Tontonan Umum - 5 Klip Video Pengerusi SPR Dengan Didedahkan Demi Rakyat

Tuesday, April 17, 2012VOL 1VOL 2VOL 3VOL 4VOL 5Pengerusi Suruhanjaya Pilihanraya (SPR) Tan Sri Abdul Aziz Mohd Yusof Menjawab pelbagai Isu yang dibangkitkan pembangkang mengenai daftar pengundi. Satu penerangan yang jelas dan padat dari Pengerusi SPR dan Gomo ucapkan syabas kepada beliau yang memberikan penerangan dengan begitu baik sama sekali.

SO Puak pembangkang harap contohi Pengerusi SPR yang tenang dan tidak gelabah dalam menjawap Fitnah hangpa. Terbukti jika SPR salah ataupun berkomplot dengan UMNO sudah pasti jawapan yang diberikan tidak memuaskan hati malah tidak mampu untuk SPR menjawap tomahan dan Fitnah yang dilemparkan.

Rakyat Malaysia diminta menilai ucapan penjelasan dan penerangan Pengerusi SPR agar faham apa tugas sebenar SPR dan apa Fitnah pembangkang. Pilihanraya Malaysia adalah satu pilihanraya yang BERSIH menafikan Fitnah pembangkang Pilihanraya Malaysia tidak bersih.


Psssttt...Yang pasti rakyat faham, yang tak reti bahasa cuma pemimpin dan penyokong pembangkang je...Bingai.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT4 comments:

Anonymous,  April 17, 2012 at 4:23 PM  

indelible ink hanya utk dipaletkan ke dahi ambigagak dan konco2nya...kehkehkeh

Anonymous,  April 17, 2012 at 4:27 PM  

Mereka ni dah takda modal. Jadi mereka bangkitkan isu. Semua isu-isu yg dibangkitkan oleh PR adalah untok "membodohkan" rakyat. Saya percaya rakyat yang bijak tidak akan menyokong mereka diPRU13 nanti. Insyaallah.

fairuzkhan,  April 17, 2012 at 7:05 PM  

BN menang..reaksi pembangkang:dah dari awal kami katakan..semua ni sudah dirancang dari awal..berjuta juta hantu pindah randah dalam 3 4 tahun ni..pilihanraya yg paling kotor..kemenangan yg kami anggap satu pengkhianatan pada majoriti rakyat....
pakatan menang(kalau la)..reaksi pakatan rakyat:Alhamdulillah..dgn usaha yg berterusan dapat kami menubuhkan kerajaan..walaupun spr dianggap lebih kpd bn namun harus dipuji setengah pegawainya yg berkhidmat dgn penuh dedikasi tanpa menyebelahi mana2 pihak..kemenangan ini adalah kemenangan majoriti rakyat...
dan hantu hantu yg dilaungkan sekarang sudah hilang entah kemana...........aduhai PR..

Anonymous,  April 17, 2012 at 9:48 PM  

Penerangan yg diberi dgn penuh hemah, jelas, tenang n informatif. Aku yg x pnah mengundi baru la paham. Tp tahun ni mesti pangkah. Saya mesti pilih!!!

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP