Video Tok Him Balun Mahasewel

Saturday, April 21, 2012


"PAS For ALL'






Ahli Parlimen Pasir Mas Datuk Ibrahim Ali percaya mahasiswa yang berdemo di Dataran Merdeka dalam usaha memansuhkan pinjaman PTPTN hanyalah permainan politik pembangkang.Beliau mendakwa kegiatan berkampung di Dataran Merdeka malah mendirikan khemah yang melanggar undang-undang dalam taman
itu sebenarnya ada dalang di sebaliknya.

"Saya tengok ada kereta berhenti hulur duit,khemah. Saya tak percaya mereka
duduk 3-4 hari secara sukarela jika tidak dibayar"-ujarnya.


Sumber KL POS

Memang benar kata Tok Him yang mahasiswa robot yang berdemo di Dataran tu telah dibayar oleh pihak tertentu. Dan pihak yang menaja mereka adalah Pemimpin pembangkang. Depa memang dah dijadikan robot oleh kepimpinan Pakatan Pembangkang.


Psssttt.. Steady lah Tok Him...memang mantap penerangan dan penjelasannya.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


45 comments:

Anonymous,  April 21, 2012 at 2:22 PM  

mendengar suara katak yang menandakan hujan akan turun, adalah jauh lebih bagus daripada mendengar ibrahim yng menyanyah itu



aPi

Anonymous,  April 21, 2012 at 2:32 PM  

Ibilasyem ali?

Prince of Noob April 21, 2012 at 2:35 PM  

yang dtg bagi duit, khemah, makanan semua tu bukan pembangkang, tapi org ramai yg sama ideologi dgn mereka2 di dataran yg bagi sedekah kat mereka... dah tu asyik dok mengemis mintak sedekah mcm2 sampai ubat gigi pun nak mintak org sedekah, org kesian bagi jelah... tgk je kat sini

Anonymous,  April 21, 2012 at 2:39 PM  

Gomo bakpo yg mu ni kantoi sokmo nyo..ni gambar rumoh ore lain...pah mu oyak rumoh nuar pulok doh...wat malu umno la mu ni....gi buat parti baru la mu nk lawe nuar sangat gat...
http://blog.luxuryhomemagazine.com/luxury-home-magazine-of-washington-dc-celebrates-its-one-year-anniversary/

Anonymous,  April 21, 2012 at 2:53 PM  

Apa apa Umno, ko komplain, skg ko pun sama jugak... Apa apa pembangkang, budak demo pembangkang, mentri bela artis, ko salah pembangkang.. 2x5 je

Anonymous,  April 21, 2012 at 3:01 PM  

Apa ko ambik brahim kaki demo tu, dia tu dulu asik demo je, malas belajar. Umno dah tak de orang ke??

Anonymous,  April 21, 2012 at 4:09 PM  

Anak didahulukan hati isteri di utamakan..

Anonymous,  April 21, 2012 at 4:20 PM  

Perhatian Buat Tuan Gomo.

Sila AMBIL PERHATIAN.

Sejahat mana pun PAS dan ulama2 palsunya, aku cukup2 PALING TAK SETUJU gomo memperlekehkan ustaz Haron Din,

gomo boleh kutuk DAN HINA semua ulama palsu dlm PAS yg lain sperti Nik Ajis, Mat Sabu, hadi awang, tapi JANGAN SESEKALI meletakkan martabat Haron Din setaraf dgn Minah Botak tu..

Aku minta hang EDIT balik, dan buang gambar tu..

PLEASE... aku merayu sangat2 atas budi baik Gomo...

" Jangan terlalu membenci seseorang kerana kita tidak tahu hubungannya dengan Allah.. dan.. jangan kita terlalu melambung memuji dan memuja seseorang kerana kita tidak tahu akan keikhlasannya dengan Allah.."

Anonymous,  April 21, 2012 at 4:26 PM  

Pah mu tau ko nik aziz,mat sabu,hadi awang,aznil,zahida,johan,zizan,safee sali,fadilah kamsah,rabuan pit,misbun sidek mahathir,najib,anwar hubungan dia dgn Allah..semua orang tak tahu la...malaikat pun tak tahu 100% pasal kita...kita pun tak kenal diri kita...kalu kenal cuba bg tau berapa helai rambut kat atah kepala ko tu....tak yah masuk blog ni pi main jauh.

Anonymous,  April 21, 2012 at 4:54 PM  

Kalo diri sendiri pun mu tak kenal, baik jadi lembu je lah

PAShit,  April 21, 2012 at 4:56 PM  

Hidup Dato Ibrahim Ali!

Hidup Dato Dr Hasan Ali!

Hidup Dato Zulkifli Nordin!


Teruskan usaha murni anda semua untuk menelanjangkan ularmak2 politik yang menipu rakyat selama ini.

Ketrampilan mengalahkan ulamak muktabar tetapi jika di kaji dgn teliti apa yg mereka telah lakukan demi mengejar kuasa politik maka kita akan nampak segala penipuan mereka.

Jom Tibai! Kasi mampus sama pencacai2 sialan anak2 haram upahan Pakatan Syaitan pada PRU 13 ini!

PAShit

PAShit,  April 21, 2012 at 5:02 PM  

I can safely conclude here that the Pakatan Rakyat have low morals, will do anything including selling their souls to the devil in order to gain power.
In short, Putrajaya at all costs!
I have no time for these greedy devious politicians. They are definitely much worse than the current government. They have proven it during their 4 years preview in 4 states.
DAP is a chinese extremist party. Make no mistake about it. They can try to bullshit or hoodwink us but ultimately the rakyat will uncover the truth. Anybody who vote for them is a chauvinist racist pig.
PAS meanwhile will gladly sell their soul to iblis laknatullah in order to gain power. They have succeeded in deceiving the rakyat with their outwardly pious ways but if we study carefully their deeds, we will find that they are exactly just the opposite.
PKR is basically full of sexual deviants and sodomisers aplenty. They even have a SiTanggang Moden as an MP. The rakyat, especially Malays have realised their past mistakes in voting them in due to their anger with the previous Pak Lah administration (yours truly included).
So now it’s payback time! The opposition do not have many issues to exploit so they are trying to create negative perceptions towards BN and UMNO in particular amongst the rakyat.
In this war of perceptions,little proof is needed. All it takes are lots of accusations, rumour mongering and lies to deceive the rakyat in order to discredit the government of the day.
Tha funny thing is when proof upon further proof of their own misadventures are revealed, they will deny outrightly dengan muka selamba macam tak bersalah. I am sick and tired of the Pakatan Rakyat’s antics and charades.
They are NOT suitable to rule the country as they are MUCH WORSE than BN as it is now. They shout corruption when they are as much in deep shit in it. Can anybody challenge me in declaring the PR run state governments are corruption free? The devious antics of the authoritarian dictotor style LGE in Penang regarding several issues are clearly showing the dark side of his rule.
In Selangor the PR government are trying to grab whatever wealth at all costs before the next GE as they have clearly failed to administer the state properly the last 4 years. Selangor citizens should know better by now.
I am not saying that the BN government is perfect but I can safely say that the Pakatan Rakyat is much worse!
It’s payback time!

PAShit

Anonymous,  April 21, 2012 at 5:03 PM  

Entah nye, apa maksum ker Haron Din tu, setau aku hanya NAjis jer yg maksum, kan dia Dah diangkat Nabi,
Pigiiii dah

Anonymous,  April 21, 2012 at 5:05 PM  

Perggggh, ompteh mana lak, cayalah

Anonymous,  April 21, 2012 at 5:12 PM  

Sungguh menghairankan apabila babi babi yg mengaku beragama Islam begitu ingin sekali sahabat mereka yg pemakan babi dan anti Islam utk memimpin keldai, anjing dan babi dlm pembangkang...

Anonymous,  April 21, 2012 at 5:56 PM  

"babi yg mengaku beragama islam"


khinzir betul mulut gampang ko nie

Anonymous,  April 21, 2012 at 6:02 PM  

helo (P)Personal (A)Assistant taik(Shit):


Bangang nk mampus ko nie..dia dh jadi ibrahim ali, dato dia sultan kelantan dah tarik..negeri lain xde bg..xtahu kot dia beli dekat RAJAgopal ke..

PAShit,  April 21, 2012 at 6:11 PM  

oh yeke ? terima kasih hehe

eh kau sokong tak kalau kerajaan tarik balik gelaran Dato dari BABI?

PAShit

Anonymous,  April 21, 2012 at 6:12 PM  

salam sejahtera gomo, (x leh bg salam, sbb rasanya gomo nie org kafir)


Brahim ali kredibiliti boleh dipertikai kan, so statement dia baik ko ambik dari pelacur ke org gile..dgn sifat katak dia tu, payah org nk percaya..dia melompat mencari sape yg boleh bg dia makan..rakyat kelantan tmasuk sultan pun dh reject dia, dato dah kena tarik..menang pru dulu pun ada pas, siap melutut menangis mtk nk btanding pasir mas under bendera pas..bile dh tahu politik dh xleh survive, buat perkasa..bile tgk statement dia dlm perkasa hanya action je lebih dpn kaca tv..tp bile betul2 dia lah paling pengecut..tgk lah betapa brapi2 nya dia siap sound org cina masa bersih 2.0, last2 teloq pun x nmpk, siap ajak ahli pi taman tasik titiwangsa lg..so ibrahim ali bukan seorg yg sesuai nk diambil berat kata2 dia

Anonymous,  April 21, 2012 at 6:16 PM  

aku sokong 100%..aku sokong semoga Allah s.w.t patah kan tangan ko ngan bisu kt mulut ko supaya jgn gampang sgt..

Juara Wira,  April 21, 2012 at 6:56 PM  

gua pun bukan suka mana pun ngan ibrahim ali ni..memang la dalam politik takde kawan dan lawan yg kekal..tp ibrahim ali ni suka menangguk di air keruh je..contoh mcm isu madrasah di kedah..lps dah heboh isu tu tetiba muncul plak dia nak jd hero sampai sanggup sujud kaki tok zizan..skrg dah diam... bersih 2.0 pun berkokok lebih tp hampeh...bebudak banggang yg dok berkhemah pun satu hal..gua rasa la klu gomen bg cadangan yg mana peminjam setakat ini hutangnya dihapuskan dan bg peminjam yg baru pinjaman boleh diberi dgn syarat baru..gua rasa mesti mahasiswa ni terima cadangan ini..sebab mereka ni bkn ikhlas nak mintak hapus ptptn...satu golongan yg memang nak lari dari bayar hutang ni..satu lg yg memang nak politik kan isu ni...tp gua rasa ramai golongan yg nak lari dr hutang je!!!

Juara Wira,  April 21, 2012 at 7:07 PM  

HADI AWANG dah bg statement... mana blh hapus hutang ptptn!!tp kena ikut cara islam katanya..biasa la dia ckp nak ikut cara islam coz dia ckp dgn press dan rakyat..cuma dengan DAP je dia takut sikit..tp yg menariknya..disebalik janji ketua haprak PR tu lain plak kata2 tok hadi..walaupun dia ada hentam gomen tp itu dah lumrah la..disebalik kata2 dia tu ada maksud tersirat kpd ketua haprak PR iaitu lain kali klu nak janji apa2..berbincang dulu ngok..tak cukup lg ke statement hadi tu nuar??ko tu pun klu dah tak relevan lg pada pakatan dah lama dah depa kick ur ass!!!

Anonymous,  April 21, 2012 at 7:38 PM  

You taik like cock, just say like umno period

Anonymous,  April 21, 2012 at 7:39 PM  

Cuma babi je yang kenal babi, ko tu babi

Anonymous,  April 21, 2012 at 8:12 PM  

Kehadiran BABI dinegara ini memang merosakkan negara sama macam kehadiran babi dalam kebun kita. Anak2 pisang tumbang, pokok2 jagong pon habis disondol. Jadi apa untungnya kita?

Anonymous,  April 21, 2012 at 9:20 PM  

Beginilah contoh pengikut pas yang suka kafir kafir kan orang. Cuma mangkuk ni aje yang lebih islam dari islam yang lain agaknya. Apa punya jenis mangkuk hayun dah....

Anonymous,  April 21, 2012 at 10:15 PM  

BABI - Bang Anwar Bin Ibrahim...very the sinonim huhu....

Anonymous,  April 22, 2012 at 2:51 AM  

TIBAI (TERBAIK INDIVIDU BERNAMA ANWAR IBRAHIM)

Kinta Menjerit April 22, 2012 at 4:58 AM  

Bro Gomo, mohon link blog gua dalam list tuan, tq

Anonymous,  April 22, 2012 at 6:34 AM  

TIBAI (TERPESONG INDIVIDU BERNAMA ANWAR IBRAHIM)

Anonymous,  April 22, 2012 at 8:14 AM  

fuuhhh...PAShit baguih punya skipping LONDON...last last LGE jadi DICTOTOR...no worry...don't be khawatir...typing error is biasa...to err is human...oops skipping london lah plak...jangan marerr...hehehe

Anonymous,  April 22, 2012 at 8:19 AM  

Tibai untuk anwar je..PR ready to putrajaya!!!kah kah kah

Anonymous,  April 22, 2012 at 9:32 AM  

anwar kena tibai...PR sekadar kener PUTARGjerYER...kehkehkeh

Anonymous,  April 22, 2012 at 9:57 AM  

PUKI
Papagomo Umno Kongsi Income

Anonymous,  April 22, 2012 at 10:00 AM  

Papa...
Video shafie tibai zahida
Takde ke?
Tanya la shuaib....kalau Eskay Dan rahim Ada simpan

PAShit,  April 22, 2012 at 10:37 AM  

Eh siapa nak tengok gambar pepek perempuan simpanan Aduk Perupok? angkat tangan murid2 semua...hehehe

http://www.papagomo.com/2011/02/ini-buktinya-gambar-wanita-skandal-adun.html

Yg ini pulok skandal Adun Selising. Wow!

hebat betul adun2 PAS ni eh? Al maklumlah makan ubat kuat yg iklan kat suratkhabar huruharakah tu kahkah...

Ini belum cerita lagi kehebatan kote2 Mat Sabun dan YB Din Puduraya hehehe

KOTA BHARU, 21 Dis – Apa respon Pas? Pemuda UMNO Kelantan hari ini mencabar Pas segera tampil membuat kenyataan berhubung pendedahan yang dibuat beberapa buah blog berhubung satu isu yang cukup mengemparkan, penangkapan ADUN Selising bersama seorang wanita di dalam sebuah koc VIP keretapi dari Kuala Lumpur ke Tumpat, Kelantan baru-baru ini.

Sambil melahirkan rasa terkejut berhubung pendedahan itu, Ketua Pemuda UMNO Kelantan, Anuar Safian meminta ADUN tersebut atau mana-mana pemimpin Pas segera membuat penjelasan.

Menurutnya pendedahan oleh Ustaz Saidi Hussin yang merupakan Ketua Keselamatan Pas Semerak merangkap Ketua Keselamatan Pondok-pondok negeri Kelantan (Jawatan ketika di dalam Pas), saksi utama dalam kes tersebut, kini menjadi berita hangat di blog, facebook dan youtube.

“Sehubungan itu, Pemuda UMNO Kelantan mencabar ADUN tersebut atau mana-mana pemimpin PAS membuat penafian berhubung isu ini serta menyaman pihak-pihak terbabit dalam isu ini khususnya Ustaz Saidi Hussin, bagi membuktikan bahawa beliau benar-benar bersih dan tidak terlibat dalam mana-mana skandal dengan isteri orang di dalam koc tersebut.

“Kita hanya mahu mencari kebenaran, jangan menipu rakyat dengan slogan ‘Membangun Bersama Islam’ tetapi dalam masa yang sama, pemimpin-pemimpin Pas terlibat dalam skandal yang amat memalukan ini,” katanya kepada UMNO-Online di sini, hari ini.

Pada masa yang sama tegas beliau lagi pihaknya turut berharap agar ADUN Selising tidak hanya berdiam diri sebaliknya tampil untuk menjernihkan keadaan.

“Jika benar beliau tidak bersalah, sila buktikan tetapi jika benar berita skandal tersebut, tidak salah beliau meminta maaf dan berundur dari jawatan wakil rakyat kawasan Selising yang disandangnya sekarang.

“Kita harus menjadi pemimpin yang bertanggungjawab, berani, jujur dan tidak menipu rakyat. Jika beliau benar-benar terlibat, mohon maaf dan letak jawatan sebagai ADUN bagi membolehkan rakyat memilih pemimpin yang benar-benar berpegang pada janji dan tidak mengkhianati amanah yang diberikan kepadanya,” tambahnya.

PAShit

puki,  April 22, 2012 at 10:45 AM  

terbaik lah bro!

Anonymous,  April 22, 2012 at 10:53 AM  

PAtaik, setiap kali ada unsur taik mcm lu mesti dr sumber blog je..mana dia saksi yg gentle, x pyh 4 pun xpe..napa x lapor ke jaheik(kelate) pasal hal nie? Mcm kes hina raja, sumber dri blog, kes nk jadikan agama rasmi dr blog je dll, ape ke jadah xde teloq org umno main ikut blog je..xde bukti tp saje main kan isu seolah2 hal tu betul, teknik brain wash ala apco umNGOK..

Anonymous,  April 22, 2012 at 10:57 AM  

Yang dalam ketapi pun si shit nak bising. Yang bos ko bela artis bertahun tu ko senyap. Berjuta duit rakyat guna bagi kat artis... Dia bisu... Betul lah ko ni shit and gerombolan the shit, seperti buku Shit.... Yang paling busuk, kepala shit.....

Anonymous,  April 22, 2012 at 11:34 AM  

knp Harun Din diam bisu selama ni atas isu2 yg berlaku dlm PR????

apa peranan yg dimainkan oleh yg digelar "ulamak" dlm PAS????

PAShit,  April 22, 2012 at 11:35 AM  

hehe pencacai2 anjing marah ke?

Soalan cepumas utk korang...

Mana lagi sial?

Kaki betina ke atau kaki betina dari parti yang mengaku memperjuangkan Isle?

nampak tak betapa sialnya mereka yg menjual agama demi politik?

anjing2 upahan no cock

PAShit

Anonymous,  April 22, 2012 at 12:44 PM  

onggggg oooonggggggg..oiii shittt...lari mana??/yg td kau xjwb lagi kau lari kesini pulak yer..


ABUFILLAH

Anonymous,  April 22, 2012 at 12:50 PM  

jgn campur politik dan islam.jgn sama kan yg bebal dgn ulama..knara pakatan xsimpan yg bebal,yg bebal semua dah angkat kaki..sapa kau?hebat lagikah dari ulama ini???siapa kau?hebat mana kau kau mampu ka nk tanding ilmu mereka.sapa kau??ohh hanya ahli umno..mereka ini berjuang bukan kerana pas semata tapi sebagai hamba yg ingin memimpin kejalan islam..jangan disangkal ilmu mereka jika anda tidak setanding.jgn burukan mereka dgn finah jijik..duit xdpt membeli syurga.



ABUfillah

PAShit,  April 22, 2012 at 1:43 PM  

yek eleh anjing2 kurap upahan Pakatan Rogol menyalak mende?

setakat korang celah gigi ajelah..soalan2 cepumas aku tak nak jawab ke? hehehe

takde kote ke? hahahaha

Korang ni spesis bacul mcm Sitanggang Azmin Ali jugak

PAShit

Anonymous,  April 23, 2012 at 1:53 PM  

GOMO PLEASE GOMO BUANG GAMBAR TUAN GURU HARUN DIN..DIA ADALAH AHLI PAS YANG PALING BAIK,CLEAN DAN AMANAH..MANA ADA AHLI PAS MCM DIA YG SUKA BURUK2 KAN PIHAK LAWAN..MINTAK JASA BAIK GOMO EDIT BALIK PIC TU..JANGAN LETAK PIC TUAN GURU HARUN DIN..AKU BUKAN ORG PAS, TAPI AKU RESPECT TUAN GURU HARUN DIN

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP