EKSKLUSIF - Rakaman Penuh Video Yb Zulkifli Nordin Diserang Samseng Pakatan Haram.

Monday, June 18, 2012



Sama sama kita pakat menilai apakah ini yang dikatakan kebebasan bersuara oleh puak pakatan pembangkang selama ini? Video diatas ini jelas mempamerkan sikap sebenar mereka pakatan PAS,DAP,PKR yang cukup samseng apabila menyerang majlis pihak BN.

Kalau dah Imam Pakatan Haram pun samseng apalagi dengan yang lain? semua tu pada Gomo adalah anak HARAMJADAH.

Rakyat patut tolak mereka Pakatan PAS,DAP,PKR yang sememangnya bertindak SAMSENG dan BIADAP!!!


Psssttt.... Yb Zulkifli Nordin memang steady......mantap lah!

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT



55 comments:

Global Products & Services Review June 18, 2012 at 10:52 AM  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous,  June 18, 2012 at 11:04 AM  

hahahahaha bukan main marah lagi tok imam kepiah tajam macam poknik, peminat setia poknik tuhh..

Anonymous,  June 18, 2012 at 11:11 AM  

Sangat Taksub Pengikut c jUBUR ...kuaRKKKKKK tuiiiiiii.......

zigler June 18, 2012 at 11:14 AM  

Depa dah terbiasa mengata memaki orang lain, bila geng depa kena tibai mau tak naik darah.....

Anonymous,  June 18, 2012 at 11:19 AM  

Orang pas memang biasa standard cikai. Kalau tak, takkan diaorang sanggup baring atas jalan. Haaaa...macam tulah nanti bila mereka kalah pilihanraya nanti. Pendek kata, orang Pas boleh ke meningkatkan ekonomi dan membawa kemajuan kepada orang Melayu????

Orang beri peluang tanya habis2, tak sanggup pulak. Lainlah Anwar bila ceramah, dia kutuk dan fitnah berbakul2.

Anonymous,  June 18, 2012 at 11:24 AM  

Hahaha....korang nampak tak makcik yang naik atas kerusi ambil video? Mak sapa lah tu hahaha...

Bodoh sungguh orang Pas. Kalau aku jadi orang Pas, aku tanya soalan kaw kaw biar Zul tak dapat jawab. Baru orang hormat kita kan. Masalahnya, apa yang Zul cakap tu semua betul kah kah kah....

PAS = Parti Ajaran Syaitan
(bukan aku kata, Poknik yang sanggup bersahabat dgn syaitan)

Anonymous,  June 18, 2012 at 11:37 AM  

hahaha da kena btg hidung sendiri baru tau...baru sekali kena kaco da meroyan..puak pembangkang da kena bnyk kali tp x tindakan pun cth kat pantai dalam tempoh hari...siap ada yg cedera lg...skrg rasa la mcm mana yg pembangkang kena...hahahaha padan muka katak oiii.....hhaaaaaaak tuiiiii.....

ram singh,  June 18, 2012 at 11:44 AM  

itu belum bawa botol mineral dengan garam lagi... baru kopiah..
firaun besar firaun kecik.. dah pucat muka.. tak perlu samseng pun

Anonymous,  June 18, 2012 at 11:45 AM  

Kesian PAS,tinggal penyokong yang dungu je,yang intelek semua dah cabut...

Dlm video ni nampak dah muka2 penjilat dubur...

Aku stuju dgn Anon,tanyak soalan kaw2 kasi zul nordin checkmate bukan dgn buat huru hara,intelek lawan intelek baru betul,kalo nak gaduh masuk wrestling baru gaduh...

Prince of Noob June 18, 2012 at 11:54 AM  

sama jela, orang umno kacau majlis orang pr. orang pr kacau majlis musuh diorang. tu la jadinya kalau dah taksub sgt dengan politik. sama je 2x5.

Anonymous,  June 18, 2012 at 11:57 AM  

kembalilah kepada Islam...
pasti selamat.insyaallah

Anonymous,  June 18, 2012 at 12:02 PM  

Yang pakai kopiah tu dah naik haji ke? kalau belum tak payah lah naik haji, bagi can orang lain yang masuk syurga 10/90. Orang-orang PAS dah 100/100 masuk syurga lebih lebih lagi yang dah berkali kali mengundi. Sebabnya Undi PAS masuk syurga, kalau dah 100/100 masuk syurga buat apa lagi naik haji.....

tukang telek,  June 18, 2012 at 12:17 PM  

Syaitan-syaitan melenting mendengar kebenaran yang YB Zul sampaikan. Seperti cacing kepanasan. Puak-puak PAS ni seperti yahudi, jika mereka merintah tak tu lah apa akan jadi negara kita ni. Perangai seperti syaitan.

Anonymous,  June 18, 2012 at 12:24 PM  

Da gila meroyan da puak2 umngok ni...Nazak da....

Anonymous,  June 18, 2012 at 12:46 PM  

Apa kO merepek ni lembu..

Anonymous,  June 18, 2012 at 12:48 PM  

bn x ade modal!!! jadi batu api lah pulak...

faiz fakhirin June 18, 2012 at 12:48 PM  

yg dgr pn xsampai 500org..nk provoke n kecoh buat per..yg buat kecoh tu mesti ada lembu disebalik rumput.

Anonymous,  June 18, 2012 at 12:55 PM  

YB Zul bukan BN bukan juga Pakatan, tapi sekarang ni dia kutuk Pakatan sebab Pakatan telah meyimpang ke arah keburukan, tidak mustahil kalau BN menyimpang pun di belasah juga...

Anonymous,  June 18, 2012 at 12:58 PM  

tak abih2..ko serang aku..aku serang ko... ko baling batu,, aku baling batu.. ko maki aku ,, aku maki ko
sampai bilala nak abih ni.... bila la nak mengundi ni... tak sabar aku nak tengok result...


hidoppppppppppppp parti melayu.parti islam. bukan parti campur2 ok... pleaseeeeeeeee yuckss

Anonymous,  June 18, 2012 at 1:14 PM  

Cikgu"S"
Sebenarnye depe tu dah kehabisan idea nak lawan BN.Sesiape pun kalau dah kekeringan idea jalan lain tak ade selain mengamuk aje lah.Apebile majlis dah ditutup tak nampak lagi lah kekeringan idea dia orang tu.
Tok bilal yang berjubah ala2 badwi tu bukan tahu ape2 pun.Datang dengan dada yang kosong balik dengan dada yang lompong.Dia tak tahu ape benda yang dia buat.Iman pun tak ade.Kalau ade iman dia tak jadi gitu.Orang yang beriman akan sentiasa sabar.Sebab sabar itu separuh garipada iman.Kan gitu tok bilal!Saya tak sebut dia tu imam,sebab takut jatuhkan martabat imam2 seluruh negara.
Tok sami siam pun punye kesabaran yang tinggi.Gua rasa sangat malu dengan sikap orang berjubah jalur ala2 badwi tu.Haiya gua manyak malu laaa.

Anonymous,  June 18, 2012 at 1:27 PM  

cantik sungguh kaedah bagaimana BN menenagkan keadaan.. diaorg selawat keatas nabi... BN mengamalkan cara islam supaya keadaan kacau bilau dapat ditenangkan dgn berselawat manandakan islam itu bersaudara..tp ternyata PR jahil agama. malu kepada pakaian je perangai x mengambarkan sebagaimana cantiknya pakaian yg dipakai..

Anonymous,  June 18, 2012 at 2:03 PM  

huukkkkkkk tuiiiiii....podah...

Anonymous,  June 18, 2012 at 2:31 PM  

org bn pun boleh pakai jubah!!!

YB Raz June 18, 2012 at 3:14 PM  

wahaha puak pas dah panas hati bila kejahatan dorang didedahkan..

buat malu je dah tua tua tapi perangai macam budak sekolah bergaduh.

Anonymous,  June 18, 2012 at 3:55 PM  

susah payah aku cari kopiah kubah tajam...bukan senang nak dapat ni...kena tempah khas...tetiba dapat gelaran cicak mengkarung...ini sungguh tidak adil...mana si zul tadi...meh sini aku nak tanduk guna kopiah tajam ni...orang nak gelar aku lembu gila pun tak apa...mooo mooo mooo...keh keh keh keh keh keh

Anonymous,  June 18, 2012 at 4:07 PM  

gelagat pencacai2 pakatan roplah jingga tak ubah seperti...keldai2 terlepas dari kandang...serbu menyondol seperti tak cukup makan...pastu terpinga2 tak tentu arah tujuan...memang keldai betul...rasa2nya sudah tentu si keldai2 itu terkencing dan terberak di atas pentas itu...kerana...tidak jumpa apa yg dicari...memang baghal punya keldai2...terutama si keldai educated yg berkopiah kubah tajam itu...kehkehkehkehkehkeh

Anonymous,  June 18, 2012 at 4:12 PM  

Lancau lah Lu.. Pencacai anwar Dan kunco2 nye

Anonymous,  June 18, 2012 at 4:25 PM  

kerusi2 disediakan untuk duduk...namun...apakan daya...kalau dah keldai...tetap keldai jua...akan tetapi...keldai2 yg berhimpun kat belakang2 semak sambil meragut rumput...dapat juga memahami bahasa yg digunakan...yakni...gelaran yg diberikan kepada keldai2 oleh zul...mereka terasa bahawa diri mereka juga cicak mengkarung...lantas..dengan tergesa2 meninggalkan rumput2 yg diragut...terus menyerbu ke arah zul...namun oleh kerana yg menyrbu adalah keldai2...maka..dengan mudah zul mengelak....nasib baik tak kena tandukan keldai yg berkopiah kubah tajam itu...keh keh keh keh keh keh

Anonymous,  June 18, 2012 at 4:57 PM  

gua nengok puak pas ni bukan a berani pun..sorang masuk baru yg lain nak join... tak nak kalah depan bini kot..oppsssss.... malu sikit la kat bangsa lain... diorang pun berpolitik gak.. tak macam kita... ntah la korang wat malu dpn bebudak je... ada gak budak kecik hingusan yg naik angin...ngape dia naik angin tu??hahahaha!!!elok la ajar anak jd temper cam ni...nak bergaduh mcm ni klu hina nabi atau Allah ok gak..ini tak pasal2 nak bertumbuk plak... malu la sikit wei... jgn org gelar kita belajar tinggi tp perangai mcm monyet.... ada pakcik tu sempat sound..ngape babitkan imam kata dia.... pakcik hadi awang ngan nik aziz berbulu ngan umno ngape babitkan semua ahli umno?dikafirkannya lagi.. hok tu boleh..hok ni salah ke??? lain kali nak emo pun fikir la.... jgn main bedal je...knp anwar cakap umno celaka korang takbir... bila kena kat diri sendiri naik sawan??

OTAK PATUT KAT KEPALA...KALAU DOK KAT LUTUT CAM NI LA GAYANYA!!!

Anonymous,  June 18, 2012 at 5:01 PM  

dulu masa zul dalam pkr berbakul dia kutuk orang umno ... walaupun fitnah orang umno biarkan tak ambik kisah pun lantak laa orang ada mulut biar laaa....sekarang tugas zul untuk betul kan otak2 yang dah tak betul... yang rosakan dia biar lah dia yang betulkan ... baru tahu apa kesan yang dia buat dulu ... zul tugasmu menbetulkan otak2 yang kamu sendiri rosakan

Anonymous,  June 18, 2012 at 5:16 PM  

ini semua kerja pukida umno yg menyamar..mereka saje.nak.kasi kecoih tempat tu psl yg datang hanyalah kerusi n tiang lampu serta unggas..ini semua kerja umno yg terdesak...

Anonymous,  June 18, 2012 at 5:18 PM  

dulu masa gan pkr kamu dengar apa bila buat fitnah ... tak lain kan selain dari takbir sekarang kau tengok zul apa kesahnya ... politik ni bukan leh buat main2 bukan benda leh cuba2... bila kita yakin baru kita cakap ..kesan nya sangat buruk hasan ali pun.. saya ikuti masa dia dalam perlemen .. masa dia dalam pembakang kesan nya pada sayaamat menyakitkan .. kalau saya sakit cam mana rasa puak2 pembakang apa penerimaan mereka .... kesah nya sangat bahaya... fikir2 lah semua hasan ali dan zulkifili nordin kamu yang hasut meraka dulu tugas kamu kena bersehkan otak2 yang telah kamu rosakan suatu masa dulu ... ini lah tugas mu pada masarakat,,,, tak seberapa bagai mana kalau saya kata tugas kamu pada tuhan ALLAH... pikir2kan lah semua

Anonymous,  June 18, 2012 at 6:46 PM  

ni yang ceramah puak umno.. yang serang puak umno.. Ramai sungguh la puak UMNO gamaknya.. Kalau BN menang PRU13 confirm le betul. Sebab orangnya memang ramai. Puak2 PAS, bersihkan otak-otak kalian dari dilembukan puak2 kafir karbi...

Anonymous,  June 18, 2012 at 6:56 PM  

mmg sesuailah tu..
yg pnceramah tu pun provok balik mcm budak sekolah..mulut sedap sgt..lama2 jumpa la lawan dia..sesuai sgt..

Anonymous,  June 18, 2012 at 7:24 PM  

imam tu marah sbb apa?

Anonymous,  June 18, 2012 at 8:17 PM  

Kenapa lah Gomo dan umno ni banyak puja puji bekas bekas PR ni... Tiba tiba katak katak pisang ni jadi superhero. Apa dah jadi ngan orang Umno sendiri?? Tak da ke tokoh tokoh sendiri yang boleh jadi superhero?? Kah kah kah

Anonymous,  June 18, 2012 at 8:46 PM  

Apa yang ko merepek ni labu......labu........

Anonymous,  June 18, 2012 at 8:52 PM  

Chemical substances (also called pure substances) are often defined as "any material with a definite








chemical composition" in most introductory general chemistry textbooks.[2] According to this definition a chemical substance can either be a pure chemical element or a pure chemical compound. But, there are exceptions to this definition; a pure substance can also be defined



















as a form of matter that has both definite composition and distinct properties.[3] The chemical substance index published by CAS also includes several alloys of uncertain composition.[4] Non-stoichiometric compounds are a special case (in inorganic chemistry) that violates the law of constant composition, and for them, it is sometimes difficult to





















draw the line between a mixture and a compound, as in the case of palladium hydride. Broader definitions of chemicals or chemical substances can be found, for example: "the term 'chemical substance' means any organic or inorganic substance of a particular molecular identity, including – (i) any combination of such substances occurring in whole or in part as a result of a chemical reaction or occurring in nature"[5]



























In geology, substances of uniform composition are called minerals, while physical mixtures (aggregates) of several minerals (different substances) are defined as rocks. Many minerals, however, mutually dissolve into solid






































solutions, such that a single rock is a uniform substance despite being a 'mixture'. Feldspars are a common example: anorthoclase is an






























alkali aluminum silicate, where the alkali metal is














































interchangeably either sodium or potassium.

Anonymous,  June 18, 2012 at 8:59 PM  

anak johor said...

mahal giler....!!!!!!!
June 17, 2012 11:43 PM
cikgu said...

Bukan jumlah wang yg jadi ukuran tapi sifat keprihatinan mengutamakan rakyat itu adalah tuntutan agama. Ini satu permulaanbyg baik.
June 17, 2012 11:50 PM
Anonymous said...

Juak-juak UMNOBN tetap berkeras nak jelaskan bil-bil air mereka.Tetapi kepada bini masing-masing.
June 17, 2012 11:54 PM
seksyen 7 said...

aku duduk shah alam. ada jugak jiran tetangga, kawan pejabat yg memperlekehkan peruntukan 20m3 percuma.

kebanyakannya gaji besar dan penyokong biru pekat.

nampaknya mereka lupa bahawa 20m3 percuma tu merupakan satu nikmat bagi sesetengah keluarga.

inilah jadinya bila pentingkan diri sendiri.. tak tau bersyukur.
June 18, 2012 12:30 AM
Anonymous said...

Alhamdulillah sejak duduk selangor ni aku tak pernah tau pun kewujudan bil air hahahah...
June 18, 2012 8:57 AM
ram singh said...

saya pun sama jugak...dulu kat Setapak Wilayah Pesekutuan bill Air 300 hingga 400 ringgit sebulan
sekarang paling banyak tak lebih 50.00 ringgit bulan lepas 36.00 ringgit semenjak pindah kat Taman Melawati , Selangor
June 18, 2012 9:00 AM
azrinaqiuddin said...

pe kate tunjukkan bil2 air semua negeri kat malaysia ni...baru best..
June 18, 2012 9:32 AM
Anonymous said...

haha aku pon da 4 tahun ni langsung x pernah bayar bil air, tiap2 bulan disubsidi state govt. ok la utk family aku ni pon bkn snang sgt, duduk rumah flat je..alhamdulillah dapat bantuan, dulu masa masuk universiti amek degree pon dapat hadiah anak masuk universiti rm1000 dari kerajaan selangor pakatan..50 tahun lebih umno bn pegang selangor dulu apa pon tak dapat...
June 18, 2012 10:28 AM
JAKA said...

tiap tahun ekonomi bawah bn kembaaaaang.. tk pernh kuncup.

tiap tahun belanjawan bn terbaiiiiiiiiikk... maknanya tahun sebelum itu belanjawan bangsat la.

apa saja data ekonomi NKRA ke .. apa2 yg lain ke semua naik sgt hebat....

tp rakyat tk mau tahu semua itu. rakyat hanya tahu belanja mereka semakin mendesak setiap hari.

rakyat nk air, api, keperluan asas yg tk membebankan. semudah itu. rakyat bukan nk duit kopi musim pilihanraya, rakyat nk jaminan keselesaan dr semua itu yg berpanjangan.

umno selangor nk menang senang saja. janjikan air free 21m padu jadila...kalau berani...lebih 1m padu saja.

kalau itu pun tidak terlintas dan tiada niat dr BN..sebab mereka yg sekongkol dgn korporat menghisap darah rakyat atas keperluan asas hidup ... maka berambus lah umno dari pemerintahan.

kepada penjilat umno selangor, jika kalah PR di selangor maka bersedia lah membayar bil air tertunggak kenaikannya di bawah umno.


Anonymous said...

di flat perumahan di sarawak tempat aku tinggal terdapat beberapa keluarga yg dipotong bekalan air disebabkan tidak mampu membuat bayaran bulanan. bukan air saja malah bekalan letrik juga ada yg kena potong. pergilah ke mana-mana kawasan perumahan murah rakyat keadaan ini sudah menjadi lumrah. beginilah keadaanya diam dibawah kerajaan kapitalis dan perasuah.
June 18, 2012 1:28 PM
Anonymous said...

Alhamdulillah....dpt jugak mengurangkan sikit tanggungan suami sejak berenti kerja tp agak keliru skrg bil letrik mcm mengarut pulak bacaannya, naik senyap2 ..?
June 18, 2012 2:55 PM
Kak Uda ila said...


Anonymous said...

SYABAS DAH JADI EJEN UMNO, SABOTAJ BEKALAN AIR DI SELANGOR, UNTUK MENJATUHKAN PAKATAN RAKYAT, TAPI RAKYAT TAK BODOH.....
June 18, 2012 5:45 PM

aku,  June 18, 2012 at 9:17 PM  

alamak cicak mengkarung dh mengamuk..

Anonymous,  June 18, 2012 at 9:25 PM  

babi dah mula perangai dah..wei mai keluar dan lawan cara jantan la bodoh.......... perangai mcm anjing kurap anak haram anjing upahan pakatan haram jadah!!!!

Anonymous,  June 18, 2012 at 9:29 PM  

Ngok..ni bukan masaalah taksub politik
Orang UMNO bukan semuanya bagus...tapi mereka yang dok menyokong PAS dan PKR membabi buta tanpa memikirkan bahawa apa yang pucuk pimpinan mereka sedang lakukan bakal menjerumuskan secara keseluruhan umat Islam dalam lubang bewak.

Dulu aku memang sokong PAS,tetapi sejak Aljuburi tu campur tangan dalam kepimpinan tertinggi PAS dengan menghantar Trojan Horse ke dalam saf kepimpinan PAS aku dapat rasakan PAS akan dibubarkan sedikit masa lagi dan yang akan tinggal adalah gulongan2 ulamak yang diberi hidayah dan pengikut2 mereka
Tunggu saat nya

Nik Ajis bukan ulamak
Hadi Awang bukan ulamak

Kerana mereka menggalakan umat Islam berpecah belah

Dan yang ramai2 yang dipanggil ustaz tu pun bukan benar2 ustaz
Ini gelaran syok sendiri yang diagihkan olih pimpinan PAS untuk bagi
geng2 tu syok sendiri supaya keje kuat sikit
After all title tu pun free...x yah bayar...

Anonymous,  June 18, 2012 at 9:35 PM  

Padan muka papagomo. Dah kena main oleh Zul Nordin. Macam belakun aja kena main lah engko amno. Zul dah dapat upah dari amno , dia buat bangang aja lagi dengan penduduk kampung tu.

Anonymous,  June 18, 2012 at 9:43 PM  

Ni lah orang yang nak hidup free atas dunia

Kalau bil sampai RM300 SEBULAN TU lu berniaga ke bro..
Kalau berniaga..bayar lah bil air tu
Bil aku sebulan rm40 ke rm50 jer ..dok wilayah lg
apa ada hal.
Dapat Rm20 ..mata dah terbeliak..sikit hari lagi lu minum air lombong lar..

Anonymous,  June 18, 2012 at 9:59 PM  

Hehehe...nampak sgt diaorg panas giler bila dengar zul nordin laungkan kebenaran...mcm syaitan yg kepanasan bila dibacakan ayat2 Allah...pada zul nordin dan rakan2 yg lain..teruskan laungan kebenaran itu...biar mereka bertempiaran berserakkan dan bergelimpangan...

Anonymous,  June 18, 2012 at 10:04 PM  

imam samseng..anak buah pun samseng..

semuanya samseng taik kucing..

ulamak dan tok guru terbaru Pas adalah nuar...

sepatutnya sekarang Pas laungkan hidup nuar.. bukan takebeerr..

panas punggung wehh.. muhahahaaa..

Anonymous,  June 18, 2012 at 10:56 PM  

Anon 09:29.
Mereka bukan ulamak....yang betul-betul ulamak macam mana kita nak kenal?

Sama-sama kita muzakarah...

Anonymous,  June 18, 2012 at 11:14 PM  

PAS memang pukimak, ada rakyat Selangor jual Agama & Bangsa dengan sedikit je. Esok kalau Ketua Dajjal mai jual Iman pula, ni bru cucu cicit Dajjal.

Anonymous,  June 18, 2012 at 11:18 PM  

11:14
Kenal kan dajjal pada kami, please!

Anonymous,  June 18, 2012 at 11:33 PM  

http://www.youtube.com/watch?v=dLhDUyh1LhU

Anonymous,  June 18, 2012 at 11:35 PM  

Aku nk dengar ape komen pok nik tntang kekecohan tu lps ni...mesti dia kata gini diakhir komen tu..ITU DIA PUNYE PASAL LA..itu tahap pemimpin dan ulamak pas, mcmane pas nk ganti umno? yg pasti dapig akn ganti pas.. kah lah kah

Sahabat123,  June 19, 2012 at 11:47 AM  

Tahniah Zul Nordin. teruskan ganyang puak puak ni sampai lumat..

Meh baca sat.. free je.
http://affinashop.STIFORPMY.com

sabahat234,  June 19, 2012 at 11:52 AM  

Tahniah Zul Nordin. teruskan ganyang puak puak ni sampai lumat..


HOT .. mudah je buat duit.. Meh baca sat.. free je

Anonymous,  June 23, 2012 at 10:25 AM  

Boleh harap kopiah je tinggi tapi akal pendek.

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP