Eksklusif 18 SX- Aksi Berahi Mahasiswa Di Dataran Merdeka Dipertontonkan.

Wednesday, April 25, 2012






Video diatas adalah edikit dari apa yang sebenarnya berlaku semasa mahasiswa Robot ini berkhemah di Dataran Merdeka yang mana telah dirakamkan pada waktu siang. Bagaimana dengan rakaman disebelah malam? Anda dapat bayangkan apa yang mereka lakukan?

Mereka menyatakan Demo Hapus PTPTN tetapi dengan apa yang dipertontonkan tidak ada sebarang cerita mengenai penghapusan PTPTN tetapi sebaliknya mereka mahu memberikan mesej kepada rakyat bahawa mereka adalah golongan pejuang Seksualiti Merdeka yang mana mengamalkan SEKS BEBAS.

Inilah BERSIH yang sebenarnya perlu dibersihkan oleh kita rakyat Malaysia. Ini lah pekara yang sepatutnya kita BERSIHKAN agar anak anak kita tidak terjebak menjadi seperti mereka yang mengamalkan SEKS BEBAS.

Anda sendiri dapat lihat tampa perasaan segan silu mereka berdua duan didalam Khemah dalam aksi yang menghairahkan walaupun pada siang hari dan berada dihadapan khalayak umum. Apakah ini yang anda ingin lihat pada tahun 2020?

Mengikut apa yang dijelaskan kepada Papa Gomo oleh Blogger Badut Rakyat bahawa terdapat lagi rakaman lain yang mana memaparkan pekara yang tidak senonoh dilakukan oleh mereka Mahasiswa Robot Anwar Ibrahim ini. Antara kelakuan sumbang mereka adalah dengan membuang najis disekitar kawasan Dataran Merdeka yang mana mencemarkan Dataran Merdeka sebagai sebuah pusat pelancongan negara.

Video tersebut bakal dikeluarkan oleh Badut rakyat dan sama sama kita nantikan video yang seterusnya. Gomo harap rakyat Malaysia menolak politik kotor pemimpin Pakatan PAS,DAP,PKR yang memperjuangkan SEKS BEBAS yang mana Ambiga sebagai ketua utama mereka.

BERSIH 3.0 sebenarnya layak untuk membersihkan mereka pemimpin Pakatan PAS,DAP,PKR dari terus menjadikan rakyat Malaysia Lembu untuk diperbodohkan pada PRU 13 kelak. Renung renungkanlah.....


Psssttt... Adegan yang dipotong menampakkan tubuh mongel separuh bogel remaja perempuan tersebut.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


63 comments:

Anonymous,  April 25, 2012 at 2:14 PM  

blogger2 tunjuk semua laa... kang diorang bleh kate fitnah plak sbb takde adengan tu...

Anonymous,  April 25, 2012 at 2:19 PM  

kalo puak depa nu mana nak edit dah.. slagi bleh londeh.. depa londeh habih sampai loceh.. kita plak lg mau cover..

Anonymous,  April 25, 2012 at 2:29 PM  

Tula pasal... Cuma org2 yg bodoh je sokong budak2 yg sesat nie... Memalukan mak bapa diaorg jea...
Itu laa sebab depa belajar tak pakai otak.. Tu yg jadi bodohhhhh

-DM-,  April 25, 2012 at 2:31 PM  

Tunjuk la part yg edit tu,but kaburkan la bhgian yg patut contoh muka or area mana yg terdedah so that t takde yg boleh sangkal betul ke video ni or just propa je. susah nak yakinkan diorang ni. Byk sgt benda yg boleh diorang assume kang.biaselah,pembangkang keje bangkang la

Anonymous,  April 25, 2012 at 2:37 PM  

kita tunggu jer,mana tau blogger Badut Rakyat keluarkan lagi video panas tu.salute too Papa Gomo dan Badut Rakyat...perjuangan mahasewel taik kucing...

Anonymous,  April 25, 2012 at 2:40 PM  

X perlu kabur2.. Anuwar suke part ctu.. So pengikut dia pun sukeeeee sgt bab tembam2 area tu..hahaha.. Bia mak bapak dorg tau ape yg anak2 dorg perjuangkan!!!!!

mirha April 25, 2012 at 2:41 PM  

Hahaha. Mampu gelak je wa. Mcm ni pn isu. Huhuhu. Knp xtnjuk hbis. Tme chna doll pergh xingat. Sdah la gomo. Bni ang rmbut caler2 pn owg xbsing.

Anonymous,  April 25, 2012 at 2:50 PM  

hahahahaahahaha
hahahahahah
hahahahaha

kakakahakhakahkakakkahkakakahkah
kahkahkahkahkahkahkahkahkak

woiii apa yg nk ditunjukkan ni????

hahaahahah
hahahaahahahahah

hinanya.

sbb apa aku kata hina??
sbb tuduh pandai
tapi bukti apa?
cut buat apa?
motif hang nk bagi org percaya.
bg blur skit2 sudah la.

td xmau2 nk meletup gila2.
last2

hahahahaaahha
hahahaha

apa yg hang nk tunjuk sbnrnya nie?
mana depa buat sex??
mana???
ckp saja apa ada.

kahkahkakakahk
kahakhakha

sapa buta kayu?
aku yg xnmpk apa2 ni
aku ka yg xpercayakan ckp kosong yg buta kayu

atau

yg percayakan ckp kosong?

amboiii nk kata tidur sblah terus seks bebas.
yg pelok cium laki lain depan suami mcm mana?

hang kenai sapa laki yg tidur sblah ppn tu?
hang kenai bini sapa yg pelok cium shah rukh khan?


murahan cap ayam la pendedahan apa woii?


hahahah
hahahahahahah

mcm tu saja ka?
cukup ka??????

pumpang pumpang
senapang angin rupanya.
huahuauahuahuahuahau

jgn la kita fitnah mcm tu
bukan elok pun
xdak isu jadi isu.

nk ckp pasal laki tu dok sblah ppn ckp la

tapi jgn kata sampai buat seks la sokong seks bebas.

hina dan bodoh sapa yg percaya.
jgn jd hina.
murah sgt ka akal kita percaya bnda yg tiada.

Anonymous,  April 25, 2012 at 2:58 PM  

anon 2:50 PM hang xpernah follow blog gomo ka? sama mcm video cinadoll kasi tayang sikit2... xlama lagi full version gerenti kluar punya... ini baru warm-up, tunggu je laa...

Anonymous,  April 25, 2012 at 2:59 PM  

Anda sendiri dapat lihat tampa perasaan segan silu mereka berdua duan didalam Khemah dalam aksi yang menghairahkan walaupun pada siang hari dan berada dihadapan khalayak umum. Apakah ini yang anda ingin lihat pada tahun 2020?


MANA TANPA SEGAN SILU MEREKA BERDUA DUAN DIDALAM KHEMAH DLM AKSI YG MENGHAIRAHKAN??

kalau xdak buat apa ckp?
logik la sikit.
bukan budak2 sekolah rendah yg tgk ni.


aisemmenn.

Anonymous,  April 25, 2012 at 3:02 PM  

xlama lagi full version gerenti kluar punya... ini baru warm-up, tunggu je laa...


xlarat tunggu dah.

hang percaya la sorg.
murah betol akal hang percaya benda yg tiada.

aku tidak diajar untuk menilai bnda hina mcm nie..sembang kosong.tuduhan lowclass.

Anonymous,  April 25, 2012 at 3:05 PM  

bela la tuduhan kosong.
bukti rasuah depan mata xmau kisah
bukti audit negara ni dah sarat beban hutang
bukti negara tadbir terok xmau kira

walhal itu yg sangkut paut dgn kita.

yg dok percaya bnda2 yg xhujud.


kalau gomo adil knapa xdak pun cerita pasal penyelewengan umno?
kak jat bela gila2?
last apa jadi?
salah jugak kn.


haduhhh
jgn percaya bnda karut lah

Anonymous,  April 25, 2012 at 3:07 PM  

aduiii ko igt org malaysia ni bodo sgt ke nk percaya video edit sakai cmni.tunjuk jela klau betul drg wat toksah nk tutup aib sgt.wat tmbh dosa ko je wat blog bodo ni.kerajaan and pembangkang due-due shit.x boleh pakai.msg2 fitnah sesama sndri bangsa lain tgk gelak.dah la we drpd ko menyebar fitnah ni baik ko pg blaja agama ke ape.

Anonymous,  April 25, 2012 at 3:10 PM  

Ala dedah jer....biar mak pak taw sapa betina jantina mana yg da usik anak dara depa...fap fap fap fap

Anonymous,  April 25, 2012 at 3:14 PM  

ala poyo la lu papagomo ,nak tunjuk clip tapi main edit2 pulak konon mengaibkan...kalau dah mengaibkan baik dari awal tak payah tunjuk...lu ngan melodi tv3 lebihkurang saja la..bikin sensasi saja

apa motif lu? yg clip anwar boleh pulak tunjuk semua

Anonymous,  April 25, 2012 at 3:16 PM  

yg duk soh tayangkn sume tu korg dh lupa ke dlu korg jugak yg kcoh ckp xbaek dedahkn aib org..ble xdedahkn korg ckp tpu,ble d dedahkn korg ckp xbaik dedahkn aib org..btol2 korg ni tipikal otak pembangkang..xtau yg mne1 korg nk kn sbnrnye..hampeh tol korg ni..akai adaaa???..

peace..

Anonymous,  April 25, 2012 at 3:18 PM  

bukan sbb jaga aib
kalau jaga aib dari awl xtunjuk
ini sbb xdak pelakon
sbb tu ckp potong sikit.

snor4057 April 25, 2012 at 3:20 PM  

kalau nak tunjuk, terus tunjuk, tak perlu nak edit. kalau tak nak tunjuk tak payah tunjuk. itu sebab orang menyampah kat UMNO, nak bagi clear, tapi main sorong tarik. Ada bukti, terus telanjangkan barulah rakyat percaya. lagi banyak ko edit lagi rakyat kata UMNO pembohong

Anonymous,  April 25, 2012 at 3:23 PM  

cara yg terbaik jgn dedah aib.
xdak jgn fitnah

ini ckp ada tapi tunjuk sikit
tunjuk semua la bebal kalau nk org percaya.bagi blur.

hang tunjuk sikit tu yg org akan hina hang sbb fitnah!

sehina2 babi dia xmasuk syurga
sehina2 org yg fitnah neraka makan bangkai tau.

hina lagi dari ****

jgn2
kita bukan mcm tu.
ada agama semuanya.

Anonymous,  April 25, 2012 at 3:24 PM  

Tunjuk main main, sah penipu, macam video Nuar, cina buncit lancau tak sunat...gerombolan bangkai penipu....

Anonymous,  April 25, 2012 at 3:33 PM  

Bagi penyokong seks bebas, mereka memang tak nampak apa-apa sebab itu adalah rutin kehidupan mereka. Bagi mereka, berdua-duaan dalam khemah, berpakaian seksi mini skirt, berkhalwat lelaki perempuan, tidur lelaki perempuan bukan muhrim dalam satu kemah itu semua perkara biasa yang "halal" bagi mereka.

Tapi bagi orang Islam, apa yang kita nampak adalah satu perkara yang amat menjelekkan.

Jadi sama ada kita nampak atau tidak nampak, itu terpulang pada ideologi dan iman kita. Terpulanglah jalan mana yang kita nak pilih.

Anonymous,  April 25, 2012 at 3:37 PM  

hang nampak macam mana

berdua-duaan dalam khemah, berpakaian seksi mini skirt, berkhalwat lelaki perempuan, tidur lelaki perempuan bukan muhrim dalam satu kemah itu semua perkara biasa yang "halal" bagi mereka.


kami xnampak pun??????

hebat mata org umno ni.
daysat oooo
tapi bila tgk doc rasuah tau tgk dak?

Anonymous,  April 25, 2012 at 3:42 PM  

yg pakai skirt aku nampak
bukan kah itu cina?
anak najib dgn muhyidin pakai skirt jugak
sama macam cina nie

tapi xpa la dia cina bukan kena tutup aurat pun.xpayah pakai tudung pun xpa.dia kn cina..

aurat kn untuk org islam yg wajib tutup.mcm wife PM kita tu dan anak2 dia..sapa nk nafi aurat wajib tutup?haaa..sbb tu la PM kita ikot.
dia perjuang agama jugak.

Anonymous,  April 25, 2012 at 3:43 PM  

gomo..ko ni kaki kelentong lee...telo lembu ko ni..anwar ko bogelkan semua..yg ni malu malu...porrrah

YB Raz April 25, 2012 at 4:02 PM  

napa padam lak video tu bro..kasi tunjuklah semua..tayang terus muka budak budak tu biar semua orang kenal tu anak sapa

Anonymous,  April 25, 2012 at 4:08 PM  

Tak payah tunjuk lebih, dah faham pompuan lelaki tidur sama. Yang luar khemah dan dalam khemah sama aje. Caj je mereka tu berkhalwat. Yang pejabat ugama tangkap dalam hotel pun sama juga. DBKL rush pukul 6.45 pagi. Masing2 tidur nyenyak tak solat subuh. Jabatan ugama patut ada sekali pagi tu. Dah terang2 BERKHALWAT.

Anonymous,  April 25, 2012 at 4:11 PM  

nk cas berduaduaan ke berempat atau bersepuluh?ramai tu.cas buat party tp eh khalwat apa kt tempat umum pulak?
errrr..mcm mana nk buat ni.
DBKL pun smyg x?

Anonymous,  April 25, 2012 at 4:23 PM  

bodo punye gomo
tak pasal2 kene hentam
len kali pikir dulu sebelum
tayang video uncut,
kalo video anwar dulu xpe la kalo ko nak uncut sekalipun,
kalo hantar spy g sane pastu pasang banyak2 cctv, pastu dpt aksi hot mcm anwar xpe la jugak,
ko buat ni mcm nak bg ko punye rating blog tggi kot.
pastu claim kat bos.
dpt la elaun pasal rating dah tinggi.
bodo punye gomo, buat org tertipu je dgn ko ni

Anonymous,  April 25, 2012 at 4:24 PM  

berkhakuwat x semestinya berdua-duaan la bodoh piang.

Anonymous,  April 25, 2012 at 4:24 PM  

eh.. ni video tipu la..

sebab ari tu pernah ada gambar mahasiswa mahasiswa ni sembahyang berjemaah beramai ramai kecuali mahasiswa "I am monkey".

Aku tak rasa bebudak ni penyokong pakatan rakyat, sbb nampak ketara mahasiswa perempuan tu pakaian agak kebaratan sikit.

Kebanyak mahasiswa pro PR berpakaian sopan dan menjalankan ibadat sembahyang berjemaah.

tipu video nie.

Anonymous,  April 25, 2012 at 4:29 PM  

ko lagi la bodoh bebel. ko kata blog ni bodoh. tapi ko jugak yang tengok. maknanya ko sepuluh kali ganda bongok. bahalol.

Anonymous,  April 25, 2012 at 4:35 PM  

tgk blog kita bodoh?
tgk nk cari info bro.
bila tgk sndiri baru tau nk judge mcm mana.
bukan mcm kau tgk blog umno saja.
tgk 2 2 pihak la bebal.
lepastu baru ckp.
baru la xsenang kena tipu.

tangkap ja la khalwad apa susah knapa xtangkap.
dah la xtangkap dah tu ckp banyak pulak.

cas la berkalwad beramai2 ditempat umum.
maka akan jadi 1 sejarah baru ada kes mcm tu.

bodoh piang.

Anonymous,  April 25, 2012 at 4:35 PM  

betul3...pro pr semuanya bertudung labuh. pakaian pun menutup aurat. mana ada ketat2 mcam ni..tipulah video ni. tipah tertipu bang..

Anonymous,  April 25, 2012 at 4:39 PM  

ok gak ko nye strategi papa.. menjadi,, rate2 aku tgk komen di atas semua dah mengaku video china doll tu mmg anwar yg berlakun,,,yg sebelum ni mati2 xnak ngaku.. skang terang2 depa dah ngaku dalam video china doll tu anwar.... good job papa

Anonymous,  April 25, 2012 at 4:42 PM  

dah ditunjukkan kebenaran ko kata bodoh. ko memang bodoh lah. apa kata ko pg sendiri tengok dengan mata kepala sendiri. baru senang x kena tipu ea tak. bodoh. weh surat khabar harakah tu pun lagi la banyak fitnah. bila di tanya mana dapat sumber. jawapanya dari sumber yang boleh dipercayai. ingat tulis karangan cerpen ke.??? ko memang bodoh yang abadi.

anon April 25, 2012 at 5:18 PM  

@4:39 PM

Lol, setuju, sebelum ni diorang sampai mati pun xmau ngaku video chinadoll tu memang anwar. sekarang ni, marah lak video anwar tunjuk tunjuk full. maknanya pencacai pr tau yg anwar memang dlm video tu, cuma xleh terima kenyataan. haha

Anonymous,  April 25, 2012 at 5:53 PM  

AisKrim! AisKrim! AisKrim!
AisKrim Magnum ada, AisKrim Mat Coo ada, AisKrim Cone ada, AisKrim Malaya pun ada ...
AisKrim Potong ada, AisKrim Tak Potong ada, AisKrim Sanwic ada, AisKrim Triple Scoop pun ada ...
AisKrim! AisKrim! AisKrim!
Aku jual AisKrim la Bersih3 ni.

ANWAR EJEN ISRAEL,  April 25, 2012 at 5:55 PM  

TAHNIAH!!!

Ucapan tahniah ni saya tujukan khas buat Nabi Nik Aziz dan unit amal Pas yg telah bertungkus lumus memberi bantuan pada pendemo anti ptptn di dataran merdeka.

Juga tahniah diucapkan kerana tak lama lagi msulimah Pas akan turur sama membotakkan kepala sepertimana contoh mulia yg ditunjukkan oleh pendemo.

Ucapan tahniah ini juga ditujukan pada imam mahadi anwar ibrahim kerana ajarannya menjadi amalan hidup pendemo demo tersebut.

Ist..ist..ist.. Hebat PAS mentarbiyah mahasewel tersebut...

Anonymous,  April 25, 2012 at 6:08 PM  

itu baru beraper kemah jer...kalo penoh sesak kemah2...raser2nyer lah...memang hanceng habesss...pagi2 sarapan taik ...minum air kencing...bahlol punya maknusia...bersihkanSHIT 3.0 pala hotak lu....

Anonymous,  April 25, 2012 at 6:28 PM  

Papagomo , engko punya berahi 500% mengalahi lelaki normal. Gua tak steam pun.

Anonymous,  April 25, 2012 at 6:48 PM  

Video semua tipu, video artis tipu... Yang betul cuma video Sou Lek dan Vijindren... Tapi Umno buat pekak badak je.. Muka 10 sen...

Anonymous,  April 25, 2012 at 6:54 PM  

Silap2 budak laki dan pompuan tu saman lu gomo..bodoh punya manusia la gomo ni... .

Anonymous,  April 25, 2012 at 7:00 PM  

Video Samseng Budak Jalan Kebun tak nak tunjuk ka papagemuk????

ha..ha..ha..

Umno ni memang keturunan LANUN

Anonymous,  April 25, 2012 at 7:04 PM  

video dirakam d siang hari. ramai org lalu lalang. Paling BEST ada POLIS mundar-mandir dari satu khemah ke satu khemah.

Memang bodohlah manusia kalau buat sex masa tu. Senang kena detect oleh kengkawan & polis. Nak menyondol pun misti khemah goyang habis punya.

Kesimpulannya, jgnlah buat crita2 yg bodoh mcm ni. Takder org nak percaya. Buat sex di depan2 org ramai? & depan polis lagi tu?

Anonymous,  April 25, 2012 at 7:19 PM  

Bahalol badut rakyat = Papagomo =Papaporn

anak didik blog lucah...

Bod nak mampus. Go to hell with U two!

Anonymous,  April 25, 2012 at 7:22 PM  

ko tgk la klip di minit2 terakhir ada jantan botak tidur dgn betina kat luar khemah tu...mana pegi unit amal PAShit ? x berani mau tegur ka ? ekekeke

PAPA GOMO April 25, 2012 at 8:05 PM  

aku suka tengok komen puak pakatan yang bodoh dalam ni. hahaha....

video penuh tu kalau keluar mengaibkan lah remaja perempuan tu. aksi KOREK KOREK tu takkan lah nak keluarkan? Budak perempuan tu bukan nak jadi PM cam nuar. kalau nak jadi PM cam nuar sah aku keluarkan.

Juak pakatan patut ada akal lah sikit komen tu. yang diterangkan dalam video tu jelas seks bebas berlaku dikalangan mahasiswa bodoh puak hangpa tu. Takkan tak reti bahasa?

hehehe...ni mentaliti juak pakatan bangang. Bodoh nak mampos. Kesian....

elok hangpa pi guling atas jalan le..

tukang telek,  April 25, 2012 at 8:23 PM  

Apa nak hairan yang si komen di atas ni ialah kepala heprit (setan besar). Ini lah kebebasan yang mereka ini perjuangkan. Lihat lah si jantan dan betini tidor bersama-sama dalam satu kemah. Mereka ini lah yang memalukan majoriti mahasiswa melayu kita dimata masyarikat bangsa lain yang ingin memasuki menara gading tetapi tidak dapat memasuki kerana kota untuk bukan bumiputra sudah penuh, sedangkan peluang untuk bumiputra melanjutkan pengajian disia-siakan dengan berpolitik dan berpoya-poya (tidak bersungguh-sungguh belajar) Malulah sikit pada bangsa lain. malu malu malu sungguh memalukan.

Anonymous,  April 25, 2012 at 9:03 PM  

hahaha..modus operandis gomo, buat2 cerita, pung pang pung pang..tunjuk gmbr x berkaitan, pas tu sendiri ulas gebang kan gmbr tu..nk cover x de story ckp lak nk jaga aib pompuan tu..sejak bile lak gomo pandai jaga aib org lain..kalu xde story x payah lah create mangkuk oii..buat je mcm nalla, pusing balik citer lama 14 tahun lepas..cerita berkurun 1998 dulu..kah kah kah..gomo xde story, gebang je lebih..

Anonymous,  April 25, 2012 at 9:06 PM  

kalu aku jadi rais yatim mau cari blogger lain je..cyber tropper sekor nie x leh pakai..buat abiss duit berjuta je bayar..tp buat cerita yg menjatuh kan martabak pencacai umno je..kah kah kah..kalu umno kalah teruk nnti kite pakat salah kan gomo je..bikin blog buat malu kt puak2 umno je..kah kah kah..

Anonymous,  April 25, 2012 at 9:08 PM  

org ckp kalu ckp blog gomo lucah, penipu, pemfitnah kenape nk baca? tp aku jawap perlu baca kerana untuk menyenangkan aku nk kentut..baca blog gomo boleh buat aku ketawa sampai tekentut2..kah kah kah..pe pun terima kasih gomo..

Anonymous,  April 25, 2012 at 9:13 PM  

oii mangkuk puak pr..tu baru preview je..tunggu lah kite org create dulu scene..skrg dataran line clear, dbkl jaga( tu geng kite org tu), boleh cari khemah, upah mat rempit buat projek dlm khemah tu..ambik gmbr background dataran..so citer siap..oopss, mcm mana nk cari mamat muka mcm monyet tu? terpaksa lah cari muka sama tapi pakai `bon`bagi bulu lebat sikit..sementara nk tumbuh bulu tu, mcm biasalah, kite org akan gebang2 citer dan cakap akan datang..biasalah lah, tu cara kami nk menipu rakyat..rakyat kan bodoh..

Anonymous,  April 25, 2012 at 9:32 PM  

bagus gomo...pandai kau tanam saham,
selagi ada dan ramai yg tengok video tu...
maka semakin banyak "saham" yang kau dapat..

p/s; pesanan ini untuk mereka yg muslim saja.

tahniah gomo....

Anonymous,  April 25, 2012 at 10:22 PM  

oh patut la UNIT AMAL PAS beria2 nak jaga budak2 spesis dajal nih rupanya sebab boleh dapat lubang free hahaha...pastu takbir kuat2!

Anonymous,  April 25, 2012 at 11:49 PM  

heheheeee,,akhirnya terkeluar jugak dari mulut2 pecacai pasal vedio nuar tu... maknanya depa memang nengok cuma tutup mata kanan tapi mata kiri nengok adengan tu sampai habis...

muhahahaaa... hati kata ya betul itu nuar tapi mulut kata bukan.. kan dah kantoiii!!!!

Ops.. pesta seks mega didataran????
amboi berkasih2an saling bantu membantu dan bersukaria berdua2an dalam dan diluar khemah siang dan malam dengan pakaian menjolok mata bercampur lelaki dan perempuan sampai tak tahu mana muslim dan mana yg non muslim..persis macam laki bini beb...

syukur kepada unit amal Pas yg bertungkus lumus memberi sokongan tanpa berbelah bagi, melindungi dan menjaga budak2 tu yg sedang bersosial.....TAKEBEERR PASSS....

Anonymous,  April 26, 2012 at 1:25 AM  

yanb korg nk berdebat giler2 nih knp? aq pelik ar melayu skrg... bdebat dgn kaum sendiri hebat mengalahkan SENAPANG ANGIN yang 'DIMAKSUDKAN' td doh.... org yg hentam n org yg lawan balik sume same.... sedor xsedor kiter nih melayu dah bnyk jadi org suruhan 'MCM BATAK' korg taw x... jangan r korg bt mcm ni... x best ar brader n sister.... come on la beb... ckup kiter sedar diri kiter sendiri sudah... biarlah PAKATAN @ KERAJAAN setel hal diorg masing2 k.... xpyh kiter nk penig kepale pkir hal org cium sne sni kew seks bebas kew.... biar diorg tgug sndri k... ALLAH S.W.T too MAHA KUASA n MAHA MELIHAT k geng..... yang baik dibalas baek n yang buruk ada hidayahnya... aq ckp bkn tuju pd korg jew tpi diri aq sendri k... RENUNG2KANLAH wahai MELAYU SEKELIAN... zassssssssss...

insan BIASA,  April 26, 2012 at 1:28 AM  

jgn salah eri kan ejaan TAKBIR too enta.... X bgus mksudnya... sye bkn dri PAS @ BN k.... yg pnting jge dri sndri Bru masyuk DUNIA & AKHIRAT

Anonymous,  April 26, 2012 at 1:57 AM  

orang PAS PKR DAP sudah pasti sokong aktiviti maksiat ni..depa kan penyokong LGBT...buduh depa semua..

GENG DHA KAMI anti DAJJAL ((P(K)R)),  April 26, 2012 at 3:15 AM  

kimak puak PR geng DAJJAL xpuas ati gtau dsar barua xreti nk siasat yg mana btoi yg mana salah. MAK TIRI HAMPA AMBIGA DGN PAK TIRI ANWAR KAWIN CAMPOQ DPT HAMPA NAK FREEMASON

Anonymous,  April 26, 2012 at 2:08 PM  

hayz..bile pro kerajaan ade bukti gambar, kate superimposed. bile ade bukti video cut bahagian terlarang, kate bukti xckp..cilok video mane ntah.. kang tunjuk smpi abes, kate plak islam melarang kita mendedahkn aib sesame manusia pastu tmbh perisa dgn pelbagai hadis..weh, hadis jgn buat maen..same mcm jgn buat maen ayat al quran.. korg ni menzalimi diri sendiri tau x? sbb zalimnay korg bile korg meletakkn sesuatu bukan pade tempat yg betul..CONTOHNYA meletakkn bukti yg betul kepada yg salah..kalo lah ditakdirkn ANWAR IBRAHIM menang pilihanraya ni, die memerintah sbg PM dan segala ape yg penah pro kerajaan katakn mengenai die sangat la benar, dan tergadailah bumi MALAYSIA ni disebabkn kerakusan pengundi pro pembangkang, sedar la anda dah menganiayai seluruh rakyat Malaysia dan sedar jugalah, doa org2 teraniaya insyaallah dimakbulkn..dan waktu itu, ini jawapan saya kepada anda pro pembangkang: SEBAB KORG AKU HILANG TANAH AIR. TERIMA KASIH.
P/s: Kerajaan dah buktikn melalui pemerintahan selama 54 tahun..kalo PAKATAN ambil alih dan terjadi seperti di atas, ANDA AKAN BERTANGGUNGJAWAB untuk KESUSAHAN SAYA KELAK

Anonymous,  April 26, 2012 at 7:18 PM  

bedio aiskrim tadak ka hehehe

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP