Yellow Pig - Anwar Ibrahim Halau Peserta BERSIH 3.0

Tuesday, May 1, 2012



Peserta BERSHIT Yellow PIG pun akui bahawa Anwar Ibrahim dan Azmin Ali lah punca rusuhan tercetus pada 28hb tempoh hari. Peserta Bersih ini menyoal Anwar Ibrahim dengan soalan yang tepat namun tidak dijawap oleh Anwar sebaliknya menyalahkan UMNO dan pihak POLIS. Itulah Anwar Ibrahim yang kita tahu Bachol lagi penakut.

Tambah menyedihkan bila si Yellow Pig yang bertanyakan soalan tersebut dihalau keluar oleh Anwar Ibrahim. Satu tindakan yang mungkin BERSIH buat para pembangkang.

Apa pun kepada Yellow Pig Gua ucapkan
PADAM MUKA.

Psssttt.. Dengar cerita video Azmin Ali yang Kotenya tengah dijilat Jalang dah keluar? Hehehe

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT



45 comments:

Anonymous,  May 1, 2012 at 10:07 AM  

kalau dah sahih anuar/azmin ali punca rusuhan,
nak tunggu apa lagi..

x kan x tahu apa nak buat..


wak

Anonymous,  May 1, 2012 at 10:09 AM  

Sape sape yg tak sehaluan dgn anugay, senang je .....dipecat, dihalau....itulah kebebasan bersuara PKR. Itupun masih banyak badigol badigol yg tak nampak. Nak tunggu kena pecat ke baru nak insaf?

Anonymous,  May 1, 2012 at 10:13 AM  

Wak kang duduk terkangkang, jalan terkengkang kengkang, kerjanya asyik dok membangkang....amacam gomo, bagus tak karangan aku ni?

Anonymous,  May 1, 2012 at 10:17 AM  

An answer from a so called PM in waiting that is beyond words. You now blamed it on your supporters...You said: "it shows that they don't care, ambil gambar". If you really CARE for a peaceful rally you have tried your level best to calm them down and make a stand against violence and riot! You led them on... You purposely led them on. Hati Syaitan! You have no leadership, you demonized yourself and your party. You are a bitter person. Too many negative words come out of your mouth! Wei these are generations Y and Z you are facing, and they are not stupid. Oh my! I pity you as you still have dreams to be a PM, you better watch out as you will have many sleeping enemies! From your answers, it shows CLEARLY you have NO SUBSTANCE. You CANNOT run a country. A big F for FAIL!

Anonymous,  May 1, 2012 at 10:20 AM  

Hahahahahahahahaha......org macam ni kita panggil pemimpin...tikus pun kalau memimpin koloni dia akan dengar arahan baik2 dan akan buat keje arahan.....ni pemimpin boleh salahkan pencacai tak ikut arahan...pastu salahkan pencacai sendiri then kata akan defence pencacai....sekarang video di atas dah terang2 pencacai minta defence tapi DIHALAU...kahkahkah...sapa suruh cari nahas sokong peliwat....kan dah kena...si penjubor ni kata, bukan dia nak org merusuh, pencacai yg nak merusuh<<<hahahahahahaha...kena balik juga kat pencacai...bayangkan klu bangsat nie jadi pemimpin, habis semua rakyat disalahkan klu negara porak peranda...bukan dia nak ngaku salah....bayi tak berdosa pun disalahkan nanti....takpun kucing lintas jalan pun disalahkan nanti...tak ker banggang yg nak terus sokong bangsat nie.....

Anonymous,  May 1, 2012 at 10:21 AM  

itu cadangan wak je...

yg salah kena lah hukum..


wak

Anonymous,  May 1, 2012 at 10:32 AM  

Punca kejadian dalam jamban taik?

Anonymous,  May 1, 2012 at 10:32 AM  

WACAYU PAKSHEIKH...LU MEMANG PAKAR SPIN...YES YES PAKAR SPIN N KELENTONG N KENCING...."WHO ARE WE TO SAY NO"...WHAT KIND OF SPINNING QUESTION IS THAT..."WHO ARE WE TO SAY NO"...DO YOU MEAN THAT ALL THOSE YELLOW PIGS DID WHAT THEY DID ON THEIR OWN PIG INSTINCT...CHARGING THROUGH THE POLICE BARRICADE LIKE MAD PIGS...IF YOU FAIL TO ADVICE YOUR YELLOW PIGS NOT TO REMOVE THE POLICE BARRICADE....THEN YOU SHOULD ADMIT THAT YOU FAIL...WACAYALU PAKSHEIKH...PAKSHEIKH AL JOOB JOOB PUKUI KELILENG...FUT FUT FUT

Anonymous,  May 1, 2012 at 11:07 AM  

"Why did you hijack our assembly-"

"TAKPE, TAKPE DAH DAH BERI PELUANG UNTUK MEDIA PULAK. AWAK BUKAN MEDIA, ACARA INI UNTUK MEDIA"

"But, but Datuk Seri..."

"DAH, DAH, KELUAR"

"...........bolo punya olang"

Anonymous,  May 1, 2012 at 11:13 AM  

bersih 3.0 sebenarnya gagal. jangkaan bersih 3.0 berjalan lancar & dalam keadaan aman tanpa keganasan tetapi menjadi liar & ganas. ini semua gara-gara anwar & rakan-rakan yang mempunyai jiwa yang terlalu kotor yang menyebabkan bersih 3.0 jadi kotor. memang patutlah kita semua tolak anwar & pkr dan buang ke dalam tong sampah. mereka ini semua shit. menjahanamkan Pakatan Rakyat.

Anonymous,  May 1, 2012 at 11:33 AM  

Aku pasti kalau nua jadi pm akan huru hara Malaysia sebab dia yg terlebih dahulu mengajar rakyat jadi biadab. Skrip-skrip yang diguna pakai oleh nua akan dikitar semula untuk menjana kerosakkan. Pilihlah pemimpin yang boleh membawa rakyat kearah kesejateraan bagi seluruh rakyat. Yang salah tetap bersalah yang benar tetap benar, jangan sekali-kali kita terbalikkan fakta untuk kepentingan politik.

Cikgu rokiah,  May 1, 2012 at 11:35 AM  

DAP pasti ketawa....kredibiliti anwar semakin di tolak masyarakat cina...eh!! Ade lak video azmin bakal memasuki pasaran....so lg senang DAP control PKR...setakat wan jijah....Presiden paling bisu dlm dunia...nothing!!!
PAS anytime akan pupus...(DAP brtuankan Singapura dan di s'pore tiada parti berasaskan agama malah jika berceramah politik di mulakan dengan salam atau pujian kpd ALLAH akan jd kesalahan dan boleh di dakwa)... sgt merugikan parti yg mempunyai presiden dan maulidur am yg lebih menegakkan matlamat DAP dari Asas ISLAM parti itu sendiri......

Jika pembangkang menang PRU13 .... Mati hidup balik pun DAP tidak akan menyerahkan jawatan PM kpd anwar....wahai bangsaku....fikir lah secara ilmiah...adakah bangsa lain akan menyerahkan jawatan PM kepada melayu??..lebih 50 tahun menanti kemenangan tiba2 berjaya dan semudah itu kerusi PM akan di serah pd melayu (anwar)??.. Akan tiba masa DAP akan menolak anwar secara hina (contoh pemuda cina brtanya soalan secara terangan dan membuatkan anwar gelabah).... Buat masa ini anwar dan PAS disanjung kerana bertujuan memecah belahkan undi melayu.....bila ini brlaku... dah tak guna menyesal....sedarlah bangsa ku....

Sedar lah bangsaku.....

Prince of Noob May 1, 2012 at 11:48 AM  

kalau dah busuk tu busuk jugak... BUSUK WOI

Anonymous,  May 1, 2012 at 12:12 PM  

Bila di tanya apakah beliau kenal Saiful? Bila ditanya kenal Datuk Eskay? Bila ditanya pasal jam Omegay? Apa saja soalan yg menekan beliau, Hero Tamil akan melenting, meorayan, naik sawan, akan jawap tak kenal, tak tahu, spin, salahkan DS Najib, polis, Hakim dan orang lain. inilah sifat2 bacul, dayus, Yahudi zionist, keparat dan bngsat bernama BABI. Lihatlah wahai pencacai2, penjilat2 juboq blendir Hero Tamil murahan. Apakah beliau tahu apa kah erti Keadilan? Apakah beliau tahu eri Demokrasi? Apakah beliau tahu undang? Yahudi zionist lahanat tidak tahu itu semua, beliau hanya berjuang untk menegakkan kote bengkok sendiri dan keselamatan Israel, anda pencacai2 dan penjilat2 demo lah dijalanan, pergilah mampos, mati katak, beliau apa peduli. Masih belum2 sedar2 lagi kah wahai2 pencacai2 BABI haramjadah, kenapalah bengap nak mampos, terus terusan didkencing panas oleh pemimpin2 haramjadah Fuckaton. Kalau ada demo lagi, bawalah anak isteri, datuk dan nenek sekali, biao semua mati katak. Bongok nak mampos, kecik2 tak nak kojol, dah kote berbulu menyusahkan diri, keluarga, saudara mara, agama, bngsa dan negara. Hidup sia2 saja, menghabiskan beras. Bahalul punya spesis2 keparat dan bngsat. Kalau hati dan busok dan bencikan agama, bngsa dan negara, kenapa tak pergi berambus ke Amerika dan Israel? Lahanat punya spesis2 hidup sia2 saja.

Siti Zubaidah.,  May 1, 2012 at 12:12 PM  

Nuar ni sentiasa busuk. Busuk hati. Busuk perut. Busuk perangai. Tutuh pantat China doll tu kerja suci ke? Menghancurkan masadepan bangsa & negara sendiri tu kerja suci ke? Rakyat harus menilai siapa Anuar Ibrahim ni.

Global Products & Services Review May 1, 2012 at 12:15 PM  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous,  May 1, 2012 at 12:20 PM  

Anwar Zionist lah sebenarnya, kuku besi, Hitler, Yahudi zionist bacul yg berlagak alim2 babi. Di dalam bulan puasa pun bole melakukan perbuatan terkutok, lepas itu bole sibuk nak pi buat solat Terawih. mungkin ahlul2 bahalul PAS semua menunggu kat mesjid, nak salam, peluk cium, ambik berkat bekas2 air stor kunyit kerna tidak tahu yg Hero Tamil tak mandi junib pun. Sedar, insaflah dan bertaubatlah pencacai2 dan penjilat2 Fuckaton, iddola kamu sudah terang lagi bersuloh, tidak layak menjadi pemimpin. Malah harus direjam, sperti kanak2 Palestina merejam askar2 Israel zionist.
Jikalau Hero Tamil pare pundek ini mencapai impian ke Putrajaya, percayalah, itu hari negara kita mendapat balak dari Allah dan anda2 pencacai2 dan penjilat2 akan mendapat lahanat Allah. Agenda terkutok Yahudi zionist adalah untk menghancurkan negara2 Islam diseluroh dunia termasuk Malaysia. janglah merelakan diri anda dilahanat kerana bersengkongkol dgn agenda jahat dan kotor Yahudi zionist. Selamatkanalah diri dan keluarga, jauhilah dari BABI dan Fuckaton haramjadah.

Anonymous,  May 1, 2012 at 12:38 PM  

Nota daripada seorang sahabat di Universiti Medina kepada Bersih 3.0


Bismillah....



Sebelum bersungguh-sungguh ingin menghapuskan korupsi pada pemerintah, rakyat harus menghapuskan korupsi pada diri mereka sendiri. Berapa ramaikah rakyat yang mengabaikan solat namun mengharapkan pemimpin seperti Umar Abdul Aziz? Berapa ramaikah rakyat yang menipu dalam urusan perniagaan namun mengharapkan pemimpin yang jujur dalam harta negara ? Berapa ramaikah rakyat yang sangat kedekut dalam bersedekah namun mengharapkan mereka mendapat harta negara dengan saksama ? Berapa ramaikah rakyat yang melanggar undang -undang keselamatan jalanraya namun mengharapkan mahkamah yang telus? Berapa ramaikah rakyat yang tidak peduli terhadap mesej kenabian lalu mengharapkan pemimpin yang memimpin dengan jalan kenabian ?



Sebelum rakyat bising mereka ditipu oleh Kerajaan, semak dulu adakah rakyat sudah berlaku jujur dalam urusan mereka dengan kerajaan. Masih ada lagikah rakyat yang tipu ketika 'punch card' di tempat kerja. Masih ada lagikah rakyat yang tipu 'office hour' dengan meng'ular'. Masih ada lagikah rakyat yang ambil M.C tanpa ada apa-apa keuzuran. Masih ada lagikah rakyat yang tipu 'claimn' untuk out station. Masih ada lagikah rakyat yang gunakan harta pejabat untuk kegunaan peribadi. Jika rakyat masih tipu kerajaan, maka tidak pelik kerajaan juga akan tipu rakyat.



Telah menjadi Sunnatullah bahawa kaum-kaum yang zalim itu diperintah oleh orang yang zalim.



Firman Allah: “Dan (penduduk) negeri itu telah Kami binasakan ketika mereka berbuat



kezaliman.” (Surah Al Kahfi, 18: 59)



Al-Walid ath-Tharthusi rahimahullah berkata, “Sehingga sekarang masih terdengar orang-orang



berkata, “amalan - amalan kalian adalah pekerja-pekerja kalian”, sebagaimana kalian sekarang ini;



maka seperti itulah kalian akan dipimpin."



Di dalam al-Qur’an terdapat ayat yang semakna dengan perkara ini.



“Dan demikian kami jadikan sebahagian orang-orang yang zalim itu menguasa sebahagian yang



lain disebabkan apa-apa yang mereka (masyarakat) usahakan.” (Surah Al-An’am, 6: 129)



Imam Ibnu Katsir rahimahullah menjelaskan (berkenaan ayat tersebut)



“Tiada orang yang zalim pun melainkan ia akan diuji dengan orang yang zalim. Dijadikan dari



kalangan orang-orang yang zalim, mereka dikuasai oleh orang- orang-orang yang zalim lainnya



Sebahagian mereka dihancurkan dengan sebahagian lainnya, dan sebahagian mereka disiksa



dengan sebahagian lainnya, sebagai balasan atas kezaliman mereka.” (Rujuk: Shahih Tafsir Ibnu



Katsir, Terbitan Pustaka Ibnu katsir, jil 3, m/s. 430)




“Wahai rakyatku! Bersikap adillah kepada kami! (Bagaimana mungkin) kalian mahukan dari diri



kami sebagaimana yang dilaksanakan oleh Abu Bakar dan Umar, sedangkan kalian tidak pun



mengerjakan sebagaimana apa yang mereka amalkan?!” (Siraj al-Muluk, m/s. 100-101).




Pemimpin itu asalnya adalah seorang Rakyat. Zalimnya seorang Pemimpin disebabkan zalimnya



seorang Rakyat, begitu juta sebaliknya

yeoman May 1, 2012 at 12:40 PM  

skarng ni aku cukup menyampah tengok muka melayu lahanat ni kalau muncul dlm tv rase nak terajang aje tv tu.memang babi, sial,haram jadah.pakat ramai2 pru 13 ini tumbang kan PKR LAKNAT NI,biar die melingkop kali ni.luuu memang siallll anuar al juburi.huru hara negara ni kau buat.bodoh nye penyokong penyokong anuar ni..

Anonymous,  May 1, 2012 at 1:19 PM  

alahai gomo..sejak biler lu percaya kat cakap penyokong bersih lak ni gomo?? kah kah kah kelakar la lu gomo..ker sbnrnya gomo tak pun tak paham pun dialog dalam bahasa inggeris..ooo lupa org ameno majoritinya pun bkn faham cakap omputeh..so bedal jer lah janji sensasi..pssttt: gomo paham ker mamat pig ngan anwar cakap tuh?

Anonymous,  May 1, 2012 at 1:44 PM  

Anon 1:19 jang risau Paapagomo ada 'translator' nya 1. Naik Aziz, Hadi Awang & Mat Sabu...hebat tu..

Prince of Noob May 1, 2012 at 1:48 PM  

kalau korang ada kawan asshole mcm ni mmg patut kena elak dari berjumpa

Anonymous,  May 1, 2012 at 2:14 PM  

siapa yang menghalalkan engkau berkata demikian.

Anonymous,  May 1, 2012 at 2:24 PM  

dengar tu kawan-kawan tarbiyah dari sahabat kita...jangan buat endah x endah.

Anonymous,  May 1, 2012 at 2:30 PM  

ia cuma suatu nota, bukan ijtihad atau ijmak para ulama.


wak

Anonymous,  May 1, 2012 at 2:35 PM  

PKR - Parti Kuat Romen

Anonymous,  May 1, 2012 at 2:44 PM  

siti zubaidah
nuar dah memang macam gitu dah..

maka siapa pulak yang bersifat begini;

sentiasa baik hati,

berhati mulia,

berakhlak tinggi,

sentiasa membela agama,

dan sentiasa melakukan kerja suci.....

maka siapa kah pemimpin di malaysia yg bersikap demikian, maklumkan kepada kami..

Anonymous,  May 1, 2012 at 3:43 PM  

AZMIN PAYUNG AWEK MAKAN AISKRIM, ABIS KO AZMIN............. RANAP!

Anonymous,  May 1, 2012 at 4:11 PM  

Anwar da xblh nak jawab da tu. Anwar da clueless. Tu da nampak agak clearly ade yg nerani tentang Anwar depan2. Time tu la baru nak kuar "Who Are We To Say No?" Kate pemimpin PKR. Kate anugerah tuhan. Mesti Hebat kan. Ni smp da xblh jawab ape citer. Tu la PKR. Parti Kelentong Ramai.

Anonymous,  May 1, 2012 at 4:41 PM  

Soalan Pak Sheikh and my answers to it:

Anwar: Who are we to say no to them (who come to sit at Dataran Merdeka)?

Answer: Yes. Who are u to say 'NO'. U do not have any auhority to do so but the court had already gave injunction to stop people from sitting at Dataran. U should have stop the people from entering the place and yet u instigate them to ramp the barricade.

Anwar: U dont erase the rule of 300,000 people.

Answer: What rule is that? New rule? Are u saying that this are the rule that we should follow? Rule of the jungle? Rule made by u urself? Our country got rules, regulations and laws. But u never respect that law. And now u are saying that the police did not do their work according to the law?

Anwar: They dont care PDRM took their photograph or not.

Answer: Shows that these people doesnt care about the law. They never respect the law.

zam May 1, 2012 at 4:43 PM  

heee wak kangterkangkang heee lawak la karangan lu heee... wak gi balik kg la heee...

Anonymous,  May 1, 2012 at 6:48 PM  

zam

ubat jangan lupa makan....

wak

Anonymous,  May 1, 2012 at 6:57 PM  

klu nak stay ngan dia jgn sesekali bangkang ckp dia..klu nak berkawan ngan dia bontot mesti mau kasi jugak..demokrasi version anjing kurap bernama nuar berahi!!!! lu btl2 anjing la cibai....

zam May 1, 2012 at 8:41 PM  

wak lu balik kg je la heee... sini bukan indon hee..

Anonymous,  May 1, 2012 at 10:06 PM  

zam.
kalau ada masalah call jer no ni 07-2373333

kadiak May 1, 2012 at 11:40 PM  

Itu baru berdebat dgn cine tu?

zam May 2, 2012 at 12:08 AM  

kenapa.lu wak ke heeee.... tk pun lu call no ni 911 nama lu pun wa tak tau pakai nama anon je lu sapa heeee...

Anonymous,  May 2, 2012 at 12:30 AM  

Eh kau tak tau ker cina yg kena halau tu org umno. Tak caya? Nnt kau tanya dsai. Confirm dia ckp org umno.

Anonymous,  May 2, 2012 at 7:23 AM  

dah call lom

wak

Anonymous,  May 2, 2012 at 7:40 AM  

cikgu rokiah.

maka....mana satu kah parti politik yang paling bagus dalam malaysia


wak

Anonymous,  May 2, 2012 at 2:54 PM  

Jangan la kata Yellow Pig atau suruh orang naik Tongkang balik Cina. Kita semua orang Malaysia tak kira apa bangsa pun. For your information I also dont condone what the opposition did on that fateful day.

atuk ko,  May 2, 2012 at 4:06 PM  

yop, nak spin pun, tunjuk la habis2 video tu.. ni tetiba je habis, pastu ngata anwar halau orang.. tak nampak pun..dh tunjuk habis, baru le gentle..

Anonymous,  May 3, 2012 at 12:49 AM  

"who are we to say no to them" apa punya statement daa...Lu jadi kepala kena kawal kaki tangan la!

-En Napco

Anonymous,  May 4, 2012 at 1:02 AM  

warga malaysia ada hak tanah asli itu hak mereka.. knape klu nak suruh olang cina balik cina lagi mau bagi permastulin warga kat olang cina ini. jangan bagi lah..takut orang british datang lagi hamtan lu olang melayu ka? takut jugak ya.. bolol lah komen komen lembu ini

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP