PANAS - Penduduk Kelana Jaya Perli Azmin Ali YB Jamban

Friday, May 25, 2012




Kecoh dan memang kecoh apa yang berlaku semalam di Kelana Jaya apabila penduduk diparlimen tersebut membantah tindakan kerajaan Pakatan PAS,DAP,PKR Selangor yang cuba merompak tanah rakyat dengan menjadikan projek komersial.


"Min mak kau panggil balik"

Paling teruk dikecam adalah YB Jamban ataupun dikenali dengan nama Asmin Ali. Kronologi lengkap kejadian semalam serta gambar rakyat yang berang KLIK DISINI


Psssttt... Kerakusan Pakatan Haram ni memang keterlaluan sampaikan padang awam pun nak dirembat depa. Celako


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


24 comments:

Anonymous,  May 25, 2012 at 3:52 PM  

macam tergesa2 jek sepanduk tuh...mcm upah bdk skolah rendah buat

Anonymous,  May 25, 2012 at 4:00 PM  

Alamak anon 3.52 tak puas hati....sepanduk
takde gambar jamban yg dipenuhi aiskrim...

Anonymous,  May 25, 2012 at 4:13 PM  

Ko asik cita pasal PKR dan PR ni kenapa Gomo??? Takkan takda wakil rakyak BN yang boleh ko promo dah nak PRU ni... Punyalah sengkek pemimpin pemimpin BN takda siapa yang GoMo boleh buat modal... Sian betul

Anonymous,  May 25, 2012 at 4:23 PM  

aiskerim

aiskerim


aiskerim

Anonymous,  May 25, 2012 at 4:28 PM  

ANON 4:13PM...NAMA PON PERANG SIBER...MESTILAH HANTAM PUAK2 PAKATAN ROPLAH CUKUP2...BIAR LUMAT...APARA BENGONG...SERUPA ITU SI ROPIJI LEMBU JUGAK....KEHKEHKEHKEH

Anonymous,  May 25, 2012 at 4:37 PM  

Sudah tiba masanya kita perlu sistem 2 parti BN-PR. Biar kedua parti boleh offer yang terbaik untuk rakyat. Biar kakitangan kerajaan dah kena start kerja betul2 untuk rakyat bukan main2 lagi. sebab gaji depa dah tinggi dari swasta.

PR offer : Pendidikan percuma, tol free, saman ekor hapus, minyak turun, beri elaun kepada warga emas.

BN Offer?!!!....kena tanya apa BN nak offer apa.

5 tahun jer bro...paling kurang aku mungkin dapat beli rumah masa tu sebab kos nak bayar hutang dah tak ada, kos gi kerja dah kurang. Paling kurang save RM 800 sebulan dan boleh bayar rumah.

5 tahun lagi tunggu offer parti lain pulak yg boleh bagi rakyat terbaik....

Kalau ikut apa ada sekarang...nak simpan RM100 pun susah bro...

Anonymous,  May 25, 2012 at 5:25 PM  

Perang perang jugak, takkan takda modal langsung nak promosi kepala kepala lembu ko... Serupa takda apa pon jeneral jeneral ko... Macam tak perang pong

Anonymous,  May 25, 2012 at 5:27 PM  

4.37

hahahahaha!!!kalau ya ko dapat save rm800..jgn esok dah cuba yg pr tu jgn kan nak save...takut negatif rm800 plak ko nanti.... hahahaha!!! kat malaysia ni siapa ckp dia tak mampu nak menabung maksudnya dia pemalas!!! jgn terasa tp cuba fikir klu warga asing yg dok merempat kat sini pun boleh hantar beratus setiap bulan.. hampir berbillion keseluruhan dalam setahun... mcm mana depa blh jimat??? dah2 la nak menagih ehsan org... cuba fikir diri sendiri tu dulu.......

Anonymous,  May 25, 2012 at 5:50 PM  

Nampak sgt ko ni penagih subsidi.hahahahah..kalau ko ni x pemalas...dah berjuta dah dlm akaun bank ko tu dollllll......
p/s lain kali berbelanja tu ikut kemampuan... jln la berbelanja lebih dr income.ko ni x diajar menyimpan duit ke sejak kecik?kesian kesian....

Anonymous,  May 25, 2012 at 5:59 PM  

BETUL TU

Anonymous,  May 25, 2012 at 6:27 PM  

pilih parti mata satu ka,pilih parti berputih mata ka

Anonymous,  May 25, 2012 at 6:31 PM  

Tak... Pilih keris keramat lanun selat

Anonymous,  May 25, 2012 at 6:39 PM  

Anon 4.37

cuba ko cari info pasal Perumahan 1Malaysia.
Mungkin boleh membantu ko yg mahu
mempunyai rumah sendiri.
Jangan ko kenang le janji pr. Nanti ko sendiri
yg kecewa.
Nak tunggu 5 tahun lagi...berjanggut derr.

Anonymous,  May 25, 2012 at 6:47 PM  

Bezanya muka azmin jika dibandingkan masa BErsih hari tu. Dia umpama hero of the day. Kesihan. Itulah jadinya bila mak sendiri tak rezo. Buat apa pun tak jadi.

Anonymous,  May 25, 2012 at 7:42 PM  

muka cam eskrim 99 sen yg kt giant tuh.... uwekkkk...

Anonymous,  May 25, 2012 at 7:48 PM  

mamat yg kat sebelah tu ckp... 'yb mcm nak ketandas je gaya dia...cepat suruh awek yg kita jemput tu standby dalam jamban'..............

Anonymous,  May 25, 2012 at 7:56 PM  

tambah sikit.. cina belakang tu fikir...'haiya nyamban lagi ka?lain tempat talak boleh fikir ka kawan'

Anonymous,  May 25, 2012 at 8:02 PM  

apa apa pn tanggang lu balik la dulu barang 2, 3 hari. .

Anonymous,  May 25, 2012 at 8:17 PM  

4.37

Aku sokong kau. Aku ada housemate kerja gomen. degree sama dgn aku tapi gaji hampir 2 kali gaji dgn aku. Kul 5 dah sampai rumah tapi aku kadang2 kul 9 mlm baru sampai.

Kalau kata aku malas tak patut...dia kata biasanya kerja kurang malah aku kerja tak cukup masa.......ahah

JADI AKU AKAN SOKONG ORANG GOMEN KERJA LEBIH DARI AKU....DAN BAGI SUBSIDI KAT AKU.....

Anonymous,  May 25, 2012 at 11:21 PM  

Ko punya kawantu mungkin ada Sumber lain dan rajin... ala bro ada otak ada degree... apa degree terbang ka?Bikin malu umat melayu saja... fikirla jauh sikit,harap subsidi saja!

Anonymous,  May 26, 2012 at 3:45 AM  

salam. tak baik gaduh2

gomo .. tumpang promote

raya dah dekat ni. jom cari duit raya. tak janji income ribu2 tapi kalau ada usaha insyaAllah ada hasilnya.

cubalah mana tau nak jadi rezeki

http://www.duitjutawan.org/agent/idevaffiliate.php?id=38

Anonymous,  May 26, 2012 at 8:23 AM  

Melayu fitnah melayu.melayu juge yg jadi mangsa.patut ler dap,mca,mic senyum.bertekak korang cam hero.blik umah makan petai tambah mulut makin busuk.benci org cine tp cine gak yg bg korang makan.maksud aku bukan takat kerja ngan cine je,p hasil duit cukai haram 4d magnum,kuda,toto,lumba kuda,genting,arak.
meniaga nasi lemak tepi jalan je da belagak gune kete besaq,cincin gelang penuh tangan.
Kate org cine penipu..xkn korang xleh tipu balik kot.skolah tingi2 blik kpg toreh getah,konon nye toreh getah pendapatn lumayan dr keje kat ofis.bile d'suruh byr utang ptptn kate toreh getah xckp makan.
Tgk org cine india,bukan bumiputra.tapi byk kemajuan.org melayu sikit2 bantuan,subsidi,diskaun.xjuge maju2.hmm..kejap lg kite tgk jutawan2 karpet pakistan,warga indo meniaga pasar borong akan lahir kat m'sia.
Kecewa dengan sikap segelintir org melayu.
Man_sarawak.

Anonymous,  May 27, 2012 at 12:37 AM  

Hahahaha.alamat nak masuk PR gomo ni.

Anonymous,  May 31, 2012 at 3:18 PM  

pemalas asyik nak harap subsidi aje. hari minggu pegi demonstrasi. celah mana rezeki tu nak masuk kalau kau x usaha nak carik. x pe, demo lagi sungguh2. mane tau PR menang, boleh jadi senang goyang kaki. puiiii!

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP