Kantoi - Aku Malu Nak Cerita Projek Kantoi Pemimpin Politik Makan Duit Rakyat Ni

Friday, June 1, 2012



Kantoi... aku dah cakap jangan Bohong, jangan makan duit rakyat. La ni dah kantoi.

Gua nak cerita bab kantoi ni tapi agak berat nak mengulasnya. Jadi untuk itu dipersilakan melayari Blog Be Da Man KLIK DISINI untuk mengetahui siapa yang KANTOI makan duit rakyat dengan Projek ni.

KLIK DISINI

Pssstttt..... Panas.......


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


34 comments:

Adi Kencana June 1, 2012 at 11:17 AM  

Kes padang PKNS Kelana Jaya pun Kerajaan Pakatan Selangor kantoi!!

TAKKAN NAK RAMPAS PADANG PKNS KELANA JAYA SAMPAI KENA PALSUKAN RTPJ, KHALID IBRAHIM? Baca di sini...

http://apakecoh2.blogspot.com/

Anonymous,  June 1, 2012 at 11:31 AM  

1.tuuuu kira cikai jeee bhaiiii!!cepat layari blogg tukar tiup untuk tenguk bagaimana mat det dan kroninya jadi jutawan anak beranak!!
2.itulah kerja depa bhaiii!!konsep depa senang sekupang untuk hanga!!seribu untuk anak beranak aku!!
3.yang pakat-pakat dapat sekupang tuu!!kembang indung!!dalam diam puak mat det kroninya bantai berbilluon untuk anak cucu depa!!

Anonymous,  June 1, 2012 at 11:37 AM  

apa cikai2 bhai?

lu orang cakap lu orang bersih lagi suci..
tapi lu orang pun 2x500 jugak bhai..
sibuk cakap ubah bhai..
tapi perangai pun macam jamban ada hati suruh orang CHANGE ka bhai?

Anonymous,  June 1, 2012 at 11:37 AM  

BHAI 1.2.3

MASIH MEROYAN DENGAN TUN


ISH ISH ISH

Anonymous,  June 1, 2012 at 11:39 AM  

MASIH MEROYAN LAGI BHAIIII

Anonymous,  June 1, 2012 at 11:39 AM  

CAT moto DAP yang perintah Penang makna dia Cina Adalah Terunggul.

Anonymous,  June 1, 2012 at 11:41 AM  

cikai2 pun, kroni2 pun, antarnya B.A.B.I gak yg dpt. ade aku kesah. adoiii haii.

Anonymous,  June 1, 2012 at 11:42 AM  

apa yang bhai pedih sangat ngan tun pun tak tau.. sepupu george soros kot bhai ni?

Anonymous,  June 1, 2012 at 11:46 AM  

ciri2 munafik yang nyata si bhai 123 kat atas tu.

depa buat, anggap cikai. silap2 gag order terus. kira halal kot?
orang lain buat, kecik ke, besar ke, dok jaja seumur hidup. kalau yakin sangat ada bukti, bawa ke mahkamah. kan korang ada peguam yang kononnya tersohor. dok meroyan dlm blog apehal bhai???

Prince of Noob June 1, 2012 at 11:59 AM  

alamak kantoi la pulak... mana nak letak muka ni...

Anonymous,  June 1, 2012 at 12:10 PM  

Memang lah .. Tuntutlah ilmu ke negeri Cina.. Unggulah tu

Anonymous,  June 1, 2012 at 12:16 PM  

Kalo dah tahu kaki rembat, tukar je lah kenapa nak jadi lembu pi sokong... Takkan ketagih nak sekupang kot... Tu yang berebut rebut ngan geng reform tu... Sian

Anonymous,  June 1, 2012 at 12:19 PM  

Peguam tak boleh lawan hakim bhai!!!!

Anonymous,  June 1, 2012 at 12:20 PM  

Setuju pak bai gua setuju

Anonymous,  June 1, 2012 at 12:22 PM  

negara eja CHINA

orang eja CINA

sekian terima kasih

Anonymous,  June 1, 2012 at 12:24 PM  

kalau hakim kena cucuk idung macam kerbau dah lama anwar ibrahim merengkok dalam penjara tak keluar2

Anonymous,  June 1, 2012 at 1:20 PM  

Negeri cina ke china? Ke negara china atau negara cina punya.... Apa pun tak palah

Anonymous,  June 1, 2012 at 1:23 PM  

Tu dah kena dulu tu ko bute ke?? Hakim kena ikut undang undang . Kalo 10 tahun tu mana boleh tak keluar ngok

Anonymous,  June 1, 2012 at 1:53 PM  

ISU KECIL BREACH OF CONTRACT ATAU DEFAULT PEMBORONG PEMAJU DAN KERAJAAN NEGERI. KASIH CASH INJECTION JALAN LAH PROJEK TU SEMULA.......APA NAK DIPERBESARKAN.....BUDAK PUN TAHU FIKIR.
ISU NEGARA, ISU MARUAH, ISU AKHLAK PERTAHANAN TENTERA , RAHSIA, DIAM AJA ENGKO MACAM LEMBU....APASAL? TAKUT...............

Anonymous,  June 1, 2012 at 1:54 PM  

ISU KECIL BREACH OF CONTRACT ATAU DEFAULT PEMBORONG PEMAJU DAN KERAJAAN NEGERI. KASIH CASH INJECTION JALAN LAH PROJEK TU SEMULA.......APA NAK DIPERBESARKAN.....BUDAK PUN TAHU FIKIR.
ISU NEGARA, ISU MARUAH, ISU AKHLAK PERTAHANAN TENTERA , RAHSIA, DIAM AJA ENGKO MACAM LEMBU....APASAL? TAKUT...............

Anonymous,  June 1, 2012 at 2:22 PM  

Aaaa tu rahsia navy.. Siapa kasi jual??

Anonymous,  June 1, 2012 at 2:28 PM  

Shahrizat tak kena, Azmin pulak kene, 20 tahun punya cite... Kah kah kah .. Politik lembu, politik tibai... Politik cibai ... Kah kah kh

Anonymous,  June 1, 2012 at 2:48 PM  

1.kes LINGGAM memang membuktikan bahawa malaysia menggunakan undang-undang utan!!kalau di dalam utan!!singa atau harimau jee yang selalu menang!walapun ganas nak mampuih!!!!!
2.hang tenguk yang terbaru!!berita kat thailand!!abishekk bekas PM thai didakwa kerana kes pembunuhan penunjuk perasaan!!waktu dia jadi PM!!mana ada salah bhaiiii!!!baik belaka!!!
3.itulah ciri-ciri undang-undang dalam utan!!!kes al-tantunya!!!tak logik akai langsung!!!
4.tukaq SISTEM!!baru tau sharijatka!najibka!!salah atau tidak!!!

Anonymous,  June 1, 2012 at 2:48 PM  

sapa yang kata hakim umno yang punya betui-betui keldei. kalau umno punya umno tak payah daftar semula jadi umno baru bila umno lama hakim kata tak sah. Nuak tak kan kena bebas kesalahan meliwat cuma pasai kesilapan teknikal. Nuak kena jel jugak pasai salah guna kosa buat pdrm jadi dia punya macai masa dia TPM. Khir Toyo tak kan didapati bersalah. En sallih laki Kak Ijat tak kena dakwa. Banyak lagi lah. Ada masa aku taip lagi tu pun kalau keldei-keldei teruih nak mengeeorkkk..

*keldei = kaldai ikut slang Penang

Anonymous,  June 1, 2012 at 3:00 PM  

hang pi tengok mahkamah siam tu buat apa. La ni siam Yingluck Shinawatra yang jadi pm. Dia mesti balun balik orang yang cuba selamatkan siam dari puak revolusi penyokong abang dia.

6803man sarawak June 1, 2012 at 3:11 PM  

Hakim pun xbetol..berat sebelah.takut sgt atau di rasuah oleh ngan konco2 umno.khir toyo,tajudin,najib,sharizat xspatutnye leh tlepas mcm 2 je.heran undang2 m'sia ni.

Anonymous,  June 1, 2012 at 3:32 PM  

HIMPUNAN JUTAAN BELIA;
ARTIS K-POP DIBAYAR RM2.04JUTA..

Anonymous,  June 1, 2012 at 3:32 PM  

memang patut cerita balik sebab depa tu la yang merosakkan kerajaan dari dalam..bila dah kena tendang, tuduh kerajaan macam2..padahal depa yang buat semasa dlm kerajaan..dan yang paling lawak, cai2 berotak bangang dok puja dan sanjung bahan buangan tu..kah kah kah

Anonymous,  June 1, 2012 at 4:06 PM  

6803man .. jaga-jaga bro akta keterangan (pindaan) dah berkuatkuasa hari ni. Kenyataan bro itu boleh disifatkan menghina mahkamah bro.

Anonymous,  June 1, 2012 at 4:42 PM  

shahrizat di dpti xde kaitan dgn kes NFC.. Brtambah meroyan lg la lembu2 pr..hahahaha..lmboooooo...

Anonymous,  June 2, 2012 at 6:12 AM  

Ais krim anuar dan azmin lagi mahal. He he he...

Anonymous,  June 2, 2012 at 8:55 AM  

Aku pon stuju gak ngan anon 11:46..aku paling meluat dgn org dok asyik mengata org tp bile diri sendiri buat taik dan dosa die buley ckp cikai plak..kepala otak hang..dosa tetap dosa..duit haram tetap duit haram!!!!!!..xkire la klu ko dr PR ker atau dr BN..klu ko wat dose aku tetap tolak pemimpin cam nih..

Anonymous,  June 2, 2012 at 10:26 AM  

APA LAGI BHAI 1.2.3 JADI LA PM

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP