EKSKLUSIF - Pengakuan Isteri MP PKR Yang Dihalau Bagaikan Anjing Gara Gara Suami Dapat Bumper Baru

Tuesday, July 31, 2012




Halimah Mohd Sahat 48, telah mendirikan rumahtangga dengan Abdullah Sani Abdul Hamid , dimana suaminya kini merupakan Ahli Parlimen PKR Kuala Langat Selangor. Mereka dikurniakan enam orang anak. Seorang menantu dan seorang cucu. Sebelum ini Halimah hidup aman bahagia bersama suami dan anak-anaknya.

Bagaimanapun suasana telah berubah selepas suami bergelar YB apabila memenangi pertandingan dalam pilihanraya umum ke 12 untuk kerusi Kuala Langat (Banting) atas tiket PKR.

Pada peringkat awal bergelar YB tidak ada masalah yang timbul. Suasana berubah tidak berapa lama kemudian apabila YB PKR itu berkenalan dengan seorang Wanita PKR Hulu Selangor yang dikenali sebagai Faizah Ariffin, yang juga merupakan seorang mak andam.

Sikap suaminya mula berubah dan berlaku penderaan secara mental terhadap Halimah. Faizah juga sering mengganggu hidup Halimah termasuk mencabar Halimah menerima dirinya sebagai madu.

Halimah hidup dalam keadaan tertekan kerana tidak dipedulikan suami, ditengking dan dimarahi dalam tempoh yang agak lama. Halimah mengadu kepada kepimpinan PKR peringkat pusat. Ketua Wanita PKR, Zuraidah Kamaruddin diberi tanggungjawab oleh PKR Pusat untuk menyelesaikan kes rumah tangga Ahli Parlimen mereka. Zuraida pernah berkunjung ke rumah Halimah di Banting pada 2011. Namun sekadar hanya meminta supaya Halimah bersabar.


Body Mantap Bak Kata Mak Lampir

Faizah Ariffin juga mempunyai hubungan yang baik dengan Zuraidah. Dalam kes ini Zuraidah telah menjadi kapak dua mata. Dengan Halimah dia minta supaya bersabar dan berjanji akan menolong. Dengan Faizah pula dia galakkan supaya bernikah dengan Abdullah Sani atau yang dia panggil Dollah.

Akhirnya Abdullah Sani telah bernikah dengan Faizah Ariffin pada 18.03.2011 di Songhkla Thailand. Pernikahan mereka disahkan oleh Konsulat Malaysia di Songhkla melalui satu surat yang dikeluarkan oleh Konsul berkenaan.

Selepas bernikah Faizah dengan penuh lagak dan sombong pergi ke rumah Halimah bersama-sama surat nikah untuk memaklumkan dia telah bernikah dengan suami Halimah.

Halimah hidup dengan penuh sabar kerana mengenangkan anak-anak walaupun suaminya telah melakukan beliau seperti anjing kurap.

Kemuncak kepada krisis Halimah bersama suaminya adalah pada seminggu sebelum Ramadhan 1433H yang kita sedang lalui sekarang. Seminggu sebelum Ramadhan Halimah mendapat perkhabaran dari adik beradiknya tentang kesihatan bapanya di kampung yang agak tidak berapa baik.

Halimah megambil keputusan untuk melawat bapanya memandangkan ibunya telah meninggal dunia. Suami Halimah yang juga ahli parlimen PKR enggan turut sama pulang melawat bapa Halimah. Lalu Halimah mengambil keputusan untuk pulang berseorangan ke kampung dengan menaiki bas ekspress.

Selama seminggu berada di kampung dan pada hari pertama Ramadhan Halimah mengambil keputusan untuk pulang ke rumahnya di Banting. Maklumlah tanggungjawab sebagai isteri dan ibu akan meningkat di bulan puasa dan Halimah memikirkan tanggungjawabnya terhadap suami dan anak-anak, sebab itu beliau tinggalkan bapanya yang sedang uzur untuk pulang menunaikan tanggungjawabnya.

Dari kampungnya di Changkat Jering Perak, Halimah pulang dengan menaiki bas ekspress menuju ke Klang. Sebaik tiba di Klang Sentral lebih kurang jam 2 petang, Halimah telah menghubungi suaminya untuk meminta mengambilnya di Klang Sentral dan pulang ke rumah mereka di Banting.


Elok sangat moral Pimpinan PKR ni kan?

Namun jawapan suaminya sungguh mengejutkan dan perkara tersebut tidak patut berlaku di bulan Ramadhan, apatah lagi di hari pertama Ramadhan dan dilakukan oleh seseorang yang bertaraf pemimpin.

Dalam perbualan telefon tersebut, ahli parlimen PKR berkenaan telah menengking Halimah dengan berkata AKU DAH HALAU HANG, PASAI APA HANG NAK BALIK SINI LAGI, EHHH AKU DAH TAK SUKA KAU LA.

Apa yang diungkapkan oleh ahli parlimen PKR itu dinyatakan oleh Halimah dalam laporan polis yang dilakukannya. Halimah melakukan laporan itu bagi melindungi keselamatan dirinya.

Selepas suaminya enggan mengambilnya di Klang Sentral , Halimah menghubungi pula beberapa orang anaknya. Mereka juga enggan mengambil Halimah di Setesen Bas. Akhirnya anak sulung Halimah datang mengambilnya di stesen bas.Namun apa yang memelikkan Halimah apabila anak-anaknya menghubunginya dan mengahalang dia dari pulang ke rumahnya di Banting.

Halimah tetap berkeras untuk pulang juga ke rumahnya di Banting.

Dalam keseluruhan cerita Halimah, disinilah saat yang amat-amat menyedihkan. Satu perkara yang tak terfikir dek akal dilakukan oleh seorang suami yang juga seorang wakil rakyat. Sesiapa sahaja yang mendengarnya pasti akan meremang bulu roma. Inilah kecelakaan dan haram jadah seorang pemimpin PKR.

Setibanya di rumahnya Halimah terkejut apabila melihat beberapa barang-barangannya berada di luar rumah. Beliau masih mampu bersabar. Beliau melangkah masuk ke dalam rumah dan melihat ada beberapa perubahan dalam rumahnya. Beliau masih mampu bersabar. Namun apabila beliau naik ke tingkat atas dan melangkah masuk ke dalam kamar tidurnya , disinilah bermula peristiwa yang tidak terfikir dek akal.

Halimah terasa bagaikana dipanah halilintar apabila melihat cadar tempat tidurnya telah ditukar dengan cadar milik orang lain. Kemudian apabila dibuka almari pakaiannya lagi mengejutnya Halimah apabila pakaiannya yang disimpan dalam almari berkenaan telah dikeluarkan dan digantikan dengan pakaian betina lain. Apa yang lebih memilukan Halimah apabila melihat pakaiannya yang dikeluarkan dari almari dan diisi dalam plastik sampah.



Kegembiraan yang dirancang untuk berbuka puasa bersama keluarga pada 1 Ramadhan hancur luluh buat Halimah. Beliau turun ke bawah dan kebahagian dapur. Sekali lagi beliau terkejut kerana melihat terdapat seorang orang gaji didapurnya. Sedangkan sepanjang hidupnya berumah tangga bersama Abdullah Sani 27 tahun tidak pernah sesekali pun mereka ada orang gaji.

Di dapur juga Halimah melihat pinggan mangkuknya telah ditukar dan pinggan mangkuk miliknya telah diletakkan di luar rumah.

Dengan hati yang hancur remuk Halimah melangkah keluar dari rumah tersebut untuk menumpang di rumah saudaranya.

Tidak terfikir dek akal yang waras bagaimana mungkin seorang suami boleh bawa masuk isteri muda ke dalam rumah dan ke dalam bilik tidur isteri tuanya disaat isteri tuanya masih hidup dan mereka belum bercerai.

Mengikut maklumat yang kami dapat, sikap anak-anak Halimah juga turut dikesali. Kebanyakan mereka telah dewasa dan dapat berfikir dengan waras. Tetapi oleh kerana sikap pentingkan diri dan bernafsukan wang, mereka tinggalkan ibu mereka berjuang terkontang-kanting seorangan. Mereka selalu berpesan kepada ibu mereka jangan lakukan itu atau ini kerana nanti abah tak bagi duit. Kepada anak-anak Halimah, kalian semua tolong ingat, syurga di bawah tapak kaki ibu. Duit bapa kamu tidak akan membawa kamu ke syurga.

Puan Halimah sekarang sedang berjuang di Mahkamah Syariah bagi menuntut haknya. Namun beliau tidak ada wang untuk mendapatkan khidmat peguam. Beliau kini hidup dalam keadaan tertekan. Sudilah sekiranya ada pihak-pihak pertubuhan wanita atau mana-mana NGO boleh membantunya.

Sumber SEL 13


Psssttt.... Kita mintak MP Kuala Langat nafikan kenyataan isteri beliau, amacam ada berani?


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


68 comments:

Anonymous,  July 31, 2012 at 3:13 PM  

Sepatutnya Zuraidah yang bermadu dengan Faizah Ariffin keh keh keh

Anonymous,  July 31, 2012 at 3:14 PM  

Wow... gempar tahap vavi ni?

Sure best cerita ni.

Btw... good try bro.

Cerita kau kena liwat dengan nuar bila nak kluar beb? Aku tunggu...

Sikit lagi aku nak pecaya umno beb...

Try lagi beb...

Anonymous,  July 31, 2012 at 3:15 PM  

...dari video lucah tukar ke CERPEN plak..mmg ko serba boleh dlm part bohong dan fitnah ni GOMO!!!

Anonymous,  July 31, 2012 at 3:32 PM  

Anon 3.15,
baru aku perasan yg ni cerpen rupanya.aku tunggu jugak la kut2 ada porno,hampeh...
rupanya gomo dah berubah kearah yg lebih baik.
Takbir,Allahuakbar

Anonymous,  July 31, 2012 at 3:34 PM  

..puak2 pakatan ni bukan boleh terima cerita2 macam ni semua.... kau hampok ler cerita depan mereka, mampus depa tak percaya... pemimpin2 PKR semua anugerah tuhan...maksum segala. itu mentaliti mereka... sadis dan simpati kat puak2 PKR ni.. semoga Allah terangkan hati dan otak depa ni.

orangkulai

Anonymous,  July 31, 2012 at 3:35 PM  

Lantaklah orang pkr nak tonggang terbalik tapi aku heran nape anak2 pun buang mak mereka? Apa yang mak mereka dah buat?

Anonymous,  July 31, 2012 at 3:46 PM  

huduh2 pangai PKR ni...bg sorg yg contoh baik sikit aku nk tgk

Anonymous,  July 31, 2012 at 3:50 PM  

This website is a disaster. Nothing but filth. Nothing but condemnation for the opposition, in the vain hope that BN supporters feel good about themselves.

How do you expect to gain support with this crap?

Anonymous,  July 31, 2012 at 3:53 PM  

VIDEO SEX DIA TAK ADA KE?

Anonymous,  July 31, 2012 at 3:56 PM  

Orang kulai - anda perlu ingat, kebanyakan orang PKR adalah bekas orang UMNO...jangan buat2 lupa pulak.....

Anonymous,  July 31, 2012 at 3:57 PM  

3.50
WTF. Name us which pr's bloggers who don't condemn govt to make them feel good??? hello hello....

Anonymous,  July 31, 2012 at 4:02 PM  

Dear Anon 3.50pm
Are you saying that the blogs from your side ( oppositions) are reliable, truth and nothing but the truth + complete with facts and evidence? What a joke.

The sheer numbers of hate comments from you guys (pencacai)after every articles written here is an accolade for Gomo's power.

You should just ignore his blogs if you think its not powerful enough to garner any BN support.:)
Just enlightened me on which blog you think is the best to read.

Anonymous,  July 31, 2012 at 4:04 PM  

Janganlah jadi taksub bodoh sangat fuckatan,salinan repot polis pun ada.Kat blog gap korang boleh baca.

Anonymous,  July 31, 2012 at 4:04 PM  

3.56
Anwar, Azmin semua bekas umno. Nape tak singkirkan?

Anonymous,  July 31, 2012 at 4:06 PM  

selamat berpuasa..

Anonymous,  July 31, 2012 at 4:10 PM  

3.50

Hello brother!
If u feel this web is not to u'r taste please, with respect get out from here!!!!!!!!!!

Anonymous,  July 31, 2012 at 4:18 PM  

hahaha...tercirit anon fuckatan yg speaking london tu lari. Dia ingat follower Gomo ni semua tak sekolah.

Anonymous,  July 31, 2012 at 4:24 PM  

Dear Anon 4:02.

Blogs are hardly the place to get the truth. That's my advice to you.

I am not on anyone's side, which is why I visit both 'sides', and read everything from NST, Che Det's blog, to Malaysian Insider, Free-Malaysia-Today. And I didn't have to dig very far to find this nonsense.

And from the increasing number of hate comments, it is evident that support for BN is dwindling in here. I know that you choose not to see that. But that's ok. We all see what we want to see.

Why should I ignore any written article anyway? It's evidence that contributes to where each party stands. And in here, BN appears to be a sex-crazed party hell bent on character assassination and little else. It's unfortunate that this website cannot contribute any more than filth to its readers.

I know deep down you agree. When you stop comparing one blog against another, and look at the big picture, you will see why.

Anonymous,  July 31, 2012 at 4:29 PM  

'Blogs are hardly the place to get the truth. That's my advice to you'.
---------------

SO WHY ARE YOU HERE????? sucker!

Global Products & Services Review July 31, 2012 at 4:33 PM  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Global Products & Services Review July 31, 2012 at 4:34 PM  

Kurang Ajar laki dia ni... bulan baik penuh keberkatan, dia buat musibat dia...

agak agak...

Anonymous,  July 31, 2012 at 4:40 PM  

4.24

M'siakini doesn't allow your comments anymore?? Tell us the truth, come on.

Anonymous,  July 31, 2012 at 4:48 PM  

cai pakatan tukar kulit, masuk sini pura2 baik. agaknya dah takde cara lain lagi nak tutup masalah moral pkr yang hancuuuuuuus.

Pas sabu,  July 31, 2012 at 4:54 PM  

Papgomo.

Jantan namanya.
Bila dapat apom baru.
Apom lama tak berguna lagi.

Anonymous,  July 31, 2012 at 5:17 PM  

Aku orang Kuala Langat. Dok Taman Seri lagi. Satu taman faham & masak dengan peel Dollah Sani ni.

Anonymous,  July 31, 2012 at 5:21 PM  

itulah mereka belajar dari pas dan pkr dan ketua umum.

Anonymous,  July 31, 2012 at 5:39 PM  

jodoh bro... tapi melampau perangai yb tu, org nak kawin ramai kau nakain juga...

Anonymous,  July 31, 2012 at 5:47 PM  

Betul..pakatan vavi

Anonymous,  July 31, 2012 at 6:04 PM  

4.29 Why am i here? To observe and understand. But there is nothing of value here...which is sad. Some blogs offer learned opinion, such as Tun Dr Mahathir's...although not all the time. THIS ONE, offers sex and...more sex. Nothing to show BN's potential or political effort. Again, it's just too bad. It could be so much better. Opinions may not be the whole truth, but they can form a part of it. Do u understand me now.

And to 4.40, what are u on about? i didn't even mention msiakini. Feel free to clarify

Prince of Noob July 31, 2012 at 6:11 PM  

kesian bini lama dia ye... yelah bini baru kan masih mantooopp begetah lagiii

Anonymous,  July 31, 2012 at 6:13 PM  

Ni cerita pasal moral..klu keluarga sendiri tak boleh handle mcmana nak handle rakyat..tamak haloba!puak haramjadah mmg dajal

Anonymous,  July 31, 2012 at 6:23 PM  

pasal la dok marah kat gomo..beliau ambil dari sumber SEL13..

Anonymous,  July 31, 2012 at 6:29 PM  

PAS SABU 4:54 - MEMANG LE GITU, APAM LAMA DAH BASI MANA BOLEH MAKAN!

nizbzam July 31, 2012 at 6:34 PM  

ibarat tikus jatuh dlm guni beras je dollah ni...mkn dollah mkn .sampai bila ko bleh mkn.jgn mkn sampai padam sudah.hansappp punya olang.

Anonymous,  July 31, 2012 at 6:55 PM  

6.04

Wow there is a new job in the market....Executive Observe And Understand Blog.

Anyone interested? Calling 1,2,3 kih kih kih...SUCKER!

Anonymous,  July 31, 2012 at 7:06 PM  

agak luar biasa laporan kali ni...oleh papagomo...x dak video ka?
tp kalau dah insaf itu lebih baik... hidup kita x panjang .... selamat puasa. tq

Anonymous,  July 31, 2012 at 7:41 PM  

aku mengidam nak menjubor nuar brahim dgn azmin la bulan posa ni..bagaimana ye ?

Anonymous,  July 31, 2012 at 7:56 PM  

HAHAHAHa.......lawak la cerita blog ni.....Blog rating rendah la katekan.....xde idea langsung admin ni....Cerita semua sampah....LOL

kingnek July 31, 2012 at 8:07 PM  

tapi memang dasyat, dalam ramai2 bloger pro-Melayu Muslim, Papagomo memang dibenci habis oleh puak illuminati. aku rasa cara Gomo menulis memang pandai membakar marah puak zionis Pakatan

Anonymous,  July 31, 2012 at 8:13 PM  

7:41- boleh, apa salah nya, lagi pon kau hanya se ekor lembu, apa ada hal.

Anonymous,  July 31, 2012 at 8:17 PM  

4:04pm - cuma aku nak beritahu bahawa perangai pkr/umno tak jauh beza....lebih/kurang je

kak bedah July 31, 2012 at 8:21 PM  

pukimak ko la... ko x kaji ke main sedap tulis je kata pkr?UMNO X JAUH BEZA....haram jadah betul la ko ni anon4.04.. babi anjing la...

Anonymous,  July 31, 2012 at 8:22 PM  

tgk kat sini mmg kuang ajor sgt malaun yg dpt bumper baru tu..

tp kita tak tau kisah sbnr mereka..apa yg tlh dibuat oleh bumper lama tu..
klu dpt crita sbnr kedua2 belah pihak kan bagus...
boleh jd pengajaran kpd bini2 yg lain jg..
lg pun bini lama dia nmpak tua kan...??

warkahpenafikir July 31, 2012 at 9:27 PM  

Kawasan aku tu Papa Gomo...dari sahabat mu Arwis / abbb...Hahahaha..patutlah tak datang ke kampung aku masa Nurul Izzah datang aku juga yang meramekan walau kerusi banyak kosong...

Anonymous,  July 31, 2012 at 9:36 PM  

Elok la g bantu ats dsr sesama islam n melayu wahai yg menyokong umno..bkn mnangguj di air keroh tp itulah motto skuad sayang WANITA UMNO..

tengku nora July 31, 2012 at 10:13 PM  

satu contoh tauladan yg baik buat pencacai2 pkr yg gila betina..hahaha
korang pn buat cmni jgk tau,ajaran dr parti pembangkang bila kawen lain buang,halau isteri lama...hehehehe

mmg bodoh..bangsat la.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous,  July 31, 2012 at 10:14 PM  

It's funny when anon 3.50 and anon 4.24 put their words here. You both must be thinking all BN commenters here are fools? Look at you both who I must say are terribly in denials after all these that happened. Let's not forget most PR leaders are frustrated lots who feel that they have been denied of the"share of the apple"! thus become PR just to claim that apple but in another way! So if you think all BN leaders are thugs? then PR leaders are thugs deeply coated with spite and vengeance! I live among them, truly their behaviour give me the shiver, as I could see their true colour! So everything here is fitnah? You say so just because GOMO wrote it? OR BECAUSE PR CAN NEVER SWALLOW THE TRUTH !. Evidence? Unlike GOMO, PR never print my comments when given! Hidup kebenaran! Hidup keberanian!Hidup ketelusan dan hoip UMNO!

anis wana July 31, 2012 at 10:22 PM  

seorng pemimpin PKR yg kurang waras...xpernah pk kesusahan bersama dulu,bilo dh senang mudah2 lak di buang bini...
wahai pencacai2 pkr semua buka lah mata anda luas2,pasang telinga anda ..masih kah korag nk memebela pemimpin cmni???????
wat malu aje beb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous,  July 31, 2012 at 11:00 PM  

Sbg seorg umno totok aku rela diperbodoh-bodohkan pak menteri mcm rais...janji capati!

DON MELAYU July 31, 2012 at 11:06 PM  

tgk gomo..disebabkan kan kau pencacai2 PR dh meroyan..dari dulu lagi ak ckap,jgn gtau prngai setan pmimpin diorng,diorng xkn blh trma pnyer..almaklumlah,pmimpin diorng smua maksum bro,mna prnah buat dosa..report polis yg isteri dia buat tu pun palsu la...

Anonymous,  July 31, 2012 at 11:13 PM  

Kak bedah..
Betul x apa yg aku cakap....
Pr suka maki,...kak bedah pon suka jgak,,

Anonymous,  July 31, 2012 at 11:21 PM  

kekunun anjing PR nampak intelektual la tulih speaking english

dey bloody hell,when lim kit sial or nick ajih want to retire.?always have son,daughter in law and all sibling inside party so that they are all good example?oh forgot to mention including mr anuwar berahim

don't be sochai ler ah so...

Anonymous,  July 31, 2012 at 11:41 PM  

MT by RPK

Anonymous,  August 1, 2012 at 12:36 AM  

PKR memang sah parti kongkek rakyat..tak habis2 pasal gila pompuan eh..ehh gila jantan pun ada

apa punya parti, akhlak hancuss..pemimpin depa semuanya maksum tapi kuat seks.. semua terbongkar satu2 ditonjolkan..kepada juak Pkr/Pas jilat jangan tak jilat..jilat sampai licin... muhahhaaa... cai tetap cai

Anonymous,  August 1, 2012 at 1:46 AM  

ada sesetengah org bila rumah tangga tunggang langgang semuanya akan disalahkan pada umno/kerajaan tapi kes ni nak salahkan umno/kerajaan jugak ke...??????????????

Anonymous,  August 1, 2012 at 5:11 AM  

12:36am
Buruk2 perangai aku, belom pernah aku posting macam yang kau posting...

Maka begitulah akhlak orang umno.

Anonymous,  August 1, 2012 at 5:17 AM  

1:46am...
Sesetengah mereka dari kumpulan mana tu?

Anonymous,  August 1, 2012 at 8:51 AM  

ni mesti umno punya pasal diorang laki bini bercerai .... hahahahaha..skrip PR!!!

Anonymous,  August 1, 2012 at 9:15 AM  

pegi la jumpa wan azizah..
mana tahu dulu2 ngko dan laki ngko ada kutuk2 kerajaan dan agensi2 di bawahnya atau maki hamun orang2 lain sewaktu berkempen kan??? mungkin ini kifarah la kot...jadi sabo je la..

Anonymous,  August 1, 2012 at 9:35 AM  

Posting ni takde manfaat langsung kepada masyarakat UMNO. Sebagai ahli UMNO saya pun rasa mcm nak muntah baca cerita ni. Kaliber penulis mmg dah takleh pakai la.

Anonymous,  August 1, 2012 at 12:51 PM  

yaaaa ini semua salah UMNO jantan halau bini sebab dah dapat daon muda

Anonymous,  August 1, 2012 at 8:08 PM  

Ishh ishh ishh ishh ishh inilah ciri2 kebabian pemimpin2 terencat akal, pemimpin2 Fuckaton haramjadah. Kecik2 sudah harus mampos, dah tuak menyusahkan diri, keluarga, agama, bngsa dan negara. Hidup pun sia2 saja, perangai dan gelagat macam babi hutan. Kita harapkan rakyat dan warga kampong di Adun dan Parlimen beliau, sedar dn insaf, spesis2 sperti babi haramjdah sudah harus direjam, sperti kanak2 Palestina merejam askar2 Yahudi zionist.

Anonymous,  August 1, 2012 at 11:58 PM  

dah ada yg menyamar jadi ahli umno plakkkk..macam2 puak2 fuckatan ni...hehee jangan menyamar jadi b.b. dah lah pecaaci oiii...muhahahaaa..

Anonymous,  August 2, 2012 at 2:32 PM  

Anon: August 1, 2012 9:35 AM- tak payah menyamar la.dr ayat tu tau ko ni puak2 fukatan...sikap pemimpin mcm ni kita kena dedah..br jd Yb dh lupa daratan. blm jd menteri..kalau jd npknya ramai lg la yg senasib..puak2 fukatan ni mmg sial...lebih teruk dr syaitan yg nik najis nk buat kawan tu

Anonymous,  August 2, 2012 at 3:18 PM  

Got problem with it, dont read lah! go read harakah, pr blogs n u will find that there are really honest, polite n reliable. go lah! jgn nenyemak kat sini!

Anonymous,  August 3, 2012 at 11:47 AM  

zuraida tu dah macam 'match maker'. sama jugak isunya dengan ustaz yang ditangkap khalwat di Kuantan tu. Match maker nye zuraida tu le. skrg apa jadi? xde ke sapa2 nak riki cerita si ustaz tu dgn bini mudanya?

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP