Tranformasi Kerajaan Menghargai Para Belia

Tuesday, May 22, 2012



Esok bermulalah satu fenomena yang luar biasa yang tidak pernah berlaku sebelum ini di Malaysia apabila himpunan Jutaan Belia berlangsung di Putrajaya Malaysia. Malah negara luar juga belum pernah mengadakan satu program sebegini dalam menghimpunkan para belia dilokasi pusat Pentadbiran negara.

Esok bermulalah Himpunan Jutaan Belia di Putrajaya dan pastinya para belia akan sekali lagi diraikan oleh Kerajaan Malaysia agar setiap anak muda yang ada ditanam perasaan sayang dan kasih kepada negara.

500 aktiviti menanti para belia esok dan sudah pasti tidak mungkin para belia mahu ketinggalan dengan menyertai acara acara yang disediakan. Jom kita ke Putrajaya buktikan anak Malaysia boleh melakukannya.


Psssttt.. Tranformasi Najib Razak menghargai para belia Malaysia...terima kasih PM

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT



5 comments:

Global Products & Services Review May 22, 2012 at 9:54 AM  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Adi Kencana May 22, 2012 at 10:01 AM  

Kalau nak berhimpun sangat, mai datang Himpunan Belia!!

RAJA NONG CHIK GUNA PENGARUH DALAM UMNO UNTUK BAGI KONTRAK KEPADA ANAK SENDIRI? Baca di sini...

http://apakecoh2.blogspot.com/

Anonymous,  May 22, 2012 at 1:02 PM  

Berhimpun dgn Ustaz Azhar hari tu sangatlah berfaedah.Harap himpunan belia ini diselitkan juga tentang keagamaan.Insyaallah

To Live Again May 22, 2012 at 1:57 PM  

May 22, 2012 1:02 PM

Bro, himpunan ini lebih byk program keagamaan..Even Utaz yg lbh baik dari azhar idrus yg suka melabel org dgn mcm2 gelaran x elok ada dijemput..

Kalau sedara rajin, g solat Jumaat di masjid besi pd jumaat ni yg mana imam,bilal dn khatib sumanya org2 muda belia akn buat.

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP