Video Anwar Ibrahim Arah Azmin Ali Makan Ais Krim

Tuesday, May 1, 2012



Sehingga kini Anwar dan Azmin masih enggan mengakui yang mereka berdua terbabit secara langsung mempengaruhi peserta demonstrasi Bersih 3.0 supaya merempuh benteng yang didirikan oleh pihak polis.

Bagaimanapun mengikut beberapa laporan keadaan sebenar sebelum berlakunya rusuhan jelas menunjukkan Anwar dan Azmin adalah dalang utama disebalik keganasan yang berlaku.

Menurut laporan MStar Online, Anwar dalam ucapannya kepada peserta demo Bersih 3.0 di Masjid Negara telah menyeru secara terbuka supaya peserta demo membebaskan Dataran Merdeka.

Manakala dari satu rakaman video di Youtube, Anwar dan Azmin dilihat berbalas isyarat diikuti dengan laungan, "masuk", "masuk" yang kemudiannya selepas itu menyaksikan rempuhan dimulakan dan suasana perhimpunan mula menjadi kelam kabut.

Bila berlaku rusuhan dalam perhimpunan anjuran mereka tiap kali itulah Anwar dan pemimpin pembangkang akan mencari kambing hitam untuk dipersalahkan. Kerapkali mereka menuding jari kononnya ada 'agen provokator' ataupun melepaskan beban kesalahan terus ke bahu pihak polis. Walhal tukang provok yang sebenarnya ialah Anwar dan Azmin.

Mahkamah telahpun mengeluarkan perintah larangan memasuki Dataran Merdeka, jadi apa perlunya untuk Anwar menghasut rakyat melanggar undang-undang?

Sebagai pemimpin politik, Anwar dan Azmin tidak wajar menunjukkan contoh yang buruk terhadap rakyat tapi jika begini sikap Anwar usahlah berharap untuk menawan hati pengundi. Undi tidak bertambah melalui perhimpunan dan rusuhan sebaliknya yang berlaku rakyat makin meluat dengan pembangkang.

Psssttt... Masih mahu menyokong pakatan Rakyat?





DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT



42 comments:

Anonymous,  May 1, 2012 at 3:41 PM  

Anwar dan Azmin berbelit2 dan terkucil2 nak menipu lagi tentang isyarat tangan dan action mereka dlm video tu. Satu dunia boleh nampak.

Walaupun Allah tidak menurunkan hujan dan petir kilat seperti yg kita mohon dan doa, tapi Allah beri lebih lagi - BUKTI LENGKAP DAJJAL PENCETUS HURU HARA.

Anonymous,  May 1, 2012 at 3:42 PM  

Tak mau sokong..

SELAMATKAN MALAYSIA May 1, 2012 at 3:47 PM  

meme doh gomo wei...jeng koey doh puok2 tu..

SELAMATKAN MALAYSIA May 1, 2012 at 3:47 PM  

meme doh gomo wei...jeng koey doh puok2 tu..

Anonymous,  May 1, 2012 at 3:50 PM  

Hehehe...sempat aku tengok video airskrim Assmin malam tadi sebelum didelete. Set-up tempat tu nampak macam office. Terang dan jelas. Sekarang ni cuma aku nak tahu sapa pompuan tu....gadis atau bini orang.

P/s Juburi, Jijah, Assmin dan Sidar...bila nak foursome on video. Korang berempat sama je perangai rela-merelakan.

Anonymous,  May 1, 2012 at 3:51 PM  

Dia buat penafian dalam blog dia pasai gambaq dalam jamban...ayat budak sekolah darjah tujuh...yang kentut tadi dah bayar tamban....dah bayar

Anonymous,  May 1, 2012 at 4:01 PM  

Oo bakal MB Selangor suka payung aweks makan aiskrim rupenyer..
Abis lu Azmin gua dah nampak kontol lu. Wey lu tak mintak tips dari abang Non lu ke? Baru gua sedar kenapalah si Samsida berpaling pada si dia (sastera la pulak), Rupanya lu punya tak mantop la bro.

Anonymous,  May 1, 2012 at 4:09 PM  

Apala nasib Tuan Punaisihat masa kempen anti-Lynas ostad Bad buat hal ni tang Bersih 3.0 boleh kluar pulak gambar n video assmin. Pemimpin PKR ni betul2 buat hal la. Kesian yahudi yg penat2 sponsor Bershit3.0 HAHAHA

Anonymous,  May 1, 2012 at 4:09 PM  

wartawan betina enggres tu tak sabar nak rasa ais krim jenama azermeen yelly...yum yum yummy

Anonymous,  May 1, 2012 at 4:14 PM  

Anuuu : Awat hang buat dlm tandas je?

Assss : Tempat tak jadi hall boss.

Anuuu : Lain kali carilah katil macam aku.

Assss : Itulah boss silap. Sy sambil diri pun ok. Boss susah payah, lipat-lepat. Sapa lagi terror hahaha.

Anonymous,  May 1, 2012 at 4:26 PM  

moral pemimpin pkr amat jijik

Anonymous,  May 1, 2012 at 4:32 PM  

Buat penat je azmin menipu minah salleh tak boleh mengundi hehe...

Anonymous,  May 1, 2012 at 4:32 PM  

Tapi sekali fikir kesian anak2 dia yang tak bersalah...dia tu biarlah dia yg tanggung...

Anonymous,  May 1, 2012 at 5:20 PM  

Azmin , Anwar tu je ko tahu... Yang Ambiga dah 3 x organise Bersih tu, yang pergi jumpa polis, yang buat press statement , yang buat macam2 tu ko tak pi tangkap, ngapa??? Kenapa ko nak protect Ambiga, tu pasal... Lepas ni dia kata nak buat bersih 4 pulak.,.

Anonymous,  May 1, 2012 at 5:25 PM  

Ambiga kata Bersih tepati janji tapi polis tidak

Anonymous,  May 1, 2012 at 5:31 PM  

Sebagai manusia memang kita kesian
pd anak2 dia...tapi...
Sebelum kita kesian pd anak org
ada lebih baik kita kesian pd anak2
kita keluarga kita dan diri kita sendiri
kerana akan mempunyai pemimpin
yg rendah moral.

Anonymous,  May 1, 2012 at 6:35 PM  

Yahudi Zionist tidak akan berdiam diri, selagi negara tidak jahanam dan huruhara. Yahudi Zionist tidak akan senang selagi BABI haramjadah, barua mereka, perkakas mereka merampas dan berkuasa. Anwar Zionist dan konco2 keparat, bngsat dan lahanat akan lakukan apa saja, apa cara, sesiapa saja, waimah anak isteri, semua pergilah mampos. Inilah Anwar Zionist bacul dan lahanat yg sebenarnya. Spesis2 sperti Anwar Zionist, pemimpin2 Fuckaton haramjadah, sperti Nizar Komunis, Din Puduraya, Mat Sabun, Nik Najis babi, Lim Kid Siayalan anak beranak, Mak Lampir, Latipah Koyax Rabax, Din Jerawat Batu, dan spesis2 lain sudah harus direjam, sperti kanak2 Palestina merejam askar Israel. Spesis2 keparat ini sudah harus kecik2 mampos, dah tuak menyusahkan diri, keluarga, agama, bngsa dan negara.
Janganlah merelakan diri anda dilahanat kerna bersengkongkol dgn Yahudi zionist bacul. Jauhilah dari menyokong Fuckaton haramjadah.

Anonymous,  May 1, 2012 at 6:35 PM  

contoh pemimpin yang bermoral mulia dalam malaysia, ada berapa orang, dan siapa dia..

Anonymous,  May 1, 2012 at 6:48 PM  

Hari ni Solomon bawak 1ribu pekerja berdemo ko diam pulak, polis tak bagi pulak water cannon... Heran flip flop

Anonymous,  May 1, 2012 at 6:58 PM  

Kalau projek kat jamban, Bukti DNA air mani cepat hilang...

Anonymous,  May 1, 2012 at 6:59 PM  

Dia bajet spy cam orang tak install kat jamban la kot...

Terkono ko min.. kah kah kah kah...

Anonymous,  May 1, 2012 at 7:02 PM  

bkn dia mengarah ke?????????? habis isyarat tangan dia kat assmin tu wat ape??? mgkn bg isyarat suruh siap kan samsidar kot..lps habis bersih nuar gi bersihkan samsidar plak...

Anonymous,  May 1, 2012 at 7:05 PM  

For sure la yang tukang pasang tu dah tahu dia punya fe'el yang suka buat projek kat jamban.... puak2 yang duk dalam inner circle dia gak tu...

Kah kah kah...

Anonymous,  May 1, 2012 at 7:08 PM  

sape punya konspirasi ni???assmin ni manyak musuh dalam selimut..ramai yg dengki dia over mesra ngan nuar berahi...

Anonymous,  May 1, 2012 at 7:11 PM  

Aku rasa spy cam tu dipasang bertujuan untuk mengintip bulu jembut si jalang tu, tetapi akhirnya - anjing plak yang masuk perangkap...

Kah kah kah kah.. lawak la ko min... bajet bijok la tu buat projek dalam jamban, cam dak sekolah der... kah kah kah...

Anonymous,  May 1, 2012 at 7:17 PM  

Deorang demo je. tak merusuh.

Tak flip floplahhh.

Anonymous,  May 1, 2012 at 7:18 PM  

Sapa cakap aku pilih dia jadi pemimpim aku anak aku dan keluarga aku nya...ko ni bodoh tak bertempat.

Anonymous,  May 1, 2012 at 7:21 PM  

Lain kali kalo nak projek, projek dalam selimut der...

Kah kah kah...

Anonymous,  May 1, 2012 at 7:25 PM  

Kesian mak cik ni.tak faham bahasa rupanya.

Anonymous,  May 1, 2012 at 7:25 PM  

Baru ku tahu, batang Ass-min, sebesar batang lidi jeh...

Kah kah kah kah....

Anonymous,  May 1, 2012 at 7:38 PM  

Puak2 lebai berkepala otak senget bila menghadapi situasi sebegini akan berkubu disebalik hujah aib, counter balik dengan isu korupsi, kiranya orang makan rasuah ni dosanya besar sangat la sampai tak terampun cam dosa mensyirikkan Allah...

Tak pe la, itu hujah control damage, cuma satu je la aku nak tanya, kalau orang tu sudah bernikah, boleh plak bertukar2 bini dan berzina, tu dosa kecik ke bang ???

Layak ke orang2 yang tidak bermoral sebegitu (dah la tak bermoral, gemar menipu lak tu cam munafikun) diangkat sebagai pemimpin (bakal PM dan TPM) untuk memimpin dan mengetuai umat2 islam d M'sia nih ??? layak ke BAI ???

Parti Pak Lebai, tolong konsisten sikit dalam perjuangan (pura2) menegakkan islam korang tu, malu la sikit dengan budak2...

Anonymous,  May 1, 2012 at 7:43 PM  

Berzina dengan perempuan tu kira normal la jugak walaupun ianya perbuatan yang bersalahan dengan hukum syarak, yang tak normalnya berzina (MELIWAT) ngan JANTAN... cam tu pun bleh diangkat untuk memimpin.. apa nak jadilah dengan ulama' politik hari nih...

Anonymous,  May 1, 2012 at 7:47 PM  

aku x puas hati dgn demo bersih 3 kali ni pasai pemuka pemuka x pakai pendekap leher/naik kerusi roda/patah tangan.paling kurang peserta ada yg mati /patah riuk baru bole buat isu.ni kalu najib buat pru13 apa isu yg nak dibuat modal

Prince of Noob May 1, 2012 at 7:54 PM  

kawan mcm ni mmg tak boleh pakai mmg betul2 asshole mcm kat sini.

Anonymous,  May 1, 2012 at 8:48 PM  

alamak cinonet nyerrr punai kau xheran la klau bini kau kangkang kat anuaranjing

Anonymous,  May 2, 2012 at 9:15 AM  

papa ko amik sel13 punya vedio anwar bagi arahan rempuh yg tu lagi clear

Anonymous,  May 2, 2012 at 2:47 PM  

dlm islam,ant dosa2 besar adlh mreka yg mgaku islam tapi mngaibkan saudara seislam....x kra lah smada video seks pbangkang atau krajaan ttp kta sbg org islam dlarang sma skali mmalukan mreka yg seagam dgn kta....bmbg suatu hri nnti Allah akn bka aib kta....sma2lah kta renung krn bala Allah akn tkena kpd semua org tdk kra samada yg beriman ataupun tdk...nauzubillah...dan mreka yg mbwa fitnah dosanya lbh besar dr mmbunuh...

Anonymous,  May 2, 2012 at 4:58 PM  

Kitaorang tak mahu pemimpin kaki seks
bebas.
Kalau dia org biasa biasa, tak de sapa pun nak buka aib dia.

abszu May 2, 2012 at 8:39 PM  

Mmg sesuai utk ais krim je.

Anonymous,  May 2, 2012 at 9:18 PM  

anon 2. 47 PM

hj hadi kata boleh buka aib org lain
awak boleh cari sendiri, amanat hj hadi pasal perkara ni

jika kena batang hidung sendiri semuanya dibolehkan, tidak berdosa, halal masuk syuger... tapi kalau org lain haram, berdosa masuk neraka itu lah Patua agama Pas

lepas ni kehidupan org2 islam akan bebas sebebasnya utk melakukan perkara mungkar, maksiat dan zina sbb bagi agama Pas/Pkr berdosa buka aib org yg melakukan maksiat/zina.. jadi ajaran islam yg melarang dan mencegah kemungkaran nak letak mana..?? undang2 org yg ditangkap melakukan maksiat nak letak mana..??
dalam islam yg mahu setiap perkara aib yg besar melibatkan maksiat yg mesti dicegah, dihalang dan dihukum nak letak mana..??

kerana taksub kpd pemimpin yg melakukan maksiat maka fatuwa kau buat sendiri sesuka hati, agama kau sanggup buang jauh2 demi ketaksuban pemimpin kau yg melakukan maksiat..

rosak dah puak2 kauorg ni

Anonymous,  May 3, 2012 at 8:34 AM  

Komen yang saya baca semuanya mencerminkan character diri sebenar penulis. If gambar yg di pamerkan di blog ini menjijikkan, what have you to say about the blogger who uploaded it and the comments posted? Perjalanan kita ke akhirat jauh...is this how you guys planned your journey? Tsk, tsk, tsk....

Anonymous,  May 3, 2012 at 11:37 AM  

anon atas tak payah nak berlakon lah...

kalau dah pecacai tu tetap pecacai..

org yg membongkarkan perlakuan maksiat yg ditegah dan dilarang agama kau kata jijik tapi perlaku maksiat itu sendiri kau sanjung, maksum, tak berdosa, tak bersalah, patut dilindungi hak utk bermaksiat, tak boleh didedahkan...

rosak dah puak2 PR ni

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP