WAJIB Kita Tentang Si Monkey Anak Syiah Ini

Tuesday, April 17, 2012


"I'm Monkey"






Oh rupa rupanya si MONKEY ni anutan SYIAH.
SYIAH yang songsang rupanya si Monkey bebal ni.
Elok le tu Bapak dia pun Monkey jugak.
Bapak dengan anak pun sama sama Monkey.

Lain kerja takda puak puak Monkey ni selain dari nak menyesatkan umat Islam terutama golongan muda. Isy isy isy pada gua elok lagi bebudak merempit dari dok sesatkan agam Islam dengan berlindung disebalik nama perjuangan.

Budak Rempit paling koman pun 5 tahun dia main motor lepas tu kerja dan dan berumahtangga. Tapi si Syiah macam si Monkey ni bawa sampai ke lubang Kubur nak menjawap.

Hentikanlah Monkey, Hentikan!!!

Psssttt... mantap penerangan dari Ustaz Fathul Bari, sedih dengan part terakhir video tersebut. Al Fatihah

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT





14 comments:

KEKURA April 17, 2012 at 11:22 PM  

HANGIN SUNGGUH GOMO KAT MONKEY NI.AKU PUN SOKONG GOMO.KENCING PUN TAK LURUS LAGI DAH TERKINJA2.BUDAK CAMNI BAGI TOPUP 5 HENGGET SENYAPLAH SBB DAPAT BER SMS DENGAN AWEK,HABIS TOPUP NYALAK BALIK.HAHAHAHAHAHA.

Anonymous,  April 17, 2012 at 11:52 PM  

Astagarafirullah oleh kerana anti kerajaan sampai aqidah pun terpesong. Golongan Syiah adalah golongan pemecah yang keluar dari kesatuan ummah yang dipegang oleh baginda Rasusullah demi kehendak Allah di bumi ini.

Anonymous,  April 18, 2012 at 1:39 AM  

Si budak syiah ni, patutnya bkn lahir kt malaysia, tpi lahir kt Iran, kalau dibiar bdk mcmni, maka hancurlah negara, bapak dia pun bengong ke apa, mmg la ank dia x hisap dadah, x rosak ank dara org dan x merempit, tapi bg aku lagi hina kalau anak dia ni merosak agama dan memesong sejarah islam yg dah terbukti...ajaran syiah tidak sama skli d terima d malaysia, kita berpandu sunnah..kesian budak2 u yg lain tu...main ikut jer..ni la dajjal masa kini...esok lusa jika c budak ni jd pemimpin, azan kat malaysia ni akan d tokok tambah mcm d iran, beza nya di iran d tambah saidina ali, tpi d malaysia d tambah dgn sheikh anwar....nauzubillah......jauh simpang la budak ni...moga allah akn melaknat dia....amin....

cyleo April 18, 2012 at 2:05 AM  

Mamat ni gak yg ia2 suruh budak2 melayu kalungkan bunga pd gambar PM & Khalid masa demo ari tu. Dia ni gak yg dok sebelah izzah & tian masa tu. Takut satu je, samada Izzah ni pun puak dia gak... hrp2 izzah buat lah pengakuan cepat2, nti kena fitnah...lagi le buruk jadi nya. Apa pun aku respect kt KJ, siang2 reject puak2 syiah nie, cuma ustaz ketua pemuda PAS je yg merasakan puak syiah ni x mengancam mereka, tp kalu di lihat, sapa yg tunggang sapa sebenarnya dalam demo pembangkang

Lagubestbest April 18, 2012 at 4:50 AM  

Ingat nak vote pas, tapi sebab pas rilek je bagi syiah join diorang, undi BN baliklah.

Anonymous,  April 18, 2012 at 7:37 AM  

Lagubestbest..

anda ahlul sunnah wal jamaah?

Anonymous,  April 18, 2012 at 7:41 AM  

papa gomo... anda ahlul sunnah wal jamaah ke?




waKKang

gomo x bleh blah,  April 18, 2012 at 8:48 AM  

klu dia monkey syiah, UFB WAHABI cmna plak?..jgn main isu mazhab klu kita x arif gomo. ko dah kering isu..x padat dah isu ko skrg. pham ambil ye gomo sondol!

Anonymous,  April 18, 2012 at 9:50 AM  

woi bodoh,apa kena mengena ahli sunnah waljamaah,,,,,,

Anonymous,  April 18, 2012 at 11:07 AM  

budak2 yang tak popular di u(jenis skema dan takdak sosial life a.k.a rupa buruk ... budak2 ni la yang di racun berok2 tu.... kalau budak yang glamer cantik popular xdenye hingin nak layan bende2cam gini.... budak2 yang di gambarkan seperti di atas tu boleh la dia orang racun..sebab mungkin dengan demo2 nih boleh wat jadik popular kat u... haik tuih la

Anonymous,  April 18, 2012 at 11:57 AM  

yelh kn slogan pas (pasti ahli sunnah) tp tngk gaye pas tu ade ke rupe2 ahli sunnah? sbuk nk rmpas kerajaan tp dpt negeri pn xtjage? aku sokong BN! sbb aq dpt tngk perubahan yg diorg bwk, cume yg xsenang duduk org PR je, yelh sbb BN dh dpt puaskn ht rakyat walaupn xbnyk tp diorg buat, xla pndai bjanji je..

Anonymous,  April 18, 2012 at 12:22 PM  

JOM DEMO KT WEDDING SI SYIAH NI NAK X..

http://unitmediasiber.blogspot.com/2012/04/jom-demo-di-majlis-perkahwinan.html

Anonymous,  April 18, 2012 at 12:35 PM  

pe lg kasi tarik balik PTPTN la! pehal lak lu org nk free2 je dt PTPTN.. aku bg situasi la k, ali pnjam sama along rm 10k, lepas 2 bln oleh sebab ali malas n bangang bekerja die pn ckap sama itu along mtk hapus je hutang die. Along itu dengan mudah berkata wa blh kasi hapus lu punya hutang dengan lu skali wa kasi hapus maa.. lu sula hutang lu kasi byrla.. sng cite mahasewel ni brani bt cmni sbb PTPTN adalah bwh bumiputera@melayu sbb tu la brani pijak kepale, try bt kalo PTPTN ni bwh chainese? sume akan taat setia je aku rase..

Anonymous,  April 18, 2012 at 1:25 PM  

Syiah ni bukan benda boleh buat main-main. Puluh ribu nyawa umat Islam terkorban akibat perbezaan pendapat tentang kepemimpinan ummah selepas kewafatan Rasulullah sampai kini. Monyet ni baca puisi macam baru semalam cucu Rusulullah kena bunuh dan kita semua tengah duduk bawah pemerintahan Yazid ibn Muawiyah. Syiah hari ni dah jauh berbeza dari mula-mula golongan partisan kepada Syaiddina Ali keluar dari kesatuan umat. Budak monyet ni mengaku Syiah sampai dia tak boleh ikut sama solat dengan kawan-kawan dia yang lain macam dia orang semua tu tak betul-betul Islam.

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP