Buat Rakan Blogger, Facebook, Twiiter, Semboyan Telah Berbunyi - Sebarkan Gambar Dan Video Kekejaman Pakatan Rakyat Ini Ke Seluruh Negara

Sunday, April 29, 2012




"Kerakusan untuk menakluk Putrajaya yang dibimbing arahan dari
pemimpin PAS,DAP dan PKR menjadikan mereka para penyokong
Pakatan Rakyat ini Buas sehingga pihak Polis dijadikan Korban"




"Anggota Polis yang teruk dibelasah oleh penyokong
BERSIH (PAS,DAP,PKR)
sepertimana didalam video diatas masih lagi dirawat di
Unit Rawatan Rapi (ICU)"

Gomo tidak mahu untuk mengulas panjang namun ingin pinta bantuan rakyat Malaysia yang cintakan keamanan dan prihatin dengan pasukan Polis Malaysia untuk bersama sama menyebarkan rakaman video ini agar seluruh rakyat Malaysia mengetahui kebenarannya.


"Belum pun lagi mereka PAS,DAP,PKR menjadi Kerajaan
sudah mula mempamerkan sikap Kejam mereka keatas rakyat.
Jika pihak Polis yang merupakan penguatkuasa undang undang
pun boleh dipukul dan dipijak bagaimana rakyat Malaysia kelak?"

Buat Rakan Blogger, Facebooker,Twiiter dan mana mana medium yang ada diminta untuk menyebarkan sebanyak yang boleh akan apa sahaja video ataupun gambar keganasan yang dilakukan puak Pakatan Rakyat semalam.

Ini lah agenda sebenar mereka semalam iaitu Rusuhan yang akhirnya akan membawa pertumpahan darah. Plan Anwar Ibrahim adalah untuk menjadikan Dataran Merdeka sepertimana Dataran Tahrir namun atas kuasa Allah yang Maha Esa maka niat Jahat Anwar Ibrahim semalam telah GAGAL sama sekali.


"Anggota Polis Trafik ini Patah kaki dan tangan dan pecah kepala
setelah dipukul oleh jentera PAS,PKR dan DAP semalam.
Beliau kini masih di Unit Rawatan Rapi ICU"

Sama sama kita mendoakan agar anggota Polis yang masih lagi menerima rawatan di Hospital akibat dipukul oleh Pakatan PAS,DAP dan PKR segera sembuh. Khidmat mereka Pasukan Polis amat kita perlukan dalam memastikan keamanan Malaysia terus terbela.

Lagi Video Kekejaman Pakatan Rakyat
KLIK DISINI


Psssttt... Apa yang mereka Pakatan Rakyat lakukan kita tidak dapat terima sama sekali.




Video Kekejaman Pakatan Rakyat Ke Atas Polis

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT



174 comments:

Anonymous,  April 29, 2012 at 3:15 PM  

Ini ada gambarn kecil dan permulaan kecil rancangan kotorr dan jahat Yahudi zionist. Korban nyawa dan jiwa yg cedera parah apakah pemimpin2 Fuckaton ambil peduli, perglah mampos, mereka berada dalam bilek hotel 5 bintang, hanya spesis2 yg bengap nak mampos, busok hati, berlagak samseng kampong dusun, dgn bangsa sendiri berani pukol bantai, lempar botol, kayu, batu tetapi dgn bngsa Cina, komunis biaDAP kecut telur, bacul, pengecut, pondan Siam. Inilah citri2 dan sifat2 penjilat2 juboq blendir hero Tamil pare pundek, peliwat terkutok, Anwar zionist, barua lahanat Yahudi zionist, perkakas Neocons. Jangalh merelakan diri dilaknat Allah kerana bersengkongkol dgn agenda jahat dan kottorr Yahudi zionist untk menghancurkan negara2 Islam. Jaewaplah nanti dalam kubor dan api neraka menanti spesis2 keparat dan bngsat kepada agama, bngsa dan negara.

Anonymous,  April 29, 2012 at 3:18 PM  

Tujuan bersih hanya untuk mengganas. Penganjur mesti dipenjarakan. Tak guna berlembut lagi. Please PDRM dakwa penganjur. Rakyat dah tak sabar lagi. Ini bukan budaya dan ajaran Islam di negara kita.

DAKWA PENGANJUR

DAKWA PENGANJUR

DAKWA PENGANJUR

DAKWA PENGANJUR

DAKWA PENGANJUR

Anonymous,  April 29, 2012 at 3:24 PM  

Ambiga jangan nak berhelah lagi. Kalau berani ambil risiko menganjur bersih di jalan2 raya, berani juga ambil tanggungjawab apa yg berlaku. Kemana ko nak lari Ambabiga. Lesen lawyer ko pun patut ditarik.

CHARGE AMBABIGA

CHARGE AMBABIGA

CHARGE AMBABIGA

AMBABIGA TAK LAYAK JADI WARGA MALAYSIA!

Anonymous,  April 29, 2012 at 3:25 PM  

HAHha..GOMO cemburu yg Demo BERSIH semalam ramai sangat orang hadir.Tu yg dia meroyan tu.Ini memberi signal pada Tok JIb supaya lembatkan lagi PRU.Tok JIB dh pening.Gomo pening pasal propoganda UMNO tak laku n orang x pandang.Program UMNO xde orang datang.kena rasuah baru orang datang.Yang datang BERSIH adalah sukarela...Tahniah..

Anonymous,  April 29, 2012 at 3:31 PM  

Please Hishamuddin....no more smile. We want ACTION.

Anonymous,  April 29, 2012 at 3:41 PM  

Jeles jeles tak main. Paling ramai pun 30,000. Tolak reporter, blogger, pemerhati dan budak2 yg tak cukup umur mengundi. Kalau aku double 60,000 pun....katalah ini penyokong setia pakatan....

60,000 - datang dari seluruh negara.

60,000 - datang kerana dibayar.

60,000 - bukan dari kawasan parlimen yg sama.

60,000 - bekal kempen Anwar untuk PRU13.

60,000 - Anwar dah boleh lari ke Amerika sekarang.

Kah kah kah.....nak tengok sangat berapa ramai penyokong kan. Sebab tu takut masuk stadium.

Anwar Ibrahim - sadaqAllahulzim.

Anonymous,  April 29, 2012 at 3:47 PM  

Aku dah bosan dan meluat tengok pngikut pakatan ni,harap2 PM umumkan pru 13 dlm masa terdekat.biar rakyat yng menentukan siapa yang layak membentuk kerajaan,dan aku yakin majoriti rakyat Malaysia tidak mahu golongan ganas ni berkuasa.hanya mereka yang tidak waras shaja mnyokong keganasan.

Anonymous,  April 29, 2012 at 3:51 PM  

pakatan kepala butuh... baling batu sembunyi tangan ka???? dah buat kecoh lg mau spin cerita... dasar anjing kurap.. yg dok gi berdemo pun rata2 gelandangan yg memang merempat..ingat dpt tawan dataran..blh gak makan free berminggu minggu.. alih2 plan gagal... tengok cina haram jadah..cool je.. mrk dtg sebab nak semarakkan kemarahan melayu je..yg dok bergasak sape? melayu gak.. yg dok plan paria..yg menjayakannya melayu paria....

Anonymous,  April 29, 2012 at 3:55 PM  

Aku tidak menyalahkan puak2 yg sudah memang ingin menjahanamkan negara, kerana sudah sekian lama mereka menunggu untuk ISA dimansuhkan. Hishamudin menteri KDN telah mengkhianati keamanan yang rakyat harapkan daripadanya. Hishamudin sebenarnya yang AMAT BERSALAH DAN PERLU MENANGGUNG SEGALA KEPERITAN, KECEDERAAN YANG BERLAKU TERHADAP ANGGOTA POLIS DAN ORANG AWAM. Hishamudin, letak jawatan sajalah kamu jika kamu tak boleh mengawal ketenteraman awam lagi. KAMI RAKYAT JELATA YANG CINTAKAN KEAMANAN NEGARA, PERLUKAN SEORANG MENTERI KDN YANG LEBIH TEGAS, SERIUS, BERANI DAN TIDAK GENTAR KEPADA ANCAMAN DARI MANA-MANA PIHAK SEKALI PUN. LEBIH BAIK KAMU BERAMBUS SAJA WAHAI HISHAMUDIN !! KAMU LAH SEBENARNYA YANG MEROSAKKAN NEGARA !!!

Anonymous,  April 29, 2012 at 3:55 PM  

aju x agree yg diorang pukul org sumer which show yg bersih nyer org same jer cam polis. tp gmbr second tu is the ppl from jingga 13 yg shield police dr kene pukul. so u have to get ur facts right before post any pic. just my two cents opinion

Anonymous,  April 29, 2012 at 3:59 PM  

Yang buat hal ni cutting macam polis/ tentera je... Jangan jangan dirancang geng tibai dan pekasam... Biasa la ko rang ni terkenal dgn baling batu sembunyi tangan..Heran tu sape dia orang ni... Polis tak tangkap pun dia orang ni, siap bertopeng lagi macam polis kes altantuya tu...

Anonymous,  April 29, 2012 at 4:03 PM  

T=Tolak

I=Iblis

B=Bernama

A=Anwar

I=Ibrahim

Anonymous,  April 29, 2012 at 4:03 PM  

Dalam video jelas...sapa yg pukul dan sapa yg tolong polis. Those who shield the police are the witness.

Anonymous,  April 29, 2012 at 4:11 PM  

DER, LEPAS TU TOLAK DENGAN ANGGARAN YANG LAYAK MENGUNDI
15JUTA.
KAH KAH KAH. BERAPA ORANG
SOKONG SI JUB,DER.???

Anonymous,  April 29, 2012 at 4:12 PM  

Anon 3.59

Sebab ada orang macam ko lah, maka banyak keganasan berlaku. Penjenayah diselamatkan dgn mengatakan polis yg melakukannya.

LOGIK pun ko tak boleh fikir. Nasib baik ada video yang menunjukkan dari awal hingga akhir kereta polis hancur.

Sama2lah ko tanggung dosa subahat.

Anonymous,  April 29, 2012 at 4:21 PM  

Macam beruk mat ye lompat atas kereta.

Uk, uk, uk, aak aaak aaak

Anak Ketua Cawangan,  April 29, 2012 at 4:26 PM  

Sorry bro... selama ni gua sokong umno dan pecaya apa yg lu tulis. Start smlm gua sendiri join bersih buat pertama kali dan gua bandingkan berita lu tulis, utusan, tv3 dgn situasi sebenar.

Komfom lu dan tv3 kaki putar alam. Gua sendiri salah sorang yg angkat kereta tu utk selamatkan org tersepit kat bawah kereta tu atas dasar kemanusiaan.

Samada lu tau cerita sebenar atau cuba putar itu hak lu sb lu dibayar gaji utk kerja kotor lu membodohkan umat melayu. Gua dah tobat nak pecaya lu dan tv3.

Lagi baik gua sokong cina makan babi drp sokong melayu kaki stout macam parpukari. Lu pun boleh join parpukari minum todi sampai kenyang lepas tu buat berita belit.

Gua dah keluar dari kebodohan melayu. Lepas ni blog lu gua lawat utk tengok cerita komedi je lah.

Gua benci anwar tapi mulai smlm gua lagi benci umno dr anwar. Bapak gua pun gua dah hasut dan tunjukkan video dan situasi sebenar semalam secara slow and steady. Nampak macam dia dah benci umno mengalahkan gua.

Anonymous,  April 29, 2012 at 4:35 PM  

Anak ktue cawangan:yeke?btol ke pe lu ckp?lu igt org nk caye ckp kosong lu?bg bukti le..ckp kosong xgne tembak xkne der..

Anonymous,  April 29, 2012 at 4:35 PM  

4.26....Emmm cantiknya karangan penyokong fuckatan. Aku pun boleh buat karangan yg cantik macam tu.

Repoter yang selamatkan polis dan ramai lagi repoter yg bukan dari media kerajaan berada dikawasan tersebut menyaksikan dan memvideokan apa yg terjadi. FAKTA FAKTA FAKTA.

Mana FAKTA ko??? Setakat karangan je.

Anonymous,  April 29, 2012 at 4:35 PM  

Sama le..wa pun ade kat sna smlm..yng gua nmpak jelas kereta polis tu dibaling dengan pelbagai objek menyebabkan pemandunya cedera dan terbabas....klu nak kebenaran, jngan cite sekerat aje.

Anonymous,  April 29, 2012 at 4:40 PM  

ek eleh copy paste dari haramkah cerita tu. boring tapi masuk juga blog Gomo. pundek.

Anonymous,  April 29, 2012 at 4:41 PM  

Penyokong2 taksub anwar laknatullah ni mane reti ckp gnekan fakta..sume men balon je ckp gune emosi..ckp najib nk jual ngare r,bunoh lar,tp ble dtye bukti mane?diorg ckp bukti najib da diluposkan..kepale buto ape tu ckp kosong je gne kapale lutot...

Anonymous,  April 29, 2012 at 4:42 PM  

anak ketua cawangan..bapa lu ketua cawangan mana??tok sah susah2 nak hasut dia..lu ckp je cawangan mana.tau la umno uruskan...atau pun lu ckp kosong je kot...selama jd ahli umno dan bapa plak ketua cawangan boleh plak ubah dlm satu hari...baguih betul ko ni... dah la tu siap hentam parpukari lg..mcm ayat biasa pencacai pakatan babi je ko ni...

Anonymous,  April 29, 2012 at 4:47 PM  

Solat hajat berimamkan peliwat. Sebab tu Allah butakan mata dah hati mereka.

Anonymous,  April 29, 2012 at 4:48 PM  

Anak ketua cwngn x payah la kau nak ckp sblum ni kau sokong umno.
Kau memang penyokong tegar pr.
Kau x payah belit lah. Batang kayu kau
boleh lah kelentong.
Kau punya cerita mengalahkan cerita
keling.

Anonymous,  April 29, 2012 at 4:50 PM  

Pnyokong taksub anwar lakhnatullah xkan puas ati slgi anwar x diangkat jd PM

Anonymous,  April 29, 2012 at 4:51 PM  

MOHON NAJIB KEKALKAN ISA WALAUPUN UNTUK 1000 TAHUN LAGI. TAK GUNA MANSUHKAN ISA KALAU NEGARA JADI HURU-HARA MACAM NI. APA FAEDAH MAJORITI RAKYAT DAPAT? KEAMANAN LEBIH 54 TAHUN MUSNAH SEKELIP MATA.

Anonymous,  April 29, 2012 at 4:53 PM  

bg gua penyokong bershit anak2 haram, celaka, babi..
Gua janji gua akn ludah muke sesapa yg brani pakai baju bershit depan gua.
Sorang komunis dh kena smlm...

PAPA GOMO April 29, 2012 at 4:56 PM  

Pakatan Rakyat = Yellow Pig

Anonymous,  April 29, 2012 at 4:59 PM  

Pakatan rakyat:yellow pig.mmg seswai pon ngn watak jd babi menyondol2 polis smlm slpas dpt arahan dr kpale babi iaitu anwar laknatullah

Anak Ketua Cawangan,  April 29, 2012 at 5:05 PM  

Baru nampak jelas kebodohan melayu bila keluar dari kepompong umno. Masa dalam umno asik baca papagomo, utusan dan tv3 asyik kena bodoh je.

Pembaca perlu lebih bijak dari apa yang dibaca. Kalau pilih nak jadi bodoh lebih baik pilih jangan jadi manusia. Pilih jadi anjing yg pakai baju biru lagi baik. Tak perlu guna akal.

Anonymous,  April 29, 2012 at 5:10 PM  

sehingga ke hari semalam tu ko pakai baju anjing biru.. skrg ko pakai baju anjing kuning ke?? ko tak nak pakai baju manusia ke babi??ko tok sah nak ajar org la.. ko ckp la bapa ko ketua cawangan mana?? mic??mca??umno??

Anonymous,  April 29, 2012 at 5:19 PM  

Anak ketua cawangan:ape yg ko ckp tu sume kosong r ckp pki kapale lutot..org bkn bace artikel papagomo,tv3 je.mcm2 maklumat bole carik tp xsmstinye dr harakah.hahaha

Anonymous,  April 29, 2012 at 5:30 PM  

Sebenarnya dia nak spin isu. Anwar dah kantoi nak mampus pru13.

Anonymous,  April 29, 2012 at 5:32 PM  

yang sedihnya polis,wartawan yg kena belasah orang melayu kita...cukup sial melayu PKR/PAS..keturunan anak haram dia org..bersama dengan keling,cina pukul org Melayu...kafir laknat lah PAS/PKR. Melayu paling sial dan bodoh adalah Melayu PAS/PKR..cina keling tepok tangan.

Anonymous,  April 29, 2012 at 5:38 PM  

HAA HAAA ORG TAK PERCAYA
CEREKARAMA DIA.NAK MARAH
PULAK. HEII!!! JGAN TUNJUK SENGAL
KAT SINI. KAU SUKA JADI BABI ITU
KAU PUNYA PASAL.

Anonymous,  April 29, 2012 at 5:39 PM  

Baru sikit je kita tengok. Memang MALAPETAKA besar kalau pakatan memerintah.

Anonymous,  April 29, 2012 at 5:44 PM  

Yang ko gila kat Isa samad tu kenapa?? Tak de yang kekal kat dunia ni...

Anonymous,  April 29, 2012 at 5:45 PM  

Anak ketua cawangan cuba nak guna cara
psikologi.
Tapi dia balik kena psycho.

Ramai ramai ketawakan dia.

Anonymous,  April 29, 2012 at 5:46 PM  

mimpi la nak memerintah!! nuar ni elok ngabiskan saki baki hidup dia ni ngan amal ibadat.. Allah panjangkan usia ko untuk bertaubat la brader nuar.. banyak dah dosa ko.. nik aziz tu pun dari berserban ko dah tukar ke imej pop rock.. tunggu masa dia pakai levis n bergambar ngan ambiga je dah... mat sabu tok sah cite la.. dalam ramai2 ahli politik di malaysia ni kecuali nizar jamaludin,mat sabu la yg paling bodoh!!dia tu bukan tau apa pun..main bantai ckp je..pastu bila ada isu..umno,media umno,yahudi,tu je la... org bodoh mcm ni blh dipilih oleh juak pas.. bayangkan la betapa bodohnya depa tu.. klu pr menang pru13 nanti dia mesti minta jawatan menteri wanita..ambigabi timbalan..hari2 dapat baik punya beb!!!!!!

Anonymous,  April 29, 2012 at 5:48 PM  

Semua tu polis je

Anonymous,  April 29, 2012 at 5:48 PM  

Hok aloh bengong mu ni 5.44!!!

Anonymous,  April 29, 2012 at 5:53 PM  

Bagus lah nak kalau dah nampak yang benar tu... Ko bukan kesorangan, Marina Mahadir pun sama... Dia geng ngan Ambiga yang dia orang kutuk LGBT tu

Anak Ketua Cawangan,  April 29, 2012 at 5:55 PM  

Kah kah kah... mentaliti umno memang cukup rendah rupanya. Kebodohan di bawah paras kebodohan lembu. Kesian bila fikir kenapa korang lahir jadi manusia. Jadi anjing lagi bagus. Tak perlu guna akal. Boleh mabok todi dengan parpukari tanpa berdosa.

Layan pun tak guna kalau dah bangang tak boleh berubah. Kalau bangang ada kepentingan tak apa juga. Kalau bangang tak dapat apa serupa lembu jugalah. Cukup masa kena sembelih...

Pegi mampos dgn anwar sb dia datang dari spesis umno juga. Mesti bodoh umno pun masih sebati dlm jiwa dia

Adios...

Anonymous,  April 29, 2012 at 5:57 PM  

Bo bo lah Gomo.. Doh jadi sejaroh pun... Buat molek laa... Pos la cito hok lain pulok....

Anonymous,  April 29, 2012 at 5:59 PM  

Kerajaan Malaysia harus memperketatkan undang-undang Negara.

Orang-orang seperti ini (yang melakukan rusuhan, pemberontakkan, merosak harta benda kerajaan dan sebagainya), harus dikenakan hukuman penjara & sebat minima - 3 sebatan.

Anonymous,  April 29, 2012 at 6:11 PM  

Hisham... Kenapa polis buat dajal kat wartawan?? Kenapa rampas kamera dan alat mereka... Kalau polis sendiri tak hormati tugas orang lain macamana orang nak hormati polis.... Takkan nak sorok gambar KGB KGB ko orang kut....

bapak tiri belah anak ketua cawangan,  April 29, 2012 at 6:12 PM  

laaa...hang ada keuntungan rupanya anak ketua cawangan...keuntungan apa tu...selalunya kalau nak dapat keuntungan dari anu war ni kena jual maruah dulu....confirm maruah hang dah di liwat oleh anu war babi tu...betul takkk?...bapak hang confirm bleh pakai ferrari pas ni...sama mcm azmin la bapak hang nanti...jual maruah bini...dapat mcm2.....mmg dasar kaum nabi LUTH....ptuihhhh.....

Anonymous,  April 29, 2012 at 6:22 PM  

Tak dak duit tak dak program... Ini dari dulu Motto Umno takkan hang tak tau...

Anak Ketua Cawangan,  April 29, 2012 at 6:53 PM  

Ha ha ha aku tertarik dengan satu ayat

BANGANG MEMANG DICIPTA UNTUK UMNO

Aku tak nak jadi bangang dah. Kalau korang masih nak jadi bangang, dipersilakan. Tak ada siapa nak halang sebab ini negara demokrasi walaupun seakan-akan negara israel atau kominis.

Bye bye...

Anonymous,  April 29, 2012 at 6:57 PM  

Jgn ckp umno je.org2 PR dtg kL wat demo rm20 pon sebat.mcm r wartawan2 xtye puok2 demo semalam.haha.sume org da tau da korg je yg sampai ble2 pon jd pencacai anwar laknatullah

Anonymous,  April 29, 2012 at 7:05 PM  

Letak muka Abd Aziz dan Wan Ahmad kat situ pasti berkecai dan kemik memik............. kalau tak caya cuba dulu dengan papagomo

Anonymous,  April 29, 2012 at 7:05 PM  

Jgn lupa merusuh lg next month lgbt.... ha ha ha ... ini dataran aku yg punya.... ha ha ha

Anonymous,  April 29, 2012 at 7:05 PM  

Demokrasi kpale buto ape mcm korg ni PR xlayak nk ckp psl demokrasi..demokrasi bg korg kalu anwar jd PM tu je.

Anonymous,  April 29, 2012 at 7:11 PM  

DENGAN LAFAZ BISMILLAH...PAKATAN RAKYAT WAJIB DITENTANG HABIS HABISAN

Anonymous,  April 29, 2012 at 7:20 PM  

Orang umno buat macamana??

Anonymous,  April 29, 2012 at 7:27 PM  

Wahai umat unmo kau lah orang yang Kena dihamtam sampai habis. Mana lah geng geng Samseng gemok unmo kau itu. Kau lah orang yang mulakan ini semua.. Pigilahhh manpus kau ... Knpe potong kepala lembu dan buat Hal? Potong lah kepala kambing, kuda, Babi lah... Bangang...

Anonymous,  April 29, 2012 at 7:28 PM  

Tak yah nak bye byelah badigol. Orang cam kau ni tak layak jadi ahli umno. Kick ur backside, out u go!

Anonymous,  April 29, 2012 at 7:30 PM  

JIKA ADA BERSHITT LIWAT 4 WE KILL THEM - POLIS ADALAH IBARAT 'PAGAR' JIKA PAGAR MEREKA ROBOH KITA LWAN PELIWAT2 NI NO MATTER WHO U ARE APA BANGSA kamu DTG JELAS KAMU PENGKHIANAT- INDIA LU JGN MAIN2
JGN LAGAK NANTI U HABIS

Anonymous,  April 29, 2012 at 7:45 PM  

dlm banyak2 video x ada pun yg tunjuk gbr yg dilanggat keta polis....bg la tunjuk blog kat sini...

Anonymous,  April 29, 2012 at 7:50 PM  

Dah polis rampas kamera wartawan mana nak tunjuk lagi, kenapa polis di pihak yang benar tak nak telus??? Pelik jugak.... Lagi satu kat Penang ok je sebab polis tak jolok sarang tebuan....semua aman... Yang kat sini awat pi kacau, macam nak suruh kecuh je ada modal nak kata bersih hahat kot??

Anonymous,  April 29, 2012 at 8:01 PM  

Aku pelik la dengan kekeliruan yang dialami oleh pihak berkuasa nih... ngapa la gelaran SAMSENG JALANAN tu sesedap tekak je diberi kepada MAT REMPIT...

Walhal, sekiranya diperhatikan dengan mata halus.. setolol-tolol MAT REMPIT, tak pernah lagi aku tengok MAT REMPIT lepuk POLIS... kalau dia orang tu yang kena lepuk tu.. biasa...

Bangsat2 MAT REMPIT, paling jahat pun cuma langgar sekatan polis...

Tak pernah lagi aku dengar Mat REMPIT menganjing-anjing kan polis secara berdepan atau hentak polis secara berkumpulan.. dengan Mat rempit... berani semacam je aku nengok polis2 nih... ngapa plak dengan samseng2 jalanan sebenar begini bleh plak mereka bertolak ansur sampai cacing naik ke mata...

Jangan ada double standard la bang... kalau mereka rempuh undang2.. jangan ragu2... hentak je... jangan la selective sangat.. daulatkan undang2 tu, tiada kompromi dalam soal keselamatan negara dan ketenteraman awam .. amanah rakyat tu brader...

Anonymous,  April 29, 2012 at 8:03 PM  

http://m.youtube.com/#/watch?desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3Dmzd7d6k1r-U&feature=youtu.be&v=mzd7d6k1r-U&gl=MY

Ade ke orang bawah tu bongok!!!!!!... Tunjuk yg mana satu kau.....biar aku terajang sekali....menipu ja korang.....

Anonymous,  April 29, 2012 at 8:05 PM  

tpm dah bersuara..polis pun dah bersuara..kpd hero2 bangsat smlm..nantikan la natijahnya anti....

Anonymous,  April 29, 2012 at 8:08 PM  

sayo bg duit poket sayo kat ore ore sayo... kata niajis anjing kurap... woi anjing ko tau ke ore ore ko tu gi buat apa??ntah2 ada yg bawa anak dara org gi berjubur..nah tanggung ko dosanya!!

Anonymous,  April 29, 2012 at 8:15 PM  

T.I.B.A.I!

T.I.B.A.I!

T.I.B.A.I!

T.I.B.A.I!

T.I.B.A.I!

TIBAI Yellow pig

Anonymous,  April 29, 2012 at 8:16 PM  

Woi bodoh, apa korang hingat ni zaman batu ke sampai kalau nak carik camera.. harus dicari kat wartawan... ni tahun 2012 la woi... bohong la kalau ko cakap takde sekor pun anjing bersih yang bawa camera pada hari kejadian..

Pui!!!.. bodoh cam kucing kurap..

Anonymous,  April 29, 2012 at 8:16 PM  

Oink...oink....babi kuning terlepas dari kandang....oink....

Anonymous,  April 29, 2012 at 8:24 PM  

'hahat' kepale punat engko...

Anonymous,  April 29, 2012 at 8:27 PM  

pantat busuk punya bigababi..paria anak anjing kurap..dasar babi kuning punya haram jadah..sedap mulut dia je ckp i am sorie... tangkap dan sumbat dia kat lokap banduan ganas.. biar dia sorang tina dlm tu..biar dia rasa nikmat semalaman..esok polis keluarkan dia dan ckp I AM SORIE........

Anonymous,  April 29, 2012 at 8:29 PM  

Yg macam nk sepak trapik tu bekas pemain bola mana?ni mesti tak puah hati kes pgntunhan tsam oleh pam

Anonymous,  April 29, 2012 at 8:32 PM  

Masa ni lahnak tibai lembu, semalam cibai

Anonymous,  April 29, 2012 at 8:35 PM  

kita panggil selendang mayang sg manik... parang je terbang pangkah kepala... tgn nye tak der.... kita hidupkan kembali pesilat selindang mayang....

Anonymous,  April 29, 2012 at 8:36 PM  

Aku heran bos ko ke, ko ke, perkasam ke melakak je tapi tak berani nak tangkap biga tu ngape ye??? Takkan tak dak teloq

Anonymous,  April 29, 2012 at 8:36 PM  

Betul ke?????? Aku tak cayelah.....korang ni penipu......

Anonymous,  April 29, 2012 at 8:37 PM  

naikla rating pak ajib... reverse psikologi... huhuhu

Anonymous,  April 29, 2012 at 8:37 PM  

kalo kerajaan masih lagi bagi muka x tangkap dan hukum sekeras2nya pada babi2 yg menggila sepak terajang polis wartawan semalam baek pergi jahanam la! x pyh ckp bnyk bagi je Malaysia kt anwar yahudi laknatullah! ckp pong pang tp tindakan xde! sape lagi nk tuntut keadilan utk mangsa smlm klo bkn kerajaan! mmg celaka sape yg terlibat dgn berSHIT smlm! mcm binatang!

Anonymous,  April 29, 2012 at 8:38 PM  

alah bukan blh tangkap mcm tu je..ko tunggu je la..dgn ko ko sekali kena nanti...

Anonymous,  April 29, 2012 at 8:38 PM  

salam saya ni bukan rakyat malaysia. saya pelancung dari negara luar malaysia. saya berada di kuala lumpur kemarin dan tengok demo bersih. polis malaysia memang ganas. polis negara saya tidak pernah buat macam ini bila ada demonstrasi di negara saya. semua aman saja. tapi malaysia kan negara dunia ketiga jadi memang tidak hairanlah polisnya begitu. macam di negara afrika. samalah tu

Anonymous,  April 29, 2012 at 8:39 PM  

Mana ko tau pan*** dia busuk?ko pernah cium ye...

Anonymous,  April 29, 2012 at 8:40 PM  

8.37
btl bro..dah ramai yg naik nyampah ni.. gomen ni lebih2 plak demokrasinya.. sampai tahap mcm ni klu diam je Wallahualam la....

Anonymous,  April 29, 2012 at 8:42 PM  

Jumpa lagi next month lgbt kt dataran ya... time tuh pki cantik2 ckit... glemer jahhh.... msk tibi... pki heel... montot kasi up ckit... untung2 bole jd stok pungkuq atok... next himpun lelaki pki lipstik tau....suamimu suamiku binimu biniku... hidup ambiga... u rules sis.... he he... mmuahhh

Anonymous,  April 29, 2012 at 8:43 PM  

8.39
woi keling paria..lu memang anjing keling semalam..jgn menyamar la.. buat apa nak cium pantat dia??nak jd hero tamil ka?? pundek lu..

Anonymous,  April 29, 2012 at 8:44 PM  

Mu ni nak menipu bukan rakyat malaysia pun agak2 la...ko ingat rakyat luar negara tau ke blog papa gomo...masuk tanjung karang,janda baik,nilai je orang tak tahu blog ni...kat padan mok kan pun orang tak tau...yg tau orang2 kolumpo je..

Anak Ketua Cawangan,  April 29, 2012 at 8:44 PM  

Hehehe marah nampak? Cili kasi tarok. Kalau tak bongok bukan umno namanya. Itu madey yg cakap.

Lebih lagi kalau masuk fuckida. Akan jadi 1000x bongok. Samseng taik kucing. Suruh sekolah tak nak. Bila dah bongok masuk umno. Jadilah umno dikuasai oleh orang bongok si penarik kereta dan kaki stim ice.

Kena bodoh dgn najib je sepanjang zaman. Najib dok sedap pulun sana sini. Ayahanda fuckida cuma dapat title jkkk (jawatan kuasa kambing kampung)

Kah kah kah apa punya bongok melayu ni sampai bangang pun tak sedar?

Anonymous,  April 29, 2012 at 8:46 PM  

Muka mamatyg pijak polis tuh front page arrrr.... wah... glam kau jahhhh...aku marked sekoq2 muka2 nih... msk ospital aku tugas siap kau... ha ha

Anonymous,  April 29, 2012 at 8:47 PM  

8.38
terima kasih atas komen anda.. btl ke anda pelancong??glamour btl si gomo ni...sampai pelancong pun dah ngikut perkembangan dia ni.. woi babi jgn nak menyamar la paria..nak tunjuk pandai konon..lu budak sekolah kan???butuh!!!

Anonymous,  April 29, 2012 at 8:50 PM  

Confirmed BN rules again next election... bodohla nuaq... plan mesir kao tuh tak jd la kt cni...

Anonymous,  April 29, 2012 at 8:59 PM  

PDRN jgn kasi muka kat perusuh bershit 3..lebih2 lg yg pukul polis ngn wartawan tu...tangkap jer bukit dh cukup tunggu per lg ...sumbat dalam jel biar dia sedar sikit ..

Anonymous,  April 29, 2012 at 9:02 PM  

Pelacong dari mongolia tu...dia penterjermah kot..tu pandai b.melayu tu.

Anonymous,  April 29, 2012 at 9:05 PM  

video ada gamba pun ada...hehehe tungulah nasib ampa babi. mana mau lari? smpai lubang pungkoq anua laknatullah depa cari...babi2 fuckatan yg duk memantau blog2 pro kerajaan xyh la komen. duk diam2 suda bagi pungkoq ampa dgn bini kt anua laknatullah lg baek. pastu jilat pungkoq dajal tu licin2. pilihanraya konfirm BN menang...suma yg buat kaco smlm campak kt sg.buloh...ramai kt dalam boleh tlg ajaq camna nak demo. jgn risau mesti kena punya...seronok terajang org kan hehe...

Anonymous,  April 29, 2012 at 9:06 PM  

Ko tu 'PELANCONG' ke 'PELACUR' yang carik makan kat sini ???

Anonymous,  April 29, 2012 at 9:10 PM  

pendemo yg didakwa pr sediakan peguam polis yg jd samseng didakwa kena pecat....

Anak Ketua Cawangan,  April 29, 2012 at 9:11 PM  

Nak tangkap camana sebab yang sepak polis tu pun polis. Polis Special Brew kaki stout macam parpu kari dan kaki stim ice.

Kah kah kah kalau ye pun bongok jangan tunjuk kat orang. Korang pi pakat jenguk facebook setiausaha umno bdr tun razak yg sama bongok macam korang semua.

P/s. Pila korang nak start kerja tarik kereta? Stim ice dulu sebelum pegi kerja. Baru boleh jadi brutal.

Kah kah kah

Anonymous,  April 29, 2012 at 9:12 PM  

Melayu memang bodo.. sampai teloq Nuar tu pun abis licin dijilatnya...

Bajet pandai la tu sebab sokong tukang balun lubang jubur.. tunggu je la satu hari nanti kalau lubang jubur bapak engko tu pun disondolnya... baru nangis tak berlagu.. penyesalan yang tiada guna dah.. kah kah kah...

Anonymous,  April 29, 2012 at 9:12 PM  

dah lari dah pelancong tu...hahahaha!!klu lu ada tgk lg..gua nasihatkan lu jgn dok menyamar la bro..berhujah je la..takde org marah pun..kita pun nak tgk point lu org gak...jgn hina umno bn... undi barisan nasional bro..gua caya sama lu..p/s klu lu blh mengundi la....

Anonymous,  April 29, 2012 at 9:16 PM  

Alah.. dia orang jadi gitu bukan sebab apa pun.. lepas kulum butuh Nuar tu yang gilanya semacam jer... ditambah lagi kena jolok lubang jubur... maunya tak ngamok kat dataran tuh... air dah naik ke kepala beb... nafsu BABI memang cam gituh..

Kah kah kah kah...

Anonymous,  April 29, 2012 at 9:18 PM  

Tu la bahananya kalau dah banyak sangat minum air butuh Nuar... hilang akal..

Kah kah kah kah...

Anonymous,  April 29, 2012 at 9:19 PM  

Lari la tu...dia takut kena bombastic

Anonymous,  April 29, 2012 at 9:21 PM  

Bahaya bro kalau kena enjut dengan batang buruk tuh... mau juling bijik mata... kah kah kah...

Anonymous,  April 29, 2012 at 9:21 PM  

ya betul saya memang pelancung. blog ni kawan saya dari malaysia yg kasi. dia kata dalam blog ni banyak orang-orang bodoh berkumpul untuk bicara bodoh menyokong kerajaan yang rasuah banyak. saya cuma masuk kejap saja tapi saya sudah dapat tengok memang benar kata kawan saya dalam blog ni banyak org bodoh. dia kata org dalam ni semua keturunan org asal malaysia yg kurang tinggi pelajaran. sebab tu bodoh. lebih-lebih lagi pemilik blog ini yg muka macam mamak

Anonymous,  April 29, 2012 at 9:24 PM  

Banyaklah kau punya pelancong, kick u backsidelah

Anonymous,  April 29, 2012 at 9:24 PM  

takdak Bersih takdak la kejadian mcm ni..punca segalanya BERSIH..seronok tak kalau MALAYSIA hari2 keadaan mcm ni...kat SARAWAK yg berbilang kaum takdak pun mcm ni...SENDIRI FIKIRLAH KAUM MANA YG AKAN KUCAR KACIRKAN MALAYSIA..TAKSUB DIPERGUNAKAN POLITIK..

Anonymous,  April 29, 2012 at 9:24 PM  

Ayat skima macam kimak dia jer... kah kah kah... bau woi !!! kah kah kah...

Anonymous,  April 29, 2012 at 9:25 PM  

Anwar tak sedar Allah tu ada melihat segala perbuatan jahat dia! Kalau kautak taubat siaplah kaujawab depan Allah nanti! Kau berdosa besar dengan rakyat Malaysia yang cintakan keamanan. Takut nanti kau jadi muflis di akhirat!

Anonymous,  April 29, 2012 at 9:25 PM  

ko ni memang jenis jubur kasi itu anuar cucuk la..ada makan ice cream ka??lu punya kawan kasi ka??lu pelacur oppps pelancung dari mana babi???

Anonymous,  April 29, 2012 at 9:26 PM  

Kepala bapak kau.....pelancong diam......dah habis tempoh balik...you re not welcome here fucker

Anonymous,  April 29, 2012 at 9:27 PM  

hahaha setuju anon 9:05 PM. mane korang nak lari? kalo yg kena pijak tu org politik lain la tapi ni polis beb. bayangkanlah nasib korang kat dalam nanti. lepas sepuluh tahun korang dibaraikan kat dalam tu gerenti korang rase bijak sangat gi pukul polis dengan wartawan semalam. bertahun2 duduk dalam bilik sempit tu tgk dinding. najis, daPIG dgn nua dajal elok duk kt umah gangbang amparia haha!

Anonymous,  April 29, 2012 at 9:33 PM  

ANAK KETUA CAWANGAN cakap berdegar mustahil kereta yang tak bergerak laju boleh rempuh dan budak perempuan cina tu takde masa ke nak selamat kan diri? BODOHHHHHHHHHHHHH tu la orang suruh belajar fizik motion in law bukan belajar ilmu putar alam aljuburi HAHAHAAHAH

Anonymous,  April 29, 2012 at 9:37 PM  

Papagomo harus menyiasat dakwaan pihak polis memukul wartawan...atau adakah yang memukul wartawan adalah org upahan al-jubs bertujuan utk menyamar jadi anggota polis bagi memburukkan imej polis? Tidak mustahil jika berlaku sebab ikut sejarah lepas org2 anwar sanggup buat apa shj utk simpati rakyat.

Anonymous,  April 29, 2012 at 9:39 PM  

Pukimak ko haramjadah pelacur kepala
butuh kau. Negara kau pun macam sial.
Kau nak sibuk pasal negara orang.
Babi lahanat kau.berambus kau.
Pelancong konon.

Anonymous,  April 29, 2012 at 9:43 PM  

CIK PELANCONG DATANG SINI
NAK MELACUR KA???

Anonymous,  April 29, 2012 at 10:01 PM  

Khas buat penjilat2 dan pencacai2 najis BABI, ingatlah nyawa yg terkorban, pegawai yg tercedera, apakah anda yg bersengkongkol dan lebih yg melakukan keganasan, hanya kerana nak perjuangkan hak2 kote bengkok Hero Tamil pare pundek, gay2 sedunia, keselamatan Israel. Sudah tentu anda semua mendapat saham, dan imbalan ke atas yg anda telah lakukan, Semoga di dunia dan akhirat anda mendapat lahanat Allah. Dunia anda bole lah larikan dan sembunyi, tetapi akhirat sudah tentu menunggu azab yg sedang menanti. Ini semua dalah agenda jahat dan kotorr Yahudi zionist untk memnghancurkan negara Islam. Lihat lah apa yg berlaku di Egypt, Syria, Bahrain, libya, semua adalh mainan Yahudi zionist dgn bantuan talibarut2, barua2 dan perkakas2 mereka sperti negara kita dgn Anwar Zionist, peliwat terkutok, pejuang keselamatan israel dan gay2 sedunia. Semoga spesis2 keparat dan bngsat direjam di dunia mahupun di akhirat, sperti kanak2 palestina merejam askar2 Israel.

Anonymous,  April 29, 2012 at 10:17 PM  

Pala hotak kau sukarela. Nik ajis sendiri dah mengaku bagi duit peruntukan makan hotel dn duit belanja. Ni bukan pengacara tv ckp tapi nik ajis sndiri ckp melalui temuramah berita bergambar dan sah memang dia ckp sebab apa yg kluar kat speaker tv memang suara dia dn kat moniter tv mmg muka dia. Trpksa trangkan kalau tak nnti di kata tv buat fitnah.

Anonymous,  April 29, 2012 at 10:35 PM  

Aku rasa mat2 bacul samseng kampong dusun, yg hanya berani memukol bangsa sendiri, polis tetapi bacul, bapok Siam, kecut telus dgn kaum Hindraf dan komunis biaDAP adalah anak2 liwat. Bapa mereka sama perangai dgn Anwar Zionist, peliwat terkutok, berkecimpung dalam sodomi, seks luartabii, liwat, itu sebab dapat anak2 sperti tukang2 pukol, rejam batu, golek2 tengah jalan, kaki pukol bantai isteri, dalam kes ini ibu2 mereka. Itu sebab nmereka berperangai Yahudi zionist bacul. Semoga spesis2 begini menerima laknat Allah. Spesis2 haramjadah sperti Anwar sudah harus direjam sampe mampos, kecik2 sudah harus kojol, kote dah berbulu menyusahkan diri, keluarga, agama, bngsa dan negara je. hidup pun sia2 saja menghabiskan beras. kenapa tak nak ikut contoh TBH, pi ke tingkat 10, lalu terjun. Itu yg terbaik buat spesis2 yg bengap nak msmpos sanggup diliwat, sanggup dikencing oleh pemimpin Fuckaton haramjadh. binawe punya budak2.

zam April 29, 2012 at 10:49 PM  

bro12.25am lu ni bodoh la. org lain siap boleh claim dgn nik ajis buah kundur lu lagi kata sukarela heeeee..... bodohnye pacacai ni hee..... apa kata lu gi tel pej MB kelantan esok minta claim heee.... sukarela ke heeeee..... nasib lu la bro

Anonymous,  April 29, 2012 at 10:52 PM  

Tolong create satu 'WANTED ALIVE' site, publish dan zoom muka muka yang bertindak ganas pada PDRM, rosakkan harta kerajaan. KIta cari sampai ke lubang cacing. Biar merengkok dalam penjara diorang ni semua!

Please spread this message to all blogger, this is how we give them back their medicine!

Anonymous,  April 29, 2012 at 10:55 PM  

inikah buktinya? ada kaji sendiri:

http://www.youtube.com/watch?v=6qtcVrRIPLY

Anonymous,  April 29, 2012 at 10:56 PM  

Sebab tu paria ambabiga tolak tawaran buat kat Stadium Merdeka..dia memang nak tengok polis Melayu kena belasah dgn Melayu sendiri..barulah keling dengan cina tepuk tangan.

zam April 29, 2012 at 10:56 PM  

bro lu ludah siap ada kahak eeee baru padan muka. dlm pkl 8mlm aku ada nampak budak bersih bawa beg kat belakang mengalahkan peminta sedekah heee.... nak cari tidur la tu heeee bodoh betullll

zam April 29, 2012 at 11:00 PM  

so lu anjing la heeee.... patut kuat menjilat. sedap ke jilat buntut ambiga heeee....

Anonymous,  April 29, 2012 at 11:14 PM  

Innalilah..takziah untuk keluarga polis yg meninggal akibat pendemo BERSIH.Inilah akibat ajaran PAS munafik dan pengikut neraka amBABIga.Harap cari para laknatulah ini semua.Kenakan hukuman mati pada mereka semua.Saya adalah rakyat yg cintakan keamanan.kali ini marilah kita ramai2 undi BN.

Anonymous,  April 29, 2012 at 11:19 PM  

KDN elok bubarkan je.. tak ada fungsi

luar negara pendemo dibelasah dan ditangkap serta dihukum..tapi..

dimalaysia pendemo pula berkuasa bebas memukul polis dan org awam..bila ditangkap akan dilayan seperti VVIP dan dilepaskan begitu saja...

pihak polis hanya jadi pecacai kena ikut arahan pendemo dan akan dipukul sesuka hati tanpa didakwa..standart polis malaysia hanya utk dicaci dihina dan dibelasah..

undang2 negara hanya hiasan..apa saja kesalahan yg dilakukan oleh pendemo tak mampu utk mengheret kemuka pengadilan walaupun secara terang2an.... hebatnya kaum pembangkang dimalaysia kerana kebal dari segala undang2...dan bebas utk melakukan apa saja utk menghuru harakan negara..

inilah untungnya tinggal dimalaysia yg ditakbir oleh BN

KDN harus dibubar dari duduk goyang kaki tak buat keje.. rakyat dah mula meluat...hanya jadi pak anggok

Anonymous,  April 29, 2012 at 11:27 PM  

Dah tegar sangat jadi barua keling..x yah cakap apa. BERSIH tahi kuning Ambabiga dah Melayu ni..bangsa sendiri kena pukul ke! mati ke janji keling didahulukan.Kita tengoklah kebijaksanaan rakyat Malaysia yg tolak keganasan. Berlaku depan mata tak nak jadikan Iktibar..cerita tipu dan fitnah keling dia org percaya..SPR tak telus tu yg kedah,selangor,P.Pinang,kelantan dapat kat PR.Takpalah nanti Guang ENg jadi TPM,Lim KIt Siang jadi Menteri keewangan dan Anwar jadi PM boneka baru kena atas muka. Bodoh lah Melayu ni..Berani ker bersumpah atas nama Mak bapak korang DAP/PKR/PAS tak rasuah kalau memerintah?

Anonymous,  April 29, 2012 at 11:30 PM  

Aku tetap salah kan Pak Lah kerana lepaskan Al-Jubori

akusokongPKR,  April 29, 2012 at 11:35 PM  

Kena tipu idup2 lah koranggg.. meroyan macam orang banggang, polis sama polis belakon pun nak heran ke???

"polis dah lebih cerdik dari dulu.. Dia bagikan anggotanya dua pasukan, satu pakai uniform polis, satu pasukan lagi pakai baju bersih, tergelak saya jumpa seorang kawan yang masih polis, pegawai lagi dari pahang, pakai baju kuning dan terpekik ayat reformasi. Saya tak tegur pun dia. Tapi bila tenggok kat lengan dia ada getah warna kuning... Dan saya jumpa banyak yang pakai getah yang sama.. Saya rasa terjaminlah dalam kumpulan pencacai yang tidak tahu apa benda ni..." (tulisan dari facebook Zaharin Mohd Yasin)

Kata Zaharin Mohd Yasin lagi "tak kurang 2ribu adalah polis dalam kumpulan bersih. Yang menafikan mereka pun puak polis pakai t shirt bersih untuk rempuh sekatan polis, yang baling objek pun saya rasa polis, macam mereka buat latihan demontrasi kat polis depoh. Hehehe puak2 Pas bodoh ni ikut nyer.."

http://www.erapasca.com/2012/04/pecah-berita-polis-yg-buka-sekatan-di.html

Patutlah Mahathir kata hanya orang bodoh kini bersama UMNO.

“Apakah salahnya rakyat berkumpul untuk menuntut hak. Negara ini bukan milik Najib dan Umno"

KITA UBAH KERAJAAN, JANGAN BUAT-BUAT TAK NAMPAK RAKYAT SUDAH SEDIA BERUBAH, TUKAR KERAJAAN. DARI KERAJAAN BERUK KITA TUKAR KERAJAAN YANG DI URUS OLEH MANUSIA PULAK.

Anonymous,  April 29, 2012 at 11:45 PM  

11:35pm
komen macam kuning Taik Bershit. Jilat lah ko jubor Ambabiga keling tu..Rakyat nak Ubah apa..yg dtg kuning mcm taik 20-30 ribu jer..penduduk KL juta menyumpah kerana menyusahkan org. Berangan sekor ni.

Anonymous,  April 29, 2012 at 11:47 PM  

puh... sikit punya real polis tu berlakon pukul geng sendiri... sampai pecah kepala dan tumpah darah tuh...

Gila... gila punya lakonan... real siottttt.... taraf hollywood tu...

Anonymous,  April 29, 2012 at 11:49 PM  

Urus pasir pun cam beruk.. lagi mau sembang...

Anonymous,  April 29, 2012 at 11:52 PM  

Tu la kerja puak2 gila ni... dah tak leh kawal beruk2 peliharaanya... lepaskan tanggungjawab tu kat pihak lain plak untuk memikul tanggungjawab... macam nih nak memerintah ??? bleh blahh...

Anonymous,  April 29, 2012 at 11:58 PM  

Apa yang pelik bro, Mdir sendiri pun macam tu dulu, dia kata Anwar tumbuk mata sendiri, lagi dasyat...

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:06 AM  

Drama ni memang tak pelik pun, semua nya boleh dirancang, maka jadi lah rusuhan... Kat Penang takut ngan DAp, tak berani kacau, lagi pun senang nak cekop kat sana...kih kih kih..

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:10 AM  

Tosah meroyan la ko rang kalu nak cekup Ambiga pun tak mampu... Kah kah kah

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:10 AM  

- DUDUK dan BANTAH kepala bana bapak korang..

- Peaceful protester kepala nenek Guan Eng...

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:11 AM  

Yang pastinya umno/bn akan hilang undi BERATUS RIBU peserta BERSIH 3.0..hanya yang ada di sana sahaja dapat merasai sendiri betapa kejamnya polis yang diarahkan oleh UMNO/BN LAKNATULLAH..

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:12 AM  

Paria tu ok lagi bro. Dia org ni gua panggil MELAYU BANGSAT je.. Bangsat sebangsat-bangsatnya tiada yang bangsat selain si bangsat bangsat ni... Bangsatttt.....

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:13 AM  

Janji datang... Program ko sapa nak datang???

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:13 AM  

Yup, aku akui, memang dasat si Anwar tuh... lubang depan dan belakang pun dia jolok.... puh... amazing...

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:16 AM  

Silap tu... 300000x 5... Termasuk keluarga beb...

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:20 AM  

Pi tangkap Ambiga baru bolih cite.. Kalo tak meroyan je lu orang..

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:20 AM  

Apa yang aku lihat - beruk2 tu yang dah mereng.... terima je la response dari polis terhadap aksi korang tu sebagai buah tangan.. bukannya senang nak merasa tear gas...

(kononnya pejuang - baru kena asap pun nak ngadu2. Kah kah kah - Pejuang kunun, level pejuang taik kucing je ni)...

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:22 AM  

Yang menyumpah demo bersih je dah berjuta-berjuta... cuba plak ko kali ngan 5...

(Kah kah kah kah)

Pak Dogol,  April 30, 2012 at 12:23 AM  

....Nik Aziz, Murshitdul Am PAS mengalakkan keganasan dgn menyeru orang Melayu Islam wajib menyertai demo Bersih yg sebelum ini terbukti terlibat dgn keganasan...jawab kau diakhirat kelak depan Allah...

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:26 AM  

Astaghfirullahalazim, wahai umat Islam janganlah kita berpecah belah dan saling bermusuhan. Bersatulah ke jalan diredhai Allah.

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:28 AM  

mana pelancong tadi? tido ke? esok sekolah , tido lah cepat2. Gomo!! kau tengok dari mana punya budak ni datang. bdak sebelah kiri malaysia ke sebelah kanan malaysia?

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:28 AM  

Yang ganas tu penyamar bersih kaki tibai..memang esok dia kene jawab...

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:31 AM  

Tengok undi esok laa, lu betul atau gua... Tapi tengok undi popular lah baru betul...

Prince of Noob April 30, 2012 at 12:33 AM  

Tahniah AMBIGA! Tahniah ANWAR! Tahniah NAJIB! Tahniah HISHAMUDDIN! Tahniah NIK AZIZ! Tahniah UAI! Tahniah PENGERUSI SPR! Tahniah KETUA POLIS NEGARA! Tahniah MUFTI! Tahniah ADAM ADLI! Tahniah KHALID ISMATH! Tahniah AISHAH! Tahniah SEMUA PEMIMPIN DAN RAKYAT MALAYSIA kerana berjaya menghuru-harakan negara kita dan membuat kita saling benci membenci antara satu sama lain.

Baca kehodohan disebalik demo Bersih di sini

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:34 AM  

Kenapa lambat sangat... Baru nak cakap... Dah lebih 50tahun

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:34 AM  

ini lagi terbaek...

http://www.youtube.com/watch?v=cJ04MdHG_Hw

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:34 AM  

Masih wujud. Anak buah kiai sudin masih ada. Kalau 13 mei dulu parang trbang makan cina kominis. Nampaknya kali ini parang terbang terpaksa makan cina kominis dan melayu bangsat yg jd kuda kominis ni. Perhati dalam diam. . Hanya masa dan waktu yg menentukan bila parang akan kembali terbang.

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:44 AM  

Geng2 BERSIH nih bingai.. mereka nakkan undi dari penjawat awam... tetapi setiap tindakan mereka tidak menggambarkan keadaan sedemikian... ambik contoh mudah... beruk2 ni pukul polis, gelar polis dengan gelaran anjing.. cuba congak, ada berapa ratus ribu anggota polis di seluruh negara ??? apa korang ingat dengan tindakan bodoh sebegitu, undi simpati dari anggota polis dan keluarga2 mereka korang akan terima ke.. ??? ratus2 ribu kalau kali 5 berapa dol ???

Goblok !!

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:50 AM  

30 BAPUK lawan 1 polis. Anak jantan kalu sparring 1 lwn 1 la bro.

Balik kampung, kerat konek bagi makan kat anjing la woii!

akusokongPKR,  April 30, 2012 at 12:54 AM  

Bukan taraf hollywood lagi.. dah lebih dari itu.. macam yahudi zionis dah ..

Baling balik gas canisters dan yang baling botol air kat kereta polis tu semua polis pakai baju bersih siap ada tanda getah gelang kuning pada lengan diorang tu.. sape yang sediakan botol air sorang satu, kalau tak puak polis juga..

Diorang dah rancang awal2 lagi nak buat filem ganas kat demo bersih tu. Ada 2ribu polis pakai baju bersih. supaya dunia nampak yang bersih adalah penganass..

Ini bukan terpaksa buat lakonan gila lagi .. ini namanya umno dah terdesak...

supaya orang boleh tolak bersih dan undi umno nanti...

Aku awal2 lagi dah baca otak najib ni.

kan najip pernah cakap

" Kita akan pertahankan Putrajaya sehingga ke titisan darah terakhir"

maknanya dia sanggup lakukan apa saja walaupun polis2 tu berdarah2 kepala otaknya yang dipukul rakannya sendiri... yang peluk bawak polis keluar dari keta tu kawan dia, yang berdiri atas kereta polis tu.. heee heee lawak lakonan polis ni..

http://www.erapasca.com/2012/04/pecah-berita-polis-yg-buka-sekatan-di.html

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:57 AM  

Lakun je tu

Anonymous,  April 30, 2012 at 12:59 AM  

Dah agak dah... Dia ingat kita semua lembu

Anonymous,  April 30, 2012 at 1:02 AM  

betulla. aku tengok yg ebrdiri atas kereta tu ada pakai gelang kuning. kalau bukan menipu bukan umno namanya

Anonymous,  April 30, 2012 at 1:05 AM  

Isk !! itu skrip konspirasi tahap dewa yang sering diulang-ulang sekiranya terdapat kekecohan tu... dah basi la bro..

Anonymous,  April 30, 2012 at 1:10 AM  

Ye la bro... aku pun ada nampak makhluk bermata satu dan berbaju dan bertopi kuning di Masjid negara yang seboleh mungkin mahu mencetuskan perasaan amarah dikalangan pengikutnya agar bangkit memberontak, DUDUK dan BANTAH sudah ke laut... (mungkin dia tu agen la kot)...

Anonymous,  April 30, 2012 at 1:14 AM  

Parang terbang akan kembali terbang. Hanya masa yang akan menentukan. Betulla kata kiyai. SATU MASA NANTI ILMU YANG ADA AKAN TERPAKSA DI GUNAKAN SEMULA....

Anonymous,  April 30, 2012 at 1:16 AM  

Tak payah agak, memang korang2 yang berada di dataran pada hari tersebut kebanyakannya lembu...

Mata Hati Jiwa April 30, 2012 at 1:41 AM  

Adeh ada budak darjah 6 blajar putar belit kat sini..kah.kah..kah..kalau hang dok diam org lain xtau pun yg hang bodoh bebal mcm nih..muhahaha ko ingat nie tempat blajar nipu ker??? Adeh kecik2 ag dah munafik...kesian kat hang noh...

Singgang April 30, 2012 at 1:55 AM  

Masa Aljuburi menang pilihanraya sejak tahun 1982 dulu tade plak dia kata SPR tak telus....mmg dasar hipokrit + munafik BABI ni....

akusokongPKR,  April 30, 2012 at 2:35 AM  

Kena tipu idup2 lah koranggg.. meroyan macam orang banggang, polis sama polis belakon pun nak heran ke???

"polis dah lebih cerdik dari dulu.. Dia bagikan anggotanya dua pasukan, satu pakai uniform polis, satu pasukan lagi pakai baju bersih, tergelak saya jumpa seorang kawan yang masih polis, pegawai lagi dari pahang, pakai baju kuning dan terpekik ayat reformasi. Saya tak tegur pun dia. Tapi bila tenggok kat lengan dia ada getah warna kuning... Dan saya jumpa banyak yang pakai getah yang sama.. Saya rasa terjaminlah dalam kumpulan pencacai yang tidak tahu apa benda ni..." (tulisan dari facebook Zaharin Mohd Yasin)

Kata Zaharin Mohd Yasin lagi "tak kurang 2ribu adalah polis dalam kumpulan bersih. Yang menafikan mereka pun puak polis pakai t shirt bersih untuk rempuh sekatan polis, yang baling objek pun saya rasa polis, macam mereka buat latihan demontrasi kat polis depoh. Hehehe puak2 Pas bodoh ni ikut nyer.."

Patutlah Mahathir kata hanya orang bodoh kini bersama UMNO.

“Apakah salahnya rakyat berkumpul untuk menuntut hak. Negara ini bukan milik Najib dan Umno"

Maaf aku bukan nak sakitkan hati korang.. tapi aku percaya ini lakonan polis, umno yang suruh.. sapa lagi kalau tak najib suruh.

Baling balik gas canisters dan yang baling botol air kat kereta polis tu semua polis pakai baju bersih siap ada tanda getah gelang kuning pada lengan diorang tu.. sape yang sediakan botol air sorang satu, untuk baling keta polis kalau tak puak polis dan orang umno menyamar pakai baju bersih..

Diorang dah rancang awal2 lagi nak buat filem ganas kat demo bersih tu. Ada 2ribu polis pakai baju bersih dan juga orang umno pakai baju bersih. mereka buat ni semua supaya dunia nampak yang bersih adalah penganass..

Ini bukan terpaksa buat lakonan gila lagi .. ini namanya umno dah terdesak...

supaya orang boleh tolak bersih dan undi umno nanti... Aku awal2 lagi dah baca otak najib ni. kan najip pernah cakap

" Kita akan pertahankan Putrajaya sehingga ke titisan darah terakhir"

Maknanya dia sanggup lakukan apa saja walaupun polis2 tu berdarah2 kepala otaknya yang dipukul rakannya sendiri... yang peluk sayang2 bawak polis keluar dari keta tu kawan dia dan yang berdiri atas kereta polis tu juga kawan dia orang umno jugak..

heee heee lawak lakonan polis ni.. kan macam buat latihan demontrasi polis di depoh.. setakat rosakan sebijik kereta polis, tak kan kerajaan rasa rugi besar siol.. yang pentingnya bagi umno, rakyat malaysia dan dunia luar akan percaya ape yang mereka nampak dari kekejaman puak2 bersih ni terhadap polis... bijak2 rancangan umno untuk polis2 barua..

http://www.erapasca.com/2012/04/pecah-berita-polis-yg-buka-sekatan-di.html

KITA UBAH KERAJAAN, JANGAN BUAT-BUAT TAK NAMPAK RAKYAT SUDAH SEDIA BERUBAH, TUKAR KERAJAAN. DARI KERAJAAN BERUK KITA TUKAR KERAJAAN YANG DI URUS OLEH MANUSIA PULAK.

Anonymous,  April 30, 2012 at 3:12 AM  

ya tukar kerajaan yg banyak menipu dan merompak harta rakyat ni. kuburkan bn, kuburkan juga blog jamban yg banyak fitnah ni

Anonymous,  April 30, 2012 at 7:24 AM  

Pegi antar jubo ko pada aljuburi

Anonymous,  April 30, 2012 at 7:38 AM  

ape pkr tu dh bgus sngt ker? aku dh muak la dngr cte lu ni der, ble polis kne pkul ngn bersih ckp yg pkul tu bersih lu de bukti tujuk la der tkt ckp je lu pigi mampos la.. aku blh bgtau knp polis xambk tindkkan sngt sbb polis nk tngk sndri diorg ni mcm mane... dengar cte demo ni duduk n bnth pehal lak bediri! bodo ke ape? aku rase dh tbe mse raja-raja melayu gunakan kuasa mereka, gugurkan sahaja taraf kerakyatan mereka yg berdemo ni sbb diorg xsygkn negara sndri pn, xslh pn mereka nk bt mcm tu sbb negara ni dimiliki oleh raja-raja melayu kita ni rakyat je der.. pkr,pas,dap pembangsat melayu! aku nk tmbh cket la yg pasal bdk2 mahasewel yg kne pkul ngn samseng kt kl, ape nk heran dh name kl kot xkn kluar cte kl ganster pkir la sket..

Anonymous,  April 30, 2012 at 8:00 AM  

ENGKAU TU PELAKON.PELAKON ANAK DIDIK SIBEJUBOR.

Anonymous,  April 30, 2012 at 8:07 AM  

Macam kapir ko ni.

Anonymous,  April 30, 2012 at 8:15 AM  

Penyokong pr jangan nak perasanlah.

Penyokong bn masih ramai dan bertambah

lepas tengok perangai jahat korang berdemo.

Anonymous,  April 30, 2012 at 9:27 AM  

tapi nape himpunan kat pulau pinang aman jer, polis tak masuk campur pun.

Anonymous,  April 30, 2012 at 10:09 AM  

kehkehkeh kalau penyokong bn semakin bertambah kenapa najib takut buat pru13. bacul punya pm umporno

Anonymous,  April 30, 2012 at 3:30 PM  

hoi anak ketua cawangan yang bodoh. lu sembang apa bodo? pala hotak bodoh hang ko tlg polis tu. aku ada jg kat sana stranded cibai. yang pasti aku tgk protester bersih bodoh tu yang pg baling2 kete polis tu la cibai sampai kete tu eksiden. ko sembang kemas bolehla. tp habuk pun tarak. ko tau x protester bersih tu apa?suma setan mcm lu la cibai. bodoh. and ANWAR? anwar tu bapa IBLIS yang babi, bangsat, makan tahi, gay bodoh, palat hancing, buta politik, bengap, otak kosong simpang kat bontot, kote mcm iblis. ANWAR hang pg masuklah kat puki mak kau semula tu. xguna kau ada di bumi ni ANWAR IBLIS

Anonymous,  April 30, 2012 at 5:23 PM  

Jangan marah nanti telor ko jatuh. Nanti anjing bau Akan lari kering telor ko dah kering ?

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP