BERSHIT 3.0 - Suara Seram Dan Imej Mengerikan Dikesan Pada Tragedi Berdarah 28hb Tempoh Hari

Friday, May 4, 2012



Menyeramkan sebenarnya bila Gomo baca artikel dari Blog seorang sahabat berhubung insiden dimana kereta Polis diterbalikkan. Mengikut pendedahan yang dibuat oleh rakan Blogger Tauke Ikan ada suara menyeramkan sewaktu kejadian berlaku dan terdapat imej kabur yang jika dilihat dengan lebih dekat wajahnya seakan akan Syaitan.

Gomo pinta para pembaca membaca dan melihatnya sendiri bagi merungkai misteri disebalik BERSHIT 3.0. KLIK DISINI BLOG TAUKE IKAN.


Psssttt.. Gila beb, ada suara wanita melolong lolong, naik bulu roma


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

37 comments:

Anonymous,  May 4, 2012 at 6:08 PM  

Ha,ha,ha.
Takbir...Allahuakbar. Blog pono dah jadi blog misteriiii.....

Anonymous,  May 4, 2012 at 6:10 PM  

kihkihkih...eeeseramnya xsyok lah cerita misteri, cerita porno lagi syok

Bomo Siam May 4, 2012 at 6:19 PM  

Apa punya bodo pulis Msia nih!

Apasal tak guna tank T90, lalu kawasan perang!

Anonymous,  May 4, 2012 at 6:25 PM  

biar dia cekik sampai mampus ko papagomo!

Anonymous,  May 4, 2012 at 6:38 PM  

bila bn nak lantik timbalan perdana menteri cina/keling...

.kan kita 1malaysia

Anonymous,  May 4, 2012 at 6:44 PM  

apa2 hal pon yang berkelapangan...

per; kuliah maghrib

oleh; ustaz mat esa

tempat; surau al husan bandar seri alam, masai johor

kitab ; pelembut hati


masuk ; foc.



wak

Anonymous,  May 4, 2012 at 6:53 PM  

Apa ke jadah polis tu nak membunuh orang ramai, dengan laju langgar orang, masuk jalan orang ramai... Sah nak bunuh rakyat polis bodoh tu

Prince of Noob May 4, 2012 at 7:17 PM  

ish menakutkan betul la... nasib kat sini takde hantu.

ambigaga,  May 4, 2012 at 7:19 PM  

Pencacai Ambiga yg tgh dirasuk setan mmg patut dilanggar penyek...




PAS = PARTI ANGGUK SAJA

Anonymous,  May 4, 2012 at 7:20 PM  

Hahhaha kantoi !!!! Nak menipu eh konon ada suara menjerit ada orang di bawah kereta. Alahai kalau nak edit pun kasilah pada pakar.... Ini tahap johari bendul....

Anonymous,  May 4, 2012 at 7:30 PM  

1.dah SAH regim umno ni bacul dan tak dak teloq!!yang dok tangkap hanya budak-budak kanyak jee!!yang penganjur dan pencetus rusuhan macam anuar!azmin!ambiga!tian chua!!depa tak berani sentuh!tangkap!!
2.ceh!!memang bodoh regium umno ni!!macam cai-cai depa jugak!!
3.Gitula jugak dengan kes rasuah dan pendatang asing!!yang dok kena tangkap hanya bilis kecik jee!!buruh asing jee!!yang tokey!dok gelak sakan !!
4.akai tak dak punya regim-regim umno ni!!!

Anonymous,  May 4, 2012 at 7:31 PM  

ada suara menyeramkan sewaktu kejadian berlaku dan terdapat imej kabur yang jika dilihat dengan lebih dekat wajahnya seakan akan Syaitan.... pernah lihat syaitan ke?hanya syaitan yang pernah lihat syaitan.....

Anonymous,  May 4, 2012 at 7:43 PM  

Ada.... Setan tu iras-iras Anwar Ibrahim

Anonymous,  May 4, 2012 at 7:44 PM  

babi babi kuning mcm ko lg bodoh kan???
1st..dah pandai tp nape dok ikut ckp pemimpin bacul korang tu?kan dah kena cari skrg?pemimpin ko blh tolong tak?
2nd..yg dok rasuah bkn jerung dalam umno je..pakatan babi takde ke??klu ada ko nak terima hakikat ke??
3rd..ambik rasuah pun (klu ya la) takpe la dari dok bg kongsi bini?? nape ko lg bodoh dari cai cai umno??
4th..puak umno tak habis ngan isu rasuah...puak pakatan babi plak tak habis2 ngan isu seks...mana yg lebih jijik??????????kongsi bini plak tu...eeeeeeeeee!!!ko lg bodoh la nampaknya....

Anonymous,  May 4, 2012 at 8:12 PM  

Dia punya bini dia punya pasal la...ade orang lain nak tanggung dosa laki bini orang lain....?duit rakyat tu sempat ke nak mintak maaf sorang2 ?

Anonymous,  May 4, 2012 at 8:13 PM  

SOKONG!!!!!

Anonymous,  May 4, 2012 at 8:16 PM  

Habis tu yg dah kongkek china doll dan bini orang gi imamkan pulak solat, camne tu?

Anonymous,  May 4, 2012 at 8:19 PM  

Hah sempat ke nak mintak maaf sorang sorang jemaah?

Anonymous,  May 4, 2012 at 8:21 PM  

itu dosa dia dgn allah.allah akan seksa dia sekeras kerasnya.jgn kau takut dan ragu.
tp duit rakyat,kena pulangkan balik...

Anonymous,  May 4, 2012 at 8:24 PM  

Dosa ngan Allah sebesar gunung pun dia akan ampun..insya Allah...kecuali dosa menduakan Nya...dosa amanah ngan rakyat?

Anonymous,  May 4, 2012 at 8:27 PM  

dia berkuasa dia punya suka la!!! malas aku nak cakap cam tu... betul la bini dia dia punya pasal.. ni esok klu jd pemimpin negara apakah jaminan org yg sanggup gadaikan bini sendiri ni tak akan gadaikan negara???harus diingat skrg dia tak berkuasa tp dah busuk gila...ini klu jd pemimpin??ko tu yg dok sokong membuta...
belum apa2 dah tunduk kat DAP..hadi plak nak ubah perlembagaan..islam bukan agama rasmi... dari negara islam tetiba takda dalam Quran...dari pejuang islam tulen tetiba dah jd pejuang liberal...apa lg??? tak lama TAKBIR jadi TAKEBEER!!!

Anonymous,  May 4, 2012 at 8:31 PM  

mcm mana plak ngan peruntukan air kelantan rm600 juta???????????? itu pun amanah rakyat gak..so sama sama la menghadapNya dgn dosa yg sama... eleh..spin la mcm mana pun..kena btg hidung mu gak....

Anonymous,  May 4, 2012 at 8:35 PM  

mcm mana plak tanah yg diwakafkan oleh seorg hamba Allah di selangor untuk tujuan digunakan ke jalan Allah tp digunakan untuk pembangunan????amanah gak kan???

Anonymous,  May 4, 2012 at 8:38 PM  

mcm mana ngan nuar berahi yg dok burukkan negara diluar negara??mencemarkan nama negara dimata pelabur..bila org tak nak melabur siapa yg susah dan rugi??? ini bukan amanah rakyat ke????

Anonymous,  May 4, 2012 at 8:38 PM  

Ada sapa2 letak jawatan pasal air kelantan atau kena dakwa mahkamah dan sprm?cer citer..cer citer?

Anonymous,  May 4, 2012 at 8:40 PM  

Ada sapa2 susah pasal orang tak melabur?

Anonymous,  May 4, 2012 at 8:42 PM  

Pembangunan tu bukan jalan Allah ke?

Anonymous,  May 4, 2012 at 8:45 PM  

takde sape yg susah ke klu org tak melabur?????k gak mu ni...

Anonymous,  May 4, 2012 at 8:46 PM  

Melingkop harta benda Rakyat masa Bersih 3.0 apa crita.. Bukan duit rakyat jgk ka.. Mampuih hgpa nk minta maap sorang2.. Juak2 pakatan nnt kata.. Pok Nick dah ampun dosa.. Xpa..

Anonymous,  May 4, 2012 at 8:48 PM  

isu tu masih dalam siasatan sprm..so kena wait and see je la.. mcm isu org umno gak...bila dalam siasatan pun korang dah riuh satu dunia suruh letak jawatan..itu la bezanya politik murahan ngan politik berhemah!!!

Anonymous,  May 4, 2012 at 8:49 PM  

Itu bukan amanah bongok....ni rakyat amanahkan untuk mengurus duit....tu dia merosakkan harta negara dosa dia tu la...bukan dosa amanah...

Anonymous,  May 4, 2012 at 8:49 PM  

der apa ko ni??org tu wakafkan tanah tu tok wat surau ke atau madrasah..bukan buat rumah urut der...itu jalan Allah ke der??????

Anonymous,  May 4, 2012 at 8:52 PM  

8.49
nape ko ni???
jawapan untuk soalan ko semuanya ada dalam ayat ko sendiri!! hahahahahah!! klu dosa tu semua org2 tu yg tanggung..ni dosa makan duit pun biar lah org tu yg tanggung...ko relaks je la......

Anonymous,  May 4, 2012 at 9:46 PM  

Ko melalak dapat 20sen, menteri diam dapat juta....cina senyum dapat kaya raya... Hidup lembu lembu 20sen

awi May 4, 2012 at 10:23 PM  

betul kata lembu.. bn ni barua....

Anonymous,  May 5, 2012 at 10:24 AM  

seriousla,org2 pakatan cara ckp dia busuk mcm hati diorg jugak. byk aku tgk penyokong pembangkang muka sekor2 mcm sial. sesial anwar dan nik aziz. diorg takde modal lain asyik kjaan makan duit rakyat. Masalahnya pemimpin diorg pun menyangakkan duit rakyat masakan abg eskrem azmin ali boleh pakai keta mewah,tapi diorg lagi teruk, share bini org, ustaz kongkek bini org dlm hotel(aku tekankan 'ustaz'ye), cocok lubang jantan,slahguna ayat quran,kafirkan saudara seislam,anwar sekongkol dgn israel,nik aziz bodoh tahap gaban manage negara tak reti,air basuh berak pun kunin berkeladak. pastu modal pembangkang satu je,kjaan makan duit rakyat?? kalau hati dh busuk,takleh buat apa babe. asyik melalak mcm diorg teraniaya.nyampah aku mcm sial!! emo plak tak kena tempat penyokong pembangkang ni. aku tgk penyokong bn relax je,takde gelanah mcm low class2 ni.

Anonymous,  May 5, 2012 at 5:23 PM  

wah ini blog manyak olang alim ya... tapi suka nengok gambar lucah dan kuat melancap ko semua ..

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP