Anwar Ibrahim Tuduh Blogger Pro UMNO Kaki CIPAP

Thursday, June 14, 2012


"Anwar Ibrahim CIPAP"

Yalah Nuar berahim, semua UMNO yang salah semua UMNO yang Korup hanya dan kepimpinan Pakatan Haram jelah yang suci bersih lagi murni macam minyak masak tu. Ptuih......



Gua berbulu dengan kenyataan Nuar Berahim yang menyalahkan UMNO dan menyatakan tuduhan RM 3 Bilion adalah satu lagi konspirasi jahat UMNO dalam menfitnah Anwar Ibrahim yang kononya bakal menjadi Perdana Menteri setelah Najib Razak. Apa punya Pundek lah Nuar berahim ni.

Ok lah Nuar Berahim, Hang cakap lah apa pun namun Rakyat Malaysia perlu tahu dari mana sumber keewangan yang diperolehi PKR, Wan Azizah, Nurul Izzah dan juga ANwar Ibrahim sendiri. Dari mana datang duit tu?



"Bodyguard ni Bayor pakai air mani ke apa Nuar Berahim?"

Kau pasang Bodyguard berbelas belas tu semua Gaji datang dari mana buat bayar Bodygurad hang tu? Takkan depa jaga hang semua tu takda gaji dan demi perjuangan Lubang Dubur je?

Kenderaan mewah serta kediaman yang bernilai Jutaan ringgit tu semua duit datang dari mana Nuar Berahim? Dari langit turun ataupun Yusof Qardawi kirim pakai POS LAJU hantar duit buat biayai kenderaan mewah dan beli rumah RM 8 juta di Segambut tu?

Berbelas Peguam mewakili hang dalam bermacam macam kes tu semua bayor pakai apa Nuar? Apa ke peguam tu semua just bagi air lior je ke? Karipap karipap takda ke hang dok hulur kat Peguam yang dok bela hang tu?


"Mana datang duit ni Nuar Berahim?"

Kempen sana sini PKR semua tu datang duit dari mana Nuar Berahim? Kalau UMNO hangpa juak Pakatan Pembangkang dok kata Guna wang Rakyat lah, Wang Judi lah, Wang Arak lah, Wang Kongsi Gelap lah habis tu yang PKR dok kempen pakai duit mana pulak?

Apa kah bendera PKR yang beratus ribu sekali tempah tu takda pembayaran dibuat? Apakah kempen PKR tu semua FREE je tampa keluarkan duit? Dari mana datang duit tu Nuar Berahim?


Nuar kaki CIPAP & BUNTUT"

Sikit sikit UMNO salah, sikit sikit semua ni Konspirasi UMNO. Hang memang CIPAP lah Nuar Berahim, sama macam K-POP Cipap PKR kat Pineng hari tu.

La ni hang dok salahkan Blogger Pro UMNO pulak isu RM 3 Billion tu. Eh Nuar Berahim!!! Udah udahlah tu, dengan Najib Razak pun hang tak dapat nak lawan la ni nak FITNAH kami BLOGGER PRO UMNO Pulak. Macam budak budak lah lu Nuar Berahim, dengan Blogger pun nak emo.... Khak Ptuih!!!

Kalau dah kata kami ni Blogger Pro UMNO Fitnah hang awat tak SAMAN SAMAN kami ni lagi? Kami dah lama tunggu hang Nuar Berahim SAMAN kami ni. Kita lawan di Mahkamah dan kita tengok Kote sapa LEMBIK.

Gua nak cakap le sikit dengan rakyat Malaysia ni, ANwar Ibrahim ni KOTE BENGKOK yang dok tergila gila nak jadi Perdana Menteri. Kalau betul dia tu tak salah dalam isu RM 3 Billion dah tentu dia desak SPRM siasat dakwaan tu. Dah tentu Anwar Ibrahim hadir ke SPRM mintak SPRM buat siasatan bagi membersihkan nama dia tu. Nak jadi Perdana Menteri kenalah bersih. Tapi ada Nuar Berahim buat?


"Anwar Ibrahim Al Juburi Wal Liwati Al Suntuti"

Hang jangan macam macam lah Nuar Berahim, kalau kami geng Blogger Pro UMNO ni LIWAT Jubor hang baru hang rasa macam mana Nikmat kena liwat. Baru le hang tahu macam mana Bengkok ke tidak kote kami ni semua. Hang jaga lah Nuar, hang jaga.. Ptuih.


Psssttt... Makin lama makin SIAL Anwar Ibrahim ni, Cam haramjing.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

72 comments:

Anonymous,  June 14, 2012 at 10:17 AM  

Gomo, muka cina siam tu dah jemu lah tengok.... Apa kata ko taruk gambar Dani boy, hero budak penipu baru?? Baru lah sedap sikit.

Global Products & Services Review June 14, 2012 at 10:18 AM  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Global Products & Services Review June 14, 2012 at 10:20 AM  

Bro....

Gua lupa nak cakap, Anwar Ibrahim bayar pakai bulu lah derrr... dia cabut selai selai bulu penyanyi k-pop dia... 1 sehelai harga RM 1000 der... kalau beribu helai, berbillion der... hahahha

Anonymous,  June 14, 2012 at 10:30 AM  

Sawan Anwar masih tak habis lagi ke GoMoo

Prince of Noob June 14, 2012 at 10:31 AM  

@Global Products...
sempat lagi komen lepas promote scam investment tu...

btw cipap sapa yg best sangat tu?

Anonymous,  June 14, 2012 at 10:41 AM  

Anwar Ibrahim kalau dulu dia tsunami politik pembangkang melanda kerajaan, kali ni dia libiliti tsunami yang akan landa PR sendiri.

Anonymous,  June 14, 2012 at 10:56 AM  

Aku jangkakan time pru13 nanti parti pkr akan mengalami kekalahan besar-besaran termasuk di kawasan kubu kuat mereka. So, aku nak ucapkan takziah kat pkr kerana dgn fitnah merekalah umno semakin bertambah sokongan terutama dari org2 melayu.

Anonymous,  June 14, 2012 at 11:12 AM  

hahaha da sawan da gomo ni...x abis2 cite seks...muak da aku...hahahaha...tukar la gambar len...gambar atantuya ke..kapal selam ke..yg beli cincin tu xkuar plak ceritanya..mana dapat duit tu?pelik la tengok puak2 umngok ni...harga barang melambung tinggi,,besok kalo menang lg umngok ni harga minyak plak naik...skrg memang la dorg x berani nak naik kan lg takut kalah..kalo menang kopom la nek harga minyak..pengalaman lepas2 da bnyk da...

Anonymous,  June 14, 2012 at 11:17 AM  

Anuwar tengah sibuk mengurat jambu untuk bahan stor kunyit sebab tu fikiran dia tak jalan. Dia selak selak buku menipu dia.

Dalam buku tu dia pilih Bab: Awak yang seronok menggelupur UMNO yang salah

Sama dengan kes air mani keluar. Dia menggelupur kesedapan orang lain pulak yang mendapat bala.

Ni dia sedap joli duit tu UMNO juga lagi.....

Bukan kata nak kreatif membangunkan negara, tu dah tentu susah.

Ini bab menipu pun tak kreatif. Indon jual belon pun boleh bagi alasan lebih baik.

Apa ke bebal mamat ni tak sedar sebab dia bodoh lah tak dapat jadi PM.

YB Raz June 14, 2012 at 11:18 AM  

hahaha rileks bro..dgn gayboy tua pun lu nak emo..kasi dedah je semua kemungkaran dia..biar sampai sesak nafas orang tua ni nak menjawap kekekeke

Anonymous,  June 14, 2012 at 11:30 AM  

Anwar Ibraim dan pengikut-pengikut serta penyokong-penyokongnya mungkin merasakan bahawa rakyat merangkap pengundi-pengundi berdaftar masa kini tak akan peduli perihal masalah moral Anwar (rakaman video dsb) atau sudah lupa mengenainya menjelang pilihanraya depan. Oleh yang demikian hasrat Anwar dan pengikut-pengikutnya melihat PM Najib Razak dan sekaligus BN jatuh lantas menjadi PM Malaysia yang baru kini membara kembali.

Anonymous,  June 14, 2012 at 11:31 AM  

kuikukui...jgn emo kat abe nuar kita ni gomo...marah beno entry x ni...kuikuikui...tak bebaloi sakit hati pasai TIBAI ni...

Anonymous,  June 14, 2012 at 11:40 AM  

Komen aku cukop mudah,tak nak panjang lebor sebab hari2 sebut benda yg sama..PUKIMAKKKKK Nuarrrrrrrr...!!!!!!

Kjee June 14, 2012 at 11:49 AM  

Org jantan tulen mestilah kaki CiPap. Takkan nk kaki Ba Alif Tang!! Hehehe

Anonymous,  June 14, 2012 at 12:00 PM  

Moral Najib macamana?? Taik ko la

Anonymous,  June 14, 2012 at 12:00 PM  

Yg perlu diperhatikan ialah manusia yg paling jahat dari Anwar...iaittu orang yg meletakan diri Ulama dan hebat hukum hakam tapi terhegwh hegeh menyokong Anwar saolah tiada meragukan... bodek nak duit Anwar tu...
Sedih aku..n pada nabiku...

Hperancis

Anonymous,  June 14, 2012 at 12:10 PM  

Anon 12:00 pm

Aku seratus peratus setuju dgn kau..hebat dan berani...
Apa kata Kau angkat sumpah bahawa najib buat jahat sapert yg kau dakwa..sebab DS Najib dan angkat sumpah.. Kau tentu 10 kali berani kan..

Jangan bebei tak tentu hala lah ..
Minta jawab ..mana duit Anak Yatim Memali ..kau bersubahat sekongkol dgn mereka...

Tak malu nak fitnah jahat orang..yg awak duit anak yatim Mamali pun sapu secara sekongkol

Yeedeeey piiirah..nang botenang kue bi ti kue punya olang.. bucuk satu badan..

Anonymous,  June 14, 2012 at 12:27 PM  

tu la dia moral puak2 umngok ni sikit2 nak bersumpah...mcm budak kecik...owg muda skrg bkn mcm pauk2 umgok..boleh beza mana yg baik & jahat...bila ditunjukkan kebenaran xnak plak di hebohkan..ni sebok nyalak sowg2 kat media dia..lansung xnak bg peluang utk pihak satu lg tu bg kenyataan...haprak...HARAM JADAH..

Anonymous,  June 14, 2012 at 12:34 PM  

cilakak lu gomo, bila mau dedah video baru nehh!!!! gua dah lama tunggu...kasi dedahla bai...

Anonymous,  June 14, 2012 at 12:40 PM  

Gay Tua ?? Hrmmmmmm...

Anonymous,  June 14, 2012 at 12:43 PM  

Astaghfirullah hal azim....
Gomo,sokonglah islam dan kembalilah ke jalannya. Pasti kita selamat. Amin

hangkedee June 14, 2012 at 12:48 PM  

"Anuu....war harus bertaubat" dari mulut kapal sinki.

Anonymous,  June 14, 2012 at 1:05 PM  

Anon 12:27...

Kau ni tergulong saki baki yg ketinggalan minda dan tercicir dilongkang mana.. cari sendiri ...

Apa macam dah ada duit nak ganti Tabong Derma ANAK YATIM MEMALI yg kau sekongkol merembat 30tahun dulu..

Bayar dulu baru bolih bercakap..kalau masih terkial kial cari duit... Angakat sumpah..free..untuk menudoh Najib..sebab Najib dah bersumpah...
Apa macam cowboy .. ada berani..!

Kalau tak berani jugak... Kau jumpa Azhzr Idrus... senang dia bodo kan kau.. Apa macam boleeey lah..apa salahnya...dah memang kau bodo tegar...

Anonymous,  June 14, 2012 at 1:22 PM  

instead of proving he is innocent, he just need to say that its another conpiracy against him..

its enuff to the pakatan supporters to free him from that allegation..

thats why i told you many times, PAKATAN supporters are super STUPID!

Anonymous,  June 14, 2012 at 1:25 PM  

Tak Nak PAS !!

TAKBIR !!

Anonymous,  June 14, 2012 at 1:27 PM  

ALLAH HU AKHBAR !!!!

Anonymous,  June 14, 2012 at 1:47 PM  

Gomo, Buruk2 Anwar pun bayar lawyer dia buat kerja tau tapi umno macam sial, peruntukan untuk bayar lawyer dapat tapi geng2 umno pi balas. Memang jenis haram jadah. Padan muka umno sekarang semua lawyer boikot, yang tinggal dua tiga lawyer ja dok harap buleh projek tapi esok lusa lepas depa kena lencing habih depa seberang ke pembangkang. Dok dalam umno duri, kalau tak reti baca dan tulis layak la dok dalam umno.

Anonymous,  June 14, 2012 at 2:05 PM  

Anon 1.05 ko lagi bodoh tegar tahap gaban...apa ko x boleh pikir ke or otak ko da letak kat bontot ke ye la ari2 pemimpin umngok bangang ni asyik seks2 je kan...tengok la time dekat pilihanraya je mcm2 dia bagi, mcm2 cita kuar...ala tu semua da boleh baca la bangang betui puak umgok ni..kes sepul mcm mana?senyap?kuar plak video len...bosan la dol....alih2 la cita lain...

Anonymous,  June 14, 2012 at 2:11 PM  

Kalau dedah pun kau bukan nak percaya. Gini laa, cuba kau offer jubo hang kat gayboy tu. Bedal tak dia...

Anonymous,  June 14, 2012 at 2:23 PM  

yg ko sibuk dgn harta die ape hal gomo cibai. die ade curi duit ko ker. yg aku tahu pencuri besar-besar ni semua ada dlm umno haramjadah jer.

Anonymous,  June 14, 2012 at 2:24 PM  

anon 2.11...tu la dia perangai puak2 umngok yg dah dibodohkan & di telanjangkan pemikiran dengan cerita2 seks je...sampaikan ati & kepala otak da letak kat punggong...hahaha...baik hangpa duk dalam hutan la...bosan da aku ari2 cita seks....

Anonymous,  June 14, 2012 at 2:27 PM  

Apa lah Penyangak2 Cybertroopers PR (PeliR) ni, suka sangat Off Topics, pe kata pakat bincang, ngapa Gay Tua Kutuk tu suka sangat toron dubur orang ??

Mai kita pakat2 bincang noooo...

Anonymous,  June 14, 2012 at 2:28 PM  

DAULAT TUANKU!!!!

Anonymous,  June 14, 2012 at 2:29 PM  

Memang la si Tua terkutuk tu bekas UMNO pong.. kes tak leh nak pulun la dia jadik songsang gitu.. dah lupa ke doh ??

Anonymous,  June 14, 2012 at 2:31 PM  

2nd round br1m akan datang lagi. kasi lagi rm500. nampak sangat umngok dah nazak. kehkehkeh. padan muka. umngok kasi br1m 500rm aku ambik tapi undi tetap pr. kehkehkeh. padan muka umngok haramjadah

Anonymous,  June 14, 2012 at 2:32 PM  

AMPUN TUANKU!!!!

Anonymous,  June 14, 2012 at 2:38 PM  

Bodo la kao Nwar duburi.. kau yang sengaja meliwat-liwatkan kes cthnya cam kes Saiful, apasal lak pada hari ini kau nak salahkan perjalanan proses penghakiman lak ni ??

Ni la akibatnya kalau dah kuat sangat berdubur, lemah ingatan..

Ketua Umno US,  June 14, 2012 at 2:48 PM  

YBM Tengku Razaleigh Hamzah, masih sayang kepada UMNO, menceritakan kehebatan UMNO dizaman Tengku Ab.Rahman dan Tun Razak, Pemimpin dulu berjuang untuk rakyat, lain dengan pemimpin sekarang teruatamnya dizaman Tun Mahathir.


Selagi Mahathir ada, selagi itulah royalti minyak untuk Kelantan tak akan dapat. PM Najib tak dapat nak mengatasi kekekangan Mahathir dalam mencairkan pengaruhnya dalam Petronas, rakyat Kelantan akan terus tidak terbela, hanya satu cara yang paling dekat untuk rakyat Kelantan mengecapi nikmat melalui royalti iaitu PRU13 kalahkan kerajaan BN.


Tengku Razaleigh termenong apabila saya mengatakan selepas PRU13 nanti kerajaan Malaysia akan diperintah oleh Kerajaan Rakyat iaitu PR, termenong antara percaya atau tidak dan Tengku Razaleigh tersenyum apabila saya ceritakan kedudukan UMNO dan BN di Sabah.


Ujarnya, Sabah ambo ada sahabat, ambo baru balik dari melawat Sabah minggu lalu.


Cerita pasal politik Kelantan, Tengku Razaleigh suka sekiranya Negeri Kelantan ada Lebuhraya, Dapat Royalti Minyak, Lapangan Terbang Antarabangsa, Pelabuhan dan tempat pendaratan minyak seperti yang dititahkan oleh Sultan Mohamed ke V. Katanya tugas rakyat Kelantan berjuang untuk mendapatkan semua itu.


Yang paling berjaya dalam pertemuan saya dengan YBM Tengku Razaleigh apabila beliau minat untuk mendengar sehingga keakhir penerangan yang saya lontarkan tentang nasib bangsa melayu selepas PRU13 tetap akan lebih terbela sekiranya PR berada di PUTRAJAYA.


Apabila Tengku Razaleigh tidak membantah, saya akan menyusul lagi.
Posted by newkk at Thursday, June 14, 2012 0 comments

Anonymous,  June 14, 2012 at 3:16 PM  

DAH DIKRITIK STREET BLOGGER SAMPAI MENCABAR MARUAH PUN NUAR MASIH TAK SAMAN?!! HAHAHA TAHNIAH PAPAZOLA EH SALAH.. PAPAGOMO TUNJUKKAN PADA JUAK2 PENCACAI NAJIS JUBUR ANWAR DALAM HIDUPAN HARIAN DIA SENDIRIPUN KITA DAH NAMPAK KEMEWAHAN YANG ADA.
DARI MANA DATANG SEMUA DUIT NI? TAKKAN BISNES JUAL LENDIR ANAK BINI? LAPORAN 3 BILLION INI DARI BEKAS ORG KUAT BANK NEGARA SENDIRI SUDAH PASTI ADA REKOD DAN SEJARAH SEBAB TU JUGAK LAH NUAR MEROYAN KALAH MAK LEMPIAQ HOHOOHOI

Anonymous,  June 14, 2012 at 3:24 PM  

Apa seks? Maju sangat la pemikiran konon sampai benda basic pun tutup mata. Dalam Islam (juga agama lain dan pegangan hidup sejagat), seseorang yang terbukti buruk dari segi moral TIDAK LAYAK dan TIDAK BOLEH dipilih sebagai pemimpin. Titik.

Anonymous,  June 14, 2012 at 3:30 PM  

Tengku Razaligh nak pi mampoih pun aku peduli hapa. Apa jasa dia kat Malaysia, orang Kelantan? Tua nak masuk kuboq ni memang dah lama jaki kat Tun M sebab tak merasa pun jadi PM.

Anonymous,  June 14, 2012 at 3:30 PM  

Sedap..sedap..lubang jubog memang sedap..kalau nak tau sedap ke tak, cuba lah dulu. sekali rasa mesti nak lagi..

Anonymous,  June 14, 2012 at 3:44 PM  

Ketua Umno Us..

Ini yang Nuar lebih suka dengar auta bukannya fakta. Seboleh boleh dia menonjol feel good factor dlm PKR. Tetapi kita jangan lupa sokongan dan penyertaan rakyat yg makin meningkat terhadap program2 BN jelas sangat hebat malah atas kesedaran dan prihatin ianya mungkin jauh lebih hebat dari 2004. Bayangkanlah bayangan hitam negeri Kelantan pun dah makin cerah..... apa cer.

Ketua PKR Jerusalem, Israel

Anonymous,  June 14, 2012 at 3:52 PM  

Ketua Umno US

Ini yang Nuar lebih suka dengar, auta bukannya fakta. Seboleh boleh dia mahu menonjolkan 'feel good factor' dlm PKR. Tetapi kita jangan lupa sokongan dan penyertaan rakyat yg makin meningkat terhadap program2 Umno jelas sangat hebat. Insya Allah atas kesedaran dan prihatin rakyat ianya mungkin jauh lebih hebat dari 2004. Bayangkanlah bayangan hitam negeri Kelantan pun dah makin cerah..... apa cer.

Ketua PKR Jerusalem, Israel

sorri td typo hehe

Anonymous,  June 14, 2012 at 3:54 PM  

Rakyat Kelantan kalo nak semua tu, pada PRU akan datang, tolong menangkan BN.. senang crita.. toksoh sakit palo..

Anonymous,  June 14, 2012 at 4:01 PM  

Vs Dani boy... Wow..

Anonymous,  June 14, 2012 at 4:03 PM  

Bo bo lah BN tu, tokke nok gomo duit kelate jugok..

Anonymous,  June 14, 2012 at 4:08 PM  

jgn risau kita kasi bungkus buat ns lemak PKR akan dtg...habis la PKR kali ni...video dh ada, bukti2 dr rakan rapat dh ada, dr adik sendiri dh ada..tu pun puak2 bodoh PKR tak pcaya lg...kita kasi hancur PKR

Anonymous,  June 14, 2012 at 4:10 PM  

Klate ado pitih ko ???

Anonymous,  June 14, 2012 at 4:19 PM  

Tg. Razali hanya berpengaruh di peringkat Gua Muse jah abe wei.. Bezo dengan Tun M.. pengaruh beliau - 1 MALAYSIA doh... 2008 - beliau tidak bersama BN tetapi sebaliknya pada tahun ini - beliau telah kembali bersama-sama BN.. rasai impaknya pada PRU akan datang. soba ja deh..

Anonymous,  June 14, 2012 at 4:33 PM  

jgn haraplah...kalo betul bleh menang da lama da pok jib bubar parlimen...bukan main masa kat bukit jalil berteriak sampai kuar air liur besok jugak nak mengadap agong nak bubar parlimen..tp sampai la ni haram jadah langsung x mengadapa lag...lari g luar negara ada la...PENAKUT...

Anonymous,  June 14, 2012 at 4:34 PM  

Eh, bende ni Raja Petra yang mula-mula dedahkan dalam portal berita dia. Dia dapat dokumen sulit kat London.

Kenapa dia tak tuduh RPK, tapi tuduh blogger? Sebab kalau dia terang2 tuduh RPK, nanti RPK dedahkan lebih banyak lagi

Anonymous,  June 14, 2012 at 4:37 PM  

Ngapa korang beria-ia beno nakkan DS Najib bubarkan parlimen ?? dah tak sabar sangat ke untuk menerima kekalahan ??

Anonymous,  June 14, 2012 at 4:44 PM  

bukan da x sabar nak terima kekalahan tp da xsabar nak tunggu harga minyak & harga barang naik...

Anonymous,  June 14, 2012 at 4:55 PM  

sepatutnya lepas bagi br1m hari tu dah bubar parlimen tapi hasil selidik special brach dapati rakyat masih banyak sokong pr sebab tu tak berani bubar. kehkehkeh padan muka haramjadah.
lain kali kalau nak menang banyak kasi la kami rm5000 sorang. kroni ambik billlion-billion boleh pulak

Anonymous,  June 14, 2012 at 5:04 PM  

Takde kaitan doh harga minyak dengan pilihanraya.. korang tu je sasau gunakan modal lapok zaman Pok Loh tu untuk menakut-nakutkan rakyat..

(Pst - SB kerjanya tangkap Pengedar dadah dan pengganggu ketenteraman negara - bukannya buat survey pilihanraya, bodoh tu jangan melantun-lantun sangat)

Anonymous,  June 14, 2012 at 5:16 PM  

Kira puok2 ni bajet kalo PR memerintah - segala-galanya FREE lah ye ??? Education FREE, minyak jadi 10 sen seliter.. dan segala-galanya free lah.. kah kah kah kah... realistik la sikit lebai... takde yang free kat dunia nih melainkan oksigen yang kau sedut hari2 tu (Alhamdulillah), tapi kalo berpenyakit - Oksigen yang free tu pun kena bayar doh.. hatta keamanan yang dikecapi selama ini pun ada harganya.. berpijak dibumi nya lah lebai2 sekalian.

- TOLAK PAS - Allah Hu Akhbar ..

Anonymous,  June 14, 2012 at 5:16 PM  

faktanya pd masa ni UMNO masih gagal utk meraih undi majoriti, kalo tak dah lama buat P/Raya! masalahnya persepsi Ah Jib Gor terus merudum.... bila P/Raya?

Anonymous,  June 14, 2012 at 5:20 PM  

Siapa yg buat kenyataan menolakkan pembubaran serentak dengan kerajaan Pusat? Maaf saya ingat PM hanya akan bubarkan parlimen tahun depan lagipun mandat ada setahun lagi. Ini peluang baik utk kerajaan dan pembangkang membentangkan dahulu laporan bajet tahunan dan juga laporan hasil manifesto. Rakyat berhak tahu apa yg sedang berlaku di negeri Pakatan setelah banyak masalah yg timbul dlm soal pentadbiran. Di Selangor ini peluang Azmin menyingkirkan MB ga..ga..gagap.

Anonymous,  June 14, 2012 at 5:28 PM  

biasa la media arus perdana ni hanya tengok masalah negeri yg ditadbir pembangkang je...selangor,pinang,kedah,kelantan...tiap2 hari crita masalah yg ada kat 4 negeri ni...negeri yg ditadnir umngok ni lagi la bnyk masalah langsung xnak diceritakan...

Anonymous,  June 14, 2012 at 5:29 PM  

Untuk si gila anon 2:05

Ko orang yg sama kena komen bodo tuu kan...nah ni kali ketiga hadiah boda untuk kau...
Untuk perhatian semua pembaca..kalau kebenaran dah sampai...orang mcm anon 2:05 jadi gila babi..riak tulisnya.. Mcm Abu Laham yg naik sawan bila kebenaran tiba........

Tolak cerita yg kita sama sama tak ketahuan...
Kita cerita fakta yg jelas..kalau berani..MANA DUIT ANAK YATIM MEMALI yg kau sekongkol SENYAPKAN..
dah hampir 30 tahun..Jawab jangan tak jawab..kalau ko nak gila babi pun ..jawab dulu.. Talian hayat aku bagi..call nik azi..hi adi..haron din.. atau anak yatim yg menunggu di Mamali... ape macam adil tak aku..Tentu adil..Ko aper macam ... boleeeey juga call Azhar Idrus..tapi jawapan dia .. bodo mu ni..
Kalau temui jalan buntu..jangan ko cakap hal betul dan salah sepanjang hidup ko..sebab hal begini pon ko tak dangkal... Ini bukan soal Parti ..pekung! Tapi hal Hak Anak Yatim yg patut diperjuangkan setiap orang yg beriman... Susah sangat ke nak faham... pergi ambil wuduk..mintak pertunjuk kalau kau masih....

Ingat selagi ko sebagai pendukong PAS lanun tu... ko perlu ganti duit tu sebab subahat membabi buta...
Sekarang aku panggil ko dgn nama manja yg sesui SAMDOL yg menyondol

Anonymous,  June 14, 2012 at 6:06 PM  

DEY TAK SAKIT KE MAIN BONTOT?! AKU KENA SEMBELITPUN DAH JALAN TERKENGKANG KENKANG 1/2 JAM LAGI LA DILIWAT! SAKIT WOOOOO!!!!!... INSAFLAH PENYOKONG ANWAR IBRAHIM SAYANGI DAN JAGALAH BONTOT ANDA. BAGI YG PERNAH DILIWAT TU SAYA SARANKAN MINUMLAH AIR KACIP FATIMAH BANYAK BANYAK SUPAYA RAPATKAN SEMULA SALURAN PEMBUANGAN NAJIS ANDA. SEKIAN TERIMA KASIH

SAM DOLL

Anonymous,  June 14, 2012 at 6:07 PM  

Masalah bukannya takde, tetapi tidaklah seteruk sepertimana yang diperintah PR.. rumah urut, rumah persundalan, pusat judi haram, tebang hutan sesuka hati mak bapak dia, curi pasir, jual aset, kayakan kroni, makan duit negeri - semua complit.. yang dituduh orang lain buat, semua dia dah buat sekarang.. tabik lah dengan kebobrok kan pemimpin2 pr.. berselindung disebalik slogan dan fitnah bagi memudahkan kerja2 merompaknyer.. caya lah - PR - PEROMPAK duit RAKYAT.. (Cukup dengan slogan dan retorik, macai2 pendukung PR dibodohkan dengan pemimpin agungnya sendiri)

Anonymous,  June 14, 2012 at 6:09 PM  

muhahahaaa... otak juak2 PR ni dah jumud kena jubor dgn abg non... kalau PR menang semuanya freee... tapi kalau BN menang semuanya kena bayar dan naik harga... bodoh tahap babun puak2 PR ni... nak freee pegi duduk dalam hutan la... tak pun pegi duduk ramai2 rumah abg non tu..dia tanggong segala2nya sbb dia dah janji semuanya free.. tak perlu bayar..semua harga barang/minyak turun...gaji naik melambung..semua rakyat dapat sara hidup yg tinggi..semua pusat pendidikan percuma... dan lagi dan lagi..lagii......

berebut2 nak minum air kencing abg non.. muhahahaaa...otak dah jumud..

Anonymous,  June 14, 2012 at 6:45 PM  

Maka salepas YAM TS Tg Razaleigh selesai ditemui Ketua Umno Us..Tengku yg saya selalu saya panggil Ku Ayoh LI talipon saya dan minta saya datang ke tempat beliau.dan menceritakan apa dan pendapat beliau tentang Ketua Umno Us semasa bersembang... Dia berpandangan yg Ketua ini ada Ketua UMNO di cawangan Golok..Dan dibayar olih PR untuk jolok KU Li.. jadi ketika tu KU Li layan aje...apa yg dia nak rakamkan sebab
cerita tu nampak bodo sangat...dan kelakar.....
Masa tu bersama kami..Tunku Abd Rahman..Tun Mustapha...Tun Abd Razak ... semua sibut ketawa melikit sambil makan bubur kacang. Tun Ghaffar sampai lewat sebab sibuk merotan Tamrin yg gila sawan..
Jadi saya mengesahkan cerita tu beeetuuuul. sumpah 30 puloh cucuk satay...

Ku Li janji kalau ada cerita lagi nanti di nak jemput..nik Mat ( Bapa nik ajis) .. Ahmad Nisfu dan P Ramlee sekali...

Kepada Ketua UMNO caw golok siam..dah masyuuuk ke...mintak sikit!

Prapton..

Anonymous,  June 14, 2012 at 7:42 PM  

Gomo, mana video terbaru?

Anonymous,  June 14, 2012 at 8:40 PM  

Kah..kah..ka......Al-Juburi Wal liwati Al suntuti.......kah..kah...kah
Geliati sampai gulung-guling.

Anonymous,  June 15, 2012 at 2:02 AM  

gua dengar blog papamomo ini semuanya kaki jilat ke? betul ke?? kakaka jilat sedapppp le...

Anonymous,  June 15, 2012 at 6:47 AM  

umno dengan porno xboleh dipisah,

Anonymous,  June 15, 2012 at 3:14 PM  

Kepada yang tak sabar nak pilihanraya sebab tok najib takut katanya, apa kata kita bubar dulu Kelantan,selangor Dan p.Pinang... Ada berani???

Anonymous,  June 16, 2012 at 2:56 PM  

親爱的佛教信士.
佛教之地,都是要善伩修守戒律, 但令人痛心的是 Samnak Sambodhi Buddhist Association No: 19 Jalan 38 Taman Desa Jaya 52100 Kepong Selangor, Malaysia.三宝寺却不以身作則。他们允许缅甸外劳庆祝佳日,隨心所意,在当地杀鱼.鸡. 猪.羊及飲洒作乐,醉身萝死耒污垢佛教神聖之地.至今 已引起居民的反感.

針对以上的题,身为佛教伩徒,也是前任理事会成员,我 依佛礼的教海,据理力争。但孤学难呜,却被一手遮天,以商叶利益为重的马华公会,鹅嘜区会主席叶金福(Yip Kum Fook), 把我排除在外,其用意, 一目了然,想完全控(Yip Kum Fook)制甲洞帝沙再也,三宝寺耒达到私利賺钱.现在, 他应用外耒和尚主持三宝寺,其目的,也更清楚,因为外耒者不知内幕,不能久留,无杈过向.

回顾10年前之事,由本地吉兰丹和尚仼壇主兼顾问之時, 此种现象,是不曾发生的,为何到了叶金福(Yip Kum Fook)的領导乏下,却帶耒如此違反佛教的文化?难怪,前仼壇主 也一声不言就远离了,必有其苦衷。

为了佛教的遵严,我不忍看它沦落为醉身耒萝死之地, 让人耻笑,在此, 我只好通过现代的管道,泣声敬请,佛 教伩仰者及马耒西亜佛总能加以关注, 并给予该理事会劝导,尽速觧决此事,以免这种污点影响整体的佛教良好形象。

April 14, 2012 8:58 AM
Anonymous said...
囯有囯章,彿有佛法,家有家规. 如果出家人有何不对之处, 他叶金福律师 (Yip Kum Fook), 为何不向主持和尚投?让出家人自依和尚的條规处理、却强权一味要显示他是马华公会鹅唛区会及三宝寺理事会主席, 无法无天的应用霸道手段践踏佛教之圣地.为什么。。。。。为什么.

至今, 他叶金福律师 (Yip Kum Fook),不当不歉愧,还要狡辩, 这又证明了他说一套, 做的又是另一套, 囗是心非, 所谓的两舌, 相当阴险. 身为律师, 受高深教育, 却应用如此悪毒, 横蛮无礼的作风污辱和尚, 相等于是耻辱佛教伩仰者。他叶金福律师(Yip Kum Fook)不向主持和尚投诉, 却自承英雄,电招外耒者.请问,身为將近20年的三宝寺主持和尚兼顾问,也是第一位 自筹建寺的大功臣,在大马南傳泒中,是闻名遐邇的高僧.其脸要放在那裡?同样的,要是台湾星雲大师的佛寺沙彌犯錯, 理事会没有礼貌自作主张,电招警方要扣畄其沙彌.我敢请问!星雲大师的自尊是怎样的感受?他叶金福律师(Yip Kum Fook)是后耒者,担任理会主席也不久, 竟敢应用如此,目无尊長的方式对待住持,间接的就是告大家,强迫住持和尚必远離,雀巢鸠要佔。这种用心不良, 有老千之谋, 的确令人不敢恭维。

縱观以上几项重点,我不是盲目的護持三宝, 而是要坦白的说;他叶金福律师 (Yip Kum Fook) 身受高深教育, 为律师者,本应通情达理才是,但遗憾的是, 却令人惊觉, 他厡耒就是彿书裡所讲的狡猾且残忍的此颣人。他叶金福律师 (Yip Kum Fook),利用他的专业知識, 懂得包裝自己的道德守則,以宗教为幌子手,到处募款,商业经营, 政治活动为重, 并没依循佛教宗教守则行事, 也没对人道作出任何貢献, 只不过借宗教之名捞取权和私利而己。

在此, 我奉劝, 他马华公会鹅唛区会主席叶金福律师 (Yip Kum Fook), 好自为之, 免因果報应

Anonymous,  June 18, 2012 at 2:45 PM  

tgk impression muka hadi awang pun..muka x bleh blah ngan statement anwar.hehehe

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP