LIVE BERSIH 3.0 - BERSIH Rempuh Polis Cuba Takluk Dataran Merdeka

Saturday, April 28, 2012




Beriya iya depa puak BERSIH kata nak tawan Dataran Merdeka hari ni. Di Baju depa pulak tertulis BERSIH 3.0 DATARAN MERDEKA. Tapi hakikatnya depa dok pusing pusing keliling KL je. Tak jejak langsung Dataran Merdeka.

Kah Kah Kah... Woiiii juak Pakatan Pembangkang yang berlindung disebalik BERSIH, bila hangpa nak tawan Dataran Merdeka? kalau berhimpun hari ni takat pusing pusing KL macam orang bodoh nak buat apa? Misi tak lengkap tu woi. Hahaha


Dataran Merdeka ke Pusing KL? hahaha

Slogan depa selalunya Lawan Tetap Lawan, tapi hari ni nampaknya depa lembik cam Pondan. Langsung takda semangat nak berjuang. Tadi bukan main kata "Mati hari ni adalah mati sebagai Syahid" Ha ha ha, mati Syahid mende kalau dok pusing keliling KL je ni.

Oh lupa, depa kata 500 Ribu anak muda akan tawan Dataran Merdeka, dah lah tak dapat Tawan Dataran Merdeka malah yang datang pun sekitar 30 ribu je. Mana baki lain? Kah Kah Kah...

FAIL
FAIL
FAIL

Dari 27.6 juta rakyat Malaysia hanya 30 ribu sahaja yang menyertai BERSIH dan ini jelas membuktikan mereka GAGAL sama sekali. Tawan Dataran Merdeka? Hahaha.....

Setakat ni depa dok rempuh lepas tu lari, rempuh lari jawapnya kalau macam ni sampai lusa pun tak dapat tawan. Kah Kah Kah....Dah tu sekarang ni dok baling botol air lepas tu lari..adoiiii. Dari bazir masa dok nak tawan Dataran Merdeka tu elok hangpa semua balik layan cerita Hindustan le. Ada le jugak faedah hahaha...

Kita Cabar puak BERSHIT Tawan DATARAN MERDEKA.

Psssttt... Depa GAGAL hari ni, kesian...hahaha


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

42 comments:

Anonymous,  April 28, 2012 at 3:17 PM  

dari dok bagi ketiak hagit tetegahari bershit, baik bawak anak bini p bercuti,

Anonymous,  April 28, 2012 at 3:17 PM  

Jd penonton tgk aksi bodoh diorg ni pon cam sronok gk sbnanye...

Anonymous,  April 28, 2012 at 3:19 PM  

Unit amal pas a.k.a anjing jadian pas dgn polis berani la rempoh...syahid konon...

Depan siswa tubuh seksi lemah lonlai...x mampu wat pape...
Xde lak nk cegah maksiat dpn mata
Jauh sekali telepon jab. Agama buat aduan...
Pilih bulu dlm agama.
Syahid ke sial??

Anonymous,  April 28, 2012 at 3:25 PM  

BODOH DAN BANGANG BETUL LAH SI PAPAGOMO NIH.. GOMOBABI..

Anonymous,  April 28, 2012 at 3:26 PM  

Macam tulisan org kecewa je bro? Relaks, jgn pening kepala pikir..

Anonymous,  April 28, 2012 at 3:35 PM  

Kita dapat nampak gelagat BABI2 melayu di BABIKAN oleh cina lepas BABI melayu PAS ni diberi makan najis BABI DAPigs.Lebih stim dari minum arak nampaknya sampai sanggup buat apa saja.kah..kah..kah..

Anonymous,  April 28, 2012 at 3:35 PM  

gomo gomo..alahai gomo..sian wa tengok lu gomo..weh gomo..pegi shave la gomo..busuk la ko ni gomo..kah kah kah..gomo..30 ribu yer gomo..alahai gomo..sian..matematik pun bdo..tu lah juak ameno ni mmg bodo bodo belaka..janji masyuk..lagi kencang menaip lagi tebal masyuk..ari ni jer dah baper kali pemimpin ameno kol lu gomno..kah kah kah apeer kecoh2 ni gomo..rilek gomo..jgn geram baca tulisan aku..nanti jambang ku tu lagi busyuk..kah kah kah

Anonymous,  April 28, 2012 at 3:39 PM  

Ari ni diorg wat pnat2 demo 2,sok luse org da lupe da.xde beze pon.hahahahahah

shaffiq April 28, 2012 at 3:42 PM  

dengar cerita dari blog GAP, 70% yang merusuh adalah cina! alamak, DAP dah mengamuk! takpe, ada balaci melayu muslim yang mahukan 'shahid' bersama mereka, hahaha sesat tahap memalukan! berjihad di belakang Ambiga, seorang feminis, pro-murtad, pro-lgbt, anti-Islam dan segalanya yang buruk! Takpe teruskan, Bershit Berhit! Hidup Bershit! hahahaha, memalukan aksi orang Melayu Islam yang merusuh!

Anonymous,  April 28, 2012 at 3:43 PM  

30k aje gomo?
Ha haaa... kalau tolak yg diberi upah.
Agaknya berapa ekor aje yg pergi dengan
rela hati..??

Global Products & Services Review April 28, 2012 at 3:43 PM  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous,  April 28, 2012 at 3:43 PM  

Pelakon MAMPOS idop semula xde ke kali nih GOMO? kalo dia masih brlakon ikot skrip lama..time dia mampos tu, ko cabut la gigi dia..sbb aq cukup meluat tgk gigi dia...

kah kah ekekekkekekeek

Anonymous,  April 28, 2012 at 3:50 PM  

KALAU PAGAR DIREMPUH SEHINGGA POLIS TERPAKSA LEPASKAN TEAR GAS...CONFIRM INI BUKAN DEMO AMAN DAH...PENGANJUR DAH GAGAL!

Anonymous,  April 28, 2012 at 3:52 PM  

sanad said gila macam sami tokkong. duduk bantah dah jadi tidur atas jalan bantah.. macam-macam kalau dah terdesak hahaha

Anonymous,  April 28, 2012 at 3:55 PM  

Cine mengamok pasal da mabok.cina mabok+PAS(Parti Islam Semalaysia) VS POLIS

nick aziz aka nabi palsu,  April 28, 2012 at 3:55 PM  

Jangan hina sasterasawan kang tak bau pintu syurga..

Anonymous,  April 28, 2012 at 3:56 PM  

layarilah laman portal web berita terkini DAN PERCUMA Freemalaysiakini2

Anonymous,  April 28, 2012 at 3:56 PM  

Ais Krim...., Ais Krim...., Ais Krim.... Sapa mau Ais Krim. FREE.. FREE. HE...HE..HE

Anonymous,  April 28, 2012 at 3:59 PM  

peruntukan Yahudi akhirnya dpt di gunakan. sebahagian boleh di salurkan ke poket menggunakan kepakaran bapak rasuah Malaysia anu bengkok.

Yahudi tanya apasal tak power? Eh kita baling botol air. Mahal tu he he

Anonymous,  April 28, 2012 at 4:00 PM  

Hari ini saya bersama keluarga masak di rumah dan makan bersama-sama. Siap ada agar-agar tiga lapis. Bilik-bilik di rumah dibersihkan. Anak-anak siap homework. Adik pergi sekolah sebab ada kem solat. Alhamdullilah...hari ini ada keberkatan. Terima kasih Allah...

Anonymous,  April 28, 2012 at 4:00 PM  

PRO UMNO MCA ANTI BUDDHIST IN MALAYSIA

敬爱的佛教伩徒,
有关马來西亜,吉隆坡,甲洞帝沙再也 (暹寺) 三宝寺 Samnak Sambodhi Buddhist Association No.19-21 Jalan 38 Taman Desa Jaya, Kepong 52100 Kuala Lumpur, Malaysia. 所发生的纠纷, 经过阅读了,Venerable Phra Piya Thammo 和尚及叶金福律师 (Yip Kum Fook) 的双方书信之后, 再经实地旁听了觧,做为中间人,我要客观实事的说:

1.当一个和尚、初出道 (小学生),在修行, 若有缺点, 那是难免.他马华公会鹅唛區会主地席叶金福律师(Yip Kum Fook),却心眼看不顺,就电招警万到耒佛教之圣地要扣畄和尚耒耻唇出家人, 这是绝对不许可, 除非是殺人放火之大罪悪.

2.他身为马华公会鹅唛區会主席叶金福律师 (Yip Kum Fook),却反其道而行, 在佛寺不依佛法而軽视佛教的精神, 以傲慢的手段,帶领一般黑社会的人耒挑衅和尚打架, 这也是不该有、更不是佛教修行者的行为.

3.佛教的圣地, 其主要的目地, 是让眾生修佛道, 不是政治争執的地方. 他马华公会鹅唛区会主席叶金福律师 (Yip Kum Fook), 却利用佛教之圣地当政治活动的场所。如此果敢冒犯佛陀的教誨,更是大大的罪悪。

囯有囯章,彿有佛法,家有家规. 如果出家人有何不对之处, 他叶金福律师 (Yip Kum Fook), 为何不向主持和尚投?让出家人自依和尚的條规处理、却强权一味要显示他是马华公会鹅唛区会及三宝寺理事会主席, 无法无天的应用霸道手段践踏佛教之圣地.为什么。。。。。为什么.

至今, 他叶金福律师 (Yip Kum Fook),不当不歉愧,还要狡辩, 这又证明了他说一套, 做的又是另一套, 囗是心非, 所谓的两舌, 相当阴险. 身为律师, 受高深教育, 却应用如此悪毒, 横蛮无礼的作风污辱和尚, 相等于是耻辱佛教伩仰者。他叶金福律师(Yip Kum Fook)不向主持和尚投诉, 却自承英雄,电招外耒者.请问,身为將近20年的三宝寺主持和尚兼顾问,也是第一位 自筹建寺的大功臣,在大马南傳泒中,是闻名遐邇的高僧.其脸要放在那裡?同样的,要是台湾星雲大师的佛寺沙彌犯錯, 理事会没有礼貌自作主张,电招警方要扣畄其沙彌.我敢请问!星雲大师的自尊是怎样的感受?他叶金福律师(Yip Kum Fook)是后耒者,担任理会主席也不久, 竟敢应用如此,目无尊長的方式对待住持,间接的就是告大家,强迫住持和尚必远離,雀巢鸠要佔。这种用心不良, 有老千之谋, 的确令人不敢恭维。

縱观以上几项重点,我不是盲目的護持三宝, 而是要坦白的说;他叶金福律师 (Yip Kum Fook) 身受高深教育, 为律师者,本应通情达理才是,但遗憾的是, 却令人惊觉, 他厡耒就是彿书裡所讲的狡猾且残忍的此颣人。他叶金福律师 (Yip Kum Fook),利用他的专业知識, 懂得包裝自己的道德守則,以宗教为幌子手,到处募款,商业经营, 政治活动为重, 并没依循佛教宗教守则行事, 也没对人道作出任何貢献, 只不过借宗教之名捞取权和私利而己。

在此, 我奉劝, 他马华公会鹅唛区会主席叶金福律师 (Yip Kum Fook), 好自为之, 免因果報应.

TOLONG BERSIH KAN DATUK YIP KUM FOOK, SEBAB HATI DIA KOTOR...

28/4/2012 bersih 3.0

akusokongPKR,  April 28, 2012 at 4:10 PM  

kuning

kuning

kuning

kuning

najib

PENING!!!

Anonymous,  April 28, 2012 at 4:12 PM  

UMNO is not anti-Buddist or any other religion in Malaysia. This group of people who want to topple the government are anti establishment, unlawful citizen, riotist and funded by the Zionist movement who are anti Islam and Christian.

kingnek April 28, 2012 at 4:14 PM  

hahaha, kata nak shahid tadi, beria-ia puak ajaran sesat kata orang BN kurang ilum agama, tapi dalil untuk menghalalkan merusuh ala bersih 3.0 pun takde. haram menentang pemimpin yang mendirikan solat, kata nak takluk dataran merdeka, tapi puak hipokrit memang takut nak rempuh secara terang, takut mati katak tu! 500 ribu turun, dari angka itu, 30 ribu manusia, 470 ribu bala tentera jin dan syaitan yang mendampingi Ambiga dan tentera dajjal nya, hahaha gagal tahap memalukan bershit ni, malunya, orang Melayu Islam dah tak nak turun, India pun tak ramai, hanya muka cina aje yang turun, mereka sanggup berdemo dan merusuh untuk menjatuhkan kerajaan Melayu Islam, tapi tak mengapa, balaci penganut Parti Ajaran Sesat masih ada tunjuk muka, Bersih 3.0 = Gagal dan haram, tahniah Ambiga! Padan muka kau, dah kalah debat, demo pun tak laku, hak tuih!

Anonymous,  April 28, 2012 at 4:19 PM  

Membakar semangat suruh org mati shahid. Ko tengok dulu kaki Ko kat Mana?

Di Indon boleh la Pasal dari mati tak mkn dengan tak ada masa depan baik mati berjuang utk mendapatkan peluang sekadar ada makanan di Meja.

Ini nak suruh org kenyang yg ada masa depan mati shahid pasal hal yang boleh di selesai di Meja perundingan.

Matlamat sebenar ialah untuk keluarkan peruntukan Yahudi supaya boleh sama2 pakai sambil cover monyet2 jalan2 DI KL dengan duit poket rm200.

rm200 nak bunuh diri? Org Indon pun tak nak. Baik pusing2 KL.

Anonymous,  April 28, 2012 at 4:20 PM  

Puak bersih....
Puak pondan.....
Puak penakut....
Puak main buntut...
Puak ajaran sesat...
Puak LGBT....
Wa... Ka...ka...ka....
Depa try2 kot ada org minat kat buntut depa kot..

Anonymous,  April 28, 2012 at 4:31 PM  

NIK AZIZ DAH NAK MAMPUS, SEBAB TAK SEORANG PUN UMAT PAS SANGGUP MATI ..... MAMPUS SYAHID DI DATARAN MERDEKA......

NASIB BAIK ADA 1KOTE ANU WAR.... NIK AZIZ DAPAT TENANGKAN DIRI DENGAN MENJILAT 1KOTE ANU WAR...


HAJI HADI PUN KETAGIH 1KOTE ANU WAR..

PAS FOR 1KOTE ANU WAR.... MAMPUS SYAHID DEMI 1KOTE ANU WAR

Anonymous,  April 28, 2012 at 4:32 PM  

APE PUNYER NUAR BUAT MALU YAHUDI JE.. BUAT PENAT JE KELUAR BAJET TAU2 25K ORG JE YG DATANG HAHAHA MANA GEORGE SOROS NAK SOROK MUKE HA? AKU SYAK SOROS MESTI LARI MENYOROK LEPAS NI, KONFEM2 NUAR DTG LAGI NAK MINTAK BAJET BERSHIT 4.0 LA PULAK.. HAHAHAHA

Anonymous,  April 28, 2012 at 4:33 PM  

parti pkr lambang mata satu,parti pas lambang berputih mata

Anonymous,  April 28, 2012 at 4:42 PM  

Aku suka lah lu bro. Kau maintain
je dgn ayat ko tu.. Naik bengkak
hati mat reply tu.
Kah kah kah.
Kejap lagi ada le dia merepek pasal
keris kita.

Anonymous,  April 28, 2012 at 4:44 PM  

Polis sila siasat adakah cina cina yg diimport sebahagian dari singapore untuk meramaikan? Tolong pastikan. Teringat baru2 ni pap ada berkunjung berjumpa top dap, ada baca dlm paper desas desusnya.

awi April 28, 2012 at 4:48 PM  

budak bodoh umno ngok dah datang...wakakaka

Anonymous,  April 28, 2012 at 5:40 PM  

Bukan Najib yang pening, ketua kote bengkok kau yang pening. Tak goncang pun BN lagi saham naik ada. Kami yang atas pagar menilai tengok perangai dajjal dajjal Ambiga kami menyampah. Kami majoriti rakyat malaysia lagi bersempati pada kerajaan yang tenang lagi sabar. Kali ini BN akan menang besar pada PRU 13 nanti. Ketua kote bengkok kau akan lari tak cukup tanah ke luar negara. Kami ucapkan selamat jalan dan mampus di sana.

Anonymous,  April 28, 2012 at 5:48 PM  

Blogger baru pr bongok
wikikikiki

Anonymous,  April 28, 2012 at 6:06 PM  

nape najib nak pening????hahahahah!!! bodoh punya keparat..najib cool je.. menang kalah adat pertandingan..masalah sini belum bertanding dah tau kalah!! hahahah!!go n suck nuar punya kote la !!

Anonymous,  April 28, 2012 at 6:12 PM  

alif miim nun wau = sarkis

Anonymous,  April 29, 2012 at 12:03 AM  

Salam. Saya dulu pengundi PR tp slps melihat apa yg berlaku ini maka kali ini sy akan mengundi BN. Ternyata politik huru hara ala PR harus ditolak. Selamat tinggal PR terutama PKR yg hanya retorik. Sy berjanji akan kempen thn ini utk BN.

Anonymous,  April 29, 2012 at 12:22 AM  

Wah sini banyak cerita pasal babi ? Dia Babi, itu babi knpe ya? Satu hari bila kau orang yang maki pasal Babi ini akan dijadikan Babi di akhirat nanti. Dan saya berdoakan ia Akan terjadi ... HIDUP BERSIH

Mujahidin Negara,  April 29, 2012 at 8:48 AM  

Ni la akan jadi bila kita semua xnk berpegang dgn Alquran n hadis....prcy la selagi pimpinan trtggi songsang @ xnk mngikut 2 nilai suci td selagi 2 Allah xcampakkn keberkatanNya di bumi Malaysia ni..maka jd la pe yg tgh brlaku skrg...pemimpin trtggi yg smp nk menyuruh bini sndr mnutup aurat pn xlh,rakyat Malaysia tetap yakin dia lh memimpin negara...kn wajib tutup aurat..bukan Pas kata ni Allah suh..xlh gk suh bini wt??? Nmpk x g pencacai2 negara!! Benda kecil je Allah suh dh xmampu nk wt,ni lh plak korang sokong n yakin dia dpt pimpin negara ni..dh la xnk ikut suruhanNYA pas 2 lh lwn Allah plak!!! Halalkn lesen JUDI,ARAK,HIBURAN YG ISLAM HARAMKN..bkn ke suma 2 keje2 SYAITAN..ble dh kje setan pn dia wt n korg plak sokongkn dia mksdnya pe gelaran utk puak2 ni??? Ulama2 besar mengatakn,ni lh golongan yg digelar "TENTERA2 SYAITAN"sal 2 la ank muda skg ni mkin teruk..disajikn hiburan2 yg ALLAH LAKNAT..bab2 agama kosong..sal pe??? Sal pemimpin TENTERA SYAITAN!!! Bodohnya kalian(pencacai,penyembah duit=umno-bn)...kesian sggh ngn puak2 ni...

Follower MN(Mujahidin Negara),  April 29, 2012 at 9:16 AM  

Bkn tentera setan bro..bg gelaran adk beradik setan g ngam..ingt x g kes bertafakur n letak bunga di cun2 dpn tugu negara? Kn ulama kua fatwa HARAM N BERDOSA BESAR SAL PERLAKUA 2 SME JE NGN AMALAN ORG2 KAFIR..de plak tafakur dpn patung siap letak bunga g..nsb bek tugu 2 tggi kalo x cmfm kalungkn trus..kn patung 2 ble dh smp cm2 dia wt kn sme cm menyembah BERHALA..NABI suh berdoa bkn brtafakur g pn kn dilarang kalo memuliakn patung2...Aku xheran npe korg nk tw,,mula ari dia jmp bapak paderi ri 2 aku xde nk jiwa kacau g..lh mnt pendapat org kafir dlm nk uruskn hal kristian-ISLAM negara kita ni??? Come on la MALAYSIAN PK CKIT ALLAH BG OTAK KN..pe jadah mnt pndpt dia??? Kn ALLAH BGTW MUSUH KUAT UMAT ISLAM IALAH YAHUDI N NASRANI! Dh la jmp ngn BAPAK KRISTIAN PLAK 2..NPE XJMP NGN ULAMA2 KITA..KN BYK..DLM NEGARA DE LUAR NEGARA PN DE..Wat PENCACAI2 UMNO(pnjm ayt mujahidin negara) bukak la minda 2 ckit..kalian seagamaku..ckup2 la kita menyokong puak2 LAKNATULLAH ni..jgn takut bkn dorg yg bg mkn mnm kita,rezeki bkn dorg tentukn..ALLAH nye kje 2..mne g TAUHID KALIAN??? JOM KITA SME2 KEMBALI KPD AGAMA ALLAH YG SUCI NI..JOM KITA MASUK SYURGA ALLAH BRSME2..KALIAN SAUDARA2KU..PK2 kn la wahai saudara2ku suma..

Anonymous,  April 29, 2012 at 8:29 PM  

Mcm biasa le.... guan Eng salahkan Polis. Ada akai ka? Apasal bingai sangat KM ni....rasa nak muntah dgn puak Pakatan Pembangkang.

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP