CIBAI Berang Apabila 3 Ribu Orang Hadir Pada Pelancaran TIBAI.

Sunday, April 22, 2012



TIBAI yang dilancarkan malam ini bertempat di Kelab Sultan Sulaiman Kuala Lumpur menarik 3000 Hadirin yang menyatakan TIBAI Tolak Individu Bernama Anwar Ibrahim.

Banyak pendedahan panas yang dilakukan dan yang paling menarik apabila bekas pengasas PKR no keahlian 00012 Ng Lum Yong mengajak rakyat menolak manusia jijik bernama Anwar Ibrahim. Kata beliau lagi

"Walaupun Anwar Ibrahim tubuhkan CIBAI Cintai Insan Bernama Anwar Ibrahim beliau tetap Cibai kerana tidak berkelakuan seperti seorang manusia"

Senator Dato Nallakarupan yang turut hadir malam ini mendedahkan sedikit kisah Shamsidar Isteri Azmin Ali yang di TIBAI Anwar Ibrahim.

Dan paling menarik bila Tok Him Ahli Parlimen Pasir Mas yang merasmikan pelancaran TIBAI malam ini menceritakan sejarah Anwar Ibrahim yang pandai berkata kata tetapi berperangai Iblis.


Maklumat lanjut dan Video program TIBAI ini akan Gomo muat turun esok bagi tatapan rakyat Malaysia.

TIBAI Anwar
TIBAI Anwar
TIBAI Anwar

Lagi Menarik KLIK DISINI


Psssttt...Anwar Ibrahim memang CIBAI

65 comments:

amar April 22, 2012 at 11:23 PM  

ABAI=TIBAI... ok tuh.tag team.kalu masuk gelanggang boleh menang ni.

Anonymous,  April 22, 2012 at 11:27 PM  

terbaik la post kali ni.
boleh jadi top3 post paling best.

pengisian + fakta + bukti + ilmiah + kesopanan = mantap bro.

waaaaaaak!
pui...!

Mumbai Man,  April 22, 2012 at 11:34 PM  

Wakkang CIBAI no 1. kat sini ada nak kata apa2 dak?

Anonymous,  April 22, 2012 at 11:36 PM  

3000 kene tibai olih bekas cibai yang terkenal dgn kaki tibai duit....padan muka penyokong tibai yang cibai

Anonymous,  April 22, 2012 at 11:38 PM  

Tunggu bersih tengok sapa yang kena tibai... Kah kah kah

Anonymous,  April 22, 2012 at 11:42 PM  

Pembangkang ni Anwar sorang ke?? Punya lah Umno takut dgn nuar sampai kena buat Tibai...duit sapa lak guna nak kumpul cibai cibai ni??

Anonymous,  April 22, 2012 at 11:43 PM  

Benarlah kata TUN M.Hanya yg bangang seperti Kambing Jamnapari sahaja yg bersama-sama UMNO sekarang.Ni semua muka2 yg berharap agar dapat dicalonkan pada PRU 13 nanti..semua nak bodek Najib...semua dah goyang..kawasan mana la aku nak bertanding nanti?.

Ayohsu April 22, 2012 at 11:44 PM  

Tibai lah berterusan. Jangan hanya hangat hangat taik ayam. Tibai hingga anwar tercungap cungap minta nafas.

Anonymous,  April 22, 2012 at 11:45 PM  

1 Rumah 1 Utusan Malaysia

Anonymous,  April 22, 2012 at 11:46 PM  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous,  April 22, 2012 at 11:47 PM  

CAYALA..... GUA RESPEK SAMA TIBAI

Anonymous,  April 22, 2012 at 11:48 PM  

Yang tercungap cungap ni yang suka tibai Artis cantik.....

Anonymous,  April 22, 2012 at 11:48 PM  

Tunggu jelah saman dari anuwar..anuwarkan MAT SAMAN.kah kah kah!

Anonymous,  April 22, 2012 at 11:48 PM  

Takut Anwar?? Eee...sorry ye..takutkan azab Allah kerana memilih peliwat memimpin kamu..

Penyokong murtad wajib ditolak.
Pendokong pluralisme agama wajib ditolak.
Penyokong segala usaha menjaga keselamatn Israel, wajib ditolak.

Pendek kata Anwar Ibrahim wajib ditolak.
TIBAI!!!

Anonymous,  April 22, 2012 at 11:50 PM  

Drpd tibai bini org dgn pelacur......

Anonymous,  April 22, 2012 at 11:50 PM  

Hahaha... Ada org nak alihkan perhatian labur kat skim cepat kaya plak. Wrong channel la....

Anonymous,  April 22, 2012 at 11:52 PM  

Kita tunggudrama Anwar nak saman pengasas TIBAI.

Bila mau saman Nalla? Pembohong nombor satu. Anwar bin Ibrahim.

Bila mau saman Ezam? Zul Nordin? Ummi? Nak saman cakap berdegar degar..

Tapi, dgn chandra muzaffar pun mintak settle luar mahkamah. Cit podah! Dan tidak dilayan oleh chandra.

Selamat menempuh kifarah Allah kpd Anwar.

Anonymous,  April 22, 2012 at 11:52 PM  

Ya betul, Kita WAJIB TOLAK ANWAR!!!

Anonymous,  April 22, 2012 at 11:59 PM  

Najib tolak jawab soalan Scorpene, ha ini yang wajib tibai, wajib tolak

Anonymous,  April 22, 2012 at 11:59 PM  

lu hebatlah bro papaG.pencacai pakkatan tak baca blogs pro-pakkatan dah...maklumlah,,mana ade blog die org yg sehebat blog ni?
klu ade pun,pitenah je yg lebih!

Anonymous,  April 23, 2012 at 12:00 AM  

Lembu lembu tu cuma golongan lembu je yang patut saman.

Anonymous,  April 23, 2012 at 12:05 AM  

Najib kerja kuat naikkan image Umno.... Ko orang pulak kerja kuat jatuhkan image Umno, bagus bagus

Anonymous,  April 23, 2012 at 12:06 AM  

Nak saman, akan saman. Siap buat press conference.

Saya akan saman Nalla.
Habuk pun tarak. Pembohong nombor wahid. Anwar ibrahim.

Muahahahahahaha..

TIBAI!!!!

Usop Sontorian April 23, 2012 at 12:13 AM  

Wak tak arif sangat pasal politik ni, tapi sejak dari dulu lagi Wak tak berkenan dengan si Nuar Brahim ni. Tanyalah para kiyai, tak ada nur pada wajahnya. Tapi yelah sapalah mereka tu sbb masa tu Anwar pegang TPM. Nah sekarang ternyata kata2 Pak Kiyai kg Wak betul. Satu lagi ada orang cakap, bapok dekat Bkt Timbalan semua cakap Anwar tu kaki bo**ot, mereka kenal ahli mereka. Wak cadangkan Papa Gomo cuba carik gambar Anwar kena sondol, mesti ada punya, Wak yakin ada.

Anonymous,  April 23, 2012 at 12:15 AM  

Keldai dgn anjing kerja kuat naikkan imej pakatan taik. Anwar keje kuat jatuhkan imej pakatan.

Israel.
16 sept.
Omegay.
Dll.

Bagus...bagus...

Anonymous,  April 23, 2012 at 12:25 AM  

dah letih la selalu sgt pasal BABI ni.carilah cerita pembangkang lain pulak.pembangkang pun bukan BABI sorang je.xpun cerita shafie boleh jugak.janji ada pono sikit...

Telebih Sudah April 23, 2012 at 12:54 AM  

TIBAI tetap TIBAI, yang CIBAI tetap CIBAI

Lagubestbest April 23, 2012 at 1:13 AM  

Hmm.. gaduh tak habis2 blog ni. TIBAI pulak sekarang. Layan Beatles lg bagus. Here comes the sun du du du du.. Here comes the sun

Anonymous,  April 23, 2012 at 1:26 AM  

Pakai duit rakyat bagi artis bagus, ??

Anonymous,  April 23, 2012 at 1:36 AM  

Kesian budak budak Ahjib Goreng.... Tak buat kerja kang miss soru... Kerja dah malas..

PAPA GOMO April 23, 2012 at 1:38 AM  

boleh jadi tu wak sontorian..hahaha

Anonymous,  April 23, 2012 at 1:49 AM  

Nak tolong org macam ko la....tak sedar2

tukang telek,  April 23, 2012 at 1:50 AM  

Pencacai-pencacai ni dah fobia dengan UMNO ni, apa-apa sikit semua UMNO. Pencacai-pencacai ni menangung dosa la. Sebab selalu fitnah UMNO sangat. Pagi petang siang malam sampai dalam mimpi pun dok ingat UMNO. Apa boleh buat dah nasib mereka. Tanggung la sampai nak ke kubur. Ini lah sebab nya Keramat nya Parti UMNO.

tukang telek,  April 23, 2012 at 2:02 AM  

Cita lama lah bro. Cita tu orang dah tau lah itu cerita dongeng, tu la asyik dok mentelaah Harakah dan suara keadilan ja. Keluar lah sikit jengok dunia asyik dok dalam tempurung ja.

Anonymous,  April 23, 2012 at 2:05 AM  

Ko ingat nujum ko boleh tutup kapal selam ngan tempurung??

Anonymous,  April 23, 2012 at 2:08 AM  

Ko cari yang dalam Umno kaki bontot dulu leh??

Anonymous,  April 23, 2012 at 2:12 AM  

Silap tibai, NS, Johor, Melake kene gadai

Tukang Komen April 23, 2012 at 2:42 AM  

Talkin untuk Anwar and the gang. Tibai the Cibai.

Anonymous,  April 23, 2012 at 3:48 AM  

Najib buat tour janji ditepati...

Anwar buat tour tabur janji...

Anonymous,  April 23, 2012 at 3:49 AM  

Sikit hari lagi najib dengan zahid hamidi kena tibai dengan mahkamah perancis...betoi betoi punya tibai bukan malaysia punya tibai..kah..kah..kah.

Anonymous,  April 23, 2012 at 4:10 AM  

Nak tahu baik Anwar, tanya kawan-kawannya (orang-orang CIBAI!!!).
Nak tahu jahat orang, tanya musuhnya (memang kena TIBAI laa).

Anonymous,  April 23, 2012 at 4:56 AM  

Apa makna nya:


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1hVG9YTGMw8#!

Anonymous,  April 23, 2012 at 7:07 AM  

ATM xder SNIPER ker.....

setakat nuar sekor ni..

one shoot one death....


waKKang

Anonymous,  April 23, 2012 at 7:28 AM  

mumbai man.

mahkamah kan ada...

polis pon ramai...

askar pon banyak....

setakat nuar sekor xkan xtahu nak buat macam mana.

yg salah tetap salah...xkira sapa2


waKKang

rakab,  April 23, 2012 at 7:33 AM  

Beberapa buah pertubuhan bukan kerajaan (NGO) akan menghadiahkan 'kek' unik serta replika najis manusia kepada Pengerusi Barisan Nasional, Najib Razak kerana melantik Setiausaha Gerakan dan bukannnya Pengerusi Perhubungan UMNO Pulau Pinang sebagai Pengerusi Barisan Nasional Negeri Pulau Pinang..


Presiden Pertubuhan Suara Anak-Anak Malaysia Pulau Pinang (PSAMPP), Abdul Ghani Mohamed Jiman yang mengetuai kumpulan itu berkata, kek itu diperbuat daripada polisterin dan disalut dengan krim coklat sebagai tanda tidak berpuas hati mereka dengan tindakan Najib Razak sebagai Pengerusi Barisan Nasional dan Presiden UMNO, yang disifatkan kotor dan hanya cantik di luaran sahaja.
'
'Kek yang bersalutkan coklat diluar itu jika dilihat ia sangat lazat dengan warna dan rupa bentuknya, namun apabila dipotong dalamnya palsu kerana diperbuat dengan polisterin yang sememangnya tidak boleh dimakan.
'
'Dia (Perdana Menteri Malaysia) sama seperti kek itu di mana hanya cantik di luar namun di dalam sebaliknya.
''Kami membuat kek itu begitu adalah untuk menunjukkan bahawa pentadbiran UMNO/BN dibawah pimpinan rejim Datuk Seri Najib Razak di negera ini adalah palsu semata-mata. Mereka menipu rakyat dengan janji manis namun jika kita lihat agenda yang sebenar, semuanya palsu belaka,"

KWAH KWAH KWAH ......KWAH KWAH KWAH.....KWAH KWAH KWAH...

Anonymous,  April 23, 2012 at 8:38 AM  

Depa dah bawak pegi mahkamah, 2x gagal. Hakim kata kes bodoh..... Tak puas hati depa buat kempen busuk plak, pakai segala jentera, tibai duit rakyat ... Punya nak kenakan Nuar...takut apa kat Nuar, esok PM , Hadi atau LGE... Yang ni depa tak kacau. Tu pasal lah jangan banyak main sumpah, la ni dah sawan kat Nuar siang malam.

Anonymous,  April 23, 2012 at 8:45 AM  

rakab...

dah lah takut bini..

takut nuar...

nak terima kek pon takut jugak....

Anonymous,  April 23, 2012 at 10:24 AM  

blogger PR kaki fitnah, rakab penyokong PR membawa fitnah.

Baca Cerita Sebenar

Anonymous,  April 23, 2012 at 10:45 AM  

TIBAI = TOLAK INDIVIDU BERNAMA ANWAR IBRAHIM...
ABU = ASAL BUKAN UMNO...

dari segi singkatan dan maksud nama ABU nampak sedap di sebut dan jauh ke depan... ABU ciptaan dan dikepalai kumpulan anak muda...sementara TIBAI ciptaan dan dikepalai belia tua yang rata2nya kecewa dengan anwar...ABU mengasut rakyat agar menolak gerombolan dan sesiapa yang bersekongkol merestui kerja jenayah terancang sementara TIBAI berhajat menolak anwar yang masih menggunakan isu seks lapuk murahan dan mendakwa anwar tidak punya pengaruh apa2...

Anonymous,  April 23, 2012 at 11:14 AM  

KUALA LUMPUR 20 April - Buat pertama kali dalam 35 tahun, sidang Dewan Rakyat mencatat sejarah apabila Parlimen meneruskan kesemua aturan urusan mesyuarat dan usul untuk diselesaikan sehingga ke awal pagi.

Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Mohamed Nazri Abdul Aziz berkata, Peraturan Mesyuarat 90(2) perlu digunakan bagi menggantung Peraturan Mesyuarat 12 yang menyatakan semua aturan mesyuarat mesti diselesaikan pada hari yang sama.

"Perkara ini tidak pernah terjadi sejak saya terlibat dalam hal ehwal Parlimen (sejak 22 tahun lalu)," katanya ketika ditemui pemberita di lobi Parlimen kira-kira pukul 1.15 pagi ini.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit... SEMUA UNTUK LULUSKABN UNDANG UNDANG TIPU PILIHANRAYA... kah kah kah..

kah kah kah..CEPAT CEPAT LULUSKAN... TANPA BINCANG.... kah kah kah....

kah kah kah.... SEMUA NAK MENIPU.... kah kah kah


NOTA:
pilihan raya yang akan datang
keputusan telah dibuat malam tadi
jawapan gerombolan berkuasa lagi

semua undang-undang ini
untuk memastikan pakatanm kalah
untuk memsatikan selangor jatuh

jadi kalau nak rakyat menang
kita turun 500 ribu
ke datarn merdeka duduk bantah

Anonymous,  April 23, 2012 at 11:17 AM  

NGO hak asasi manusia Suara Rakyat Malaysia (Suaram) semalam berjaya dalam hujahnya di depan hakim Roger Le Loire di tribunal Grande Instance Paris supaya kenyataan saksinya diterima.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit... AKHIRNYA KES INI DI BUKA DI PARIS.... kah kah kah..

kah kah kah... NAJIB RAZXAK AKAN DI PANGGIL SEBAGAI SAKSI.... kah kah kah..

kah kah kah... KALAU TAK DATANG ADA WARANT TANGKAP.... kah kah kah..

woit...PADAN MUKA... MASA ENTOT ALTANTUYA... TAK PAKAI KAPAL SELAM... kah kah kah..

kah kah kah... SUDAH ENTOT BARU NAK BERI SALAM.... kah kah kah..

woit... KALAU NAJIB DATANG KE EROPAH...JAMIN KENA TANGKAP... kah kah kah..

kah kah kah...TAK DATANG JADI SAKSI... ADA WARAN TANGKAP.... kah kah kah..

kah kah kah.... MACAM KES PRESIDEN PINOCHET DARI CHILE....kah kah kah..

kah kah kah...KENA TANGKAP DI LONDON PADA TAHUN 1998.... kah kah kah..

kah kah kah...PADAN MUKA BIK MAMA... TAK DAPAT PERGI PARIS BELI BEG TALI RAFIA....kah kah kah..

kah kah kah...PADAN MUKA... BARU SEDAR... INGAT KAMI BODOH... kah kah kah..

Anonymous,  April 23, 2012 at 11:52 AM  

reformasi!!!!!

ASALKAN BUKAN UMNO

hahahhahahahahhahahahahhahaha

hidup melayu???????????

ini pakatan rakyat nk laung

HIDUP ISLAM!!!!!!!!!!!!

heheheheheheh

hidup demokrasi!!!!!!!

hahahahahaahahah

hidup hidup!!
hidup rakyat!!!!!!

500000

perjuangan itu harus
perjuangan berlandaskan keadilan

bukan karut marut caci maki
fitnah sana sikit selak sini sikit

perompak harus diheret
perasuah harus dihukum

sex2 xmain.
itu yg xbermoral
bila xbermoral
nk berjuang mcm mana

hahahahahahahahahaha

500000

Anonymous,  April 23, 2012 at 12:20 PM  

bukan nak lawan nuar je..tapi nak bagi orang2 bangang mcm ko supaya guna akal tu...jangan dok asyik kena liwat je..

Anonymous,  April 23, 2012 at 12:21 PM  

eh? kambing janapari bukan org pas punya projek ke?

Anonymous,  April 23, 2012 at 1:00 PM  

kahkahkahkahkahkahkahakha..

kalau bukan nuar ja jgnla pakai slogan nama dia ja..

letak la bg umum sikit..

hahahahahahahahahaahah...

menteri kaya raya..korg apa ada.

Anonymous,  April 23, 2012 at 2:27 PM  

Gomo. Tak sangka ada org gila masuk blog ko. Ketawa tak berenti. Biasanya org ketawa tk berenti ni mmg kna sampuk setan.. Ketawa syok sndiri.

Anonymous,  April 23, 2012 at 3:00 PM  

ketawa kerana melihat gelagat pembela perasuah dan perompak duit rakyat.. jadi kasim selamat ka?? diberi mata untuk melihat tapi sengaja dibutakan. lihat la..

lupa idris jala kata kalau umno xtukar style dan hentikan subsidi swasta da kroni negara akan bankrup???

lupakah semua itu????

lupakah negara berhutang 400b??

lupakah??

sapa yg melingkupkan negara??
sapa tadbir negara nie???

kalau mampu tadbir knapa makin terok??
audit kata terok?/
idris jala yg power kata apa??
lupa pulak dah??
menteri bn tu.bukan pakatan yg kata.

mampu tadbir atau tidak.
mampu kena bg cantik2 la.
xmampu tukar la.
dok tunggu bankrup dlu ka.


buka mata luas2..
jgn terpesong sgt dgn agenda kecik2..
nie kalau bankrup nk kata apa??

awang adek kata jgn takot..
had hutang negara baru 53%
nk takot buat apa had max 55%
hahahahahahahhahaahahah

hahahahaah.
mcm mana aku x gelak.
2% lagi kata jgn takot...
huiihhhh sakan..


percaya la umno bn tu..
pergi lah percayakan mereka.sayangkan lah mereka.
senangkn mereka.
kayakn mereka.

apa rakyat dpt.


hahahahaahahah.

Anonymous,  April 23, 2012 at 3:04 PM  

nah baca ya kawan2

http://bm.malaysia-chronicle.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=25117:dari-perlis-ke-sabah-warisan-umno-%E2%80%93-penuh-kekecewaan-dan-kegagalan&Itemid=2#.T5TI4_0NLMw.twitter

Anonymous,  April 23, 2012 at 8:46 PM  

Nak komen pun susah... Macam tak ikhlas nak dengar komen orang pulak... itu laa blog pro pakatan. Goblok betul...

Anonymous,  April 23, 2012 at 9:06 PM  

cibai ler Papagomo dan Pencacai Beend nie..

Jom tibai lahanat2 nie...

Anonymous,  April 23, 2012 at 9:53 PM  

tibai sicibai dgn pecacai2 sekali..

muhahahaaa.... bikin panasssss...

Anonymous,  April 23, 2012 at 11:23 PM  

Timbalan Presiden PAS kata "Anwar Aljuburi"...maknanya anwar suka main jubur. Takkan Mat Sabu penipu kot...

Anonymous,  April 24, 2012 at 6:57 AM  

sebelum gelaran aljuburi diberikan tentu mat sabu telah siasat disertai dengan bukti lengkap dan saksi yg mencukupi baru gelaran tu dianugerahkan.tak kan mat sabu berbohong.tentu penyokong pr lebih percayakan tim.presiden pas dari org umno.

Anonymous,  April 24, 2012 at 7:47 AM  

Woit ALJUBURI KHA KHA KHA KETUA JUBOK KHA KHA KHA MAKAN JUBOK KHA KHA KHA MINUM JUBOK KHA KHA KHA TIDUR JUBOK KHA KHA KHA nak bagi high light kat yahudi AKU BRRJUANG DEMI JUBOK MACAM KORANG. . .KHA KHA KHA. . . woit USA BANTU AKU DEMI JUBOK KHA KHA KHA. .

Anonymous,  April 26, 2012 at 12:59 AM  

aku ni x pro mana2 party.... bru nak berjinak2 dgn politik ..... sebulan dua ni dok wat research.... buka blog bn n pr... baca komen2 dr kedua2 pengikut.... kesimpulan yg aku dpt buat

bn- x abis2 citer sex.. (serius aku naik menyampah)....

pr- byk kondem kerajaan skrg..... tp benda ni aku nampak sgt penting bg kemajuan negara.... byk tuduhan berasas dan terbukti .... lgpun family aku ramai keje ngan govt pun byk citer benda yg sama.....


bg komen2 penyokong plak aku rasa fair.... cuma kalau bleh elakkan la tuduhan berat seperti zina , sodomy ke sbb kita masih x tau samada ia benar atau tidak.... bukti yg ada pun x cukup..... mahkamah pun dah jatuhkan x bersalah.... tp kita duk sebut2 lg..... dosa besar tu beb


so dr research yg aku dah buat, aku akan pangkah pr utk cuba bg peluang..... kalau x ok pangkah la bn balik 5 thun akan dtg..... ok x? hehe.... jgn jd hamba party politik.... jgn fanatik sgt.... kita yg pilih diorang.... kita lg berkuasa

tq

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP