LIVE BERSIH 3.0 - 2 Anggota Polis Cedera Parah dipukul Penyokong BERSHIT.

Saturday, April 28, 2012



HHebat SPIN yang dakukan Malaysiakini dan juga blog pembangkang berhubung insiden kejadian di hadapan Sogo yang mana sebuah kenderaan Polis rosak teruk dijahanamkan oleh kumpulan pemberontak BERSIH sehingga menterbalikkan kenderaan Polis tersebut.

Malaysiakini melaporkan kejadian tersebut bahawa 2 orang penyokong bersih telah dilanggar kenderaan polis. Walhalkan tidak ada sesiapa yang dilanggar melainkan pihak Rejim Bersih merusuh dan merosakkan harta awam.

Tak cukup dengan itu tersebar pula berita 3 orang penyokong Bersih Mati akibat dipukul Polis. Nah inilah pekara yang sama mereka sebarkan pada bersih 2.0 apabila lakonan suhardi mati di Spin begitu hebat oleh gerombolan pakatan pembangkang.

Apa sekalipun itulah permainan jahat dan taktik kotor puak pembangkang yang berdemo hari ini. Semoga rakyat melihat kebenarannya.


Bagaimana pula dengan anggota Polis yang dipukul oleh penyokong Bersih? Pihak Pemimpin Pakatan Pembangkang sanggup bertanggungjawap?


Psssttt... Demo depa Gagal sebab tak dapat tawan Dataran Merdeka tu pasal spin nak cover malu


31 comments:

Global Products & Services Review April 28, 2012 at 6:28 PM  

.

1Malaysia semua...

http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com

( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

.

Anonymous,  April 28, 2012 at 6:31 PM  

Mcm biasa la bro gomo..puak2 pakatan nih sure spin sampai hangit punya..

Juara Wira,  April 28, 2012 at 6:32 PM  

tak kira la siapa yg betul siapa yg salah..yg pasti polis tu cuma buat kerja yg diamanahkan...yg memukul dia tu korang diamanahkan untuk berbuat begitu ke???jgn ckp polis melakukan keganasan..yg pasti mrk mesti dah bg amaran..klu tak ikut mesti mrk bertindak..salah ke???

Anonymous,  April 28, 2012 at 6:32 PM  

mmg bangsat la penyokong Anuar Babi n Ambiga Keling Paria kasta terendah ni.. mati lagi baik wehhh nuor..

Anonymous,  April 28, 2012 at 6:53 PM  

bro.... video ni perlu dimainkan berulangkali....kita buat macam mana dia buat...bagi rakyat semua marah...

Anonymous,  April 28, 2012 at 6:58 PM  

Kalau jolok sarang tebuan kenalah sengat

Ular Menyusur Akar April 28, 2012 at 6:59 PM  

Ambiga kata ada sabotaj. Perlakuan demostator luar biasa. Pengomen dia kata Perkasa dan Pemuda UMNO menyamar merosakkan kegiatan demo mereka. Lah....UMNO gak yang salah. Tak percaya baca Mkini.....

Anonymous,  April 28, 2012 at 7:01 PM  

ITU POLIS PONDAN YANG CEDERA YANG SELALU TENGOK PORNO DAN BACA FITNAH DALAM BLOG NI BUKAN NYA POLIS BETUL.

Anonymous,  April 28, 2012 at 7:08 PM  

Anon 3.59, yah betul aku muskil dengan kumpulan berbaju merah , mereka bukan orang muda, dalam lengkongan 38 - 48, siapa mereka tu. Kenapa tak pakai baju kuning tiba tiba merempuh benting polis..........tak ditangkap lagi tu........ apa lah nasib engko papagomo semua buat kerja tak betul.

Anonymous,  April 28, 2012 at 7:17 PM  

Budak baru nak up komen....musykil pasal baju merah...kahkahkah...budak2 tu semua unit amal PAspispus la badigol. Lain kali nak komen study dulu. Dah basuh kasut sekolah ke belum?

Anonymous,  April 28, 2012 at 7:17 PM  

Pengikut Pengikut Ambiga Sial and Bisexual Anwar Bin Ibrahim became very violent .
If KDN Keris Kuntut Hishamudin don't take drastic action , he needs to step down
Let someone else will 'BALLS' take over him. If this don't happen you can expect BERSHIT 4 in the near future.

Anonymous,  April 28, 2012 at 7:18 PM  

Aku x sangka ade org hr2 mkn taik dan sanggup jd barua biga sgn alasan umur???
Baju???
Barrier???
Tu kat sogo bodoh!barier kat dataran...
Mcm la x blh pkl polis kalo da menggila mcm tu tetibe terpikir eh! Aku x pkai bj kuningla....
Jd barua la lu...

Anonymous,  April 28, 2012 at 7:21 PM  

Bersih 3.0 gagal.

Pembangkang telah 3 kali membuat cubaan menggulingkan kerajaan melalui demonstrasi jalanan dengan berselindung di sebalik agenda pembersihan pilihanraya.

Kegagalan tersebut berpunca daripada sokongan tidak padu dari rakyat berbanding reformasi mesir yang hanya dilakukan sekali.

Anonymous,  April 28, 2012 at 7:33 PM  

Siapa nak bertanggungjawab tu....tangkap n dakwa semaksima mungkin.

BODOH mereka ni

Anonymous,  April 28, 2012 at 7:41 PM  

Baik tuan.

Anonymous,  April 28, 2012 at 7:41 PM  

Pemandu mabok.............ini belum lagi dibelasah dengan mengunakan senjata seperti kes Aminurashid........

Tentera Fisabilillah,  April 28, 2012 at 7:43 PM  

Anggota Polis pun rakyat malaysia yang bekerja mencari nafkah untuk diberikan kepada keluarga dirumah....kenapa kita sanggup bertindak kerana nak puaskan hati org2 diatas ...bagi mereka yng memikul tanggungjawab menjaga keselamatan awam..kita sepatutnya bersyukur kerana dengan adanya mereka kita boleh hidup aman sehingga kini... kenapa kita sanggup rosakkan harta benda awam dan penjawat awam...BERSIH 3.0 pada hari ini gagal untuk mempengaruhi rakyat yang sememangnya benci kepada keganasan..adakah Islam mengajar kita kepada keganasan sedangkan kita di Malaysia pada hari ini hidup aman dan damai. Apakah keadilan yang kita cari..adakah selama ini di Malaysia setiap hari kerajaan menjatuhkan hukuman tembak sampai mati kepada sesiapa yg tidak menyebelahinya...Kita sepatutnya tentang habis-habisan terhadap tunjuk perasaan yang diadakan yang hanya ingin mencalarkan imej negara dimata asing. Sepatutnya penganjur terlibat harus diambil tindakan dan diusir keluar dari negara ini. Allah selamatkan lah Islam, Melayu dan Malaysia. Allahhuakbar.

Juara Wira,  April 28, 2012 at 7:46 PM  

gua harap kerajaan bertindak la... apa bezanya org perseorangan dan org berkumpulan melakukan kesalahan begini?? knp perlu ada double standard? dah sah2 mrk melakukan kesalahan serius.. gua bkn nak suruh tangkap semua pendemo tu..tangkap org yg menganjurkannya.. tangkap dan hukum segera Anwar ibrahim,AMBIGA,NIK AZIZ, HADI AWANG. ISMAIL SAMAD....nanti polis dan undang2 akan dipermainkan sahaja atas alasan demokrasi!! kebanyakan dr mereka ni bkn ikhlas untuk berdemo bersih..ianya hanya alasan untuk melakukan keganasan!! mgkn ada bekas banduan yg memang dah lama anti ngan polis..tu yg jd mcm ni..

Anonymous,  April 28, 2012 at 7:46 PM  

Polis pukul orang awal dalam tahanan, dijalan jalan raya tak juga nak tanggongjawap sama lah ni............kita suruh ajalah kumpulan samseng KJ dan Ibrahim Ali mengaku sebab kumpulan mereka tu lah provok semua ni.

Anonymous,  April 28, 2012 at 7:50 PM  

Ini baru pemuda melayu berjiwa juang pantang diperdaya bukan nya melayu duduk rumah nonton porno papagomo..........................Kote tak boleh naik, yang blog ni cuba nak promo selama ni.

Anonymous,  April 28, 2012 at 7:54 PM  

AKAN KETAHUAN JUGA NANTI SIAPA ORANG2 NYA DARI KUMPULAN SIAPA YANG REREMPOH BENTING POLIS TU. ORANG2 TU LAH AKAN DIPERTANGGONGJAWAPKAN , DIDAKWA DAN PENJARAKAN BUKAN NYA PENGANJUR........BODOH SEMUA ANON2 KAT SINI

Anonymous,  April 28, 2012 at 8:01 PM  

Bro,
ko buang je entri Global Products & Services Review said... kat atas tu. kalau dia kata tak guna berblog 24jam buat apa dia post kat sini? sebab blog 24 jam macam ni lah dia boleh promote skim cepat kaya dia.

Aku menyampah dengan orang yang ingat pandai dan nak tolong orang tapi tunjuk bahalol dengan memperbodohkan orang.

patut terima kasihlah sebab blog-blog macam ni memberi dia peluang 24JAM promote skim cepat dan senang kaya dia tu. bukannya mengata-ngata usaha orang menarik minat pembaca.

Jane Duncan April 28, 2012 at 10:28 PM  

Aku sedih menengok anak bangsa aku diperalatkan untuk memusnahkan bangsanya sendiri!

Anonymous,  April 28, 2012 at 10:43 PM  

mmg bangsat la penyokong najib Babi n Keling Paria kasta terendah ni.. mati lagi baik wehhh najib..

Anonymous,  April 28, 2012 at 11:55 PM  

Hidup BERSIH Dan yang lain daripada BERSIH pi lah mampus kau semua. 13ge Akan sampai dan kita semua telah bangun dan siap. Hidup anuar, Hidup ambiga, Hidup mat sabu, Hidup lim kit siang

kadiak April 29, 2012 at 12:45 AM  

Aku harap benar gelombang biru buat mcm ni waktu pakatan jd kerajaan baru dorang tahu kena dgn buku dg ruas biar dorang tahu sape sebenar umno.

Anonymous,  April 29, 2012 at 2:15 AM  

hidup anuar hidup anuar..besih 3.0 dihati..

Anonymous,  April 29, 2012 at 10:25 AM  

berjiwa juang kepala bapak hang..

Anonymous,  April 29, 2012 at 7:48 PM  

Berjiwa juang tapi nak berjilat kau... Bangang

zam April 29, 2012 at 8:37 PM  

mmg la lu sokong sial2 tu sbb lu pencacai dn penjilat

Anonymous,  April 30, 2012 at 1:27 AM  

'BERSIH' apa cm ni???? Makin 'KOTOR' adalh.

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP