Dato Bandar Kuala Lumpur Beri Ingatan Kepada Pendemo BERSIH

Friday, April 27, 2012






DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT



11 comments:

Anonymous,  April 27, 2012 at 11:12 PM  

INilah Barua UMNO PUKIMAMAK...

Global Products & Services Review April 27, 2012 at 11:20 PM  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous,  April 27, 2012 at 11:26 PM  

Bershit 3.0 sok dpt rm50 seorg...info terkini.

Anonymous,  April 27, 2012 at 11:32 PM  

Terima kasi lah daun keladi

emelfoufenterprise@yahoo.com April 27, 2012 at 11:51 PM  

Terima kasih la kerana mencemarkan dataran merdeka, tempat yang bersejarah meneurunkan bendera penjajah union jack dah dijajah balik oleh puak kuning yang dah tentunye nenek moyang bkn berasal dari tanah melayu

Anonymous,  April 28, 2012 at 12:03 AM  

Pati ko juga yang menjemput dia jadi rakyat masa merdeka dulu skg banyak cita plak, dei podah

Anonymous,  April 28, 2012 at 1:03 AM  

Takda video bersih 3.0 ker? Orang dah start ramai berkumpul kt Dataran Merdeka tu..baru dah ribu2 nie..apa cerita nie papa gomo..malu umno dan perkasa mcm nie!

Night before bersih at Dataran Merdeka (youtube) http://www.youtube.com/watch?v=LGdjb9X9wYY&feature=plcp

Anonymous,  April 28, 2012 at 1:33 AM  

Anon kat atas ni seronok kalu kL jd huru hare..sbb die kan penjilat jubo anwa n ambiga la katekan..

Anonymous,  April 28, 2012 at 2:26 AM  

pilihanraya kotor bole, negara korupsi bole...tapi jalan KL jem sikit marah, kl huru hara sikit marah..ini semua proses yg lebih elok..kita pun tanak kl huru hara tapi demi utk generasi masa depan tahu betapa penting nya jujur dan amanah dalam proses pilihanraya dan politik

Anonymous,  April 28, 2012 at 6:38 AM  

Melayu bagang yg jilat pengamal LGBT.

Anonymous,  April 28, 2012 at 8:26 AM  

cakap tak serupa bikin...pengotor

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP