Akibat Termakan Hasutan Pembangkang Pasangan Serang JPM Gunakan Pedang Samurai

Monday, July 9, 2012



Akibat termakan hasutan dari Pembangkang kedua dua pasangan ini bertindak keterlaluan dan ganas sehingga menyebabakan pihak Polis terpaksa mengambil tindakan dengan menembak kedua dua pasangan ini. Cerita selanjutnya KLIK DISINI


Psssttt.... Jangan kita taksub lah, pemimpin pembangkang dok ketawakan je hangpa yang taksub bodoh ni,

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

38 comments:

Haiqal Faizul "Jiwa Kacau" July 9, 2012 at 6:53 PM  

gomo malaysia kini cakap itu pemuda mati di hospital...

Anonymous,  July 9, 2012 at 7:09 PM  

betul la puak Pakatan Rakyat ni taksub sampai tahap sawan babi. gelojoh nak gulingkan kerajaan. baik betul Polis Diraja Malaysia masih bagi peluang. apa pun cantik juga perempuan tu.Jangan melampau sangat puak Pakatan Rakyat oii. kawal diri,perasaan dan taksub mu.kihkihkih

Anonymous,  July 9, 2012 at 7:18 PM  

Kalau dah jelas memang nak guling Kerajaan ditembak mati pun halal!!!

Anonymous,  July 9, 2012 at 7:24 PM  

Seorang Melayu Islam mati ko boleh buat bahan lawak? Lahanat punya lembu,.. Mungkin hartanya di rompak ke atau tekanan jiwa ke. Kalo PM pi tanya kabar, boleh selamat nyawa hamba Allah tu. Tak berjiwa rakyat langsung, jiwa duit je

Anonymous,  July 9, 2012 at 7:28 PM  

walaupun mereka ni wakil puak Pakatan pembangkang yang taksub,kesian aku dengan mereka ni, sebab DAP sudah tentu suka dan bertepuk tangan. geramm betul aku dengan DAP. arghhhhhh!!!!!!!!

Anonymous,  July 9, 2012 at 7:29 PM  

Ape punye teruk penganut Fuckatan ni.... sakit mental betul. Kalau ade masalah pergi jumpa pakar psikologi, bukannya pi jumpa PM. Tak pun pergi jumpa badut tajaan PGayR macam lepas banjir kat selangor aritu.... mesti badut-badut PGAyR tau macama mana nak selesai masalah....

Abang badan gendut pakai topi tengkorak tu penganut parti hamPAS ke??? Gendut sampai nampak pusat.... tok gundu tak ajar adab ke kat penganut parti dia?????

Anonymous,  July 9, 2012 at 7:33 PM  

From Meloyakini....

Sword-wielding couple storm PM Dept, one killed

A samurai sword wielding couple were able to breach the Prime Minister's Department compound in Putrajaya before they were shot by police.

----------------------------------

Alhamdullilah, dah mati pun sorang penganut Fuckatan yang mereng kepala tu..... papagomo, tolong capture screen Meloyakini tu...

Anonymous,  July 9, 2012 at 7:34 PM  

Dia orang umnu lah malu laa ko mainkan ahli ko sendiri, ko suka ahli ko mati

Anonymous,  July 9, 2012 at 7:36 PM  

aku yakin puak Khawarij PAS serius ini adalah jihad.hmmmmmm.....semakin sesat puak Pakatan pembangkang nih.

Anonymous,  July 9, 2012 at 7:37 PM  

Aku doakan kematian penganut Fuckatan la... cepat sikit masuk syurga pork nick. Aman Malaysia ni tanpa penganut fuckatan yang bodoh bahalul.....

Eh, nak tanye sikit la, betul ke mamat fuckatan yang mereng tu dah mati macam meloyakini cakapkan??? Alhamdullilah....

Anonymous,  July 9, 2012 at 7:46 PM  

Kompleks B, Jabatan Perdana Menteri di sini kecoh apabila seorang lelaki dan wanita cuba menceroboh bangunan tersebut sambil membawa pedang samurai.

Lelaki bertubuh sasa dan tidak berbaju itu bersama pasangannya yang berhijab hitam kelihatan masuk di pondok pengawal keselamatan pada pukul 2.30 petang.

Bagi mengelak kejadian tidak diingini pasangan tersebut diminta masuk ke perkarangan bangunan.

Bagaimanapun, kedua-duanya bertindak ganas memecahkan sebuah Perodua Kancil dan dua Proton Waja di tempat letak kereta tidak jauh dari bangunan B1 yang menempatkan Biro Pengaduan Awam.

Anggota polis yang tiba di tempat kejadian cuba memujuk pasangan tersebut bagaimanapun gagal memaksa tembakan dilepaskan.

Suspek lelaki yang berseluar jeans cedera di tangan kanan, manakala pasangannya di paha kiri. Kedua-dua dibawa ke Hospital Putrajaya untuk rawatan lanjut.

Kedua-dua suspek dikatakan memberitahu mahu menggulingkan kerajaan dan melaungkan perkataan takbir beberapa kali.

--------------------------------------

eh.. eh... orang 'umnu' nak gulingkan kerajaan 'umnu'??? Kah kah kah kah kah.... lawak punye pemikiran pembangang di sini...!!!!

Alhamdullilah, dah mati pun mamat mereng tu, sape nak bayar cermin tingkap kancil dan proton tu??? Ambik duit dari kutipan derma ceramah fuckatan boleh tak????

Kah kah kah kah kah kah kah

Anonymous,  July 9, 2012 at 7:47 PM  

Awasi gerakan pembangkang..mereka dah mula nak huru harakan negara..

Global Products & Services Review July 9, 2012 at 7:52 PM  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous,  July 9, 2012 at 7:52 PM  

kenapa? kenapa? kenapa? kau sanggup mati demi pemimpin bisexual yang nak jadi Perdana Menteri? kenapa? kenapa?kenapa? kau sanggup mati demi DAP yang anti Melayu dan Islam? kenapa? kenapa? kau sanggup mati dalam kesesatan? kenapa? kenapa? kenapa?kau sanggup mati untuk menegakkan LGBT,Freemason dan Illuminati?

Anonymous,  July 9, 2012 at 7:58 PM  

Pakatan pembangkang sebenarnya dah lama huru harakan negara Malaysia yang aman damai ini,rancangan tersusun dan terancang jahat dan licik mereka semuanya GAGAL!!!!

Prince of Noob July 9, 2012 at 7:59 PM  

bawak pedang samurai??? terpengaruh sangat dengan anime bleach ni... bawakla keris ke baru la nampak melayu sikit

nash July 9, 2012 at 8:18 PM  

apepn kn selidik dlu...masalahnye dia tu org kte(org melayu).msti dia dugut ngn PKR.DAP PAS.memag haram jadahlh dorg ni....np suh bgsa kte je jd hmbe diorg.....satu msa kite sume kn bgkit wahai kaum melayu untk menentg kafir2lg haramjadah.

tukang telek.,  July 9, 2012 at 9:17 PM  

Ada ke suruh PM pi tanya kabar kat orang macam tu siap bawak pedang, kau la pegi dulu tanya orang macam tu. Baru orang kata kau ni Baik ke Bodoh?.Nak bela tak kena gaya.

Anonymous,  July 9, 2012 at 9:32 PM  

sudah gila balaci Pas/Pkr ni....

memang betul mungkin ada gangguan mental mamat dgn minah ni.. otak dah rosak sbb terlalu banyak disogok fitnah, hasutan dan sebagainya dari pemimpin2 Pas dan Pkr terus jadi tak siuman...

siapa yg nak jaga isteri dia tu...tak sanggup aku..bertudung tapi sikap mcm gengster..

semakin sesat dah balaci2 Pas/Pkr ni...

Anonymous,  July 9, 2012 at 9:45 PM  

Tuan2,
ini yang di katakan ada otak tak ada akal, sebab apa ? sebab taksub dengan kata2 orang yang tak bertanggunng jawab,saya pun kadang2tak setuju tapi kita kena ikut majority lah. Awat lah bangang sangat, kalau di US dah lama mati di tembak olih SWAT team, tapi di Malaysia kita masih prihatin. Yang betina pun sama tumbas nak guking kerajaan, peeraah jaga laki di rumah.

Anonymous,  July 9, 2012 at 10:36 PM  

Woi babi....blah la....ni satu celaka dok promote skim cepat kaya....

zam July 9, 2012 at 10:45 PM  

org dh bawa pedang kita nk gi tanya khabar... gila ke apa... bodoh nyeeeee cadangan. heeeee

zam July 9, 2012 at 10:53 PM  

bro jgn risau sbb bini dia, org PAS boleh bedal heeee

Anonymous,  July 9, 2012 at 11:24 PM  

AKU DAH AGAK DAH PENCACAI UMNO NI PERCAYA BULAT2...DUNGU MCM LEMBU KATENYE....KAH KAH KAH... NI LAPORAN POLIS DIE WAHAI CAI2 SEKALIAN KAH KAH KAH.....


Sumber: Facebook Polis KL
https://www.facebook.com/poliskl?filter=1


Pada 9/07/2012 jam l/kurang 1430 hrs bertempat di JPM KOMPLEKS B PUTRAJAYA Saspek seorang lelaki dan seorang perempuan telah mengamuk di luar perkarangan JPM dengan melibaskan pedang samurai.mereka berdua menuju ke pos pengawal dan telah dihalang oleh polis bantuan.saspek lelaki telah meletakkan pedang samurai di leher SM polis bantuan di mana polis bantuan tersebut terpaksa membenarkan mereka masuk.bila berada di dalam perkarangan kompleks B kedua-dua saspek telah melibaskan pedang dan merosakkan dua cermin kerta HYUNDAI ACCENT Dan PERODUA KANCIL milik kakitangan JPM.anggota cawangan pencegahan jenayah sampai di tempat kejadian setelah terima maklumat darinpusat kawalan daerah polis putrajaya.apabila sampai di sana nampak kedua-dua suspek dengan pedang samurai.anggota cawangan pencegahan jenayah telah kenalkan diri sebagai polis dan terus diserang oleh kedua-dua saspek dengan pedang samurai.kereta pasukan mengalami kerosakan di mana cermin hadapan kereta pecah.anggota MPV sampai dan cuba membantu untuk tahan saspek.anggota MPV juga diserang dengan jarak yang dekat oleh saspek menggunakan pedang samurai dan seorang anggota MPV telah melepaskan tiga das tembakan.kedua-dua saspek telah dibawa ke hospital PUTRAJAYA dapati saspek lelaki telah terkena tembakan di tangan kanan dan bahagian ari-ari manakala saspek perempuan terkena tembakan pada paha kanan.saspek lelaki telah meninggal di hospital.siasatan awal dapati saspektelah menggelarkan dirinya sebagai 'IMAM MAHADI ' manakala saspek perempuan masih menerima rawatan di hospital PUTRAJAYA.

Anonymous,  July 10, 2012 at 12:05 AM  

LaReine Ahmed...itu pemimpin umno dulu, pemimpin umno sekarang, engkau nilai lah sendiri dengan adil...

Anonymous,  July 10, 2012 at 12:09 AM  

11:24,
Sama2 kita dengor apa komen pacal, lembu, patik bagi umno......

Anonymous,  July 10, 2012 at 3:09 AM  

knapa dia btindak camtu? adakah dia gila? jika kita tgk tragedi mohamed bouzizi ditunisia, apakah dia x waras utk bertindak bgitu.apa sbb ssuatu tindakan bgitu berlaku?

Anonymous,  July 10, 2012 at 9:13 AM  

Ya Allah...
pagi-pagi dah buat fitnah..

apa kata sedekah Al-Fatihah ke, ni korg citer mcm ni kt Allahyarham..

apa la korg ni..
kalau fitnah, laju ajer masing-masing..

korg ada baca police report?
ada korg compare report tu dgn Utusan?

Ya Allah..

La Reine July 10, 2012 at 9:57 AM  

Anon July 10, 2012 12:05 AM
Apa yg lainnya dgn pemimpin umno dulu dgn sekarang? kesemua PM kita dulu sempat tadbir sepenggal,kecuali Tun Mahathir Mohamad (22 thn) dan saya rasa u boleh nmpk perubahan pesat negara di bawah pimpinan beliau, kalau nak dibandingkan dgn Nik aziz (yg 22 thn jugak jadik MB kelantan, smpai skrg). Lepas Tun Mahathir, paklah (sepenggal) dah huru hara negara dibuatnya. kita semua ada masalah sikap / integriti. Bukan golongan executive saja. tapi yg ikhlas berjuang akan nmpk hasilnya, insha'allah. dan perjuangan mereka pun masih sama. tapi kalau dah dlm hati ada benci, semua benda kita nmpk tak elok aje.
so, Anon, ini penilaian adil aku ea,.. dan ko nilai lah balik apa yg kerajaan dah buat utk kau, adakah kerajaan zalim mcm di syiria, mesir, indon, myanmar, thailand? kalau kerajaan nak buat, dah lama dah dia buat pada mereka yg cuba menghuru hara kan negara. tapi yg dok ikut petunjuk pembangkang ni pon, jgn la emosional sgt. org belum cubit dia dah menjerit sakit.

Anonymous,  July 10, 2012 at 10:26 AM  

[tapi kalau dah dlm hati ada benci, semua benda kita nmpk tak elok aje.]

betul tu bro..
zaman skrg dek psl brg semua naik, rakyat jadi benci..
bila tgk pemerintah berjoli, makin la rakyat benci..

mcm mana org UMNO pejuang ori ni, nk betulkan org-org atas tu?

MCM MANA NAK BUAT?

Anonymous,  July 10, 2012 at 11:22 AM  

sejak PKR di wujudkan negare semakin kucar kacir, sblum PKR ade xde la mcm skang ni truknye...ni sume salah anwar al-juburi ajar ahli die mengganas, berdemo, hasut PAS, DAP, dulu mane deorg ni berani... anu ar la yg ajar nak capai matlamat selfish die nak jd PM...puuiii

Datuk Nikah Kahwin July 10, 2012 at 11:58 AM  
This comment has been removed by the author.
Datuk Nikah Kahwin July 10, 2012 at 12:00 PM  

Baca dulu blog beliau sebelum meninggal...jgn menghina org yang telah meninggal...JAYA NEGARA
http://www.blogger.com/profile/01682960284487878786

Anonymous,  July 10, 2012 at 1:51 PM  

La Reine yang kau layan orang gila tu nape? nama pun pencacai,dia tu pura2 sebenarnya.

Anonymous,  July 10, 2012 at 10:14 PM  

"Menentang siapa sahaja dengan pedang walaupun adik, abang,pakcik atau datuk nenek kita sendiri, jangan campuri mereka kerana mereka itu murtad, Jangan campuri dengan orang Umno kerana mereka telah kafir, sembelihan mereka, masakan mereka adalah Haram, jangan kita hadiri kenduri mereka."

Anonymous,  July 10, 2012 at 11:13 PM  

Aku benci pada aljubouri

Koru,  July 12, 2012 at 9:22 AM  

kla org dtg k rumah kita dgn pedang,agakny adakah kita mmpu utk mnanyakn soalan - awak sihat x hari ni?. kla dtg dgn cr yg baik, sdah tentu dsambut dgn cr yg baik dn bgitulh sbalikny. dlm islm kita wajib utk mmprthankn diri dn masyarakat sekeliling dr sebarang bhy yg sudah jelas muncul,-dtg dgn pedang beb smbil mnjerit2- mmg wajar dgn apa yg polis lakukn tu. sy skong 100 peratus

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP