakyat semakin bercelaru.. begitulah seperti hamba ini.. PRU13 seakan akan tiada hala tujuan .. masing masing nya ada agenda tersembunyi yg tiada kesudahan ... sekarang jawabla penyokong penyokong si diorang tu...mahukah pemimpin sebegini ?

Kepada MOD ... disini ade beberapa idea yang rasanya boleh membantu mendapatkan kembali penyokong-penyokong yang berada diatas pagar .....
1. Jika gambar yang sebigini dapat dipaparkan maka saya percaya informasi yang tepat dapat diberikan (masa dan tempat). Apa kata jika pada ketika dan saat itu ia dapat dilaporkan kepada jabatan agama islam yang berdekatan agar manusia ini dapat ditangkap dan dibicarakan terus.
2. Saya juga pasti gambar ini diperolehi daripada CCTV yang mempunyai kelebihan yang dapat mengambil dan membuat zooming. Saya berharap sangat gambar yang berada dikerusi itu dapat di zooming dahulu sebelum ia di paparkan agar ianya nampak lebih jelas raut wajah manusia yang hipokrit ini.

Saya percaya apabila kedua-dua ini dapat dihasilkan maka majoriti pengikut2 yang berada diatas pagar dapat menilai sebaik mungkin dan dapat menghapuskan tanggapan mereka yang kerajaan hanya mahu membuat fitnah....

1Malaysia
Unknownymous

Anonymous,  May 3, 2012 at 4:43 PM  

MOga ALLAH tunjukkan kebenaran yg lebih nyata... amin... puak2 PR akan bermati2an mempertahankan bahawa itu bkn bos depa... percayale

Anonymous,  May 3, 2012 at 9:07 PM  

Keh keh...aku tak pernah tengok full version video ABAI tu...
Aku cukup heran camana bini & anak2 dia bleh tak ngaku itu laki & bapak diorang ?????

Anonymous,  May 5, 2012 at 11:53 PM  

Bila kena kat mereka...tuduh ni kerja UMNO lah..apa lah...itulah sikap sebenar pemimpin n penyokong Melayu baghral ini... Lain kali nak menghina n menjatuhkanmaruah utk mendapatkan sokongan... Tengok diri sendiri dulu.. Mengata orang busuk.. Tapi dia lebih busuk dari taik...
Apapun kita tunggu version Video..gambar2 ini diambil dari video...

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP