4 Stadium Kepada Pihak BERSIH 3.0 - Menteri KDN

Tuesday, April 24, 2012






Komen Dato Seri Hishammuddin terhadap sidang akhbar Penganjur Bersih tengah hari tadi yang mendakwa pihak DBKL, PDRM dan Menteri KDN sendiri tidak konsisten berhubung kebenaran berhimpun.

Komen menteri adalah menegaskan tidak ada percanggahan kenyataan oleh pihak DBKL, PDRM dan beliau sendiri. Ternyata pihak penganjur cuba mengeliru dan mengabui mata rakyat dalam hal ini. Saya telah nyatakan bahawa kerajaan tidak menghalang mereka untuk mengadakan perhimpunan secara aman. Isunya disini bukan kebenaran untuk berhimpun tetapi lebih kepada tempat sesuai untuk tujuan perhimpunan.

Pihak DBKL sendiri telah menawarkan 2 tempat alternatif iaitu Stadium Cheras dan Stadium Titiwangsa. hari ini saya difahamkan, pihak Stadium Bukit Jalil dan Stadium Merdeka telah menawarkan stadium masing-masing kepada pihak penganjur.

GOMO:Empat Stadium ditawarkan kepada pihak BERSIH yang diketuai AMbiga Robot kepada pemimpin Pembangkang. Empat Stadium yang salah satunya adalah Stadium Merdeka yang mereka puak Bersih ini tuntut pada tempoh hari. Apakah Stadium Merdeka akan mereka pilih bagi menyambut hasrat baik kerajaan yang membenarkan Demo Aman?


Psssttt... Depa puak BERSIH yang didalangi pemimpin pembangkang sememangnya ingin cetuskan rusuhan.

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

70 comments:

Anonymous,  April 24, 2012 at 8:05 PM  

ko yang wat org merusuh..ko yang wat org berpecah belah akibat tohmahan dan finah!
Ko ler segalanya2 perosak agama,bangsa dan negara! Bodo Papagomo @ Papaporn

Anonymous,  April 24, 2012 at 8:12 PM  

Ko nak sokong ambiga tu apahal?? Dah terang2 ambiga tu anti islam.kepala LGBT.bodoh punya pencacai ambiga. (itu pun kalau ko muslimla)

V April 24, 2012 at 8:17 PM  

JOM MENONTON , TV1 ,TV2,TVi,TV3,NTV7,8TV,TV9 alhijrahtv ,emastv,Astro Ceria ,Astro Prima ,Astro Oasis ,Astro Box Office Movie ,hbo movie,star plus,national geografi,net geo, discovery channel ,AXN BEYOND HD,Bloomberg Tv,Cinamax,dan banyak lagi  DI http://vecasts.blogspot.com/2011/10/malaysia-tv-online-watch-malaysia-tv.html  menonton secra percuma tak perlu daftar dan x perlu bayar
TERDAPAT JUGA LEBIH 207 BUAH SIARAN RADIO ONLINE BOLEH DI DENGARI SECARA LIVE DI SINI jom terjahhhhhhhhhhhhh ,maklumat penting,ada ketikanya sesetengah saluran tidak beroperasi kerana masaalah server down atau pun offline,Terdapat juga pelbagai siaran radio dan tv dari pelbagai negara di sini live hanya untuk anda,terdapat juga pelbagai siaran telivisi dan radio online indonesia di sini..

Anonymous,  April 24, 2012 at 8:17 PM  

Pak Jib... bg je la setonggeng dua kt atok tuo totey bengkok tuh... senyap la tuh bila dpt seround dua... nafsu da tak tbendung dah tu...

Anonymous,  April 24, 2012 at 8:17 PM  

Hishamudin kena betul2 tegasla.jgn ckp je lebih.jgn tunduk pd desakan2 pencacai ni semua..mengikut rekod,kementerian yg pernah dipegang hishamudin tidak pernah cemerlang.semiga cemerlang dlm menghadapi gejala Bershit.

Anonymous,  April 24, 2012 at 8:22 PM  

ayaq da naik kepala dah... tu yg jd sewel semacam tuh... ambiga dia tak mau... da monopos katenye... stok ponggong tak dak monopos...

Anonymous,  April 24, 2012 at 8:26 PM  

himpun bersih pki baju kuning... himpun lgbt tak yah pki pape...
arahan atok tuo... sbb nak cari stok geli2... kau ado...

Anonymous,  April 24, 2012 at 8:30 PM  

BarangSiapa tolak BERSIH...samalh dgn tolak Islam

Hmpunan BERSIH adlah utk tgakan KEBENARAN. Islm adlah BENAR. Islam prjuangkan yg benar.

Prjuangn BERSIH mmbwa kebenaran. Setiap yg benar adalh prjuangn Islam...
Brangsiapa yg menolak BERSIH adlah menolak ajran Rasululah. Menolak Rasulullah adalah menolak Islam.

Brangsiapa yg menenentang Himpunan bersih adalah sama dgn menentang Allah.

YAB Tuan Guru selalu ingatkn kita semua jangan menolak Allah. Biar Umeno saja yg tolak Rasul..menentang Allah..tetpi Tuan Guru akan pertahankn Rasul...akn pertahn Allah.

dari al Baihaqi daripada Ibnu Abbas rahuma (hadith marfu') di mana Rasulullah saw bersabda mafhumnya " Barangsiapa yg berpegang kepada sunnahku di waktu ummatku sedang rosak maka untuknya ganjaran seratus mati syahid" Juga dari riwayat at Tabrani daripada Abu Hurairah ra meriwayatkan Rasulullah saw bersabda "Maka untuknya ganjaran seratus mati syahid"

YAB Tuan Guru tlh pesan banyok kali...jgn mati sia2 kerana sokong Umeno UPCO..lbih baik mati syahid kerana ganjran pahala yg banyak.

Kalw kita pergi himpuan bersih kerana Allah..dpt pahala...klaw kita kena tangkap..dpt lagi pahala di niaya oleh polis...klaw kita mati akn ditmpatkn di syorga yg khos utk org yg mati syahid.

YAB Tuan Guru sudah sebuk bnyak kali...UMeno-UPCO tdak boleh bawa kita ke syorga...hanyak bawak setakat lubang kubur saja..

Sumber: http://terunapondoktimur.blogspot.com/2011/07/barangsiapa-tolak-bersihsamalh-dgn.html?showComment=1310138830868#c572591642186

Anonymous,  April 24, 2012 at 8:52 PM  

1.tak dak melayu ke lagi dimalaysia ni!!asyik-asyik sukusakat tun razak!hussin on!mat det!!ingat pemimpin malaysia ni hak anak beranak depa kot!!!
2.dahlah tu!!ngaji kantoi!!pi belajaq luar negara dalam bidang kacang jee!!lepas tu jadi pemimpin umno dan negara!!
3.pakat-pakat dah nak termuntah tenguk muka-muka macam najib,hisamuddin,mukriz!!ingat malaysia ni makpak depa punya kot!!
4.duit rasuah keturunan depa berbillion!!

Anonymous,  April 24, 2012 at 9:04 PM  

Pak brahim kena kokok lagi kuat. Untuk jadi calon bn di pasir mas masih samar2. Lagipun beliau mungkin bukan winable candidate. Mungkin pak brahim mengintai saluran kedua. Jika bn menang pak brahim boleh dicalonkan sebagai senator ibrahim ali. Ahli dewan negara. Boleh duduk sebaris dgn senator ezam, senator nalla. Zul nordin, hassan ali dan zahid mat arip kena kerja lebih kuat. Bykkan melalut pun tak per. Janji najib nampak buat kerja. Masing2 ada tugas. Pak brahim jaga bersih, hasan ali tembak pas, zul nordin dan zahid tembak anwar. Siapa nak tembak dap? Mungkin pak brahim kena luaskan scope bersih dan dap.
Mana pergi pemimpin umno? Masing2 bz dgn hal masing. Ada yang sedang berselimut tapi tak lelap tidur. Ada yang jaga penjenayah. Ada yang jaga lembu. Ada yang jaga artis. Ada juga yg jaga kapal selam. Tak kurang tgh cari idea mcmn nak nampak mcm winable candidate!!

Anonymous,  April 24, 2012 at 9:07 PM  

betul lah gitu..amanat tok guru jgn dilawan(mau cium bau syurga atau tak?)ayuh beramai ramai..bawa anak bini semua..pakat duduk..klu dekat kl takpe..yg jauh cam mana tok?tok tanggung belanja ke?kami nak gi tegakkan islam ni..kan bersih3.0 itu sama ngan tegakkan islam..tp yg peliknya nape bila ada sesuatu yg dibuat pakatan oppss pakatan takde kena mengena ngan bersih kan..dibuat oleh NGO yg diketuai oleh Ambiga(ambiga tu islam ke?bkn ke bersih3.o sama ngan tegakkan syiar islam?)aduh konpius gua..lantak la pakatan ke NGO ke yg penting bersih tetap bersih..nape bila ada kepentingan pada pihak disana tu je mesti kena ngan islam?ya ke semuanya ikut cara islam?habis yg dok mencarut siang malam dalam ceramah tu ikut nabi ke?nak bg kaunseling kat seorg surirumah pun nak gi sorang sorang ke?itu pun pkl 3pagi?agak2 la..kot ya pun nape tak bawa kawan?kan lebih manis..perancis nak dakwa tok jib..habis kecoh..sekarang perancis jd tumpuan..habis nape bila mat saleh ckp 99 peratus lelaki dlm klip video tu nuar..semua senyap..klu ikut islam buat la cara islam..bersumpah dan serah pada Allah..habis cite..klu mb terengganu pandai plak minta sumpah..tok guru tu pun satu..siang malam kelirukan umat supaya mereka tak sedar atau merungut taraf hidup yg tak naik2..tu yg siang malam dia berceramah atau bg tazkirah..bila org tanya ckp gomen aniaya..tanya gomen ada plak peruntukan..tp mana pegi itu peruntukkan?bukankah islam itu meminta ketelusan?

Anonymous,  April 24, 2012 at 9:10 PM  

Mat flip flop, pati flip flop.... Bos ah...Goreng...

Anonymous,  April 24, 2012 at 9:11 PM  

habis kat pkr tu dah takda org lain ka???ketua umum nuar juburi... presiden@boneka wan azizah(isteri nuar) naib presiden (anak nuar)woi sapa yg lebih banyak politik family ni?pkr nuar juburi atau umno? DAPig? kit siang guan eng?kapal sink gobind sink?pas? tok guru wali terompah nik abduh?aduh apa ke binggai nya korang ni?

Anonymous,  April 24, 2012 at 9:17 PM  

Mana boleh, bos ko kata mahu tranformasi politik. Dia tak mahu politik kuno macam ko.... Malu dia kalau orang kata dia kaki Goreng....

Anonymous,  April 24, 2012 at 9:19 PM  

Anak beranak tak masuuk dgn anak beranak masuuk lain nor...

Anonymous,  April 24, 2012 at 9:20 PM  

JANGAN NAK MEMPERMAIN MAINKAN AGAMA LAAA BRO.


YG RAMAI PERGI BERSIH TU NANTI
IALAH PUAK LGBT.
ENGKAU PENYOKOKONG PEJUANG
SEKS BEBAS KE?

ton,  April 24, 2012 at 9:36 PM  

Nak menyesatkan oranglah dia ni.

Anonymous,  April 24, 2012 at 9:39 PM  

Anak branak tu pasai pak dia masuk lokap...so sapa nk tolong...anak branak dia la yang susah senang...anak beranak masyuuk ada rasa susah walau sehari....sejam pun tk susah...kluar perut terus senang...nak mati pun kaya lagi...dalam kubur je tak tau...

Anonymous,  April 24, 2012 at 9:45 PM  

Rakyat selalu bersesak sesak kat KL bila ko buat program, kadang kadang sampai berhari hari...rakyat sabar... Bila rakyat nak buat program duduk bersih happy happy kat dataran, ko riuh satu negara, ko halang berbagai cara... Ni lah contoh slogan pati Goreng.... Rakyat didahulukan.

Anonymous,  April 24, 2012 at 9:53 PM  

Offer la stadium wembley pun siap tiket pergi balik dan hotel pun...program besih tetap jalan..

Anonymous,  April 24, 2012 at 10:00 PM  

hahaha pak masuk lokap anak beranak bolehlah bersusah payah ok la..memang logik..to pak dah keluar dah ni..dah blh lari sana lari sini dah..jap kat bukit bintan jap kat thailand..jap kat surau jap kat mumbai..habis klu dah bapak secergas tu nape anak beranak dok dlm parti?letak jawatan pi masak la lg bagus..nape dah takde tokoh yg boleh diketengahkan ke dalam pkr? bak kata bro sorang tu..suami kak jat dapat tender amacam klu minah atau apa la kat kampung boleh dia dapat tender tu?betul gak..mcm tu juga la mcm mana anak blh jd naib presiden ngan ahli parlimen? klu bapa dia cuma ali atau abu yg jual tebu tepi jalan boleh dpt mcm apa yg izzah dapat?

Anonymous,  April 24, 2012 at 10:08 PM  

Izzah dapat apa?? Mirzan dapat apa?? KJ dapat Chaiman do, hingos masih leleh

Anonymous,  April 24, 2012 at 10:08 PM  

1 Rumah 1 Utusan Malaysia

Anonymous,  April 24, 2012 at 10:16 PM  

Itu usaha dia bro...tk yah tgk jauh la ..dalam parti tu ada pulak ketua pemuda tak dapat apa2 dalam kabinet pastu timbalan dia dapat...ni pun last minute bagi jadi chairman takut kawan tu memgacau dekat2 pilihan raya...orang pekak pun boleh baca benda ni bro

Anonymous,  April 24, 2012 at 10:19 PM  

haa betul la tu..maksudnya kat semua parti pun ada kronisme n neopotisme..nape plak pr nak jd jaguh menentang neo dan kronisme?sedangkan masing2 pun sama..baik umno pkr dap pas semua pun ada waris..tp yg bezanya kecuali umno yg lain asyik berkokok pasal kronisme n neopotisme?sendiri bahu tak mau cuci...mau cuci bontot org buat apa?opppsss..bahaya bontot2 ni...

Anonymous,  April 24, 2012 at 10:22 PM  

ohhh terlupa... anuar ngan nurul izzah bukan ank beranak rupenye......

lim kit siang dgn lim gueng eng bukan ank beranak rupenye.....

len kali komen pakai akai sket.... jgn main semburr je......

Anonymous,  April 24, 2012 at 10:25 PM  

Anak beranak tak pe, tapi jangan lah post PM pun nak waris anak beranak, sepupu, dua pupu....

Anonymous,  April 24, 2012 at 10:27 PM  

ya bro memang la usaha dia..habis org lain berjaya pakai lampu aladin ke?cuma pandangan kita je..asal umno je tak leh berniaga..mesti pakai duit gomen atau rasuah..mana leh tuduh org mcm tu?main suka suka..pasal kj tak jd menteri tak leh nak explain la coz gua bukan pm...tp klu parti ada plan sendiri takkan nak dikecoh kan?klu pasal gomen blh la diheboh..tp parti mana rancangan parti mana blh heboh2 kan.. kj pun tak kecik hati..biar je la..tau la tok jib buat kerja...nanti klu pr menang pru13..amin iskandar dpt portfolio apa ya????

Anonymous,  April 24, 2012 at 10:28 PM  

Nak tengok senarai Ah jib ada berani ka buang itu Sabah kaki balak, itu kaki artis, itu lembu condo, dan yang seangkatan dgn nya

zam April 24, 2012 at 10:31 PM  

bro lepa kaki jilat buntut. ambig punya buntut hitam lagi lepa suka heeee....

Anonymous,  April 24, 2012 at 10:33 PM  

td sebut politik family..ini lps explain pasai izzah guan eng gobind dah spin ke post pm plak..dah rezeki dia nak wat cam mana kan?tp tok hisham dah jd pm ke?tak lg kot..tunggu bila dia jd post komen ni.. kat sana plak apa cite??belum menang lg kejap canang bapak jd pm kejap canang anak jd pm???hmmmmm

Anonymous,  April 24, 2012 at 10:37 PM  

Plan palo hotok mu..dia memang dah janji...nk jadi pm bagi kawantu jadi ketua pmuda...tapi pok los kan slalu tido lupa nk buat janji jadi kabinet..tak yah nk plan-plan..orang yang buta pun boleh tau

Anonymous,  April 24, 2012 at 10:38 PM  

klu kaki jubur pun tak malu nak bertanding..kaki lembu atau artis apa ke salahnya wei...kot ya pun dia kaki artis..dia cari org tina je.. biasa la nafsu laki..tp kat sana?????

Anonymous,  April 24, 2012 at 10:38 PM  

Khas pencacai2 najis BABI dan penjilat2 juboq belendir Papa Nurul Hebat, jangan buat kacau dan huruhara dalam negara. Jikalau tak suka dgn apa yg diberikan kerajaan selama ini, apa2 undang2 dalam negeri, silakan berambus dgn Anwar Zionist dan pergilah ke Amerika atau Israel, kerana disana mungkin anda lebih bahagia, hidup aman sentosa dan abadi. Dipersilakan berambus dan jangan datang lagi. Ada faham bongok nak mampos, wahai pencacai2 dan penjilat2 Anwar Zionist dan fuckaton haramjadh.

Anonymous,  April 24, 2012 at 10:41 PM  

Dah anak beranak takpa pulak.
Walaupun spin ala ala bangang.
Spin tetap mau spin jugak.

Anonymous,  April 24, 2012 at 10:41 PM  

Tok hisham nk jadi pm cam ner?..selagi mahadey ada...mukhrisis dulu la...orang tak boleh mengundi pun boleh paham la citet politik kita ni...lepas kamu,aku,lepas aku,aku,lepas aku aku lagi...sampai liang.lahad baru aku tak mahu...

zam April 24, 2012 at 10:43 PM  

ni lebai mn dtg ni heee... lain mcm je bunyi nye. fatwa mn pula dia bawa heee... risau betul la aku dgn org PAS ni heee. woi cepat tok guru nk bawa kita masuk syurga. nnt jangan lupa bawa penyapu, pemotong rumput, apa lagi la kita gi brrsih dataran heee

Anonymous,  April 24, 2012 at 10:43 PM  

palo hotak mu gak la wei....bukan dio yg bg la..hotok mu senang2 nak bg mcm tu..itu melalui pemilihan la..takpo la telus atau tak..yg penting ada pertandingan gak.. bab jd menteri kan aku dah ckp aku bkn pm..tak tau la apa depa plan..mu lebih tau cuba kasi explain sikit pasai apa jib tak bg dia jd menteri??

Anonymous,  April 24, 2012 at 10:43 PM  

Hero Tamil pare pundek, peliwat terkutok, BABI haramjadah, Anwar Zionist sekarang dalam panik dan stress giler, siang malam terkucil kucil, kerana berhutang dgn Yahudi zionist dan Neocons. Neocons dan Yahudi zionist tidak mungkin beri pinjaman dan bantuan percuma, mereka mahukan imbalan dan pulangan, jikalau tiada ada apa2 bayaran, semua hutang budi dibawa mati, itu yg terjadi kepada nasib bekas2 barua2 mereka, sperti Suharto, Marcos, Benazir,Saadat, Mubarak, Raja Iran dan lain2. Itu sebab Hero Tamil akan membuat apa saja, apa cara sekalipun, siapa saja waimah anak isteri ataupun nyawa penjilat2 beliau, kerana semua pada dia pergilah mampos, asalkan negara huruara, kacau bilau, cita2 gila beliau tercapai, inilah dajjalnya barua lahanat Yahudi zionist bernama BABI haramjadah, Anwar Zionist. Janganlah merelakan diri anda dilaknat Allah kerana bersengkongkol dgn menyokong agenda jahat dan kotorr Yahudi zionist. Lihat lah apa yg terjadi di negara Egypt, Libya, Syria, Yemen, Tunisia, hari2 tumpah darah sesama saudara seagama, semua dgn adanya kerja jahat dan kotoor tangan Yahudi zionist. Spesis2 keparat, bngsat dan lahanat sperti Hero Tamil pare pundek, peliwat terkutok dan konco2 sudah harus direjam, sperti kanak2 Palestina merejam askar2 Israel.

Anonymous,  April 24, 2012 at 10:45 PM  

Dia ni over melebihi papagomo nampaknya...papagomo steady je...steady pok kito jange pecoh...kelantan 2 saigon 1...gelombang merah meran

Anonymous,  April 24, 2012 at 10:45 PM  

haha lawak la mamat atas sana..sapa tolak bersih sama dgn tolak Islam...hahah woii nik ajiz tuh dh sesat memperdayakan org tak berakal dgn hal ehwal agam...kalo pengikut pas nie betoi betoi kuat agam..korang gi la kaji selidik segala amanat 5tok guruh hangpa tuh wakakaka so kesian la hangpa nie...bodo...

zam April 24, 2012 at 10:45 PM  

bro. mamat atas tu bangang. yg belajar bodoh tu dia. heeee...

Anonymous,  April 24, 2012 at 10:48 PM  

Tak nak ulang cerita budak tingkat empat...

Anonymous,  April 24, 2012 at 10:49 PM  

aku punya heran la ngan puak korang ni...cam mana la korang boleh menilik ramalan masa depan ya..hebat btl ilmu korang..wali terompah kasi turunkan ka??amacam lu boleh tau mukhriz la hisham la bla bla la... hebat hebat..........

zam April 24, 2012 at 10:49 PM  

bro lu mesti bercita2 nk jadi YB. heee.... sbb lu tak pandai terpaksa jadi pencacai heee

Anonymous,  April 24, 2012 at 10:54 PM  

Lepas ini siap lah Wali Terompah jamban Nik Najis, Osetat2 Lendir dan pemimpin2 terencat akal dari Fuckaton haramjadah akan keluarkan fartwah yg berbau najis babi, tahap giler dgn mengatakan penjilat2 dan pencacai2 yg mengikut demo BERSHIT 3.0 kalau ajal dan nyawa melayang dikira mati Shithid dan langsung masyuk syurga mak bapak Nik Najis yg punya. Anwar Zionist pulak akan membeli ansuransi nyawa buat pengikut2, dijamin pampasan 100% oleh ansuransi Yahudi zionist. Maka penyokng2 Fuckaton haramjdah dan ahlul2 bahalul Parti Ajran Songsang akan terasa lebih ummph lepas itu, kerana dijamin masyukkk syurga mak bapak Nik Najis yg punya, dan di dunia Anwar Zionist jamin 100% pampasan wang Yahudi zionist. Hiduplah, bahagia, aman dan sentosa kekal abadi lah pencacai2 najis BABI dan penjilat2 juboq blendir Hero Tamil pare pundek. Yg sedar dan insaf, selamatkanlah diri dan keluarga, jauhi dari Fuckaton haramjadah, cukop cukoplah dikencingkan oleh pemimpin2 haramjadah, perosak agama, bngsa dan negara.

zam April 24, 2012 at 10:54 PM  

Heeeee... bro. tok guru nk bawa lepa gi masuk syurga tak tau la tok guru dtg ke tak masa bersih nnt atau pun tok guru dah tunggu dlm syurga heee.... mcm2 org PAS ni. Mencarut no 1. tu ada hati nk masuk syurga heee....

Anonymous,  April 24, 2012 at 11:00 PM  

Hang ni lembab ke bingai...hang ingat achmad maslam,abdal,sajiman,anipas haman doad jakarshi nk jadi dan boleh jadi pm....ini mahadey la..antara menasia terbijal dalam dunia...

Anonymous,  April 24, 2012 at 11:02 PM  

betul tu bro...wali terompah dok cari hadis dan dalil tu..jgn dah nyanyuk punya pasal dia ckp sokong ambigampang sama mcm sokong nabi udah le...bro zam yg kena sekolahkan wali terompah ni..hahahaha!!

Anonymous,  April 24, 2012 at 11:04 PM  

la ko tak habis lagi ngan isu pm ke bingai oii..dah la tu gi la tido...tunggu depa jd baru mai cite ya...

Anonymous,  April 24, 2012 at 11:07 PM  

Hey ni ambil duit 20sen pi main jauh jauh..mcm tu lah di bagi rezeki l
Kepada orang kaya yang bertambah kaya...

Anonymous,  April 24, 2012 at 11:13 PM  

Yg peliknya nanti ahlul2 bahalul dan penjilat2 jubow blendir Anwar Zionist dok kena tahan depan pintu syurga tak dapat masuk, kerana Nik Najis tertinggal kunci di rumahnya kat Kota Bahru...kahh...kah...kahh...kahhh..kah, siapa pulak yg nak pi tolong ambil kunci? Anwar Zionist atau mat Sabun kah? Bongok punya ahlul2 bahalul dari parti Ajran Songsang, semua kecik2 tak nak mampos, kote dah berbulu menyusahkan keluarga, agama, bngsa dan negara. hidup sia2 saja menghabiskan beras.

Anonymous,  April 24, 2012 at 11:24 PM  

Papagomo, segeralah kau kembali
ke jln yg benar. Cepat2lah bertaubat.
Mcmana kalu kau kembali ke alam barzakh tanpa meminta ampun
pada org yg kau fitnah. Nauzubillah. mintak di jauhkan.

Anonymous,  April 24, 2012 at 11:29 PM  

Keling babi tu memang tujuan dia nak tempat berhimpun yang orang larang. Kalau dalam dewan/stadium mana boleh buat kecoh. Tujuan dia nak kecoh, maki polis dan drama mati. Barulah sesuai dengan dana yg dia dapat.

Ya Allah, Kau turunkan kilat dan petir yang meyambar hangus dajal barua 3 dan seangkatan dengannya. Amin.

Anonymous,  April 24, 2012 at 11:29 PM  

korang yg dok pesoal kroni2 ni ngape. korang ni cepat sgt lupe le.kan tok guru khawarij korang yg benarkan. mengikut sunnah ape dia ajor. dia yg kata nabi saw pun kroni jugak. dia kabor sepupu nabi, mertua nabi, menantu nabi semua jadi khalifah. jadi tok guru khawarij dah benorkan ngape kuar lagi kroni2 ni. tak kan korang aje boleh ikut sunnah org lain tak boleh. behukum kena sama, kita boleh org pun boleh kalu tak tu zalim namanye.bodoh org pas ni.

Anonymous,  April 24, 2012 at 11:35 PM  

Betul tu kalau kat stadium, macam mana Anwar Zionist dan pencacai2 dan penjilat2 dia nak buat drama mama keling, macam mana Anwar Zionist nak buat autaw Keling sampe masuk ICU, dan ada yg mati hidup semula, ada yg kena kafan itu jam juga, ada yg kena sampe masuk kat mortauri, mat Sabun dgn aksi kena langgar lagi sekali 3.0, pasti 3.0. memastikan adegan2 autaw keling dan drama mama yg akan lebih mantap dan aksi yg akan mengalah Bollywood. Sudah pasti Anwar Zionist, Hero Tamil murahan pariah dan konco2 akan mempamerkan aksi2 yg terperanjat beruk dan dahshit!!! nantikan aja. Ini semua otak bacul Yahudi zionist.

Fenomena April 24, 2012 at 11:37 PM  

pegi mampus laa ko dengan fatwa songsang n.ajis !!! bodoh

Bomo Siam April 24, 2012 at 11:39 PM  

Gomo! Mintak stadium Wembley...satu! On the rock aaaa...!!

Anonymous,  April 24, 2012 at 11:39 PM  

lebih baik dia terjun lombong dan bunuh diri la dari buat komen2 yg memalukan juak2 pakatan...aku rase kalo anwar jumpe mamat atas tu dah lame kene TIBAI...!!!!

Anonymous,  April 24, 2012 at 11:41 PM  

Butoh pak hang, anon 5,30 am. Hang ingat PAS boleh bawa hang ke syurga ka? Di dunia pun dah nampak PAS nak bawa hampa ke Neraka... Tgk saja isu akidah di Selangor... Org yg nak menegakkan dan selamatkan Akidah orang islam pun puak khawarij PAS pecat. Poorah.... Cakap tak serupa bikin, Tok guru hampa pun dah jadi sama macam Ayah Pin..

...Tok Cha Penang

Adi Kencana April 25, 2012 at 12:24 AM  

Dah bg 4 pilihan, kalau nak pi Dataran jugak, nampak sgt sengaja cari pasal!!

NURUL IZZAH HINA ORANG MENINGGAL DEMI POLITIK!! Baca di sini...

http://apakecoh2.blogspot.com/

Anonymous,  April 25, 2012 at 12:26 AM  

Ape la juak pembangkang ni. Ape sgt la yg ada kat nuar tu? bukan bagus sgt pun. nak backup die sgt tu pasal apa? setakat history die tu, berlambak lg mcm die. tak buat mcm die pun. die takde buat benda baik pun lepas kuar ISA tu. klu lah dia dah ada buat benda baik,ada buat kerja utk negara, pohon bantuan pembangkang jelaskan disini. kot2 leh ubah aku undi pakatan nnt. wat masa ni, die Jahanamkan pkran rakyat ada la. ni ha dok buat Bersih, pada aku tu cara nak perabih duit rakyat je tu. semasa dan selepas himpun tu, confirm byk harta benda awam jahanam. tu blom kira sampah lg, peniaga yg rugi kedai rosak. tu suma kerajaan kena tanggung tuh. nak tanggung pakai apa? pakai duit rakyat lah kan? takkan duit nuar plak kot? tu dok kata bantu rakyat? dok nyusahkan kerajaan bantu rakyat ada laaaa...ha lg 1, tak abis2 dalam ape2 kenyataan ada ckp 'rakyat dah faham,dah bijak,pilih pakatan rakyat'. ckp mcm semua rakyat sokong die plak. aku ni rakyat tak sokong die pun. pandai2 nak wakili aku ni,rakyat Malaysia pasal apa? huh!

Anonymous,  April 25, 2012 at 12:29 AM  

Sebenarnya tak perlu emosi!. Buat lah ditempat yg tak menganggu hak orang lain spt peniaga, hak rakyat lain yg bersantai relak hujung minggu d dataran merdeka, hak rakyat lain yg menggunakan jalan di sekitarnya. Jadi bagi menjaga hak rakyat lain yg tak minat bedemo ni
buat lah demo di stadium. Kumpul ramai2 sampai penuh 4 stadium. Berceramah lah sampai mlm. Panggil wartawan dlm dan luar negara. Tunjukan btapa hebat sapuBERSIH penuh 4 stadium. AMAN pulak tu. Baru lah rakyat nampak ada sokongan boleh nanti sambung BERSIH4. Tapi kalau buat d jalanan susah nak kawal. Nanti ada kedai rosak, kecurian, bakar sana sini. Itu tak btgjwb namanya. Kemudian cari pula salah orang lain dan biasanya kerajaan lah yg di tuding jari. Salah polis lah FRU lah. Mana betul. Sesuaikan, dgn nama BERSIH. Baru lah gam. Kalau tidak setuju cara ni baik tukarkan je nama perhimpunan KOTOR 3! Aaa buat kotor betul betul. Rakyat pun faham. Lagi senang nak mengundi Siapa?

Anonymous,  April 25, 2012 at 12:40 AM  

Ini kenyataan sesat lagi menyesatkan. Rosak iman. Cepat beristigfar dan buat pengakuan semula dgn kalimah syahadah.

Anonymous,  April 25, 2012 at 12:56 AM  

Ya lah aku pun tak sokong juga tapi pandai2 pulak kata rakyat sokong. Agak maksud rakyat jenis bisex··· kot

Anonymous,  April 25, 2012 at 8:16 AM  

nak berhimpun tak ada masalah...tapi tempat kena sesuailah...

Nanti kalau ada puak buat berhimpun 10,000 kat perkarangan hospital...boleh ke??? tentu tak sesuai dan menyusahkan..

Atau kita berhimpun ramai ramai 5,000 org depan rumah Ambiga, tentu dia marahkan...

hak asasi kena ada win win situation...tak boleh menang sebelah pihak aje...

kalu buat kat dataran merdeka, mereka suka tapi ramai akan mendapat susah...

Kepada AMbiga, bersih PAS PKr DAP, pls use your brain ok..

People are watching!!!

You will be punished duirng PRU 13..

Anonymous,  April 25, 2012 at 9:30 AM  

Baju bersih sama ngab lgbt cume logo je kasi tukar.... sokong bersih sokong lgbt.... itu fakta bkn auta.... cuma si bahalul2 buat2 tak reti.... pok nik tu dah mamai dah.... org nyanyuk da tak tau betul ke salah...

aloya,  April 25, 2012 at 10:47 AM  

Tolak Bersih sama tolak hukum Allah?? Astaghfirullah... Sesat oi!!!

Anonymous,  April 25, 2012 at 11:08 AM  

Kalau dia sesat tolong tunjukkan jalan yg lurus...janganla hina dia buat dia bertambah sesat...

Anonymous,  April 25, 2012 at 11:55 AM  

Puak2 pas ni patut buang ke laut je, org cakap tak nak terima, bala dtg salah UMNO, semua salah UMNO, naik hairan bin ajaib, puak pas ni guna akal ke akar. Tak tau nak kata apa dah, hampa rasa, semua yg hampa buat tu betul, itu sebenarnya dah jauh tersasar. Maaf org2 pas tak tau bahasa apa nak terangkan bg puak2 hampa paham.Berfikirlah guna akal yg waras. ALLAH HUAKHBAR

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP