Lagu PRU 13 Dari Pemimpin Pakatan Rakyat Buat Penyokong Fuckatan

Tuesday, May 22, 2012






Dasyat lagu ni, memang dasyat betul juak pembangkang ni.
kononya nak lawan dengan lagi 1 Malaysia lah tu.
Khak Ptuih....hahaha


Psssttt... Kah Kah Kah, depa puak PR kata "Tolong gadai Malaysia"

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


14 comments:

Anonymous,  May 22, 2012 at 1:15 AM  

hahah nice 1

Anonymous,  May 22, 2012 at 2:11 AM  

lagu masa aku tadika dulu..haha..cam cibai..

Anonymous,  May 22, 2012 at 3:20 AM  

di awal klip...tertera...hapuskan hak melayu...apa punya sial punya lagu...

Anonymous,  May 22, 2012 at 7:31 AM  

CINA BANGSAT GELAK MENGAKAH TENGOK KEBODOHAN MELAYU...

Anonymous,  May 22, 2012 at 7:44 AM  

.....baik nyanyi lagu. ........10 budak melayu, main kawin2
satu kena toron, tinggal lagi 9........9 budak melayu main
projek2.......sekali pak anuar nampak sembilan2 kena jack.....

tibaisampaibarai May 22, 2012 at 7:53 AM  

di awal lagu nih kalau kita dengar betul2, ada bunyi loceng gereja (identiti agama kristian).. adakah mereka cuba menanam ideologi kristianisasi ke dalam 'subconscious mind' (minda separuh sedar) pendengar2 lagu ini?

Anonymous,  May 22, 2012 at 8:18 AM  

satu, parti mata satu, dua, parti berputih mata

Tukang Komen May 22, 2012 at 9:01 AM  

Dah elok jadi manusia diaorang pilih jadi keldai. KELDAI 1 MALAYSIA. Kah kahkah.Bila ikut Ambiga jadi keldai kuning. DAP tetap boss.

Prince of Noob May 22, 2012 at 9:08 AM  

yg nyanyi lagu ni penuh dgn dap jer... kesian tgk pemimpin2 pas.

Anonymous,  May 22, 2012 at 10:13 AM  

Hadooiiii.. Suare pun da macam KELDAI da..Ape rosak la diorg nih..
Lagu bukan2.

Anonymous,  May 22, 2012 at 12:12 PM  

rabaknya lgu...wuakakaka....ekekekek..foolish ppl sang foolish song....penyokong pr being fooled by their foolish leaders....ahaha

Anonymous,  May 22, 2012 at 6:26 PM  

Aku tak paham la. Lagu ni sebenarnya sapa yg nyanyi. Mmg dia org yg dlm video tu ke yg nyanyi atau edit. Tgk mmg mcm diaorg yg nyanyi.
Isk konpius la aku. Bleh sesapa explain kat aku

Anonymous,  May 22, 2012 at 7:35 PM  

kih3..sapa la pya keja? tp memey t'baik lah...keras prut,adoi

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP