Anak Muda Tidak Rela Minda Mereka Diliwat Pembangkang - KJ

Monday, April 23, 2012





Syabas ketua Pemuda Barisan Nasional saudara YB Khairy Jammaluddin yang semalam berjaya menghimpunkan kira kira 6 ribu golongan belia anak muda dalam program Anak Muda sokong Barisan Nasional yang dianjurkan oleh Pemuda Wilayah Persekutuan.

Rakyat diminta menilai ucapan KJ dalam video diatas dan anda sendiri boleh membuat perhitungan sama ada apa yang dikatakan oleh KJ adalah penipuan ataupun satu kebenaran dalam membela golongan anak anak muda yang ada hari ini.

Syabas Pemuda Barisan Nasional, kita akan pastikan Pilihanraya 13 nanti kita pertahankan Putrajaya dan rampas kembali negeri yang telah jatuh ditangan pembangkang.





Anak muda menyokong Barisan Nasional dan itu adalah pasti dan nyata sekali dengan sokongan yang ada pada hari ini terhadap Kerajaan Barisan Nasional.


Psssttt... Pembangkang hanya pandai putar janji dalam memperbodohkan rakyat


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

33 comments:

Anonymous,  April 23, 2012 at 8:26 AM  

Berapa banyak duit habis kat TShirt, banner, nasi bungkus, duit rokok, bas .....duit rakyat juga ko tibai..... Memang lah kaki Tibai negara

Anonymous,  April 23, 2012 at 8:29 AM  

Lembu cuma rela diliwat gembala dia je... Pas tu lembu dapat rumput..... Gembala kenyang makan daging....

Anonymous,  April 23, 2012 at 8:41 AM  

Bela anak muda tak pe, jangan esok melencong pi bela artis.... Kah kah kah

Anonymous,  April 23, 2012 at 8:45 AM  

Sejak dikurnia jadi chaiman, main kuat keje KJ ni... Bagus lah kalo kuat keje, tapi yang sorang lagi pemuda botak tu asik bergaya je, kerja turun padang lembab je...

Anonymous,  April 23, 2012 at 9:03 AM  

KJ ni bagus, kempen pun gentlemen, takde lah tibai tibai macam kumpulan lembu bodoh tu. Kj tahu demokrasi orang lawan kat peti undi, bukan pakai gengster buncit.

Anonymous,  April 23, 2012 at 9:28 AM  

KJ...parasit agama bangsa dan negara..musuh dalam selimut!!!

anamas April 23, 2012 at 9:39 AM  

TAPI MEREKA YANG SOKONG PAKATAN RAKYAT RELA DILIWAT MINDA MEREKA....

Anonymous,  April 23, 2012 at 10:03 AM  

...Najib tamatkan PC serta merta pabila ditanya isu kapal selam scorpene

rakab,  April 23, 2012 at 10:05 AM  

Beberapa buah pertubuhan bukan kerajaan (NGO) akan menghadiahkan 'kek' unik serta replika najis manusia kepada Pengerusi Barisan Nasional, Najib Razak kerana melantik Setiausaha Gerakan dan bukannnya Pengerusi Perhubungan UMNO Pulau Pinang sebagai Pengerusi Barisan Nasional Negeri Pulau Pinang..


Presiden Pertubuhan Suara Anak-Anak Malaysia Pulau Pinang (PSAMPP), Abdul Ghani Mohamed Jiman yang mengetuai kumpulan itu berkata, kek itu diperbuat daripada polisterin dan disalut dengan krim coklat sebagai tanda tidak berpuas hati mereka dengan tindakan Najib Razak sebagai Pengerusi Barisan Nasional dan Presiden UMNO, yang disifatkan kotor dan hanya cantik di luaran sahaja.
'
'Kek yang bersalutkan coklat diluar itu jika dilihat ia sangat lazat dengan warna dan rupa bentuknya, namun apabila dipotong dalamnya palsu kerana diperbuat dengan polisterin yang sememangnya tidak boleh dimakan.
'
'Dia (Perdana Menteri Malaysia) sama seperti kek itu di mana hanya cantik di luar namun di dalam sebaliknya.
''Kami membuat kek itu begitu adalah untuk menunjukkan bahawa pentadbiran UMNO/BN dibawah pimpinan rejim Datuk Seri Najib Razak di negera ini adalah palsu semata-mata. Mereka menipu rakyat dengan janji manis namun jika kita lihat agenda yang sebenar, semuanya palsu belaka,"

KWAH KWAH KWAH ......KWAH KWAH KWAH.....KWAH KWAH KWAH...

Adi Kencana April 23, 2012 at 10:11 AM  

Generasi muda dah sedar Pakatan cuma mampu tabur janji manis tapi x mampu laksana.

PENDUDUK KERINCHI MASIH MENANTI PERMOHONAN MAAF NURUL IZZAH. Baca di sini...

http://apakecoh2.blogspot.com/

Anonymous,  April 23, 2012 at 10:11 AM  

PERKASA, TIBAI & JATI ditubuhkan semata-mata nak menyerang nuar sorang...

ia menunjukan betapa takut nya mereka...

kat tv tiap2 hentam, pon masih takut lagi....

apa nak dikata..

Anonymous,  April 23, 2012 at 10:25 AM  

Yang sokong satu lagi rela di rogol

Anonymous,  April 23, 2012 at 10:30 AM  

Mengigau siang malam tuu. Punya takut Anwar. Dalam demokrasi, tolong hormati kuasa dan pilihan rakyat. Jangan menghina rakyat.

Anonymous,  April 23, 2012 at 10:43 AM  

Salam tuan,

harap tuan dapat link kan blog saya ke blog tuan..

www.thekl-chronicle.blogspot.com

terima kasih

Anonymous,  April 23, 2012 at 10:43 AM  

hahahha..itu saja yg mampu..tunggu sabtu ini ya.nntkn laungan anak muda kami bersama pak samad.jgn sombong byk tu dah dikira ramai..nk tgk ramai sabtu nnt ya.

Anonymous,  April 23, 2012 at 10:45 AM  

Takut negara digadai memang betul sebab Anwar dah terang2 sokong keselamatn Israel dan nak buat hubungan diplomatik.

Memang takut bila Anwar pinjam duit banyak2 dgn IMF. Hutang banyak2 sapa nak bayau...nak kasi free tol, free U dan turun harga minyak. Bukit pun jadi rata kalau digali hari2.

Lagi menakutkan bila Anwar jadi PM. Siang2 kongkek bini orang, malam2 buat solat tarawih.

TAKUT TAKUT TAKUT DOSA SUBAHAT....GILA PUNYA ANWAR.

Anonymous,  April 23, 2012 at 10:51 AM  

Padan muka...bersih 3 nanti polis tak kuasa nak jaga. Korang pandai2 yek. Kalau ada kena heart attack atau pengsan...biar mampus kat situ gak. Korang bertempur sama sendiri nanti. Hahaha...korang jumpa dengan DBKL. Harap2 DBKL pun tak sudi nak tengok korang.

ahmadzikron zikron April 23, 2012 at 10:56 AM  

harap papagomo dapat link kan blog saya.

Anonymous,  April 23, 2012 at 11:07 AM  

Shabudin Yahaya menyerahkan replika cek tajaan akhbar Utusan Malaysia kepada Airman Kamaruddin di Pejabat UMNO Tasek Gelugor, Pulau Pinang, semalam.
TASEK GELUGOR 22 April - Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Permatang Berangan, Shabudin Yahaya menaja sebanyak 10,000 naskhah akhbar Utusan Malaysia sempena kempen 1Rumah 1Utusan.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH AKH

woit.... INI SAHEH UTUSAN MELOYO TAK LAKU LAGI.... kah kah kah..

kah kah kah...TAHU KAH PEMBACA SEMUA SIAPA BELI AKHABR INI?.... kah kah kah..

kah kah kah...SEMUA PEJABAT KERAJAAN DI PAKSA BELI... kah kah kah..

kah kah kah..SEMUA SEKOLAH DI PAKSA BELI.... kah kah kah..

kah kah kah...SEMUA PERPUSTAKAAN DI PAKSA BELI....kah kah akh..

woit...ITU PUN TAK ADA SESIAPA MEMBACA.... kah kah kah..

kah kah kah... TAPI AWAS...kah kah kah...

kah kah kah... MELOYO INI AMAT BERGUNA UNTUK HALAU NYAMOK BILA MEMANCING IKAN..... kah kah kah...

kah kah kah... BAKAR DAN ASAPNYA BOLEH HALAU NYAMUK...kah kah kah

ahmadzikron zikron April 23, 2012 at 11:13 AM  

tapi kenapa ade yg menyelit dlm akbar utusan ye..pelik jgk ni..cakap xde org baca utusan tp menyelit dlm utusan tu apa cerita plk?

Anonymous,  April 23, 2012 at 11:19 AM  

yelah..kenapa menyelit dlm utusan pulak.heran,heran.tp yg herannya menyelit dgn artis diam pulak tu.hampeh..

Anonymous,  April 23, 2012 at 11:19 AM  

Tak habis habis lagi ko nak menempek fitnah kat sini.
Sudah sudah lah tuu.
Nanti tak pasal pasal ko sekali kena
saman.
Pi baca kat blog novandri cerita sebenar.


BAKAR

Anonymous,  April 23, 2012 at 11:23 AM  

anon 10.45..

hahahahah..kesian hang..takot dosa subahat ka??dosa fitnah xtakot???

sokong israil tu bn yg tuduh..apa bukti.

hang xbaca ka hang xdgr ka anwar ckp??aku mudahkan hang...saya rasa israil perlu diberi keadilan jika mereka memberi kebebasan kepada palestin!!!!

israel bagi balik palestin jgn kacau maka israel p dok diam2 sengap2..

pendirian kerajaan malaysia juga sama.PPB dlm 2 country solution ckp bnda yg SAMA malaysia skli dlm PBB yg menyokong tp kenapa tidak dipolitikkan??????/

bebal..bnda yg sama jugak tp tuduh dia sorg cut ayat dia..hahaha..terdesak sgt.
kalau x percaya sila cari 2 country solution tgk sapa yg sokong ckp banyak xmau..baca bagi elok2.baru kata..


pinjam duit??????hahahahaah...dia kena lokap xdak pinjam apa pun..tu chedet yg pinjam.bulan lepas menteri bgtau baru langsai hutang bank dunia..masa org ckp chedet pinjam dia kata apa??ohhh saya berani sumpah saya xpinjam world bank,bagi bukti la..tup2 bila org print screen website world bank ada kata 4 pinjaman telah diluluskan keatas malaysia....IMF dgn world bank sama ja la.dana dari IMF duit keluar dari world bank.sila lihat sndiri.apa semua ni???????chedet mudah lupa.check tgk baru ckp.

http://paspb2.blogspot.com/2011/12/pinjam-bank-dunia-mahathir-nak-sumpah.html

tv3 dgn utusan xkn keluar bnda ni.

murah dan hinanya politik umno bn jika hanya sekadar fitnah liar..org atas ckp apa terus percaya..sebabtu la dok kalah PRU.sebabtu lah siswa banyak bangkit.

Anonymous,  April 23, 2012 at 12:05 PM  

xapa lagi takot minda diliwat.itu saja anak muda umno bn takot

hahhahaahahahahahahha..

anak muda siswa takot minda dirompak dan dirasuahkan..

jika diri diliwat belom tentu
TAPI
diri dirompak dan rasuah didepan mata sudah pasti..




hidup rakyat!!!

BUKAN HANYA HIDUP MENTERI KAYA RAYA

jgn jadi bodoh!!

kahkahkahkah

sudahlah!!!

bangkit menentang rasuah dan perompak rakyat.itu yg harus

kahkahkahkah

bukan aib yg dicanang.

REFORMASI!!!!!!

Anonymous,  April 23, 2012 at 12:18 PM  

aiya...lu ulang melayu manyak bodoh ma..wa talak mahu apa apa. sebab wa sudah kaya ma..wa mahu itu raja melayu dihapuskan sama itu hak istimewa ulang melayu di hapuskan..itu saja ma..wa suluh buat demontrasi lu ulang ikut juga..jadi anjing2 wa..haha..wa suka tu anwar sbb dia senang mahu deal ma..dia sanggup gadai negala ma..lu ulang semua apa tahu..hahaha

Anonymous,  April 23, 2012 at 12:22 PM  

"I support all efforts to protect the security of the state of Israel"


Hahaha....keluarga aku, orang kampung aku dan semua kawan2 aku semua tahu apa makna ayat Anwar kat atas tu. Bahlol dan banggang je yg tak tahu.

Even with two states solution, the percentage of Palestianians occupation is less than 10%. More Palestinians are killed everyday. Anwar fucker only cares about the security of Israel!

Anonymous,  April 23, 2012 at 12:52 PM  

malaysia tokong ka xsokong two stats solution nie??????????

bukankah sama maksud.

org kampung ja la yg percaya..

hahahahahahahahaha...

knapa kerat dpn jer ayat tu??

baca sampai habis x ayat tu??


ayat yg sama digunakan PBB yg disokong kerajaan tp lain cara dipolitikan...

bagi adil la..xboleh la sekerat2.

Anonymous,  April 23, 2012 at 12:56 PM  

kerajaan sokong dah isytihar hammas x????

knapa x????bukankah mereka pimpin palestin?????????

knapa anwar yg diundang bersama mereka bukan najib???

bnda ini dipolitikkan...

yg buat biz dgn israil org lain tapi org lain yg kena..

yg baik dgn hammas org lain tp org lain yg dpt nama..

betol xbetol najib xisytihar hammas??????

betol atau tidak????

dah tu sapa sokong sapa skrg??????


tv3 mmg xla bgtau kn..dah tv umno.

Anonymous,  April 23, 2012 at 1:51 PM  

BUTOH PAK ANG!!!

Anonymous,  April 23, 2012 at 3:38 PM  

jgn di layan la penjilat nuar tu...dia xpuas jilat juboq la tu..meroyan kan...hahahah...gi jilat juboq la weiii...lubang juboq nuar dah gatal tu tunggu hang jilat....stiimmmmm...hahahah

Anonymous,  April 23, 2012 at 4:15 PM  

hahahaahahah

nie sorg lagi
dak isu nk bg ada isu

xpuas jilat juboq???

kahkahkahkahakhakahkahkahkahkakhak

kami tentang rasuah perompak rakyat kroni umno yg ada hitam putih

hang tentang apa
"xpuas jilat juboq"

kahkahkahakahkahkaa
seks seks seks
patot org umnno lembab buta kayu
dah sex ja dijaja.
dgr dari mana?
tu kawan tu kata.
tu menteri tu kata.

hahahahahahaahahah
hahahahahahah

mana p duit negara??
pasai apa had hutang tinggal 2%
pasai pa?
anwar ambik ka???
sapa ambik???
*bunyi cengkerik*

pasai apa hutang 400b lebih.
pasai apa audit kata terok??
pasai apa tiris sampai 20b lebih setahun?
p mana duit?
sapa rembat?
*bunyi cengkerik*

apa yg dijaja?
seks seks seks.
liwat liwat liwat.
apa hampa dpt?
apa menteri dpt?


buta kayu
kena kencing sikit saja

ohhh umno bagos..
anwar jahat.

hahahahahaha.
hahahahahahahaahahahaha.

tun ckp apa?
or pandai mana mau masok umno dah.

kuikuikuikuikui

Anonymous,  April 24, 2012 at 12:09 AM  

Baru 3tahun jaga Selangor pun dh cacarmarba.. Nih la barua pekat PR.. Otak dh mereng kena liwat.. Kah kah kah.. Ko tulis aja la apa pun.. Xda sapa nak sokong peliwat.. Jgn lupa ya.. Jadi anjing suruhan DAP baik2.. Kah kah kah..

Anonymous,  April 24, 2012 at 12:13 AM  

Sapa ketua Pemuda PR?? Sam ketot ka.. Kah kah kah...

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP