Hantu Bonceng - Anwar Ibrahim Dan Najib Razak Dalam Gelagat Pelik

Sunday, April 15, 2012


Anwar Ibrahim


Gambar diatas Anwar Ibrahim yang sedang membonceng motosikal. Gambar yang kalau kita lihat muka Anwar Ibrahim penuh ketakutan barangkali risau jika dirinya dicabul oleh penunggang motosikal. Ops... Siapa Cabul siapa?
He he he


Najib Razak




Gambar diatas ini pula Najib Razak Perdana Menteri Malaysia yang juga membonceng motosikal. Muka penuh ceria tampa perasaan takut dan curiga dengan penunggang motosikal tersebut.

Tapi Lepas Najib Razak naik motor ni berlaku
satu kejadian yang READ MORE....


Psssttt.. Jauh beza riak wajah Anwar Ibrahim dan Najib Razak......


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT




26 comments:

Anonymous,  April 15, 2012 at 4:00 PM  

Gomo hang tibai duit deras. Makan sorg. Video haram X keluaq dah lani. Hang dah nak belot ka. Anak haram. Kedarah sorg2. Mana bhg kami PUKI MAK.

Anonymous,  April 15, 2012 at 4:18 PM  

nuar naik motor dalam takut takut,

najib razak naik motor waktu cerah,

menang sah nuar brahim kaki bontut,

undilah BN supaya org melayu bermaruah,....hehehe

Anonymous,  April 15, 2012 at 4:45 PM  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous,  April 15, 2012 at 5:14 PM  

Ada sesiapa boleh buat laporan polis tak? Kat atas ni nampak skim tak berdaftar dan menipu. Kalau dak kaki tipu tu hahaha...ko ingat orang Europe tu senang2 nak kasi korang melabur ye. Tak pun ni Nigerian scam.

Anonymous,  April 15, 2012 at 6:10 PM  

Tukang tulis papagomol dengan dia punya pengikut fanatik sama2 bangang!!! Anwar naik moto sebab jalan kena sekat,kereta tak boleh lalu masa ceramah dia haritu..Moto jer kenderaan sesuai untuk mencelah..Najib nak berlakon konon dekat dengan rakyat dengan naik moto..Itu pun nak skin ke bangang?

Anonymous,  April 15, 2012 at 6:12 PM  

Nak spin pun agak2 la,kang den cakap ko bangang takut teraso ati plak..hahaha

Anonymous,  April 15, 2012 at 6:26 PM  

AGAK agak ni kali ke berapa pm naik motor kapcai dalam idup dia..?

Anonymous,  April 15, 2012 at 6:38 PM  

Sapa kata pm makan rasuah?..tgk gambar ni pun dah tau...nak naik moto kapcai pun kena tumpang moto orang...
Syabas

Anonymous,  April 15, 2012 at 7:31 PM  

Depan orang nuar takut nak pegang lelaki. Belakang orang siap jolok lubang kunyit....can i fuck u today. Lepas tu makan karipap.

fairuzkhan,  April 15, 2012 at 7:32 PM  

tok najib cerah je muka dia...secerah selangor...nuar dok pun mcm tak ikhlas..ya la moto kapcai je..lain org yg ikhlas ngan org nak menunjuk nunjuk ni..biarlah walau kali pertama pun PM naik kapcai tp biar ikhlas.....

Anonymous,  April 15, 2012 at 7:32 PM  

Pok Najib kita sudah kehabisan duit,sebabtu kene tumpang moto budak2 mat rempit,nuar pulak tumpang moto ade sebab lain,dia nak spin itu mamak punya b*t*ng

Anonymous,  April 15, 2012 at 7:46 PM  

ORAng banyak duit semua muka cerah..tgk muka org no 2 terkaya d mlaysia..

Anonymous,  April 15, 2012 at 8:42 PM  

apa la!..Anuar muka macam gitu pasal kote dia sedang berada didalam ponggong mamat yg bawak motor tu..muka hodoh cam gitu pasal tengah tetahan nak memancut, tapi ramai orang tengok... yg mamat motor tu pulak tunjuk best kena sontot dengan kote bengkok!!hua! hua! hua!

Anonymous,  April 15, 2012 at 8:55 PM  

Semua sponsor pakai duit rakyat. Terbaik 3x

Anonymous,  April 15, 2012 at 10:19 PM  

Tak cukup panaslah cita kau gomo.

Bila kau nak lari bogel depan klcc...

Anonymous,  April 15, 2012 at 10:44 PM  

Huduh nya la anwar. Sape le yg dengki dia bagi helmet terpelosok mcm tu...???

Lepas tu, tgn pegang tmpat pemegang belakang.. Ni kes pratis tgn kena gari kat belakang la ni..

Selalu sgt buat benda terkutuk, buat dosa, tu yg dah terbiasa tu...

Najib. Steady. Keldai pembangkang maki hamun la cemana pun..cool...

Anonymous,  April 15, 2012 at 10:50 PM  

Anuwar Brahim bodo!!!

Anonymous,  April 15, 2012 at 10:55 PM  

nuar naik motor sebab kena hambat dgn rakyat...

DSN naik motor sebab nak bersama rakyat....

ABU
ABU
ABU - Allah bersama UMNO

Anonymous,  April 16, 2012 at 1:54 AM  

ABU!!!!!


ALLAH BERSAMA UMNO.... InsyaAllah..
Demi Islam, demi bangsa Melayu yg semestinya beragama Islam dan demi raja raja Melayu.
ALLAHUAKBAR!!

ABBABI - asal bukan bapak anwar bin ibrahim.
Peliwat
Penzina
Penyokong murtad
Pendokong pluralisme agama.
Penyokong bible bahasa Melayu.
penyokong murtad.
Penyokong ZIONIST bunuh rakyat Palestine.

Anonymous,  April 16, 2012 at 1:59 AM  

Body language anwar.
Insecure. Guilt. I hate this! I biasa naik kereta besor...tetiba kena naik motor...cis..

Body language penunggang moto anwar
Best kena liwat atas motor.

Body language najib. Jom!!! Yakin. Confident.

Anonymous,  April 16, 2012 at 11:34 AM  

Satu kena jaga, satu kena hambat

Anonymous,  April 16, 2012 at 6:48 PM  

Taku ke??? stim ke??? nampak macam muka meneran pancutan...!

Anonymous,  April 16, 2012 at 10:14 PM  

alahai..poyo nye ayat..apa kaitan rasuah ngan naik mtr..tu kaki nk tunjuk kt rakyat bjiwa rkyat..kalu terror naik lah mtr sendiri..mau masuk longkang..kah kah kah

Anonymous,  April 16, 2012 at 10:17 PM  

ikhlas??? Kah kah kah kublai khan..mana de ikhlas, tu nk tnjk ke rakyat bjiwa rakyat je..mau br lepas pru nk naik mtr mcm tu..kirim salam lah

Anonymous,  April 16, 2012 at 10:24 PM  

loh, najib ke blkng motor tu..mati2 aku ingat FLOM@Rosmah sbb gemuk gile mcm lembu nfc je

Anonymous,  May 23, 2012 at 6:21 PM  

Dear brother and sister,

I am Myanmar who working in Malaysia more than 10 years and I would like to explain about SAMNAK SAMBODHI BUDDHIST ASSOCIATION. Therefore, recently I stayed at Sasanarakkha Buddhist Sanctuary (SBS), Taiping, Perak. I am very close with Ven. U Nandiya Maha Thero.

My monk Ven. U Nandiya is very good heart and compassion to everyone in the world, also I heard when he stayed at Kuala Lumpur Buddhist Temple, he lend donation money to President of Temple(Datuk Yip Kum Fook, MCA Gombak) with amount RM20,000.00 only and he said that money belong to Myanmar society in Malaysia.

On the other hand, my monk said, also many things happened when he stayed there because always disturbing, I am very sadly about that matter, why committees are very poor and crooks. Others Temple, people come to Temple to respected Buddha and Monks, also give red packet to monks. Why this Temple, monks must give money to committees, this is opposite.

If anyone receive or read this message, please inform to DATUK YIP KUM FOOK to return that amount to my monk as soon as possible.

My monk contact place:

Ven. U Nandiya
Sasana Daja Buddhist Temple
49 Bombay Street, Lidcombe NSW 2141.
Tel: (02) 9649-8124

With kindness

KO KO NAING
Taiping, Perak, Malaysia

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP