Video Petugas SHEB Diserang Sekumpulan Mahasiswa Robot Yang Kelaparan

Tuesday, April 17, 2012






Lu orang tengok le bebudak Mahasiswa Bangang ni.
Marah SHEB dibawah Kerajaan Barisan Nasional Bagi makan.
Marah bukan main lagi beb.
Tapi last sekali depa juga ambik makan.

Ntah le bebudak zaman sekarang ni,
kalau lapor tu cakap le lapor kan?

Hua Hua Hua

Psssttt... Konon nak mogok makan, lepas ni suruh van Sheb hantor makanan lagi


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


23 comments:

fairuzkhan,  April 17, 2012 at 8:57 PM  

mak oi..nak bg makan free pun kena soal mcm penjenayah...seeloknya dah sangsi sgt ngan bantuan tu jgn diusik makanan tu.. puas abg tu explain semata mata nak bg mrk makan..sian btl...nak ambil ambil taknak ambil pun takpe..bebudak tu tak fhm ke maksud abg tu..makanan tu bkn untuk mrk pun..........

Anonymous,  April 17, 2012 at 9:04 PM  

Kalau aku lah tak kuasa nak kasi makan pada melayu2 dungu tu. Lebih baik kasi orang miskin lain yg tahu menghargai. Dah telan duit tp cari jalan senang taknak bayar, kasi alasan kerajaan rasuah. Anwar songlap duit bermilion buat diam je. Shamsidar sampai dapat berjuta2. Apa jasa dia pada negara dapat duit banyak macam tu. Melayu dungu diam je.

Anonymous,  April 17, 2012 at 9:12 PM  

Malunya...prangai ngalahkn anjing lagi..anjing pon tau mnghargai kebaikan org yg mnyayangi dia..tapi bebudak sewel tu ish ish..lebih hina dari anjing..

Dah org bagi makan, bagi duit pinjam utk blaja, bagi segala macam kemudahan utk kesenangan mrk di negara ini, di kutok, di maki di hina n difitnah pulak...

Mmg budak2 ini adalah golongan BANGANG....idop pon tarak guna...

kahak kahak haktuiiii

Anonymous,  April 17, 2012 at 9:28 PM  

van tu lam perjalanan ke mesjid india sama chowkit nak bagi makanan pada orang2 melarat kat situ nampak pulak budak2 melarat aka sewel kat dataran jadi berenti la nak buat keja2 sukarelawan. Sampai kata tu nak pancing undi ke BN padahal budak2 sewel lagi bodoh ni yang kena guna dek Atuk Anugay utk kaut undi ke pembangkang.

CIFUT,  April 17, 2012 at 10:10 PM  

Tahniah BN atas usaha membantu golongan melarat kt sekitar KL. Cuma kali ni agak special sikit sbb 'golongan melarat' ni dtg dari mereka2 yg terpelajar.
Phuiii!!! Terpelajar la sangat!!!!

Anonymous,  April 17, 2012 at 10:21 PM  

parti pkr lambang mata satu,parti pas lambang berputih mata.

Anonymous,  April 17, 2012 at 10:24 PM  

Kalau keja amal ni dibuat oleh PAKATAN sah ler heboh 1 Malaysia betapa kebajikannya mereka ni.

Bagi RM100 kat warga emas..sekali je, tapi riuh rendah . lepas tu asyik ungkit lagi!!

Anonymous,  April 17, 2012 at 10:32 PM  

Hahaha. Menyingalah anwar dgn budak2 sengal ni.

zam April 17, 2012 at 10:57 PM  

ehhhhh mana kaki jilat dah tk ada nk mengomel papagomo lagi ke atau dh malu sendiri heee.... mn nk letak muka..........heee

Anonymous,  April 17, 2012 at 11:07 PM  

Muhahaha...bengong..puak jilat xdak brani komen punya..hhuuuiiiiiyooo kebuluqqqqq

Anonymous,  April 17, 2012 at 11:08 PM  

Budak-budak suruhan Anwar ni bagi babi pun mentekedarah tak ingat dunia....biasalah...anak-anak siapa kalau bukan dari PKR, PAS dan DAP. Itulah puak banjingan Pakatan Rakyat. (The World is watching)

zam April 17, 2012 at 11:10 PM  

ceritanye lebih kurang mcm ni je:-

pemimpin: esok lepas korang melalak terus tiduq kat sana.
jgn balik, jk nk sembahyang atas jln pun boleh
sah, sbb nik ajis kata kita ahli syurga sbb kita
berkawan dgn PAS.
penjilat : ok bos, makan minum bos?
pemimpin : tk apa nnt bila petugas SHEB dtg ambil je
makana free tu halal bkn rasuah kita boleh
mkn.

Heeeeee.... malu nye..........

Milo Suam April 17, 2012 at 11:39 PM  

Haha,salute brader sheb tu.mematahkan hujah2 mahasewel..last2 ambk mkn jgk.lapo ckp jela.
Kahkahkahkahkiok!!

Fenomena April 17, 2012 at 11:56 PM  

sangat sama dengan anjing kurap !!

Anonymous,  April 18, 2012 at 12:10 AM  

Pendek kate..bdk2 singai tu mmg sume bnde nak free...besa kecik besa kecik wa tgk diorg ..jom dataran!!

Anonymous,  April 18, 2012 at 12:39 AM  

Ini bahaya anak muda ni. Orang buat baik nak bagi makan, dema banyak bunyik pulak. Ini dah macam Zombie dah ni.

Mulai dari hari ni, aku dgn berat hati terpaksa melabel demo ni sebagai 'Walking Dead'.

Anonymous,  April 18, 2012 at 12:56 AM  

alamak aiiii... malunya akuuuu...

memang hampehhh... la budak2 ni...

mana hero2 PR ni kasian budak2 tu kelaparan oiii... jgn malukan malaysia nanti ada budak2 sekolah mati tak kelaparan..

pemimpin PR datang melawat je ke lepas tu balik, sebelum balik singgah kat mana2 hotel mengkedarah, budak2 tu mogok lapar hangat2 taik ayam kebuloq..

itulah baik nya BN/UMNO membantu rakyat sebilang masa siang dan malam...tanpa mengira sesiapa

syukur semoga BN/UMNO terus memerintah negara selamanya

hidup BN/UMNO...

Anonymous,  April 18, 2012 at 12:57 AM  

alamak aiiii... malunya akuuuu...

memang hampehhh... la budak2 ni...

mana hero2 PR ni kasian budak2 tu kelaparan oiii... jgn malukan malaysia nanti ada budak2 sekolah mati kelaparan..

pemimpin PR datang melawat je ke lepas tu balik, sebelum balik singgah kat mana2 hotel mengkedarah, budak2 tu mogok lapar hangat2 taik ayam kebuloq..

itulah baik nya BN/UMNO membantu rakyat sebilang masa siang dan malam...tanpa mengira sesiapa

syukur semoga BN/UMNO terus memerintah negara selamanya

hidup BN/UMNO...

Anonymous,  April 18, 2012 at 6:01 AM  

Dari soalan2 yng diajukan, Mahasiswa(?) di dalam video di atas sememangnya tidak tahu akan kewujudan badan amal SHEB.

Seakan terkejut berok mereka mcm tak percaya empunya logo pd baju petugas SHEB menjalankan kerja amal memberi makan kpd orng2 kelaparan seperti yng di terangkn.Kerana selama ini mereka telah percaya secara membabibuta BN/umno itu zalim dan kejam!

Pengajaran dari video ini,hakikatnya tangan yng memberi itu lebih baik dari tangan yng menerima.

psttt..Dah kenyang jngn lupa buang sampah ya dik.Dan sambil2 tu fikir2 cari persamaan antara sampah dan diri kamu!

EXpkr

Anonymous,  April 18, 2012 at 1:41 PM  

Kenapa nak masuk universiti? Sebab nanti boleh kerja gaji besar dan hidup senang kan! Tapi tuntut orang lain tanggung belajar dia dari duit cukai rakyat! Memang tak tau malu!

Anonymous,  April 18, 2012 at 2:25 PM  

Haha lawak, tanya mcm nahk gadoh, rupanya nak jugak, lapor la tu, hish mana la mak bapak nak letak muka, buat malu kaum sje

TEROPONGBUKITPENINJAU April 18, 2012 at 6:17 PM  

Takper lah, anjing kurap pun org kasi makan. Inikan pula mahasiswa, walaupun dungu. Mak bapak dia org bukan org kaya. Tapi anak tu sendiri yang tak sedar diri.

Anonymous,  April 18, 2012 at 9:04 PM  

kah kah kah....ni je level mahasisssssswa yg berdemo tu ye! hahahahahahaha lawak gilaaaaaaa

balik rumah je la wei...

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP